Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/photos/zolika90/
M1 Garand 1936
M1 Carbine 1941
M14 1953-
AR-15(M16) 1959-tõl
Thomson M1A1 1940-tõl (az eredeti A1-et 1928-tól gyártották)
M3A1 1942
][ ВАЗ ][
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
na /ON
ráadásul mire ez kijön,alapfokon meg lehet tanulni angolul 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Mafia 4ever
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
már csak úgy élménybe és történetben sem..
hogyan is kerültek uralomra a maffiózók..
a #1255 kép alapján nagyjából 1949-55 közötti "Ford" és társai verdák ugranak be..
ha jól emléxem a legelsõ nyerges kamion 1939-40 köré irható
Kép
Kép2
mivel az 1 rész 1939el fejezõdött be..gondolom h sokat nem ugornak elõre..így szvsz 1945-50 között maradnak.
de a képekbõl/trailerbõl megtudjuk nemsokára
][ ВАЗ ][
tényleg csak annyi az egyezés hogy tps,nagy,szabadon bejárható város,és persze mind2-ben lehet autókat vezetni+lõni.ennyi erõvel minden fps-re lehetne mondani hogy egy ócska sz.r,mert neked egy másik tetszik,csak ugye fps-bõl annyi van mint a szemét,ilyen játékból meg 2-3 évente
és persze a legfõbb különbség lényege:ne hasonlíts össze egy mostani akciófilmet egy 40-es,50-es években játszódó maffiafilmmel!
persze Danman mondta meg a tutit:ízlések és pofonok!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de a gta sorozat ugymond egy játékok alszégyene... semmitse kell csinálnod
ok nélküld megbaszol egy nõt, vagy kinyirod, ocsmány grafikával, lehet szabad játék, de pl ha 300 al mész a kocsival, egyszerûen beveszed a kanyart. viszont a Mafia 1, az igen, az eg játék volt, nem a kocsikázásrol szolt, de szinte szimulátort kaptunk a kezünkbe... remek hangulat, sztory, graff, jo optimizálás, mi kell még?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
www.gtr-masters.hu
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ja és éljenek a tûzlétrák!😄
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
tisztán látszik hogy az egy nõ:S
"-Mikor játszódhat? Kocsik alapján '50-es évek eleje. Úgy látszik mint az elsõ Mafiában, itt sem valódi márkák lesznek, de néhány jellegzetes forma felismerhetõ: a piros kabrió egy '53-as Buick, a narancssárga teherautó egy Chevrolet COE, kb '48-53 közti. A fekete limó egy '48 vagy '49-es Cadillac. Az üldözõs képen a rendõrautó leginkább '55-ös Fordnak tûnik."
A fiktív sztori az 1940-es évek végén, 50-es évek elején játszódik.
"-géppisztolyos kép: mit keres a csóka egy whisky üzemben? A szesztilalom '33-ig tartott, utána már másban utaztak a gengszterek. Lehet hogy mégis lesz egy-két régebben játszódó mission?"
Még ebbe az idõbe(1940-es évek végén, 50-es évek elején) is sokat lehetett kaszálni a szesz biznisszel.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun