11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • [HUN]FaTaL
    15" CRT biztos (800x600) ;D
  • sambauer
    off:

3 éves gépeden minden mai multiplatform gond nélkül megy ? mi a titkod ?
  • [HUN]FaTaL
    Takarodj már a maffiozódval a rühes any*dba.

Rohadtul unom már ezeket a szar linkeket, remélem felfordul aki kitalálta ezt a spam rendszert.
  • DeerHunter01
    menj már a picsába az idióta maffiozoddal...
  • kardos79
    Katt ide! szerintem érdemes megnézni ezt az oldalt:

http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Hunter79
  • tenkenorman
    jó ját persze ezt tudtam énis. pc maxon, és xbox.
  • Bucser
    A 3 éves gépemen csak néhány szarul portolt játékkal van gondom. a többi multiplatform gond nélkül megy.
  • akyyy
    tévedés. ény, ha szarabb, régebbi géped van, akkor azon csúnya az a játék, ami xboxon szebb...
    de ha mai géped van, akkor azon szebb a grafika, mint boxon.
  • kirol
    Ámen!
  • tenkenorman
    ez így van. akkor reméljük az évtized játéka lesz elődjéhez hasonlóan.
  • Dante73
    Ha ma szebb egy játék konzolon, mint egy átlagosnak tekinthető PC-n, akkor a fejlesztők bizony fércmunkát végeztek.
    Ott a Crysis. Volt róla szó, hogy portolják konzolra. Az eredmény a Cryengine3 lett, ami igazság szerint tudásban, megjelenésben fizikában, egyszóval mindenben, Cryengine1,5. Egyszerűen azért, mert az, ami egy PC-n ma elfut, az egy konzolon nem tud. kevés a memória bennük, egy 3xxx-4xxx-5xxx-ös, vagy 8xxx-9xxx, es, esetleg 2xx-as kártyához képest gagyi bennük a videokártya, egyedül processzor terén tartják a lépést. Másként fogalmazva; Nem egy kiegyensúlyozott konfigurációról van szó, ha konzolról beszélünk. (Ez tudom, hogy konzolfikázásnak hat, de nem az, és nem is annak szánom)
    De beszélhetünk a The Witcher-ről is. Szintén nem jött össze a portolás...
    Ez van. Én, inkább fordított módon látom a dolgot. Ami szép, és jó, az valószinüleg PC-s kép-videó. Ami gagyi, az a konzolos verzió. Több, mint valószínű, az is félkész, mert azért vigyáznak, hogy olyan égbekiáltó különbség ne legyen.

Úgyhogy, a helyedben nem aggódnék; A gta4 hála az égnek, eléggé egyedi eset volt, és a fejlesztőiket többé a játékipar közelébe sem engedném. Mondjuk a kiadót sem; inkább csússzon egy megjelenés, de a munka, amit kiadok, az legyen felvállalható. Nagyon jól mutatja a dolgot, hogy a (warez elleni harc jegyében talán?) belepakolt textúrák, csak a helyet foglalták, de értelmük nem sok volt, és a játék kinézetének inkább ártottak, mint használtak, ugyanis a high res textúra pack, a med helyére high textúrákat pakol, és majdnem úgy is néz ki, mint a játéké, csak sokkal kisebb helyet foglal. A memóriából is... Ami azt mutatja, hogy a SOKKAL jobb kinézetet csak akarni kellett volna, és megcsinálni. Sem a fizika, sem a mozgatott objektumok száma, sem az MI nem fogja annyira meg a gépet, mint a grafikai számolás, ennek ellenére erősen proci-limites lett a játék. (meg memória, és videokártya... csak nem annyira.)

Úgyhogy szerintem relax, és ha kijön a játék, akkor vagy az évtized csalódása, vagy a játéka lesz. Lehetősége mindkettőre megvan.
  • tenkenorman
    aha. hát várjunk és majd kiderül...
  • Bucser
    igen mert az elmúlt év trendje az ez...

Nézz ráa multiplatformokra. Mind PC-n néz ki jobban. GTA4 kivétel mert egy elbaszott port volt csak.
  • tenkenorman
    Nem kurválkodok, kultúráltan leírtam hogy vajon miért különböznek a képek, videók minőségüket tekintve. attól félek xboxos vagy ps3asok a videók és azokon szebben fog futni.mindenesetre normálisan írtam akkor normálisan is válaszolj légyszi.
    köszi.
    /flame off
  • sambauer
    Én azt nem értem igazából hogy mér kell már megjelenés előtt itt kurválkodni a grafika miatt, pláne amikor ennél a játéknál nem az lesz a legfontosabb..
  • Bucser
    te figyelj már. a egyik képen vadonatújnak néz ki a bár másikon meg szétlőve. Nincsennek ott az objectek az emberek az effektek. ez 2 "building" modell.

MIt vársz egy ilyen összehasonlítástól?
  • DeerHunter01
    nem holnap fog megjelenni a játék ,gondolom még fognak változtatni pár dolgon de nem értem mit rinyálsz itt....teljesen szép a grafika
  • tenkenorman
    Totál zavarodott vagyok. Az első gémpléj üt!... Gyönyörű, szép textúrák, azóta tökéletesített Autó fizika. A második gameplay videó is első rangú. Aztán meg adnak ki olyan képeket (mint pl. a szétvert étterem, vagy a pár másodpercig látható videó amit a Cseh tv közvetített) amik teljesen nem álják meg a helyüket. Picit rondák...
    Szummázva.
    Ha olyan lesz a játék mint az első gameplay videón, meg amikor a nagy hotelben lövöldözk és a fedezékbehúzódós módszereket mutatja, vagy amikor a pincében vagy a garázsban robbanntanak. Akkor megveszem. (Persze ha fut a gépemen)
  • Imre84
    Milyen kodekre gondolsz? Annak idején xp-re nem emlékszem, hogy kellett volna ilyen.
  • tenkenorman
    Egy cseh televíziós társaság, a CT24 nemrégiben a videojátékokkal és azok fejlődésével foglalkozott, ebből az alkalomból, pedig meglesték a Mafia 2 munkálatait és elbeszélgettek a fejlesztőkkel.
    A videó természetesen cseh nyelvű, ám így is a legfontosabb információkat összekapartuk. A felvételen is jól látható, hogy az egyik készítő kormánnyal tesztelte a játékot, nos igen, az ígéretek szerint teljes optimalizálást kap a Mafia 2 és egy kormánnyal tökéletes autószimulátorrá változik. A másik információ, már kevésbé kapcsolódik a játékhoz, ám érdekes. Martin Zavrel elmondása szerint, a Mafia 2 komoly támadást indít marketing téren és az eddigi bemutatók még sehol sincsenek azokhoz képest, melyek a következő hónapokban jönnek.
    Végezetül aki kíváncsi a videóra:
    http://www.ct24.cz/vysilani/2009/10/22/209411058391022-17:20-ekonomika/
  • robertone
    Az xp-re is telepíteni kell előtte egy videokodeket, mert egyébként nem indul, (a win 98 alapból tudta) nem az hiányzik neked is?

Csak egy tipp volt...
  • Imre84
    Hello!

Feltettem a Mafiát win7-re. Nem működik. Van hozzá valamiféle patch, vagy inkább XP-vel próbálkozzak? Vistán fut?
  • DeerHunter01
    teljesen rendben van a grafika, nézz meg egy gameplay videót ...
  • bertino
    hűhamostmilesz
  • tenkenorman
    Ha úgy nézne ki a játék mint az első gameplay vidiben, amikor a templom mellett sétál és beül egy kocsiba, egy szavam nem lenne. NA DE EZ NEM OLYAN :@@@@
  • [HUN]FaTaL
    És mi a halál rákjáért nem használják a képeken? A képekről volt szó, nem magáról a játékról, legalábbis részemről.
  • Bucser
    "Nézd már meg mekkora recék vannak a képeken. :D"

Antialiasing meg magasabb felbontás mi a halálra való??
  • [HUN]FaTaL
    Hát ez tényleg hányadék.

#3363: He? Beszívtál? Nézd már meg mekkora recék vannak a képeken. :D
  • ProGabe #3363
    te a jövőből jöttél? ez jelenleg szarrá aláz mindent a maga kategóriájában. ennél többet mai hardvereken (érts: box és ps3) nem lehet kihozni
  • tenkenorman
    Nah. Bocs. Sokszor mobilról írok suliból. Nah szal. Mafia2.hu-n volt egy bejegyzés egy bárról ami szét van verve, lőve, törve. És elég ronda képek voltak.
    Ez volt az.
    http://www.mafia2.hu/2009/10/egy-bufe-empire-bay-ben/
  • akyyy
    reklám
  • Bal0924
    Mi az a "mafai2.hu " nem inkább mafia2.hu ?
  • xxxpaulxxx
    ennek fuss neki még 1szer:D
  • tenkenorman
    mafai2.hu
  • eightmiles
    és azokat hol lelted?
  • tenkenorman
    nah mindegy most hiretelen nem találom, de pl a házban amikro mászkál meg amikor a szétvert kifőzdét mutatják. az ott elég ronda jelenet
  • tenkenorman
    pár perc és kaptok
  • bertino
    konkrétumokat.
  • eightmiles
    Én se értelek
  • Bucser
    nem igazán értelek...