Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolo
Nekem az én kedvencem az elõzõben a Colt 1911 volt, a képek alapján mostis benne lesz.Ezzel lehet osztani a headshotokat 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

Palinko
az igaz hogy nem anyi van de valszeg nem tettek be újakat. mondjuk egy mosin nagat, egy m1991 es és tommygonnal ellennék 😄 de most más tollával ékeskedek. Punker volt aki ezt a sok fegyót mondta méghozzá fejbõl. köszönjük neki innen is :

M1 Garand 1936
M1 Carbine 1941
M14 1953-
AR-15(M16) 1959-tõl
Thomson M1A1 1940-tõl (az eredeti A1-et 1928-tól gyártották)
M3A1 1942
Hassan B
Lehet , hogy nem volt divat, de attol még a játékban lehetnek... Meg amcsi egyverböl se csaak annyi van, mint ami az 1-ben volt...

][ ВАЗ ][

Palinko
hát igen. abból tényleg nagy baromság lenne. de megnéztem a wikiben. de megkérdezem a haditek fórumban is hgogy mit találtak fel akkoriban. szerintem csak az amerikai fegyók lesznek ha lesznek mert valszeg amcsiban játszódik és úgy hát nem hiszem hogy akkoriban is divat volt fegyvert külföldrõl hozni mikor volt jó helyben is
Csuhai G
Ha veszekedni akarsz, akkor ajánlom a Gumiszobát. 😉

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ChevyG
<#banplz>

...mint amwekkora te vagy
Fido4life
istenem, ekkora parasztot..

Danman
5 képbõl még ne nagyon vonjunk le következtetést😉

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Danman
vagy nem tudja mi a küldetés. én pl amikor elõször játszottam a Mafiaval akkor szinte semennyire nem tudtam angolul, törtem magam hogy rájöjjek mi a küldetés, ha nem adta magát. most viszont a Mafia II hírére elõvettem újból a játékot, és nagyon faja dumákat levágnak az emberkék...anno pl amilyen láma voltam végigjátszásból ismertem meg a sztorit😄 nc pls😄 így viszont a legjobb játéksztori amit ismerek😊

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Palinko
de ahogy nézem sajnos nem várhatóak új fegyverek 😞
Danman
azért mondtam 01-et mert akkor volt a gta III v az 02?:S amúgy tudom hogy elõtte is voltak de ha már mafiahoz hasonlítottuk gondolom akkor már a 3d-set😛
na /ON

ProGabe
most jelentették be,de már a magyarosításról beszéltek,ez de kész!
ráadásul mire ez kijön,alapfokon meg lehet tanulni angolul 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Soldiers
de anélkül is játék a játék de aki nem tudd angolul, oszt magyar felirattal mégis csak jobb

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

SimaSuna
pff..anélkül már nem is játék a játék?
Soldiers
Hát igen azt én remélem de elsõre adjanak már egy pár képet meg videót ha

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

<#levele>

szerintem aki nem tud perfektül angolul annak KELL hozzá egy MAGYAROSITÁS,az elsõ részt is ugy toltam végig hogy magyar feliratok voltak benne,sztem a másodikhoz is ez kell!!
Mafia 4ever

Csuhai G
<#eljen>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

zaki
Mafia vs GTA vitát be lehet fejezni, nyissatok egy külön toicot neki, és ott lehet folytatni, htx.

rotator
Milyen 01, én 98 óta GTA-zok! <#vigyor>

Danman
lol jó irányba kezd haladni😄 egy 02es játékhoz képest egy 01-tõl 05-ig és most 08ban kiadandó széria😄 lehet csak nekem vicces:|

SimaSuna
a mafiát ne hasonlítsuk a GTAhoz.közelébe sem ér a GTA a Mafiához..
már csak úgy élménybe és történetben sem..
SimaSuna
hiába irsz olyannak aki nem tudja a Mafia 1 történetét..
hogyan is kerültek uralomra a maffiózók..

a #1255 kép alapján nagyjából 1949-55 közötti "Ford" és társai verdák ugranak be..
ha jól emléxem a legelsõ nyerges kamion 1939-40 köré irható

Kép
Kép2
mivel az 1 rész 1939el fejezõdött be..gondolom h sokat nem ugornak elõre..így szvsz 1945-50 között maradnak.
de a képekbõl/trailerbõl megtudjuk nemsokára
Palinko
na azért én sem bírom befejezni a mafia vs gta csatát. nekem elsõ helyen mafia aztán gta. hát igen a mafia mégis csak jobb. de a gta is kezd jobb irányba fejlõdni. a mafiában kapunk egy nagyszerû játékélményt,történetet,játékmenetet, grafikát és mind ezt élvezhetõen szerényebb gépen. van szabadságunk is benne ami jó. a gta ban viszont roszabb játékmenetet de ötletes újításokat elég jó történetet és hatalmas szabadságot ami megadja a játék szépségét. szerintem egyre jobb irányba fejlõdik. szerintem össze lehet õket hasonlítani és össze is kell vitatkozás nélkül mert mind két játék jó és mindkét játékot játszuk is. csak valakinek ezt tetszik jobban valakinek az.
rotator
Hát szerintem a kezdeti felhördülés után akkor lesz legközelebb "csata", ha mindkét játék kijött végre.

Hassan B
Jó, de ne legyen...vagy nyissanak a saját fórumokban egy mafia vs gta topikkot, aztán oda mehet a vita, hogy ki melyiket szereti jobban.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

rotator
GTA és Mafia kevesebb dologban különböznek, mint ahányban hasonlítanak, talán ez lehet az oka a méricskélésnek. 😊

Soldiers
de jó lenne kimenni nincs is messze 7500 FT egy egész bérlet

Hassan B
Igen, ez biztos, de ez mégis csak jobb, mint ami van.... 😊

szerintem várjuk meg a GC-t mert biztosd hogy lesznek még képek, sõt még trailer is

Hassan B
Üdv.

Új bannernek? 😊

ProGabe
most komolyan:miért kell összehasonlítani a kettõt?
tényleg csak annyi az egyezés hogy tps,nagy,szabadon bejárható város,és persze mind2-ben lehet autókat vezetni+lõni.ennyi erõvel minden fps-re lehetne mondani hogy egy ócska sz.r,mert neked egy másik tetszik,csak ugye fps-bõl annyi van mint a szemét,ilyen játékból meg 2-3 évente

és persze a legfõbb különbség lényege:ne hasonlíts össze egy mostani akciófilmet egy 40-es,50-es években játszódó maffiafilmmel!

persze Danman mondta meg a tutit:ízlések és pofonok!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Danman
nagycsoportosok csend legyen! Ízlések és pofonok, itt a pont😄

lécci ne egy gta fan jöjjjön ide helyeslni hogy mit lehet hozzá hasonlitani mihez és mit nem....

ezért nem kell hasonlítgatni a kettõt, kurvára alig van valami közös bennük...
a sok teszt a gta-t fogja elsõnek irni..
de a gta sorozat ugymond egy játékok alszégyene... semmitse kell csinálnod
ok nélküld megbaszol egy nõt, vagy kinyirod, ocsmány grafikával, lehet szabad játék, de pl ha 300 al mész a kocsival, egyszerûen beveszed a kanyart. viszont a Mafia 1, az igen, az eg játék volt, nem a kocsikázásrol szolt, de szinte szimulátort kaptunk a kezünkbe... remek hangulat, sztory, graff, jo optimizálás, mi kell még?

totyak
Lehet, hogy csak én látom rosszul, de szerintem ez még nem akkaora grafikai ugrás az elsõ részhez képest, hogy atom gép kelljen neki. Szerintem akinek ment az elsõ rész frankón, annak ez is fog. Meg most nyilván az Illusionnak sem érdeke, hogy olyan gammát csináljon,amivel kevesek tudnak gémelni. Véleményem szerint nem kell naki erõmû. Azt azért látom itt többek állítják, hogy üti majd a GTA4-et. Hát én erre nem fogadnék. Majd összevetjük õket 2008-ban.

a Mafia 1 be nagyon sokat döntött hogy miyen a zene is, mert jo zene volt benne, ha ezt, meg a nagyvárosi régi hangulatot átóltetik a játékba, és oylan lesz mint a mafia 1, hogy niscnneke tele iyen jelzésekkel mint a gta hogy hány nõt basztál em emg iyenek, akkor nagyon jo lesz....

norbi56
elveszett menyország se volt naon azXD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Beagie
Számomra az elsõ rész minden idõk legjobb játéka, remélem a 2. sem fogja alulmúlni ezt

www.gtr-masters.hu

Bence94
helo ez brutál grafja lesz én hiszek a képeknek mert az 1. rész is 2002-ben és még mai szemmel is nézve szép.a sztori biztos más lesz szerintem egyik kedvenc játékom volt az 1-es.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Empire City? Hmm, vmi New York szerû város lesz? Bronxi mese? 😊

Kiváncsian várom a gépigényt! Az rendõrautós képen az üldözött autónak a lámpái elég kockásak, szerintem nem lesz nagy gépigénye: 2 Ghz, 512 mb ram, 256-os videókártya. Javitsatok ki ha tévedek.

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Hmm lesz áru szálito kamion is ahoygan látom

Danman
akkor Empire City lesz a neve?:/ nem túl kreatív szvsz😄

Empire City Transport 😊

Danman
nemtudom néztétek-e, de ezen a képen a busz hátulján van valami felirat...én nem tudom elolvasni, addig jutottam hgoy az elsõ szó "Empire"...hátha vmi érdekes infó😛
ja és éljenek a tûzlétrák!😄

Szabi84
Utolsó képen van egy kamion is^^

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Danman
menni fog a topik ezerrel szvsz hivatalos oldal linkt a bannerba, akkor talán nem fognak majd képek után kunyizni😉

AntiHero
"-a kép jobb oldalán a járdán nem egy gyerek sétál? (a barna harisnyás, a két kalapos fószer között) Érdekes lenne, mert eddig ilyen stílusú játékokban még nem bukkantak fel gyerekek. Elég brutális és izléstelen lenne gyerekeket hentelni. De akkor ki az ott a képen? Esetleg egy nõ?"

tisztán látszik hogy az egy nõ:S

"-Mikor játszódhat? Kocsik alapján '50-es évek eleje. Úgy látszik mint az elsõ Mafiában, itt sem valódi márkák lesznek, de néhány jellegzetes forma felismerhetõ: a piros kabrió egy '53-as Buick, a narancssárga teherautó egy Chevrolet COE, kb '48-53 közti. A fekete limó egy '48 vagy '49-es Cadillac. Az üldözõs képen a rendõrautó leginkább '55-ös Fordnak tûnik."

A fiktív sztori az 1940-es évek végén, 50-es évek elején játszódik.

"-géppisztolyos kép: mit keres a csóka egy whisky üzemben? A szesztilalom '33-ig tartott, utána már másban utaztak a gengszterek. Lehet hogy mégis lesz egy-két régebben játszódó mission?"

Még ebbe az idõbe(1940-es évek végén, 50-es évek elején) is sokat lehetett kaszálni a szesz biznisszel.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun