Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
Más ugy sincs, legalább pörög a totyik....<#idiota>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

SuperCharger
Reméljük, most is sikerül akkor szerezniük egy profi krimiírót (talán azt, aki a múltkor is segített), meg építészt, meg reméljük, hogy a fejlesztõgárda nem cserélõdött le gyökeresen azóta, továbbá reméljük, hogy a devek mondják majd meg, mikor jön ki a játek, nem pedig a marketing, meg a menedzserek.

Fido4life
basszus ebben a topikban ha valakire rászól valaki a másik jön rá minden ok nélkül ? elnézést hogy kissé vulgárisan fogalmaztam de törõdjetek már a saját dolgotokkal légyszíves.. volt okom arra hogy davidet leparasztoztam, de ne ebbõl álljon már a topik hogy ezért nekem esik mindenki

Soldiers
remélem még több hír is fog születni

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Danman
akkor félreértettük egymást...bocs nem láttam hogy a kommentben a mafia is benne volt😄 a godfatherre gondoltam..

"a godfather csak grafikában gagyi, minden másban nagyon pro.... de a mafia mindenben jobb..."
szal én a "minden másban nagyon pro"hoz szóltam hozzá😊
mafia nálam a fav gém, ezé csodálkoztam hogy van a godfatherben szélárnyékban 60:|...
"de a mafia mindenben jobb..." ott a pont

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

A patchek is azért jöttek ki, hogy a grafikus kártyák dolgait helyrehozzák. Az alap játék például egy kcsiti gondban volt az ATi VGA val, de hamar orvosolták.

Bucser
Gratulálok, hogy felnõtt módjára nem sikerült visszaszólnod..

ja hogy most jártad ki a 8-at? akkor minden visszavonva...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
ez nem az a játék... Szerintem te inkább a Godfatherre gondolsz nem a Mafia 1-re... A Mafiaban igen komolyan számított, hogy milyen autóval mentél, mert néhány kocsi képes volt fejre állni egy rosszul vett kanyar után, pláne ha ki volt lõve egy kereke...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fido4life
szóltam hozzád egy k*rva szót is ? nem ? akkor stfuplshtx

rotator
Dodzsem? Mire gondolsz?

passatgt
tuti, hogy te vagy a hülye

Danman
hát biztos én vagyok a hülye vagy csak rohadtul nem emlékszek rá de nekem úgy ment az autó mint egy dodzsem

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Palinko
fõleg mikor a végén foglald el egyedül az összes banda helyét. azért nem szeretem az 1 személyes maffiát kombinálva kivégzõosztaggal
Bucser
A gond a Godfatherrel, hogy a játékmenet is baromi unalmas volt egy idõ után.

Hát nem is tudom. OK, egyértelmûen csúnyább a Godfather grafikája, ez még nem volna gond. Az már igen hogy kb. 4 évvel újabb játék a Godfather, a Mafia óta egy-két generációt fejlõdtek a cpuk, vgak, talán még a DirectX is. És ennek ellenére szarabbul néz ki a GF. Így már elég égõ szerintem.

Bár lehet hogy csak a Mafia túl magasra tette nálam a lécet, és kissé elfogult vagyok.

Bucser
Mert gondolom azt vártad, hogy majd úgy mennek az autók mint a GTA-ban... pedig ilyenek voltak akkoriban a kocsik örültek ha autóval elérték a 60-at leejtõn lefelé hátszélben...

Danman
hát én kipróbáltam és az az autóirányítás nem angyon fogott meg😄

Hassan B
a godfather csak grafikában gagyi, minden másban nagyon pro.... de a mafia mindenben jobb...

Casper007
A Godfather egy középkategóriás játék. Nem csúna, de nem is gyönyörû. A sztori meg adott, ami persze nagyon jó, és amúgy egész kellemes, a Mafia überbrutál, csak már meguntam, annyit játszottam vele.

Hello World!

A Godfathert ki sem próbáltam. Képek alapján egy kalap fos. Szégyen: legnagyobb kiadó megveszi a legnagyobb gengszterfilm licencét, és kiad egy kb. '99-es grafikájú vmit.

Ha ugyanaz a team csinálja a Mafia II-t is mint az elsõ részt akkor nem lesz itt gond. Ha jól emléxem az eredeti gamerõl olvastam egy interjúban, hogy már kész volt majdnem a sztori forgatókönyve, de nem voltak vele elégedettek, ezért béreltek egy profi krimiírót, és újraírták az egészet az alapoktól. A város és az épületek tervezésében profi építészek is segédkeztek, akik korabeli képek alapján megtervezték a várost. Szóval kurva alaposan összerakott játék volt az elsõ rész, és én durvább bugokra meg patch-hegyekre sem emléxem.

Ha maradt a team, akkor reménykedhetünk a legjobbakban. Max. csúszni fog, de inkább várok még pár hónapot, csak ne legyenek bugok.

Risu Führer
azért nem lenne jó ha elkúrnák mint az ea a godfathert.ott is odavoltak hogy ilyen arcmimika meg olyan aztán egy nagy kalap szar lett.jó mondjuk itt az elsõ rész biztosítja a minõséget.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Hassan B
Pont, hogy arrol van szó, hogy szimulátorokba akad, hogy benzin kifogy, stb...
A mafia nem éppen szimulátor... Bár nevezhetnénk maffia szimulátornak. 😊

SimaSuna
szvsz csak jókat remélek a játékról 😊
Pepsi Twist
jaja engem a kocsik fogtak meg nagyon tok sokat vezettem 1 kocsival és 1x csak megáll mondom mi a f@sz erre látom hogy kifogyott az üzemanyag akkor akkorát röhögtem 😄 az nagyon jó hogy üzemanyag is kell nem sok "simulator" van amibe üzemanyag is kell meg engem az is megfogott hogy milyen könnyen lecsúsztam a kanyarokba a kocsival nagyon jól el lett találva a fizika de mondjuk a törés az kaka volt de mondjuk ennek nem a törés a lényege...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Jó kis zenék voltak benne ja, nekem a "Chinatown" szám volt a kedvencem. 😊

Remélem lesz egy két meglepetés majd az új részben. Nekem pl. az egyben nagyon bejött hogy ahogy múltak az évek, az járókelõk ruhája, divatja változott. Az épületek, maga a város viszont nem változott. Volt pl. egy épülõ toronyház, ami az egész játék során változatlan volt. A benzinkút és a Twister mozi közti placcon.

Nagy lenne, ha a II-ben a város is változna a játék során.

SC: elég ismerõs formája van tényleg. Bár ez azért szerencsére több polygonból áll úgy néz ki. 😊

De nehéz lesz kivárni a megjelenést... A Mafiát mikor jelentették be? '99-ben vagy 2000-ben? Volt vagy két év mafia-várás, de szerencsére nem kellett cslódni benne!

Pepsi Twist
én pl nyomtam az NFS I tõl kezdve a Carbonig 😄 mindet és sztem a HP2 és a NFS II volt a legjobb 😄 (de ez off) Sõt még a Mafia-t is 😄

SimaSuna
a válaszod helyes.
sajnos ugyan így van az NFS utolsó 2 részében "élõ" vérpistik..akik istenitik a játékot..pedig az elsõ NFSekkel nem is nyomták..
sajnos ez van...

remélem a zenei világa is marad a régi.jó volt hallgatni a vokálos csajt..menekülve a teherautóval a rend éber õrei elõl 😊 fõleg a hídon ami éppen nyitás alatt volt 😄
semmi probléma, én kérek elnézést az okoskodásért.

"csak tudod vannak olyanok akik nemtudják a háttértörténetet.."

Na õk vmi rendkívülirõl maradtak le. 😊

SimaSuna
nem konkrétan neked címeztem..bocs..
csak tudod vannak olyanok akik nemtudják a háttértörténetet..
Pepsi Twist
KÖSZI

SuperCharger
Az a kiálló lámpás meseautó, meg a tõle balra lévõ zöldeskék sztem egy az egyben az 1-bõl származik.

SuperCharger
Hmmm, valaki nagyon meg szeretne tanulni betoncipõben úszni, úgy látom. <#hehe>

rotator
Pepsi Twist
Hali!!!

Bocs hogy ide írom de a chatba nem tom sajna, hogy melyik az az oldal ahol be írom a játék nevét feltöltöm a gépem adatait és megmondja az adott játékhoz hogy jó-e a gépem vagy nem és részletezi hogy VGA rossz CPU jó.... plz help és mégeccer bocsi hogy idejön

javítás:
-csak 15-20 évvel a szesztilalom után már NEM annyira aktuális a téma mint az elsõ rész idejében.-

"hiába irsz olyannak aki nem tudja a Mafia 1 történetét.."

😄 Már hogy a picsába ne tudnám cicavirágszálam. Csakhogy '33 után a szeszcsempészet és a piabiznisz a mafiánál igencsak leépült, mivel a szeszforgalmazás nem volt többé tiltva. Így érthetõ hogy kevesebbet tudtak rajta profitálni. Persze egy-két államban még tovább tartott a tilalom, ott nyomták is az ipart. Azonban már Capone is gondolt a tilalom utáni idõkre és tiltott szerencsejátékban, munkás-szakszervezetek körüli kavarásban, prostitúcióban kezdett utazni. De mivel sittre került ezt már Frank Netti fejezte be. Aki odáig ment, hogy a mozi-szakszervezeteken keresztül a hollywoodi filmgyártókat is megzsarolta. 😊 Ebbõl is lehetne vicces missionokat csinálni.

Na, szóval persze hogy lehetnek whisky-gyáras jelenetek a Mafia 2-ben, csak 15-20 évvel a szesztilalom után már annyira aktuális a téma mint az elsõ rész idejében. (Parkolóházas hent egyik kedvenc részem volt az 1ben)

"hogyan is kerültek uralomra a maffiózók.."
😊 már a szesztilalom elõtt 10 évvel is ott voltak a szeren. Bár kétségkívül akkor erõsödtek meg a legjobban.

ProGabe
ha csak annyit romlik,mint az egynek az intrója(?,amikor elõször elindítottad,ugyebár végigszállt a városon a kamera,ott pl a víz is sokkal jobb volt) a valóshoz képest,akkor is vadállat lesz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Na igen, ezért biztos, hogy nem render. Csak ugye ha fix útvonalú kamera van, akkor sokat lehet csalni, tehát gyorsítani a témán. Azért a vízloccsanás miatt rendernek nézni elég érdekes így a Bioshock demo után. Ott aztán van víz dögivel 😉

Jöhetne a hivatalos HD video is, biztos jobb

azta makkos midennt csudaszéép

rotator
Meg a cigifüst is gyanús.

ProGabe
azért pl a pocsojacsobbanáson(de hülye szó,talán nincs is 😊 látszik hogy render,szerintem.tudom,kussoljak 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rotator
Ha csak a textúra méretekben különbözik a játszható verziótól, akkor kemény büntetés van kilátásban.

Bucser
Anno a Mafia 1-ben is engine átvezetõk voltak és elég dúrva volt a minõségük. Nem hiszem, hogy a második rész esetén szakítaniuk kellene a szép hagyományokkal.

kirol
De állat!

báttyó02
nagyon durvao:

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Másik fórumon éppen vita tárgya, de valószínûleg játék motorjával készült, de részletesebb modelleket és textúrákat használó engine videó látható. De akkor is elképesztõ.

rotator
Embertelen!

ProGabe