Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
"a godfather csak grafikában gagyi, minden másban nagyon pro.... de a mafia mindenben jobb..."
szal én a "minden másban nagyon pro"hoz szóltam hozzá😊
mafia nálam a fav gém, ezé csodálkoztam hogy van a godfatherben szélárnyékban 60:|...
"de a mafia mindenben jobb..." ott a pont
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
ja hogy most jártad ki a 8-at? akkor minden visszavonva...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Bár lehet hogy csak a Mafia túl magasra tette nálam a lécet, és kissé elfogult vagyok.
][ ВАЗ ][
Hello World!
Ha ugyanaz a team csinálja a Mafia II-t is mint az elsõ részt akkor nem lesz itt gond. Ha jól emléxem az eredeti gamerõl olvastam egy interjúban, hogy már kész volt majdnem a sztori forgatókönyve, de nem voltak vele elégedettek, ezért béreltek egy profi krimiírót, és újraírták az egészet az alapoktól. A város és az épületek tervezésében profi építészek is segédkeztek, akik korabeli képek alapján megtervezték a várost. Szóval kurva alaposan összerakott játék volt az elsõ rész, és én durvább bugokra meg patch-hegyekre sem emléxem.
Ha maradt a team, akkor reménykedhetünk a legjobbakban. Max. csúszni fog, de inkább várok még pár hónapot, csak ne legyenek bugok.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
A mafia nem éppen szimulátor... Bár nevezhetnénk maffia szimulátornak. 😊
][ ВАЗ ][
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Remélem lesz egy két meglepetés majd az új részben. Nekem pl. az egyben nagyon bejött hogy ahogy múltak az évek, az járókelõk ruhája, divatja változott. Az épületek, maga a város viszont nem változott. Volt pl. egy épülõ toronyház, ami az egész játék során változatlan volt. A benzinkút és a Twister mozi közti placcon.
Nagy lenne, ha a II-ben a város is változna a játék során.
De nehéz lesz kivárni a megjelenést... A Mafiát mikor jelentették be? '99-ben vagy 2000-ben? Volt vagy két év mafia-várás, de szerencsére nem kellett cslódni benne!
sajnos ugyan így van az NFS utolsó 2 részében "élõ" vérpistik..akik istenitik a játékot..pedig az elsõ NFSekkel nem is nyomták..
sajnos ez van...
remélem a zenei világa is marad a régi.jó volt hallgatni a vokálos csajt..menekülve a teherautóval a rend éber õrei elõl 😊 fõleg a hídon ami éppen nyitás alatt volt 😄
"csak tudod vannak olyanok akik nemtudják a háttértörténetet.."
Na õk vmi rendkívülirõl maradtak le. 😊
csak tudod vannak olyanok akik nemtudják a háttértörténetet..
Bocs hogy ide írom de a chatba nem tom sajna, hogy melyik az az oldal ahol be írom a játék nevét feltöltöm a gépem adatait és megmondja az adott játékhoz hogy jó-e a gépem vagy nem és részletezi hogy VGA rossz CPU jó.... plz help és mégeccer bocsi hogy idejön
-csak 15-20 évvel a szesztilalom után már NEM annyira aktuális a téma mint az elsõ rész idejében.-
😄 Már hogy a picsába ne tudnám cicavirágszálam. Csakhogy '33 után a szeszcsempészet és a piabiznisz a mafiánál igencsak leépült, mivel a szeszforgalmazás nem volt többé tiltva. Így érthetõ hogy kevesebbet tudtak rajta profitálni. Persze egy-két államban még tovább tartott a tilalom, ott nyomták is az ipart. Azonban már Capone is gondolt a tilalom utáni idõkre és tiltott szerencsejátékban, munkás-szakszervezetek körüli kavarásban, prostitúcióban kezdett utazni. De mivel sittre került ezt már Frank Netti fejezte be. Aki odáig ment, hogy a mozi-szakszervezeteken keresztül a hollywoodi filmgyártókat is megzsarolta. 😊 Ebbõl is lehetne vicces missionokat csinálni.
Na, szóval persze hogy lehetnek whisky-gyáras jelenetek a Mafia 2-ben, csak 15-20 évvel a szesztilalom után már annyira aktuális a téma mint az elsõ rész idejében. (Parkolóházas hent egyik kedvenc részem volt az 1ben)
"hogyan is kerültek uralomra a maffiózók.."
😊 már a szesztilalom elõtt 10 évvel is ott voltak a szeren. Bár kétségkívül akkor erõsödtek meg a legjobban.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.