Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha olvastad volna amit irtam:, sztem lehetséges egy olyan verzio, hogy ugye az elsõ rész arrol szolt, hogy régebben mik voltak és ezt elmesétlte egy felügyelõnek. meghogy börtönbe volt. ez az elsõrész, lehet hogy ami az 1 végén volt hogy lelötték az a Mafia 3 végét mutatná, és a Mafia 2 szolna arro hogy tisztára mosná magát tomi barátunk, ugyhogy egykét misszioba besegit

Hassan B
Most nem azért, de a képek alapján itt egy fiatal srác lesz a a fsz., Tommy pedig volt vagy 6 éves a játék végén... Arról nem is beszélve, hogy le is lõtték... 😛

Jah, és ték... 😊

][ ВАЗ ][

Szabi84
Én legjobban a freeride-ot szerettem a játékban, elvoltam órákig azzal hogy csak kocsikázók a vidéki utakon, vagy a városban taxizok!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Soldiers
és nem is fog

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

nem készült el.

Meg tudnátok mondani ,hogy a Mafia 1 -szinkronizálása elkészült-e?
Nem találom a neten.
OFF: Ja, a Hidden is nagy kedvenc. MMben le van árazva a H&D2 + Sabre Squadron kiegészítõ. Megvettem, most toltam végig az alapjátékot. Anno mikor kijött kicsit kevés volt a gépem hozzá. Jó game nagyon, csak az elsõ rész gyengéin keveset javítottak.

öcsit kivágom a gép elõl és feltotom én is újra mesés lesz..várom..<#worship><#worship><#email><#email>

TDU: mohosenator

Szabi84
Hidden and Dangerous-ról nem is beszélve!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

SuperCharger
Lényegében ugyanazok csinálták Mafiát, és a VC-t. A VC koprodukció volt vki mással.
Tény, hogy a csehek oda tudnak tenni rendesen, ld. Operation Flashpoint.

Ami még nagyon bejött a Mafiában, az a küldetések elõtti rutin: megbeszélés az étteremben Salierivel, aztán felugrani Vincenzóhoz vmi fegyáért, utána lesétálni a garázsba egy verdáért, és go. Mindig kíváncsian vártam hogy a ketyós szerelõ vajon milyen új kocsit szervál. 😊 Megvolt a "benne vagyok a mafiában" feeling, nem csak a "hülye gyerek magában legyakja a várost" mint a GTAkban.

Volt még egy game, amiben tetszett a missionok közti átvezetés, az is cseh game volt, a Vietcong. Vki játszott azzal? Ott volt egy saját bunkerünk, minden küldi után kicsit változott a berendezés meg a rumli az asztalon. Mindig új bejegyzés a naplóban, a recsegõs zsebrádióból korabeli számok szóltak. Nagyon ott volt az a játék is. Szóval a csehek tudnak vmit. 😊

Bucser
ne fantáziálgass.... Majkiderül.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sés akkor ugye az elsõ rész, az arrol szolt, hogy elmesélte tommy a felügyelõnek a dolgokat, és msot hogy fényderül, gondolom elrabolják a feleségét gyerekét, és most tommy ezmiatt mafiázgat megint...

télleg.
mi van ha a mafia 1 utolos introja a Mafia 3 végét tükrözi?
megeshet....
mert a fõszereplõ tiszta angelo, persze kicsit szebb mint az elsõ részbe

Bucser
kötve hiszem ,hogy Tommy lenne. Miután feldobta Salieri-t és bandáját védelem és megfigyelés alatt állt az egész családdal 25 évig. Azért nem találták meg addig.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

azért részben csak bejött az, amit napokkal ezelõtt irtam. akkor azt fejtegettem, hogy a mafia 2 játszódhatna a '60as években, amikor már nem szekérkerekû autók voltak, hanem a lekerekitett forma jellemezte az autók világát...nos, részben bejött, és csak 10 évet tévedtem. a '40es 50'es évek is nagyon jó, sokkal jobb, mintha a mai években játszódna, merthát be kell hogy lássuk, a mafia klasszikus kora a 60as évekig volt, amikor mindenki tommygunnal járt.....
azt valaki megmondhatná, hogy a fõszereplõ ismét tomi lesz? mert a képek rá hasonlitanak..meg a mafia 1ben a végõs videoban vmikor a 60as években hal meg...vagyis mészárolják le fûnyirás közben.
télleg basszus, mekkora állat lenne, ha trilógia lenne belõle, mind3 rész fõszereplõje tomi lenne, és a 3. rész végén halnánk meg, pont ugy ahogy azt az elsõ játék videója is elõrevetiti. sztem fantasztikus ötlet.
csak itt az a bibi, hogy az elsõ részt követõen tomi már sztem nem maradt meg sima pénzbehajtónak, meg verõembernek, hanem a történet során egyre magasabbra mászik a ranglétrán. és gondolom, hogy a trilógia utolsó részére már fõnök lenne, azok meg nem nagyon avatkoznak nyilt konfliktusba. persze a készitõk majd lehet ugy gondolkoznak, hogy tomi végig maradjon csak alkalmazott a mafia eme korrupt világában...mindenesetre király...várom a véleményeket...
Danman
azon gondolkodtam hogy milyen durva lenne már megcsinálni egy mmo-t pluszba belõle. mm az lenne a multipléjer, single maradna úgy ahogy az 1-ben van/volt. és akkor multiban létre lehetne hozni "családokat" és minél jobban intézed az ügyeidet annál feljebb jutsz, a líder meg a Don lenne😄 lehet hülye ötlet de nekem teccene. és akkor mittomén bárokat lehetne birtokolni meg kirabolni egymás raktárát stb. vélemény?😄

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

akyyy
ilyen volt hitmanba is, ezért nekem már nem annyira egyedi😄 bár sztem maffiába volt elõször.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
és még utána el kell menekülni a kocsival...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fery02
Ú, azis egy elég vad küldetés, lövöldözés a templomban, loál 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

gameplusz
Az outro az nagyon durvás. 😊
Meg utána a fun-küldik, speedy gonzales meg a többi, asszem 😊 lol
Egyébként hotel után emlékeimben a templom él, amikor a temetésre érkezünk nem túl szeretetteljes fogadtatásban.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

akyyy
áhh, mikor megyek vidéken, ps bömböl a vidéki zene, höhö😄😄😄

számomra legjobb része mikor kiraboljuk a bankot és a vasúttal megyünk visszafele.... majd jön a videó mi törtétn a barátunkal😞

meg az introja ennek a gamnek nagyon hangulatos

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
komolyan szopat a lemez, áll egy helybe a telepítõ, a nyálam meg itt folyik összevissza a nosztalgiára <#banplz>
nah minyá kurok vele valamit

bertino
3. cd-nél megállt <#szomoru1>

Danman
amikor elõször toltam, azzal mennyire szenvedtem:| tegyük hozzá hogy jópár éve volt és hát nagyon nem vágtam mi a küldi tárgya😄 nem tudtam englishül..bezzeg most:/

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

bertino
én meg azt mondom, hogy mafia install...

rotator
Legfeelingesebb küldi számomra messze a "Trip to the Country"! 😊

fery02
Na, erre már em emléxek 😊
Tényleg ki kéne már játszani lassan mégegyszer 😊

Danman
mennyit röhögtem a tommy orderein salvatorehoz "Wait here""follow me""wait here""follow me" 😊

fery02
azaz 😊

Danman
ú ú ú ú visiting rich people<33 😉

fery02
De szinte nem is lehet választani. Most így hirtelen visszaemlékezve eszembejutott egy nagy csomó, és ha leírnám õket, megtelne néhány oldal 😊

Danman
az nekem is nagyon bejött(Y) you lucky bastard viszont nagyon vicces küldetéssorozat😄 fõleg amikor utolsó próbánál beugatnak nekünk a "profik" hogy a Don már nem fecsérli idejét azzal hogy ilyen balfékeknek adja a küldetést mint mi...és hogy mi csak felügyelünk😄 aztán mi oldjuk meg😊

bertino
jaja, az egy nagyon feelinges küldetés volt <#eljen><#eljen><#eljen>

fery02
Nekem az volt az egyik kedvencem, mikor egy ilyen hotel szerû épületben (vagy pont egy hotelben 😛) kellett lövöldözni, majd a bementünk a fürdõszobába, ott láttunk fürdeni egy ribancot 😊, majd a végén az ablakon kiugorva egy bomba elõtt, átugorva egy másik épület tetejére, majd onnan folytatni a rendõrök írtását, majd megszökni 😄

Danman
én már kihúztam😊 mm freeride extremeben tartok ott is már csak pár van😄

téma: legfeelingesebb küldetés?😊

Dying Soul
isten

SimaSuna
nem kell..maradjon csak ez..
csak tanulj némi önkontrolt..nemkell a másikat oltani...^^
Pepsi Twist
lehet, de csinálok jobbat akkor ha nagyon kell...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

SimaSuna
OFF:
csinálj jobbat ha ojan nagy a szád..
nem kell arcoskodni..
te sem születtél pro-nak..
ON:
Csuhai G
Látszik hogy kezdõ, nem kéne így lehordani a munkáját!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Sly06
jó van na.. csak próbálkozok... 1ébbként én is ujra raktam már vagy negyedszer, nagyon nagy game..

Picar77
én is pont azt csinálom 😄
most vagyok a fairplaynél XDDD
régi szép emlékek...

()() (^^)

Pepsi Twist
ocsmány a kivágás és a MAFIA II felirat körül nem tuttad volna kiszedni a feketetét? pff láccik még kezdõ vagy 😄

Ja ujra feltettem a MAFIA-t bázze már megint milyen jót jáccotam vele pfûûû kis "nosztalgia"

Sly06
Mafia2 Pic
<#buck>

Pepsi Twist
mar volt

Sly06
[url=http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=1241&nev=Mafia_2_Trailer_]Mafia 2 Trailer[/url]
Ha esetleg valaki még nem látta..

Amiga
Hála Istennek a 2k Games a kiadó, õk pedig elég türelmesek.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Palinko
2008 at emlegetnek de még semmi pontos
tommyg
Osztán mikor jelenik meg?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit