11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Prince23
    biztos az AA offon volt... úgy már hihetőbbb
  • DeerHunter01
    erősen kétlem hogy max grafikán vitted te a crysist :DD
  • grebber
    Nem vagy tisztában azzal hogy mi a max graf fogalma ezek szerint!.
  • Máté94
    Nem.
  • rayman12
    ha nekem elfutt a crysis majdnem max grafon akkor ezis elfut ígaz??

Ati radeon HD4670 , Amd athon x2 dulacore
  • tenkenorman
    egyébként az egyik készítő nyilatkozott a gépigényről. nemtudom ki csípte el. a lényeg hogy azt mondta nem tudja és valószínűleg nem is árulhatná el, azonban akinek a mostani játékok futnak (tehát erre a c2d 2.1ghz 2giga ram sémára gondolt) azoknak futni fog a mafia 2 is.
    mellesleg gta iv-es pólóban jelent meg a rendezvényen XD. azt mondta testvérvállalat a rockstar.
  • akyyy
    azt ki lehet kapcsolni
  • cheatman
    Hát szerintem ahogy a gta4-ben van megoldva az tökéletes. Most nem isteníteni akarom a játékot de így van. Nekem elég nehéz rávinni a célkeresztet egy éppen mozgó célpontra, legalábbis Xbox-on. Pc-n már nem ez a helyzet, ott az egérrel lényegesen könnyebb. Nekem és akikkel eddig erről beszéltem ez a véleményük. Minden esetre ez azért nem egy nagy dolog, tehet nem ezen fog múlni a játék sikere
  • DeerHunter01
    a Gears of War 2-be a jó szerintem... ott te viszed rá az ellenségre a célkeresztet nem ugrik rá magától
  • ProGabe #3462
    nem a kurzort rántja rá az emberre, hanem azok ugranak a fegyvered elé :D
  • tenkenorman
    dehogynem. miért milyen lenne? bár azt mondták hogy úgy fogják megcsinálni hogy a játékos nem fogja észrevenni azt.
    dde gőzöm sincs hoyg.
  • DeerHunter01
    remélem xboxon nem olyan lesz az irányitás mint a GTA-ban hogy magától célozza be az embert
  • sandor72
    Én ezt találtam, hogy mennyire igaz nem tudom:

Mafia 2 Release Date

Mafia 2 PC

UK / Continental Europe 31 Mar 2010
    United States 03 May 2010
    Australia T.B.C.

Mafia 2 PS3

UK / Continental Europe 26 Mar 2010
    Australia T.B.C.

Mafia 2 Xbox 360

UK / Continental Europe 26 Mar 2010
    Australia T.B.C.

• Waczkor
    Jaja én is örülnék neki
  • DeerHunter01
    május az pont jó :D
    utána nem sokkal nyári szünet és lehet játszani reggeltől estig :)
  • Waczkor
    Egyre több helyen olvasom a májusi megjelenést(május 3 körül),hivatalos tájékoztatást nem adtak ki még,csak a 2010 a biztos.Igazából vagy májusban jön ki,vagy ha úgy adják ki mint az elsőt,akkor augusztus.Nyári szünet alatt biztos nem jön,szeptember-november időszakot nem tartom valószínűnek,mert olyankor iszonyat nevek jönnek ki,játékdömping van és hiába lesz isteni a játék,a nagy nevekkel felvenni a versenyt nem könnyű és szerintem nem is akarják a készítők,hogy versenyezni kelljen a remekművükkel.
  • norbi56
    Énis épp tegnap raktam fel:)
    Most tartok a wiszkicsempész küldetésnél:)
  • grebber
    És a többi képet miért nem raktad be??

Többi kép ha valakit érdekel.
  • SötétBarom
  • DeerHunter01
    feltettem az első részt nosztalgiázni :D
    mai napig ugyanúgy leköt mint amikor először játszottam vele , mestermű !
  • Waczkor
    Én is májusra tenném,vagy pedig nyár után,viszont ott meg nem biztos hogy kimerik adni október,november környékén,mert akkor szoktam jönni a nagy nevek mindenhonnan és szerintem nem akarják versenybe dobni olyan nevekkel,mint a cod stb,pedig megállná a helyét.Igaz egy cod szintű játékkal azért nehéz felvenni a versenyt,mert ahogy az mw2 eladásai is mutatják,mindenre van igény:(
    Nagyon remélem hogy szép eladásokat produkál majd,megérdemlik a készítők a nagy sikert.

Májusi megjelenésnek örülnék.
  • Risu Führer
    nemtom volt e már
    link
    azt írják májusban jön .
  • xxxpaulxxx
    jó persze, csak érted... az egészet az angoltudásra építettem:P
    Mondjuk abban igazad van, hogy a poénokhoz már kell angol
  • Bucser
    Mert nem a történet a fontos hanem az egész hangulat. Az meg megvan.

Mondjuk milyen történetet akarsz még egy filmeket kigúnyoló Gengszterjátékba?

Van a bevándorló antihős. aki végiglövi az egészet frappáns beszólásokat makogva:)
  • xxxpaulxxx
    jó ok, azok jó poénok tényleg:)
    De én most arra akartam kilyukadni, hogy olyan hatalmas csavaros története nincs a játéknak, legalábbis addig amíg játszottam vele.
    Mondjuk már a San andreasnál is eléggé minimálra levették a történetvezetést.
  • Bucser
    Akkor gondolom a beszélgetések közbeni poénok is símán kimaradnak neked.

sokan azt hiszik, hogy a játékokban a küldetés a fontos hogy mit kell csinálni... Én elég asokat szórakoztam GTA4-ben azzal, hogy elvitegettem a haverokat klubbokba mert mindig valami szépet meséltek magukról:)

Jól megtántorítva beépített poénokkal.
  • xxxpaulxxx
    Sajnos a Gta4hez annyi angoltudás kell, hogy...
    kill him
    steal it
    kill them
    track him down...
    mert kb ennyi a játék története... aztán lehet hogy tévedek, mert még kb csak a felénél tartok:D
  • tenkenorman
    hidd el van akinek tökmind1. nem vagánykodásból. de elég régóta tanulok angolt és má olyan 80%ban érvényesülök.
    azt meg hogy még vna idő nyelvettanulni arra értette hogy mire kiadják megtanulhatsz, angolul, üzbégül, spanyolul, oroszul, és csehül
  • DeerHunter01
    hát igen ,csak "kényelmesebb" az anyanyelveden olvasni a szöveget :)

magyaritás meg nem játék után 2 hónappal lesz mivel 750 oldalas története van
  • sambauer
    csak tanács volt, de manapság már tényleg sokkal inkább nyelvtudás igénylőbbek a játékok, GTA 4 is fele akkora élmény lett volna ha nem értek egy szót se..
  • DeerHunter01
    te gondolom perfektül fogod vágni az egész sztorit ,mindent meg fogsz érteni :)
  • Waczkor
    Nekem sok újat mondtak ebben az előzeteseben,kicsit lemaradtam.
    Viszont a Kreszt azt ne vegyék ki,sokkal élethűbb volt,hogy kellett figyelni a sebességre,piros lámpára stb.

Ez nagyon tetszik,hogy mindent lehet majd nyitni az autókon,tankolás,ablaktörlés:)
    Apró örömök.

Már csak egy megjelenési dátum kellene,fixen,nekem mind1 mikor,csak legyen már valami.Remélem igaz a pletyka,hogy dlc-k jönnek majd,azzal nagyon ki lehetne tolni a belefeccölhető időt.
    Először legyen kint,aztán ráérünk a dlc-kre.Úgyis végigtolja mindenki annyiszor,mint az elsőt legalább,sőt még többször is a különböző befejezések miatt.

• sambauer
    még van idő nyelvet tanulni.
  • DeerHunter01
    nagyon jó lesz de magyar felirat nélkül sajnos nagyon keveset fogok érteni a történetből
  • xxxpaulxxx
    Mafia 2 előzetes
  • tenkenorman
    biztos letöltöm, de ha jó 10000% hogy megveszem. már fél éve férre van rakva a pénz...
  • bertino
    tisztelet a kivételnek, ugye.
  • xxxpaulxxx
    ezért fogjuk letölteni:D
  • kirol
    Május vs. szeptember?
    Ez hülyeség! Ez 5 hónap.
  • tenkenorman
    nyílván amcsi a forgalmazó de nemtom.