Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah, és ték... 😊
][ ВАЗ ][
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem találom a neten.
TDU: mohosenator
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Tény, hogy a csehek oda tudnak tenni rendesen, ld. Operation Flashpoint.
Volt még egy game, amiben tetszett a missionok közti átvezetés, az is cseh game volt, a Vietcong. Vki játszott azzal? Ott volt egy saját bunkerünk, minden küldi után kicsit változott a berendezés meg a rumli az asztalon. Mindig új bejegyzés a naplóban, a recsegõs zsebrádióból korabeli számok szóltak. Nagyon ott volt az a játék is. Szóval a csehek tudnak vmit. 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
mi van ha a mafia 1 utolos introja a Mafia 3 végét tükrözi?
megeshet....
mert a fõszereplõ tiszta angelo, persze kicsit szebb mint az elsõ részbe
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
azt valaki megmondhatná, hogy a fõszereplõ ismét tomi lesz? mert a képek rá hasonlitanak..meg a mafia 1ben a végõs videoban vmikor a 60as években hal meg...vagyis mészárolják le fûnyirás közben.
télleg basszus, mekkora állat lenne, ha trilógia lenne belõle, mind3 rész fõszereplõje tomi lenne, és a 3. rész végén halnánk meg, pont ugy ahogy azt az elsõ játék videója is elõrevetiti. sztem fantasztikus ötlet.
csak itt az a bibi, hogy az elsõ részt követõen tomi már sztem nem maradt meg sima pénzbehajtónak, meg verõembernek, hanem a történet során egyre magasabbra mászik a ranglétrán. és gondolom, hogy a trilógia utolsó részére már fõnök lenne, azok meg nem nagyon avatkoznak nyilt konfliktusba. persze a készitõk majd lehet ugy gondolkoznak, hogy tomi végig maradjon csak alkalmazott a mafia eme korrupt világában...mindenesetre király...várom a véleményeket...
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Meg utána a fun-küldik, speedy gonzales meg a többi, asszem 😊 lol
Egyébként hotel után emlékeimben a templom él, amikor a temetésre érkezünk nem túl szeretetteljes fogadtatásban.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
számomra legjobb része mikor kiraboljuk a bankot és a vasúttal megyünk visszafele.... majd jön a videó mi törtétn a barátunkal😞
meg az introja ennek a gamnek nagyon hangulatos
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nah minyá kurok vele valamit
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Tényleg ki kéne már játszani lassan mégegyszer 😊
téma: legfeelingesebb küldetés?😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ja ujra feltettem a MAFIA-t bázze már megint milyen jót jáccotam vele pfûûû kis "nosztalgia"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
<#buck>#buck>
Ha esetleg valaki még nem látta..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.