Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
U.i.: Nem, nem vagyok betépve, de ezt a Mafia fanok tudják, gondolom 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amúgy a történetben kétszer is megmentjük Sam életét (Ordinary Routine, Trip to the Country) és végül õ gyak meg minket... Sztem a játéktörténelem legjobb története és mindenkinek vannak olyan emlékei amit szívesen ír le.
elsõ város részbe még gyengébb autok voltak, de amint több küldit csinálsz emg annál több város részbe tucc bemenni, és egyre jobb kocsik is lesznek, pl a gazdag negyedbe csak luxus kocsik voltak 😊, jokis szimulátor, mert a verseny nekem kicsit nehéz volt billentyûzettel, azzal félévig vacakoltam, mondjuk 1 hét után feladtam, de végülis sikerült, a vége nagyon teccett 😊
Legjobban akkor szorakoztam amikor 30 rendõr jött utánam, énmeg bementem a fegyverüzletbe, és oda valamiért a rendõõrõk nem tudtak utánam jönni 😊
azt vetem bombát, meg molotovot, azt beajigáltam, végére elmentek 😊
meg azis teccik benne, hogy egyes kirabolt kocsi vezetõk nem hagyják magukaat, vagy elmenekülnek, vagy baseball/kispisztoyal, ránk támadnak... 😊
mondjuk nekem csak az nem teccet az egészbe hogy ha neki mentem egy gengszternek ugye az jott mint a bolond utánam, aztán a rendõr is jött, de nem a gengsztert lötte le, hanem rám vadászot 😊
Még azis teccet hogy volt vidék, kirucanhattál a semmibe, széperdõ stb.. pl nekem fenvolt a havas mod nagyon élveztem 😊
jo lenne ha a 2-be is lehetne iyen kirucanásokat is csinálni!
Meg volt egy küldi, ahol a vonatot kellet kiizélni, na arrase jöttem rá, egyik haverom mondta, de nekem a hajos küldi teccet a legjobban, átkelelt öltöezni, aztán bevegyülni a nép közé 😊
-----------
Én ugy halottam hogy a Mafia 1, eredetileg oylan lett volna, h elsõ felébe Tommy-val elttünk volna 2. felébe a felügyelõvel vadásznánk le don salieret.
De mivel nem volt erre elég idõ, igy kaptunk egy Free Ride Xtrem-t
Ami végülis elég poénos, és néha lehetetlen feladatok voltak., pl amikor a yukas tanku kocsit kellet a város egyik szegletébe a másik szegletével vinni, na az kegyetlen volt, mert nemvolt anyi benzin kut, igy én egy másik kocsival toltam meg.....
Az UFO-s az lol poénos volt, de amikor a zeppelin hajigálta a tûzcsovát, azis elég nehéz volt mert egy lerobbant ksi szarrral kellet menni :S
Emlékeztek nyilván a Lassiter márkára. Aki nem annak csak annyit, hogy ezek voltak a gazdagok híresek tehetõsebbek autói Lost Heavenben.
(A Lassiter Phaeton odaba**ós kis kocsi volt <#finom>#finom> )
Na nézegettem az egyik képet és mit látok? Kivehetõen ott virít a Lassiter felirat az elsõ autó oldalán!
kép
( nem godfather feeling, hogy 3 féle verda van az utcán, de abbol legalább 20... 😊 )
][ ВАЗ ][
Én bízom benne hogy a véglegesben elegendõ féle autó lesz, sõt még több is. A keréknélküli kamion bug sem zavar, az elsõ rész kész verziója is változott a legelsõ screenekhez képest.
][ ВАЗ ][
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(ezt magamtól idéztem)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Remélem most megrémül a Rockstar és PC-re is kihozza a GTA IV-et (bár semmi értelme mert a mafia úgyis jobblesz 😄 )
Más:
"Már egy ideje folyhat a fejlesztés, csak gondolom nem akarták nyilvánosságra hozni idõ elõtt."
Én nem értek az ilyenhez de a városképen ha megfigyeled az egyik autófajtából kettõ van... ha olyan sok autómodellem lenne én biztos külömbözõkkel pakolnám tele az elsõ képet, de ez nem igazol semmit.
-Amirõl beszéltem, hogy nincs kereke a kamionnak azt ti is így látjátok?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Nem akarlak megsérteni, de így kezdõdnek a pletykák😞
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
A grafika brutalis. A jatekmenetet meg majd meglatjuk.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
#1424 azért anyira ne fajuljunk el 😄
szerintem nem fog idén megjelenni.
Forrás: jatekhirek.hu
Meg valahol azt is olvastam, hogy Tommy unokaöccsét alakítjuk majd de ez nekem kissé sántít. A bannerért grat nem hittem, hogy ennyi idõ alatt már bannerje is lesz a topiknak. Én annyit változtatnék rajta, hogy mivel a játék eleme az autózás így kocsik is lehetnének benne
A mafia topikba már belinkeltem de akkor most ide is, hogy van egy faja cseh oldal ami tárgyalja a Mafia 2-t de sajnos csak csehül...
oldal
Amúgy azon a képen amelyiken a város meg autók buszok vannak ott mintha a sárga teherautónak (maffiózó bal füle mellett) nem is lenne kereke.
thx
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
vagy igen ?
sztem nám
és van 3 üres cédéd ? mert image-bõl nem tudtam telepíteni :\
ugyanaz
Tényleg, az olaszok, fõleg a szicíliaiak messze földön híresek megfontolt és racionális gondolkodásmódjukról.
ha a geci telepítõ nem állna meg fél centivel a telepítés vége elõtt 😞((((
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"