Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lassiter=Cadillac a Mafia univerzumban. Bolt=Ford stb. Ha jól emlékszem a Terraplane márka az eredeti nevén szerepelt a játékban, talán mert a cég réges-rég megszûnt, és nem védi copyright.

fery02
Az UFO-s küldetésbõl kindulva, milyen agyament küldetések voltak még. Pl, elloptunk egy versenyautót, és elinduláskor olyan csõlátás effektus jött elõ, hogy szinte nem is láttunk semmit, a k*rva széles folyó keresztbe való átugratásáról ne is beszéljünk. Meg még volt egy érdekes, mikor egy parton lévõ kikötözött nõt kelett megmentenünk, a Lokneszi szörnytõl. <#idiota>

U.i.: Nem, nem vagyok betépve, de ezt a Mafia fanok tudják, gondolom 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prézli
Amúgy a keréknélküli narancssárga teherautó ezen a képen

Igazából egy ilyen teherautó.

Prézli
Én egy egész napig melankólikus voltam mikor Frank meghalt majd mikor Paulie meg mikor Tommy.
Amúgy a történetben kétszer is megmentjük Sam életét (Ordinary Routine, Trip to the Country) és végül õ gyak meg minket... Sztem a játéktörténelem legjobb története és mindenkinek vannak olyan emlékei amit szívesen ír le.

Nekem az teccene legjobban ha oylan lenne mint az 1, hogy város részeket oldottál fel, én amikor megkaptama gépem 2002 karácsonya, akkor a Mafia volt az elsõ játék amit kaptam hozzá, gondolhatjátok láma voltam, nem tudtam még az elsõ külditse megcisnálni, nagyon nemis érdekelt, de aztán félév mulva neki ültem, és free ride-zgattam, és törke teccet hogy a város részeknél elvolt torlszovla, hogy gázcs9vet csinálnak, egyszer jöttek a rendõzõk a lezárt területrõl, és valahogy átudtam menni, és akkor nem volt ott semmi 😊
elsõ város részbe még gyengébb autok voltak, de amint több küldit csinálsz emg annál több város részbe tucc bemenni, és egyre jobb kocsik is lesznek, pl a gazdag negyedbe csak luxus kocsik voltak 😊, jokis szimulátor, mert a verseny nekem kicsit nehéz volt billentyûzettel, azzal félévig vacakoltam, mondjuk 1 hét után feladtam, de végülis sikerült, a vége nagyon teccett 😊
Legjobban akkor szorakoztam amikor 30 rendõr jött utánam, énmeg bementem a fegyverüzletbe, és oda valamiért a rendõõrõk nem tudtak utánam jönni 😊
azt vetem bombát, meg molotovot, azt beajigáltam, végére elmentek 😊
meg azis teccik benne, hogy egyes kirabolt kocsi vezetõk nem hagyják magukaat, vagy elmenekülnek, vagy baseball/kispisztoyal, ránk támadnak... 😊
mondjuk nekem csak az nem teccet az egészbe hogy ha neki mentem egy gengszternek ugye az jott mint a bolond utánam, aztán a rendõr is jött, de nem a gengsztert lötte le, hanem rám vadászot 😊
Még azis teccet hogy volt vidék, kirucanhattál a semmibe, széperdõ stb.. pl nekem fenvolt a havas mod nagyon élveztem 😊
jo lenne ha a 2-be is lehetne iyen kirucanásokat is csinálni!
Meg volt egy küldi, ahol a vonatot kellet kiizélni, na arrase jöttem rá, egyik haverom mondta, de nekem a hajos küldi teccet a legjobban, átkelelt öltöezni, aztán bevegyülni a nép közé 😊
-----------
Én ugy halottam hogy a Mafia 1, eredetileg oylan lett volna, h elsõ felébe Tommy-val elttünk volna 2. felébe a felügyelõvel vadásznánk le don salieret.
De mivel nem volt erre elég idõ, igy kaptunk egy Free Ride Xtrem-t
Ami végülis elég poénos, és néha lehetetlen feladatok voltak., pl amikor a yukas tanku kocsit kellet a város egyik szegletébe a másik szegletével vinni, na az kegyetlen volt, mert nemvolt anyi benzin kut, igy én egy másik kocsival toltam meg.....
Az UFO-s az lol poénos volt, de amikor a zeppelin hajigálta a tûzcsovát, azis elég nehéz volt mert egy lerobbant ksi szarrral kellet menni :S

Prézli
Gondoltam nekiállok egy kis képelemzésnek már csak poén kedvéért és nem is kellett sokat keresnem.
Emlékeztek nyilván a Lassiter márkára. Aki nem annak csak annyit, hogy ezek voltak a gazdagok híresek tehetõsebbek autói Lost Heavenben.
(A Lassiter Phaeton odaba**ós kis kocsi volt <#finom> )

Na nézegettem az egyik képet és mit látok? Kivehetõen ott virít a Lassiter felirat az elsõ autó oldalán!

kép

Hassan B
Az elsõ rész sem szenvedett hiányt az autók "sokszínûsége" terén, szerintem a mésodik részben sem lesz máshogy... 😊
( nem godfather feeling, hogy 3 féle verda van az utcán, de abbol legalább 20... 😊 )

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

"ha megfigyeled az egyik autófajtából kettõ van... ha olyan sok autómodellem lenne én biztos külömbözõkkel pakolnám tele az elsõ képet, de ez nem igazol semmit."

Én bízom benne hogy a véglegesben elegendõ féle autó lesz, sõt még több is. A keréknélküli kamion bug sem zavar, az elsõ rész kész verziója is változott a legelsõ screenekhez képest.

Remélem hamarosan látunk újabb screeneket a játékból. Úgy érzem magam mint az elsõ rész megjelenése elõtt, akkor is vadásztam az új képekre, elemezgettük õket a haverokkal...

Hassan B
Olyan, mint ha az elõte lévõ autó árnyéka takarná a kerekét... Mindenesetre, ha ez hiba is, biztos javítják a végleges verzióban... 😉

ProGabe
már miért ne lenne?egyrészt messze van,ráadásul árnyékban,másrészt a lökhárító a kerekek felénél is lejjebb van(nézd meg a többi kocsit),szóval simán aláfér egy kerék

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bucser
és? már az 1-ben is le lehetett rombolni az autókat elég rendesen...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bertino
ja igen, ebben van vmi

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prézli
Amúgy azon a képen amelyiken a város meg autók buszok vannak ott mintha a sárga teherautónak (maffiózó bal füle mellett) nem is lenne kereke.

(ezt magamtól idéztem)

gameplusz
Hát, elõször a motor, aztán a többi (ami lehet akár 2-3 év fejlesztés is). Videó alapján elég sok minden kész van már, never knows 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

bertino
hol ?

Prézli
Arra gondoltam, de igazad van jó régi hír éa nyilván fake is, de a cikk alatt van egy rakás lelkes hozzászólás mai-tegnapi dátummal és az bezavart.
Remélem most megrémül a Rockstar és PC-re is kihozza a GTA IV-et (bár semmi értelme mert a mafia úgyis jobblesz 😄 )

Más:

"Már egy ideje folyhat a fejlesztés, csak gondolom nem akarták nyilvánosságra hozni idõ elõtt."

Én nem értek az ilyenhez de a városképen ha megfigyeled az egyik autófajtából kettõ van... ha olyan sok autómodellem lenne én biztos külömbözõkkel pakolnám tele az elsõ képet, de ez nem igazol semmit.

-Amirõl beszéltem, hogy nincs kereke a kamionnak azt ti is így látjátok?

Bucser
Games Convention Lipcse

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hassan B
Ha az a hír igaz lenne, már 2 éve Mafia 2-õznénk... 😄

NonsenS
De végülis mi volt ez? Tesztertalálkozó vagy micsoda?

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

NonsenS
Gondolom erre gondoltál. Nézd meg akkor, hogy a cikk mikor íródott. Még "az egyértelmûen csak találgatás" idõszakában.

Nem akarlak megsérteni, de így kezdõdnek a pletykák😞

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Hunnenkoenig
A kep termeszetesen lipcseben keszült. A jatekbol sajna csak egy atvezetö videot mutattak, ami viszont eleg hosszu volt.

A grafika brutalis. A jatekmenetet meg majd meglatjuk.

Pepsi Twist
ehh

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Hunnenkoenig

gameplusz
Már egy ideje folyhat a fejlesztés, csak gondolom nem akarták nyilvánosságra hozni idõ elõtt. A mai világban minden elképzelhetõ.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Palinko
#1422 látszik nem értettem teljesen meg a történetet így már több mint világos. akkor új történetet kapunk 😊

#1424 azért anyira ne fajuljunk el 😄

szerintem nem fog idén megjelenni.
gameplusz
Arra esetleg nem gondolsz, hogy csak 60 évesen találtak rá?

Bucser
Jahh találgatásból lesznek az olyanok, hogy Tommy nem halt meg csak elvitték az UFO-k.... Szerintem ne alálgassunk. Majd minden el lesz mesélve (a cseh fiúkat ismerve)

Prézli
"Sõt, tudomásuk szerint a második rész már idén megfog jelenni, december 16-i dátummal."

Forrás: jatekhirek.hu

Meg valahol azt is olvastam, hogy Tommy unokaöccsét alakítjuk majd de ez nekem kissé sántít. A bannerért grat nem hittem, hogy ennyi idõ alatt már bannerje is lesz a topiknak. Én annyit változtatnék rajta, hogy mivel a játék eleme az autózás így kocsik is lehetnének benne

A mafia topikba már belinkeltem de akkor most ide is, hogy van egy faja cseh oldal ami tárgyalja a Mafia 2-t de sajnos csak csehül...

oldal

Amúgy azon a képen amelyiken a város meg autók buszok vannak ott mintha a sárga teherautónak (maffiózó bal füle mellett) nem is lenne kereke.

Bucser
A család Conmceleirejének is utánamentek Európába. Az üzenet az volt, hogy a család nem felejtkezik meg az árulókról ahogy sohasem tette. Ráadásul tommy nem lehetett újra bûnözõ hiszen mint mondta õrizet alatt állt és tlejesen új életet kezdett és minden hónapban jelentkeznie kellett a felügyelõjénél. Azért egy mafiaper koronatanújának a döntés után sem sunshine appiness az élete.

Palinko
😄 találgatunk azt meg csak szabad 😊
bertino
akkor jauvan, majd szolj rám
thx

SimaSuna
^^ nemsoká próba cseresznye -.-
bertino
az se jo :\
vagy igen ?
sztem nám

SimaSuna
dvd rw -.-
bertino
pompás
és van 3 üres cédéd ? mert image-bõl nem tudtam telepíteni :\

SimaSuna
most szedem -.-
bertino
tegnap azt mondtad nincs meg :|

SimaSuna
maj gyere le érte..odaadom.. 5ó múlva^^
totyak
Akkor vagy a géped vacakol, vagy pechedre az újonnan letöltött lemez is rossz volt. Esetleg még próbáld meg egy másik helyrõl lekapni, de ha úgy sem jó, akkor nemtom mivan.

bertino
letöltöttem, RWre kiírtam
ugyanaz

totyak
Töltsd le a hibás lemezt újra. Egy CD kb. fél óra és lejön.

SuperCharger
"Felesleges kockázat" "nem zavar már vizet"
Tényleg, az olaszok, fõleg a szicíliaiak messze földön híresek megfontolt és racionális gondolkodásmódjukról.

bertino
én is kijátszanám
ha a geci telepítõ nem állna meg fél centivel a telepítés vége elõtt 😞((((

Szabi84
Nem szeretném ha köze lenne a 2 játéknak egymáshoz, maximum egy kis utalás! Az 1. rész úgy tökéletes ahogy van nem kell belekavarni!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

totyak
Nekiestem újra az 1. résznek. Ott tartok mikor szeszt kell csempésznünk. Nagyon hangulatos játék. Már kb. 4x kijátszottam.

Csuhai G
"vagy fel kel és röhögve leveszi a páncélmellényt" LOL! 😄DD

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Palinko
hát a bosszút ha nem követték el mindjárt a játék után akkor már egy 60 éves öregember már nem zavar semmi vizet. fõleg hogy kiszállt. hogy õ most meghal azzal nem csináltak semmit és feleslegesen vállalták a kockázatot. szerintem s ki fog valami derülni. mert képzeljük el hgy valahogy folytatjuk a játékot és akkor ha öregen csinálunk valami balhét aztán meg azért lõnek le minket akkor már érthetõ
gameplusz
Bosszú?

Palinko
vagy fel kel és röhögve leveszi a páncélmellényt 😄 de hát én sem értettem hogy miért nyírták ki 60 évesen akkor már késõ..