11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Atkamon
    De.
  • kingtomi
    szerintem ez a PhysX egy Nvidia reklám...csomóan dicsőítik hogy nvidia így meg úgy veri az Ati-t hát nem tom...fiziksz nélkül is ugyanolyan lesz a játékélmény nem?
  • Atkamon
    Mi lenne? Ugyanúgy menni fog ATI-n is, csak az NV logóját teszik a dobozra, mert az fizetett nekik. Meg lesz benne physx, de azt ki lehet kapcsolni.
  • ajem kisa
    Eddig is volt más játék amit a "ződek" támogattak, mégis megy az ati-n, sőt az utóbbi driverek az atinál meg asszem a krizisnél jobb az fps mint a ződekkel, pedig azis nv logós!
    De lehethogy rosszulemléxem!:)
    Mindenesetre a fizix nélkül is menni fog!
  • elitehun
    :S
  • kingtomi
    én meg attól félek,hogy mi lesz az ATIsokkal? :( én is az vagyok...azt mondták,hogy a játékot az nvidia fogja támogatni
  • tenkenorman
    jaj elírtam. tehát az interjúban mondták hogy átlagos GÉPIGÉNYE lesz.
  • Atkamon
    Háát, azért annyira átlagosnak nem nevezném, nagyon szép a grafika :)

Viszont én attól sem tartok, hogy a játékélmény rovására megy a graf, megmondták, hogy ezt mindenképpen el akarják kerülni, és van egy olyan érzésem, hogy sikerülni fog nekik.
  • tenkenorman
    ez is volt már téma interjúban. világosan megmondták hogy átlagos grafikája lesz.
  • Firerock
    attól félek hogy ezzel az új űberszuper grafikával elveszik a játék feelingje ami az igazi varázs volt,remélem nem.
  • kingtomi
    http://www.gametrailers.com/video/exclusive-world-mafia-ii/701378.... a városról van benne szó
  • zaki
    na azt hiszem épp itt az ideje, hogy végigtoljam a játékot újra. nem vagyok nagy (pc)gamer, de ez a játék volt az elsők között amit végigtoltam, és minden percét élveztem, lenyűgözött a történet. régi gépemen akadozott mint állat, most már szerencsére nem lesznek ilyen gondjaim :D
    várom a 2. részt, biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz.
  • tenkenorman
    nincs meg az esélye, már láttunk gameplayeket, láttam tök alap laptopot amin szépen futott a játék, és az asztali gépeken is tű éles volt.
  • kirol
    Nem hiszem. Max. akkor majd konzolon játszunk.
  • bertino
    pedig ennek is megvan az eselye.
  • grebber
    Bebaszna ha olyan elbaszott port lenne mint a GTA 4!
  • fireball
    az zsir
    gépigényről van vmi info?
    ha ottkörül lesz mint a gta 4,akkor jó,mer akkor még elfut a laptopomon
  • Prince23
    Ja, USA-ban. EU + 3 nap még rá
  • fireball
    a jobb alsó sarokban az azt jelentené,hogy aug 24.én adják k a gémet végre?
  • tenkenorman
    devótmá
  • tutituti
    lehet még nem volt.6ésfél perc játékmenet.
  • tenkenorman
    ezt most miért? először is képként akartál beszúrni egy videót, másrészt nem is mafia2 eset hanem valami istentudja mit...
  • akyyy
    analfabéta
  • GaBika6
    mafia-2-zavvi-exclusive-renegade-pack
  • Hunor1
    Huhh ! Jó kis vidi, már nagyon várom!
  • ProGabe #3725
    12 és fél percnyi játékmenet
  • tenkenorman
    meggyőztetek!
  • Mersant
    "Az első biztonsági övek az 1930-as években bukkantak fel, de az egyszerű kétpontos, csak a derekat tartó és a kezdetleges hárompontos megoldások nem voltak hatékonyak, főleg nagyobb sebességnél."
  • Mersant
    "A Volvo pontosan 1959. augusztus 13-án, csütörtökön a svédországi Kristianstadban adta el első hárompontos biztonsági övvel szerelt autóját, egy PV544-est."
  • Kit--Kat
    Ez ott bukik meg, hogy a BULLITT-ban is bekapcsolják magukat a Dodge Chargerben.

Inkább akkor 60-as évek eleje a Volvonál, nem?!
  • Dante73
    Az 50-es években bekötötték magukat? A Volvo vezette be a biztonsági övet, valamikor a 60-as évek végén, 70-es évek elején. És akkor is sokan "féltek" hogy megfojtja őket az öv, vagy bennégnek miatta a kocsiban... Gyakorlatilag a 80-as években kezdődött az, hogy "divat" bekapcsolni, és irgalmatlan méretű kampány kellett hozzá.
  • tenkenorman
    szerintem simán az.
  • Panzeradler #3718
    Szépnek szép, de így a vidi alapján a hangulata már nem annyira Mafiás
  • AntiHero
  • kingtomi
    hát ha annyira lesz választékos mint az egyben,az már nekem megfelel..na azért egy kicsit legyen választékosabb :D
    csak adjanak már ki egy rohadt gépigényt...
  • tenkenorman
    lévén hogy száguldó autóban pláne egy rendőr beköti magát.... na de miond1.
    az autó felhozatal pedig elég választékos lesz, mivel sok színben is lesznek, és nem csak simán a szín változik, hanem soknak fa betét vagy csík van az oldalán.
  • Kit--Kat
    Én tartok tőle egy kicsit, hogy nem lesz túl választékos az autó felhozatal:/
    Ami még nekem nagyon nem tetszik, az a rendőrök autóból kihajolása.
    Ez nem a Los Angeles-i gettó a 90-es évek elején, a Mafia-ban nagyon jól megoldották, nem tudom itt erre miért van szükség, ráadásul alapvetően a rendőröknek nem szokása ez a módszer.
  • tenkenorman
    nem
  • elitehun
    amúgy a banner csak nálam fehér??