Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
De ez akár a valóságot is tükrözheti. 😊
][ ВАЗ ][
A Mafia ezerszer jobb, mint a GTA.
Én anno nem is tudtam a Mafiáról, GTA val játszogattam, de sose vittem egyiket se végig, mert nem kötött le annyira.
Egyszer egy haver idadta nézzem meg, és csodálkoztam ,hogy nem tudtam én errõl eddig. Nagyon jó volt.
Remélem a 2 is legalább ilyen jó lesz.
http://flickr.com/photos/zolika90/
A MAFIA olyan hihetetlenül megelõzte a korát, hogy még ma, 6 év után is csaknem felveszi a versenyt a mai játékokkal. (megjegyzem, nálam sok mai játékot megelõz a bizonyos „listán”😉
][ ВАЗ ][
ITT kiírják a megjelenési dátumnak hitt idõt, és ámuldoznak a választható 3 fegyveren.
EZ egy értékelés. Kiemelnék egy mondatot:
"A Mafia kétségtelenül az idei év egyik legjobb játéka, bár az is nyilvánvaló, hogy nem fog olyan sikereket elérni, mint a GTA3."
Erre inkább válaszoljon mindenki maga...
Nekem még ma is borsódzik a hátam néha, akkora karakterek, akkora hangulat, akkora tökéletesség van ebben a játékban.
ha már ennyire beleástad magad épp érdekelnek akkor milyen képeket adtak ki 😊
Utána néztem és mikor még az elsõ rész jött, akkor azt 2001 karácsonyára ígérték, a mafia topikban pedig 2002 Augusztus 27-én tört ki a letöltési õrület. Nagyából akkor is ennyi kép, infó volt, úgyhogy én megsaccolnék olyan pár hónap késést. Újfent visszatérve a tapasztalatokhoz, aki megnézi az elsõ MAFIA elsõ képeit, és összehasonlítja a végeredménnyel az nagyon kellemeset csalódik. Remélem itt is tartják ezt a megbízhatóságot, de legfõképp azt remélem, hogy csak egy kicsivel lesz rosszabb mint az elsõ volt. Jobb szimplán nem lehet, a tökéltest nem lehet felülmúlni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én csak a 2009-es pénzügyi évrõl hallottam, de akkor még az is csak egy cél volt. Nem tudok róla hogy ennél pontosabb megközelítésû megjelenési dátum lenne.
][ ВАЗ ][
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
][ ВАЗ ][
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Haladás! <#alien>#alien>
][ ВАЗ ][
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A lényeg, hogy a 2009-es pénzügyi évre van elõirányozva, ami 2008. november 1. és 2009. október 31. között van, PC platform megerõsítve (ha esetleg valakinek kételyei lettek volna).
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
De elég hasonló lesz, csak nem ennyire nagyon-nagyon részletgazdag.
(mp40, mg42)
remélem ez a részletgazdagság majd igaz lesz az egész játékra...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
mondjuk azért én a GTA 4-et is várom PCre
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN