11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • DeerHunter01
    gondolom biztos lesz youtubeon fent 100 féle demó bemutatás/"végigjátszás", , abból azért el lehet dönteni hogy kell e vagy sem a játék.
  • grebber
    Képekből nagyon nem derül ki milyen lett a game és így csodálkoznak hogy nem veszik ki vesz zsákbamacskát.
  • DeerHunter01
    majd lövök pár képet az xboxos verzióból.
  • grebber
    Mafia 2 - Augusztus 10-én jön a demó!

Oszd meg iwiwen! Add a Startlaphoz! Könyvjelzők & megosztás
    Egy most megjelent friss hirdetés szerint augusztus tizedikén debütál a korábban beharangozott X360-as és PS3-as próbaverzió.

Hivatalos bejelentést ugyan nem tett a 2K csapata, az MCV legutóbbi számában azonban látható egy hirdetés, mely szerint augusztus tizedikén debütál a korábban beígért Mafia 2 demonstrációs verziója. A demó tartalma egyelőre nem ismert, az viszont biztosnak tekinthető, hogy csak X360-ra és PS3-ra fog megjelenni.

És még most kerestem honnan lehetne legolcsóbban beszerezni.Hát akkor a warez lesz az basszák meg magukat a csicska konzoljaikkal!
  • MerlinW
    Az úgy csinálja mint én. Külön Steam accountra vásárol. Mondjuk nem valószínű, hogy Mafia eladós játék lesz.
  • Atkamon
    Persze, én is jobban szeretem a dobozos játékokat, de ez a kép akkor is poén volt:D
    2010 van emberek!! xD
  • akyyy
    és aki el akarja adni??? dobozost legalább el lehet. meg botlba kabát alatt ki lehet vinni
  • bertino
    koszma, hogy szoltal, mar ki is perkaltam erte a lovet.
  • grebber
    Szerintem meg nem kevesebben vannak azok is akit nem érdekel hogy van meg a game!
  • tenkenorman
    ja az lejött nekem is de valahogy nem röhögtem fel. azért jól mutat a polcon az eredeti játék
  • Solt
    Konkrétan pl engem ez totálisan hidegen hagy! Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy a dobozos verziót részesítjük előnyben... ;)
  • grebber
    Szerintem konkrétan arra akart célozni hogy már a digitális letöltés (vásárlás) kb a virágkorát éli!
  • Risu Führer
    ez mi?
  • Solt
    Arra akar célozni, hogy maradi vagy...
  • tenkenorman
    nekem most sem esett le.
  • Atkamon
    HAHAHA!:D Kb fél pecig néztem a képet, hogy "mi a szar??", aztán egyszercsak leesett, és felröhögtem :DDD
  • FSpofon
  • tenkenorman
    de nem fizikailag :(
  • xxxpaulxxx
    Steamen előrendelhető és kapsz ajándékba egy Mafia 1et:)
  • grebber
    "A hivatalosan megadott követelményeket a részleges teszt alapján alá tudjuk támasztani. A Geforce GTX 480 maximális beállítások és APEX (gondolom High) mellett 1920x1200-ban általában jól futott, de amikor komoly pusztítást lett végezve, akkor az megfektette a hardvert. A CPU oldalról a Core i5-750 @ 3.6 GHz nem felel meg az Apex szintjének, így a sebesség többször 30 FPS alá kúszott. Magas APEX szinten komoly harcban a CPU ereje kevés a PhysX-hez. Az APEX összehasonlító videón dolgozunk."
  • grebber
    Új képek
  • ProGabe #3810
    Mafia 2 DLC Announced, PS3-Exclusive DLC Revealed
    http://www.shacknews.com/onearticle.x/64771
  • tomo05
    én is így voltam a régi gépemmel (2.8 p4 ht,2gb ddr, 7600gs 512mb)...gta IV-be nem is voltak textúrák örülök hogy össze tudtam hozni az új gépemet...már legalább a maffia 2őt nyugodtan várhatomamúgy szerintem is elfog neked menninem kell akkora gép neki mint a gta 4-nek!!!
  • MauroN
    de elmegy... na jó nem...., de mégis.
    A helyzet az hogy elindulnak, csak minimumon szaggat (10 fps).
    De volt olyan játék, aminek nem kellett volna elindulnia, és 20-30 %-os
    grafikán szépen ment. (GRID) Részben ezért nem is számít a gépigény, hanem az optimalizáció. Szerintem menni fog nekem a mafia 2. Hajrá csehek!!!!. Megszereted e cseh remeket
  • f4ember
    Ha ennél szarabb géped van, mint ami a minimum, akkor szerintem más játék se megy el :)
  • tomo05
    köszi!
  • DRPCDoki
  • tomo05
    Hy all!A gépigényről még mindig semmi hír?
  • grebber
    Erről beszélünk pont ott nincs physX nem kell.
  • Csupi05
    Ha valakinek ilyen fontos h minél szebb és látványosabb legyen, az mért nem vesz konzolt? amilyen összegekkel dobálóztok, annyiból már bármilyen konzolt lehet venni és azon biztos h minden úgy fog menni, amit megvesztek rá, ahogy azt a fejlesztők kitalálták...
  • ratgab
    Jah és még egy apró elem az nvidia- ati vitához: ki nem sza.....rja le a physix-et, a játékmenet fontosabb.
  • ratgab
    Az az egész nvidia-ati vita csak vihar egy pohár vízben. Olyan konfig kell, amin fut a játék oszt csókolom.
    (jelenleg egy nvidia 8800 gtx-nek 768mb vagyok boldog tulaja és maximálisan meg vagyok vele elégedve.Fölösleges ennél jobb kártyát venni:nvidia-ba szerintem jelenleg nincs, vagy kevés a különbség, atiba lehet van, de minek vegyek újat mikor ez is tökéletesen elég mindenhez), mindent elvisz még a legbrutálabb játékokat is: megelégszem az 1024-768-as beállításokkal és akkor sem sírom el magam ha közepes szintre kell raknom a csúszkákat. Off vége)

Egyszóval nem lényeg milyen alkatrészed van a gépben csak az megfeleljen neked. Ezt a hü...lye térítő rizsát ati-nvidia részéről meg más topikba kérjük szépen.

Amúgy az egyik videóban láttam, hogy a főszereplő a lakásában várakozik valamire és be tud nyúlni a hűtőbe. Ott van sör, üdítő, kaja, miegymás.
    Szerintetek ezeknek lesz valami játékbeli szerepe (elfogyasztható, ad valami +-t) vagy csak hangulati elem.
    Remélem az első részben is működő kocsilopási mechanizmust (gyakorlatilag meg kellett tanulni, hogy lehet elkötni az adott modellt mielőtt ténylegesen meg tudtad fújni) itt is fogják alkalmazni. Kicsit hihetetlen is volt utána más játékokban (pl.: gta-kban, hogy a főszereplő minden kocsit meg tudott fújni minden előképzettség nélkül, pedig azért kocsi és kocsi között van különbség) Mindenesetre Mafia-s kocsimegfújás reálisabb volt.
  • zaki
    szennyvidiázni sem kell, azzal is csak flémet keltesz
  • FLATRONW
    Mivel a játék a PhysiX-et támogatja, így lehet itt is vitatkozni róla. Nem tartom magam Nvidia rajongónak, de meg kell, hogy védjem őket. Például a Gears of War és hasonló Unreal 3-as játékok mind használják a PhysX-et (CPU segítségével), és érdekes módon azzal senkinek nincs semmi baja, mindenki azt mondja, hogy milyen szépek benne a robbanások és hasonló fizikával kapcsolatos dolgok. Erre az Nvidia a saját vásárlóinak lehetővé teszi, hogy még részletesebb és szebb PhysiX számításokra ki lehessen használni a grafikus kártyáit és hirtelen a PhysiX egy szar dolog lesz.
  • [HUN]FaTaL

A villanyszámla is kimagaslik.
  • grebber
    Ez most olyanféle de egyenlőre csak ez a 4 versenyző ami kimagaslik:

Gainward GeForce GTX 460 GS-GLH 1 GB
    Palit GeForce GTX 460 Sonic Platinum 1 GB
    ECS GeForce GTX 460 Black 1 GB
    Galaxy GeForce GTX 460 Super OC 1 GB

A többi az lószar!

De részemről is off vége!
  • Solt
    Én lennék a legboldogabb, ha az nv előállna megint egy 8800GT féle siker kártyával! Azóta csak az átnevezés, meg az erőszakos marketing, lefizetések, susmusolások zajlanak az igazi fejlesztés helyett...

De tényleg fejezzük be, részemről egyetlen vágyam, hogy a minden topikban kitárulkozó ez irányú vita egy topikban összpontosuljon... ott ahol a helye van! ;)
  • grebber
    Mé mondod most jött az über GTX 460 azokból az OC-k nem gyengék sikerkártyák lesznek remélem azért magyar honba is eljut pár db és nem lesz hiány belőlük.
    (75 ezer környékén sok helyen egálbanvan/veri a 100 ezres gtx 470-et!)
  • Solt
    Kis bogaram! Majd akkor mutogass nekem, amikor tőlem is ilyet látsz! Addig maradhatunk az érveknél, és a tényeknél!

Lassan pedig tényleg fejezzük be ebben a topikban ezt a témát...
  • [HUN]FaTaL
    "A szennyvidia jelenleg a béka segg alatt van, és ezen a kaki pisix nem fog segíteni. Ez márkafüggetlen tény! :) "