Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
kicsit kell hozzá szerintem majd config.De addigra meglesz remélem😉

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Pepsi Twist
ó jessz

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

AntiHero
Nyúv pikcsörsz:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ProGabe
<#eljen><#worship>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rotator
Egy jó hír az egyik 2K adminisztrátortól:

"Hi everyone, I’ve been getting a lot of questions asking whether the PC version of Mafia II is falling behind its console siblings. I wanted to clarify that the PC version already looks amazing and that it is indeed on track for a simultaneous release alongside the PS3 and Xbox 360 versions. Hope this clears up any confusion."

Magyarul: szó sincs csúszásról, nagyon királyul néz ki a PC verzió, és a dolgok jelenlegi állása szerint egyidõben jelenik meg a konzolos változatokkal.

[HUN]FaTaL
Ez így nem igaz mert a 9600GT nagyon jól sikerült, de a felsõkat egy rakás szar.

http://goo.gl/gd6Zi5

bertino
geforce 9es széria rakás szar, ez azért elég sok tesztbõl kiderül, tekintve, hogy alig hoz többet a 8as szériánál...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]FaTaL
http://prohardver.hu/teszt/geforce_9800_aprilisi_trefa/dx9.html

Az 512es GTS liheg a nyakában és annál ha jól tudom a GTX gyorsabb😊 Helyenként a 8800GTS mge is elõzi a 9800GTXet. A HD3870x2 alig lasabb a 9800gx2nél viszont fele annyiba kerül😊 De ez itt már nagyon off.

Hassan B
Mióta? Nem Radeon 9800-ról van szó, hanem Gefore 9800 ról... 😄

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

nemigen....

[HUN]FaTaL
A 9800 lasabb mint a 8800...

Lényeg, hogy ne legyen szükségszerû az alvás... ivás.. evés... gondolom ezis olyan hogy majd free ride-ba, vagy esetleg küldetés közbe emghivsz valakit ebédre.. közbe lelövöd stb..

ProGabe
igen,de egy 8800gtx úgy kenterbeveri az x360-t,ahogy csak akarja.ergo ha valami megy x-en,mennie kell az említett kártyákon.ezt azért írom,mert ha tényleg azt csinálnák,hogy mesterségesen növelnék a gépigényt,a fentiek miatt simán beperli õket egy-két elvetemült hcgamer szabálytalan/törvénytelen üzletpolitika címén

#1831:ha nem tudnám melyik játékról írták,azt hinném,hogy egy régi gtaiv hír lett betéve :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A 2k forumait olvasva sok minden kiderül... hamarosan gépigény, és olyat is ovlatsam, hogy testreszabhatjuk a kocsink szinét

Melyik TPS-hez is kellett eddig nagy gép..? Én inkább aztmondanám, hogy eszméletlen nagyságu memória kell ide.... mert azért eléggé nagy játék lesz... szépen kidolgozva.. ahova azért kell memória

Hassan B
Mivel jönnek a 9800-asok, amiket pedig el kell adni, bármi megtörténhet...

[HUN]FaTaL
Hát ha egy év múlva nem fognak menni a játékok minimum medium grafikán egy 8800GTXen akkor én már nem veszek gépet az tuti hát ez röhej már. A Matrox G400ammal ami 99ben lett véve még ut2003aztam ne vicceljenek már a játékkészítõk, mi a faszért nem lehet optimalizálni?

Pepsi Twist
igen igen 😄 de 1 év múlva ki tuggya mi lesz 😄

[HUN]FaTaL
loál a Mafia jól volt optimalizálva, még Matrox G400al játszottam, remélem ezt se basszák el😊 Nehogy már egy 8800GTXen ne fusson rofl😄

Pepsi Twist
hmm 😄 fasza 😄 remélem elég lesz a gépem 😄

Tegnap Chavailer munkatárs osztotta meg Veletek a Mafia 2 elsõ érdemleges részleteit, melyeket a cseh Tiscalli csapata szerzett be a szintén cseh fejlesztõcsapattól, az Illusion Softworks-tõl.

Ma estére a PlayStation: The Official Magazine legfrissebb számában felbukkant cikk legújabb érdekességei árasztották el a világhálót. Ezekbõl szemezgettünk:

- A második részben három család képviselteti magát

- Empire City csendõrsége csak akkor hír majd erõsítést, ha egy-egy balhénk nagyon csúnyán eldurvulnaKözel két órányi átvezetõ jelenetben gyönyörködhetünk

- A Mafia 2 három külön fejezetbõl áll majd

- A város teljes 5,7 négyzetkilométeres területe már a kezdéskor bejárható lesz, ami hihetetlen szabadságérzetet garantál

- Ha nincs kedvünk autót lopni, akkor akár taxival is célba érhetünk

- Minden új járgány egyedi rendszámtáblát kap

- Az utcai árusoktól is alkalmunk lesz vásárolni. Például a hotdog árustól hotdogot vehetünk

- A játék során megfelelõ pénzmag ellenében akár házat is vásárolhatunk

- A városban a járókelõk dohányoznak, újságot olvasnak, a buszra várnak, egyszóval Empire City egy lélegzõ nagyváros hangulatát árasztja majd

- Nem lesz kezelõfelület a képernyõn

- Eljárhatunk edzeni, ahol újabb formációkat tanulhatunk meg, melyeket késõbb a közelharcban hasznosíthatjuk

- Gyakorlatilag minden tárggyal interakcióba léphetünk

- Többféle befejezést kap a Mafia 2

- Tervbe van véve, hogy az ajtók átlõhetõek lesznek, de ez egyelõre még nincs megerõsítve

Forrás: GS

elsõ mondtatot elolvastam majd ki is léptem... ez egy igénytelen szar cikk! SG-nek nem erõssége a hir/cikk irás, egyrészt késnek, másrészt nembirnak irni... LESZ ÖSSZEFÜGGÉS ... és nem a kajátol fogunk meggyógyulni...

akyyy
itt azt irja nem lesznek összefüggések😞
nem erõsek leszünk csak felgyógyulunk

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Palinko
ahogy elnézem azt fogunk 😞((
Kit--Kat
Nagyon messze van még😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bertino
igen ? X360 ja, de PS3 nem hinném.
azt lehet tudni, hogy valami online multi féleség lesz-e benne ?
hátha.

kirol
Ezt a hülyeséget nem értem. A konzolos játékok is mind letölthetõek, ugyan úgy, mint a PC.

Szabi84
jajj már alig várom hogy kocsikázhassak az országúton, az benne a legjobb!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bertino
ebbõl lesz a legtöbb pénzük elsõ körben, tekintve, hogy PCn magas a warez aránya, szinte minden gamebol van warez rögtön megjelenés után 1-2 órával, vagy picit többel.

Én már most csalodtam annyiban, hogy õkis konzolra adják ki elöször... igaz-e a nagy kutyák miatt van.... egyébként jo lenne benne egykis multi... mekkora lenne már.. lennének maffia családok... családháboru,,, 1 csaléládba 5-6 élõ ember lenne... akkor ha valamelyik család belépett a területedre.. pl öszzevered a kocsijukat mint anno az 1-be...

Hassan B
Nagyon nagyot csalódnék a készítõkben, ha az lenne, remélem nem lesz...

Lényeg: Ne konzol átiratot kapjunk....

kirol
Köcsögök. Ez is konzolra jön elõször. 😞

Pepsi Twist
<#wow1>

akyyy
sztoribeli összefüggés???????fejlett törés???????KOCISMOSÁS?OMG kajálda, meg kétszer akkora város??? hát maga lost haven vidékkel bár akkor aélvezet hogy hogy csak na, de 2szer akkora hát brrrrrr😄DDDDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ProGabe
ja igen:a zárójeles részt is másoltam! 😊

szerintem sem lényeg,hogy mikor,a lényeg hogy legyen!

rotator
Mindegy, hogy mikor várható PC-re, ha már most tudvalevõ, hogy lesz. 😊

Fido4life
messze van még de GTA 4-el és Saints Row 2-vel simán elleszünk addig szvsz (minimum)

ProGabe
ne sz*rozzunk a linkkel,így pofásabb lesz a topik 😊

* Két fõ karakter lesz Vito és Joe. Vito lesz a játszható, de Joe-nak is nagyon fontos szerepe lesz.
* Lesznek sztoribeli összefüggések az elsõ Mafia játékkal.
* Nagyon fejlett autótörési rendszer, állitólag fejlettebb, mint a Burnout Paradise-ban. A benzintankok felrobbannak!
* Benzinkútnál lehet szépen tankolni és a kocsitmosatni, hogy szép csillogó-villogó legyen, ahogy az kell.
* A pénz fontos szerepet kap. Lehet ruhát vásárolni és az ételnek is lesz szerepe kissé a San Andreashoz hasonlóan ("ha sokat eszel, erõs leszel kisfiam, no kapd be még ezt a falatot").
* Gears of War stílusú fedezékhasználat. Úgy néz ki ez már alapfelszerelés lesz, de ez nem is baj.
* A helyszín Empire City, kétszer akkora, mint City of Lost Heaven. Stílusában San Francisco-ra emlékeztet.
* A kiemelt platformok Ps3 és Xbox 360. Pc pár héttel vagy hónappal késõb várható, de ez még változhat. (Jaj már látom ebbõl sírás lesz)
* Megjelenés 2009. tavasz/nyár.
* A sztori a II. világháború befejezõdése elõtt kezdõdik.

PSN ID: Lord_Mortanius

[HUN]FaTaL
Akkor majd kikapcsolod a HDR-t😊

bakvarnyu
a felsõ kép nagyon nem tetszik :/
ugyanolyan életszerûtlenül szembántóan csillog mint a mai játékok 90%-a

akyyy
bárkinek aki elmegy dolgozni😄(normális munkahelyre jó fizetéssel, vagy diákként)

totyak
Ez a játék olyannyira jó lesz, hogy már nem is fog futni a gépemen. Ennek egy erõmû kéne a futtatásához. hát kinek van arra pénze könyörgöm?

Hassan B
ez a hivatalos lap "alapja"...

AntiHero
Van 1 artwork is:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Szal egy valóságos idõutazás volt a Mafia<#awink>

Ezt a gammát várom a legjobban mindközül. A hangulata az elsõnek lekötött keményen. Sztem lesz olyan jó sõt.

Kit--Kat
Hát-hát, nem lesz rossz dolgunk õsszel😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A hivatalos oldal kissé megujult

3 fõember ottvan, egy pisztoly, és egy zene alája