Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Hi everyone, I’ve been getting a lot of questions asking whether the PC version of Mafia II is falling behind its console siblings. I wanted to clarify that the PC version already looks amazing and that it is indeed on track for a simultaneous release alongside the PS3 and Xbox 360 versions. Hope this clears up any confusion."
Magyarul: szó sincs csúszásról, nagyon királyul néz ki a PC verzió, és a dolgok jelenlegi állása szerint egyidõben jelenik meg a konzolos változatokkal.
http://goo.gl/gd6Zi5
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az 512es GTS liheg a nyakában és annál ha jól tudom a GTX gyorsabb😊 Helyenként a 8800GTS mge is elõzi a 9800GTXet. A HD3870x2 alig lasabb a 9800gx2nél viszont fele annyiba kerül😊 De ez itt már nagyon off.
#1831:ha nem tudnám melyik játékról írták,azt hinném,hogy egy régi gtaiv hír lett betéve :|
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
][ ВАЗ ][
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ma estére a PlayStation: The Official Magazine legfrissebb számában felbukkant cikk legújabb érdekességei árasztották el a világhálót. Ezekbõl szemezgettünk:
- A második részben három család képviselteti magát
- Empire City csendõrsége csak akkor hír majd erõsítést, ha egy-egy balhénk nagyon csúnyán eldurvulnaKözel két órányi átvezetõ jelenetben gyönyörködhetünk
- A Mafia 2 három külön fejezetbõl áll majd
- A város teljes 5,7 négyzetkilométeres területe már a kezdéskor bejárható lesz, ami hihetetlen szabadságérzetet garantál
- Ha nincs kedvünk autót lopni, akkor akár taxival is célba érhetünk
- Minden új járgány egyedi rendszámtáblát kap
- Az utcai árusoktól is alkalmunk lesz vásárolni. Például a hotdog árustól hotdogot vehetünk
- A játék során megfelelõ pénzmag ellenében akár házat is vásárolhatunk
- A városban a járókelõk dohányoznak, újságot olvasnak, a buszra várnak, egyszóval Empire City egy lélegzõ nagyváros hangulatát árasztja majd
- Nem lesz kezelõfelület a képernyõn
- Eljárhatunk edzeni, ahol újabb formációkat tanulhatunk meg, melyeket késõbb a közelharcban hasznosíthatjuk
- Gyakorlatilag minden tárggyal interakcióba léphetünk
- Többféle befejezést kap a Mafia 2
- Tervbe van véve, hogy az ajtók átlõhetõek lesznek, de ez egyelõre még nincs megerõsítve
Forrás: GS
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
azt lehet tudni, hogy valami online multi féleség lesz-e benne ?
hátha.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
][ ВАЗ ][
szerintem sem lényeg,hogy mikor,a lényeg hogy legyen!
* Két fõ karakter lesz Vito és Joe. Vito lesz a játszható, de Joe-nak is nagyon fontos szerepe lesz.
* Lesznek sztoribeli összefüggések az elsõ Mafia játékkal.
* Nagyon fejlett autótörési rendszer, állitólag fejlettebb, mint a Burnout Paradise-ban. A benzintankok felrobbannak!
* Benzinkútnál lehet szépen tankolni és a kocsitmosatni, hogy szép csillogó-villogó legyen, ahogy az kell.
* A pénz fontos szerepet kap. Lehet ruhát vásárolni és az ételnek is lesz szerepe kissé a San Andreashoz hasonlóan ("ha sokat eszel, erõs leszel kisfiam, no kapd be még ezt a falatot").
* Gears of War stílusú fedezékhasználat. Úgy néz ki ez már alapfelszerelés lesz, de ez nem is baj.
* A helyszín Empire City, kétszer akkora, mint City of Lost Heaven. Stílusában San Francisco-ra emlékeztet.
* A kiemelt platformok Ps3 és Xbox 360. Pc pár héttel vagy hónappal késõb várható, de ez még változhat. (Jaj már látom ebbõl sírás lesz)
* Megjelenés 2009. tavasz/nyár.
* A sztori a II. világháború befejezõdése elõtt kezdõdik.

PSN ID: Lord_Mortanius
ugyanolyan életszerûtlenül szembántóan csillog mint a mai játékok 90%-a
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
3 fõember ottvan, egy pisztoly, és egy zene alája