11769
-
hemmis #11048 sziasztok
tud valaki arra a problémára orrvosságot hogy ki szeretném kapcsolni az időt mert olyan gyorssá válik tőle a játék én meg szeretem ha játszhatok a trainer nem jó mert ha felrakom rögtön megkapok minden csalást és íhy már nem olyan izgalmas de szerintem az idő is tönkre teszi -
#11047 Ty. Sokat GTA-ztam :D -
#11046 Lődd le a picsába, majd vedd ki a kaszából a pénzt..
Nem kell kérni tőle:D -
#11045 Fontos lenne. Itt állok a hely előtt, de a karakterem azt mondja, majd ha lesz elég pénzem. Már 5ször elvittem idáig meg meghaltam. Mégegyszer nem fogom elvinni ide, dobom a kukába.
Szóval... ? -
#11044 Most kéne visszaadnom 2000dollárt, de vagy 41 dollár kellene még. Honnan a fenéből tudok pénzt szerezni? Próbáltam ruhaboltot rabolni, de nem nagyon akarta odaadni a pultos. -
Brad33 #11043 Köszi. -
#11042 Garázs elé állsz a nem tetsző kocsival és nyomva tartod a akció gombot (nálam jobb egérgomb).
Kiválasztasz egy másikat és akkor előző autó törlődik a garázsból mivel nem teszed be. -
Brad33 #11041 Garázsban lévő kocsiktól hogy lehet megszabadulni? -
pocokxx #11040 Talán azért akkora a felhajtás körülötte, mert már lassan féléves játékról van szó, és általában ennél gyorsabban megjelennek az ilyen sikerre ítélt játék magyar verziói is. Lehet,hogy igazad van , hogy jó nyelvgyakorlás, de nem hiszem, hogy nagyban rontaná a játékélményt, ha "igénytelen" de anyanyelvű szöveg által válna igazán érthetővé a játék.
Talán azért is ilyen keresett, mert olyan, mintha nem lenne gazdája. Állítólag a GamehunterTeam csinálja, de a honlapjukon semmi nyoma nincs annak, hogy dolgoznának rajta... Túl régóta készül,hogy elkészüljön...? -
Brad33 #11039 A második ponttal azért lehet vitatkozni. Biztos vannak néhányan, akik angol helyett más nyelve(ke)t tanultak. Mellesleg felirattal szerintem abszolút megérthető, nem olyan bonyolult a szöveg. Egy-két szón nem érdemes fennakadni. -
Timbu #11038 Nem értem ezt a felhajtást a magyar felirat körül:
- amilyen magyar feliratot eddig láttam (pl GTA), az nagyon igénytelen volt
- aki nem tud annyira angolul, hogy angol felirattal megértse, az valószínűleg nincs is olyan idős, hogy játszhasson a játékkal
- ha nem a feliratra várnának, hanem megpróbálnák megérteni, akkor akár még bele is jöhetnének az angolba -
Vlala #11037 De poén...
Joe's Adventures, 292%, sikerült belehalnom egy mentésbe.
Ne kérdezzétek, hogycsináltam, de amikor visszatöltöm ott fekzikholtan, és töltődik visszafelé az élete. Tehát sem mozogni nem tudok, sme az automata újratöltés nem működik. (egyszóval: Szopacs.)
Ha valakinek van mentőötlete, ne tartsa magában. -
#11036 Majd ha kész lesz! Nem mondtak semmi konkrétumot! -
Trantorius #11035 Mikorra várható? -
Benevolens #11034 még nincs -
Trantorius #11033 Helló!
A játékhoz van magyar felirat? -
Benevolens #11032 aha. Különben meg -
#11031 Innen! -
Benevolens #11030 ezt most honnan szedted?? -
#11029 Én már játszottam couter Stike 1.6 szerverével.
Gondolom olyasmi lesz a Mafia 2 Multiplayer.
Majd meglátjuk! :)
Várjuk csak 1 kicsit!
A GTA V-nek a TAKE TWO lesz a kiadója???????
Úristen! -
#11028 Azt akkor fejezik be amikor megtollasodom -
#11027 NEM -
#11026 Én olvastam vhol a készülő GTA V-ről.
És ez (is) multis lesz! Mint a TDU-hoz hasonlóan! -
Benevolens #11025 pedig az az egyik legjobb. A grafika tényleg vacak, de tök jó hangulata van. Az irányítás meg pontosan olyan, mint a mafiában -
#11024 mivel még alig van róla info a multi módról így nem sokat lehet tudni!nézegesd a weboldalt.most jelent meg egy újabb amiben a böngészőt mutatják meg. -
#11023 Letöltöttem egyszer a vice city-t de nem tetszett: Nem túl jó grafika, nőies kinézet Pl. menü, bonyolult irányítás. Bocs! -
Benevolens #11022 akkor ki kell próbálnod mindenképpen :) -
#11021 és milyen az?
még sosem játszotam GTA-val. -
#11020 ez mi alapján jött ide, hogy td2 meg nfs ? valószínüleg rendes multit lesz benne mint mondjuk a gta 4-nél... -
#11019 Sziasztok! Mafia 2 Multi milyen lesz? Nagy szerveres lesz mint pl. Test Drive Unlimited (2) vagy mint Need for Speed HP-é? Vagy LAN-os lesz?
Köszi a válaszokat! -
janihunk #11018 Az elejét nem vettem fel mert erre nem számítottam. Odamentem egy fehér autóhoz nem ültek benne mondom feltöröm erre elindul. Hiába nyomtam a szóközt semmi. Ez lett az eredmény:D -
Benevolens #11017 -
#11016 Megatron eltüntette a világot. -
janihunk #11015 Ez ám a bug: xd
-
Romanzidan #11014 én úgy csináltam meg,hogy megálltam picit előrébb az úton keresztbe a kocsival,mögé álltam és amikor odaértek akkor szétlőttem a sofőrt üvegen keresztül!a kisérő autó megállt hátrébb azzal nem is foglalkoztam!ennyi -
#11013 srácok, a joe's adventuresben (asszem) van egy olyan efladat, mikor egy megpakolt Van-t kell megszerezni MENET közben, úgy hogy egy kíísérő autó is van mellettük, és ők is lőnek rám. mit csináljak? mivel kifelé lőni nemtudok, mindig lelőnek :( -
#11012 Nem működik! -
#11011 Ezt sajna nem tudom mivel nem eredeti a játékom, de ha ezt írja a steam, akkor valószínűleg így nem fog menni :/ Hivatalosan meg állítólag csak Cseh, Lengyel meg Oroszországban fog megjelenni. -
#11010 Kösz!
De az eredeti változatban nem fog működni! Steam figyelmeztetni fog ezzel az üzivel: A(z)The Betrayal of Jimmy DLC nincs megvásárolva! Kérem vegye meg!
igaz? -
#11009 enkór, vagy nézz be offtopikba ;)