Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Karcsi: NINCS SIVATAG!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Utánna megnyílik a képernyõ, és egy új sivatagi sziget, ahol free ridingba lehet lövöldözni!
Remélem segíthettem 😉
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
www.smart-bus.hu
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Jársz te suliba????<#ejnye1>#ejnye1>
menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak
Én nem a magyarítást, sokkal inkább a 2. dlc-t várom nagyon. Végre talán kijavítják azt az idegesítõ dolgot a játékban, miszerint nincs semmilyen védekezési mechanizmus a nõnemû egyénekkel létesített testi kapcsolat alatt, így minden aktus utáni teherbe esést követõen megszületik egy kisvito.....a tököm tele van már, a gatyám is rámegy a rengeteg gyerektartás fizetésére.....
Csak még nem tudni hogy mikor adják ki.
Én is nagyon várom!<#wink>#wink>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Állítólag carck hiba, szedj le másikat és happy leszel. De mivel ez a topik nem szólhat a Warezrõl így banner, és az off topikba kérdezõsködj!
Kb ennyi..
Downhill!!
Megkajáltatom de utána 2 perc múlva ismét lemegy nullába! nem marad meg a zöld skála.
Ez hiba, vagy Patch kell vagy mit lehet tenni?
elõre is köszi!
A probléma az hogy mikor indítom a játékot fekete képernyõ, majd megjelenik a monitor saját programja ezzel a szöveggel: not optimal mode, recomended mode: 1280x1024 60 hz. Átállítottam a felbontást ilyenre de ugyanazt írja ki. Ha valaki tudna rá megoldást elõre is köszi.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Nem a crack volt rossz,
csak a ventit kellett kitisztítani,
és most simán megy kilépés nélkül 😄
Honnan szedjem le a legújabb drvert? De ez valami más hiba lesz szerintem.
A végén megveszem! 😄 Vicces lesz, ha 10.000ft-ért ugyan ez lesz a hibája!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/jatekszoftver/xbox360/xbox_360_mafia_2_jatek_185002450.html
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
fotográfik kolomp edisön :D
A megoldást a kontroller emulátor programok jelentik, nekem Logitech Momo kormányom van és rákeresve találtam is megoldást, youtube-on video is van alatta linkkel, hogy milyen emulátor program kell hozzá, ha rákeresel hogy mafia 2 logitech momo könnyen megtalálod. Nem tökéletes persze mivel force feedbackre nem kell számítani, de a semminél jobb. Végigtoltam kormánnyal is azóta és sokkal élvezetesebb szóval érdemes keresgélni.
http://www.tenke.hu
Ha elfogult vagyok egy játékkal, és a Mafiával bizony az vagyok, akkor várom a folytatását, és akármilyen hosszú, tuti, hogy végigjátszom.
Annak idején a Godfathert próbáltam Mafia-folytatásként magamra erõltetni, de annak aztán tényleg nem volt se füle, se farka: menj be a boltoshoz, vágd pofán, ha fizet, oké, ha nem, akkor repeat until fizet. 😊
Mégis végigvittem, habár kb. a második "szintlépésnél" tudtam, mi lesz a vége: egyre feljebb kerülünk, egészen fel a család élére, és ott konyec.
Egy érdekes hírt
találtam. Ugyan nem errõl a játékról van szó, de az a lényege, hogy a játékosok mindössze 40 százaléka vitte végig. Gondolom úgy volt vele a kiadó, hogyha a többség úgyse játszaná végig a hossza miatt a Mafiát, akkor minek fektessenek bele még több idõt és pénzt, hogy a pár százaléknyi rajongót kiszolgálják.
Megint más fórumokon, más játékok kapcsán pedig azt látom, hogy a játékosok könyörögnek a DLC-kért. (Egészen konkrétan F1 2010.)
Lehet a 2K-t szidni, amiért így bánik az igazi rajongókkal, de pénz beszél. Ha a többség rövid játékokat akar, és örömmel fizet a DLC-kért, akkor a kiadók ezt foják nyújtani... 😞