Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TomSolberg
attól hogy fogyatékos még nem kell egybõl segíteni neki, vagy megjátszod a hõst, hogy te vagy az a rendes srác, aki megszánja szegény szerencsétlent?

Szúúúúszáááá. Nyugi van.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

wollnerd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na jó, elegem van a semmitmondó, hiszékeny viccelõdõ segítségnyúltó hozzászólásokból!
Karcsi: NINCS SIVATAG!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

TomSolberg
Ahhoz hogy eljuss a sivatagba Karcsika szerezni kell vadászrepülõt, de azt csak úgy tudsz ha bemész a kínai negyedbe és a nagyfõnöktõl segítséget kérsz (a nagy dagadt) , leültök vacsorázni egy asztalhoz, és ott tárgyaljátok meg, de ahhoz 20 rendõrt ki kell majd nyírnod.
Utánna megnyílik a képernyõ, és egy új sivatagi sziget, ahol free ridingba lehet lövöldözni!
Remélem segíthettem 😉

akyyy
újreg láma, hahaha

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

thx barátaim 😄
Jaka923
Banner alatt--> Mafia II OFF-topik

nem azt kérdeztem hogy megvegyem e,hanem hogy hogy csinálhatom meg,ha meg ez nem warezes,akkor adj már meg pls egy olyan mafia 2-s topikot sg-n ami warez-es
Caby
megveszed eredetiben

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

sziasztok,pls segítsetek mert amikor a börtönbõl kijöttem és joe-hoz megyek és abban az a küldim,hogy kocsikázzunk el valahova,de ha beülök a kocsiba,akkor megáll a játék és kiírja a win7-em,hogy "mafia II application mûködése leállt",mit tudok tenni ez ellen?
Annyira, de annyira vicces, hogy nem is tudom mit mondjak... szavakat sem találok. Hofi hozzá képest kezdõ amatõr volt.

www.smart-bus.hu

Jaka923
Poénból, de szerintem ezt nem volt nehéz kitalálni...

wollnerd
akkor miért írt ilyen csúnyán???

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

igaziból zseniális 😊
Piszkos  Fred
te sem ismered karcsit

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

wollnerd
Úristen!<#wilting><#wilting><#wilting> Milyen a helyesírásod?! Nem lehet érteni hogy mit írsz!
Jársz te suliba????<#ejnye1>

karcsi
szerbuztog nemtugyattog hotyleheda sivadakba eljudtni had ma ketccer vekiktolldtam a jategot esmek etyszerse sigeruldt tevekelni petik eszer ragtam fela ekeszet vatyakor esz valami dlc lez vaty ijesmi mer aszokadis ferragtam de nemvoldt abase piramis petik felagarok menia tetejere tevehadon es onan lovoltoszni tavcsofes buskaval

menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak

Üdv mindenkinek!
Én nem a magyarítást, sokkal inkább a 2. dlc-t várom nagyon. Végre talán kijavítják azt az idegesítõ dolgot a játékban, miszerint nincs semmilyen védekezési mechanizmus a nõnemû egyénekkel létesített testi kapcsolat alatt, így minden aktus utáni teherbe esést követõen megszületik egy kisvito.....a tököm tele van már, a gatyám is rámegy a rengeteg gyerektartás fizetésére.....

Jaka923
Jeeeeeeee, már nagyon várom!

wollnerd
Amint látható a Mafia II magyarítása halad!

Csak még nem tudni hogy mikor adják ki.
Én is nagyon várom!<#wink>

sziasztok. nemrég kipróbáltam a játékot és nagyon tetszik, de az a gondom, hogy angol feliratos. Szeretnék hozzá magyar feliratot. Létezik ez külön vagy meg kell venni a magyar verziót?
Bocsesz!És köszi!
Gyere szépen barátom a topikomba<#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tcs007
off topic...

gordon 24
Ha vissza olvasol volt már valakinek ilyen gondja.

Állítólag carck hiba, szedj le másikat és happy leszel. De mivel ez a topik nem szólhat a Warezrõl így banner, és az off topikba kérdezõsködj!

Kb ennyi..

Downhill!!

Valami rosszat írtam???
Encore
De most komolyan....
Volt valakinek a MAFIA2-vel olyan problémája, hogy a játék elején a "HOME SWET HOME" amikor kezdõdik, hogy kiszállok a taxiból és az életerõm teljesen minimumon és szívdobogás hallatszik!
Megkajáltatom de utána 2 perc múlva ismét lemegy nullába! nem marad meg a zöld skála.
Ez hiba, vagy Patch kell vagy mit lehet tenni?
elõre is köszi!
szevasztok
ÜDv!

A probléma az hogy mikor indítom a játékot fekete képernyõ, majd megjelenik a monitor saját programja ezzel a szöveggel: not optimal mode, recomended mode: 1280x1024 60 hz. Átállítottam a felbontást ilyenre de ugyanazt írja ki. Ha valaki tudna rá megoldást elõre is köszi.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

zoliii
Már megoldottam! 😄
Nem a crack volt rossz,
csak a ventit kellett kitisztítani,
és most simán megy kilépés nélkül 😄

tcs007
háát ha csak azért megveszed mert nem tudsz crackelni,meg is érdemled h rosz legyen az is 😄 (mivel ha nem az a baja,akk valszeg ugyan ugy rossz lesz az eredetivel is 😄 )

zoliii

Honnan szedjem le a legújabb drvert? De ez valami más hiba lesz szerintem.
A végén megveszem! 😄 Vicces lesz, ha 10.000ft-ért ugyan ez lesz a hibája!

Encore
Driverek frissítése, vga, directX, és a legújabb physics, nem az, amit a játék telepít fel, hanem netrõl a legújabb....
zoliii
http://www.kephost.com/view3.php?filename=sntewsit568v1vltrkb6.jpg
A hiba

zoliii

zoliii

Ezt miért csinálja? Megy a játék, és egy idõ után kilép! 😞

igen ez Box verzió
Bence94
engem csak a made man pakc érdekelne pc-re de gondlom ez only boxon jó nem ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

hátha valakit érdekel:
http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/jatekszoftver/xbox360/xbox_360_mafia_2_jatek_185002450.html
grebber
"A 2K november 23-án kívánja elérhetõvé tenni a letölthetõ csomagot"

Next PC upgrade: 2022

A joe-s kiegészító DLC kijött azóta? Lett valami belõle?

XBOX 360 verzió,csak a játék-tok nélkül,letölthetõ mad man pack-kel érdekel valakit?
Reklámért kitiltás jár,ha jól tudom.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bontatlan Mafia 2 STEAM kuponom eladó. 2.000.-ft. Privizz!

fotográfik kolomp edisön :D

Sajnos nem írtak bele kormány támogatást, csak kontrollert (ami gyalázat, mert az elsõ rész alapból kezeli a kormányomat, bár az autóversenyen meglepõ módon inkább hátrányt jelent).

A megoldást a kontroller emulátor programok jelentik, nekem Logitech Momo kormányom van és rákeresve találtam is megoldást, youtube-on video is van alatta linkkel, hogy milyen emulátor program kell hozzá, ha rákeresel hogy mafia 2 logitech momo könnyen megtalálod. Nem tökéletes persze mivel force feedbackre nem kell számítani, de a semminél jobb. Végigtoltam kormánnyal is azóta és sokkal élvezetesebb szóval érdemes keresgélni.

gyerekek én tegnap fejeztem be a játékot! végül is nem lett annyira huhh de rossz,összességében tetszett csak hát téll rövid(ebb) volt...érdekes a vége,de reménykedem benne h lesz folytatás.megvárom a magyarítást hozzá aztán akkor megint végigviszem,mert legalább akkor értem is a történetét...bár azért a lényegesebb dolgokat így is tudtam...
tenkenorman
én sem játszottam végig az AS II -t mert nagyon nem tetszett. az 1 sokkal jobb volt

http://www.tenke.hu

Ez csak részben igaz.
Ha elfogult vagyok egy játékkal, és a Mafiával bizony az vagyok, akkor várom a folytatását, és akármilyen hosszú, tuti, hogy végigjátszom.
Annak idején a Godfathert próbáltam Mafia-folytatásként magamra erõltetni, de annak aztán tényleg nem volt se füle, se farka: menj be a boltoshoz, vágd pofán, ha fizet, oké, ha nem, akkor repeat until fizet. 😊
Mégis végigvittem, habár kb. a második "szintlépésnél" tudtam, mi lesz a vége: egyre feljebb kerülünk, egészen fel a család élére, és ott konyec.

Egy érdekes hírt
találtam. Ugyan nem errõl a játékról van szó, de az a lényege, hogy a játékosok mindössze 40 százaléka vitte végig. Gondolom úgy volt vele a kiadó, hogyha a többség úgyse játszaná végig a hossza miatt a Mafiát, akkor minek fektessenek bele még több idõt és pénzt, hogy a pár százaléknyi rajongót kiszolgálják.
Megint más fórumokon, más játékok kapcsán pedig azt látom, hogy a játékosok könyörögnek a DLC-kért. (Egészen konkrétan F1 2010.)

Lehet a 2K-t szidni, amiért így bánik az igazi rajongókkal, de pénz beszél. Ha a többség rövid játékokat akar, és örömmel fizet a DLC-kért, akkor a kiadók ezt foják nyújtani... 😞