11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • hemmis
    sziasztok
    tud valaki arra a problémára orrvosságot hogy ki szeretném kapcsolni az időt mert olyan gyorssá válik tőle a játék én meg szeretem ha játszhatok a trainer nem jó mert ha felrakom rögtön megkapok minden csalást és íhy már nem olyan izgalmas de szerintem az idő is tönkre teszi
  • Fpocok
    Ty. Sokat GTA-ztam :D
  • gordon 24
    Lődd le a picsába, majd vedd ki a kaszából a pénzt..

Nem kell kérni tőle:D
  • Fpocok
    Fontos lenne. Itt állok a hely előtt, de a karakterem azt mondja, majd ha lesz elég pénzem. Már 5ször elvittem idáig meg meghaltam. Mégegyszer nem fogom elvinni ide, dobom a kukába.
    Szóval... ?
  • Fpocok
    Most kéne visszaadnom 2000dollárt, de vagy 41 dollár kellene még. Honnan a fenéből tudok pénzt szerezni? Próbáltam ruhaboltot rabolni, de nem nagyon akarta odaadni a pultos.
  • Brad33
    Köszi.
  • wollnerd #11042
    Garázs elé állsz a nem tetsző kocsival és nyomva tartod a akció gombot (nálam jobb egérgomb).
    Kiválasztasz egy másikat és akkor előző autó törlődik a garázsból mivel nem teszed be.
  • Brad33
    Garázsban lévő kocsiktól hogy lehet megszabadulni?
  • pocokxx
    Talán azért akkora a felhajtás körülötte, mert már lassan féléves játékról van szó, és általában ennél gyorsabban megjelennek az ilyen sikerre ítélt játék magyar verziói is. Lehet,hogy igazad van , hogy jó nyelvgyakorlás, de nem hiszem, hogy nagyban rontaná a játékélményt, ha "igénytelen" de anyanyelvű szöveg által válna igazán érthetővé a játék.
    Talán azért is ilyen keresett, mert olyan, mintha nem lenne gazdája. Állítólag a GamehunterTeam csinálja, de a honlapjukon semmi nyoma nincs annak, hogy dolgoznának rajta... Túl régóta készül,hogy elkészüljön...?
  • Brad33
    A második ponttal azért lehet vitatkozni. Biztos vannak néhányan, akik angol helyett más nyelve(ke)t tanultak. Mellesleg felirattal szerintem abszolút megérthető, nem olyan bonyolult a szöveg. Egy-két szón nem érdemes fennakadni.
  • Timbu
    Nem értem ezt a felhajtást a magyar felirat körül:
    - amilyen magyar feliratot eddig láttam (pl GTA), az nagyon igénytelen volt
    - aki nem tud annyira angolul, hogy angol felirattal megértse, az valószínűleg nincs is olyan idős, hogy játszhasson a játékkal
    - ha nem a feliratra várnának, hanem megpróbálnák megérteni, akkor akár még bele is jöhetnének az angolba
  • Vlala #11037
    De poén...
    Joe's Adventures, 292%, sikerült belehalnom egy mentésbe.
    Ne kérdezzétek, hogycsináltam, de amikor visszatöltöm ott fekzikholtan, és töltődik visszafelé az élete. Tehát sem mozogni nem tudok, sme az automata újratöltés nem működik. (egyszóval: Szopacs.)

Ha valakinek van mentőötlete, ne tartsa magában.
  • grebber
    Majd ha kész lesz! Nem mondtak semmi konkrétumot!
  • Trantorius
    Mikorra várható?
  • Benevolens
    még nincs
  • Trantorius
    Helló!
    A játékhoz van magyar felirat?
  • Benevolens
    aha. Különben meg
  • wollnerd #11031
    Innen!
  • Benevolens
    ezt most honnan szedted??
  • wollnerd #11029
    Én már játszottam couter Stike 1.6 szerverével.
    Gondolom olyasmi lesz a Mafia 2 Multiplayer.
    Majd meglátjuk! :)
    Várjuk csak 1 kicsit!
    A GTA V-nek a TAKE TWO lesz a kiadója???????
    Úristen!
  • longhaul
    Azt akkor fejezik be amikor megtollasodom
  • longhaul
    NEM
  • wollnerd #11026
    Én olvastam vhol a készülő GTA V-ről.
    És ez (is) multis lesz! Mint a TDU-hoz hasonlóan!
  • Benevolens
    pedig az az egyik legjobb. A grafika tényleg vacak, de tök jó hangulata van. Az irányítás meg pontosan olyan, mint a mafiában
  • Bence94
    mivel még alig van róla info a multi módról így nem sokat lehet tudni!nézegesd a weboldalt.most jelent meg egy újabb amiben a böngészőt mutatják meg.
  • wollnerd #11023
    Letöltöttem egyszer a vice city-t de nem tetszett: Nem túl jó grafika, nőies kinézet Pl. menü, bonyolult irányítás. Bocs!
  • Benevolens
    akkor ki kell próbálnod mindenképpen :)
  • wollnerd #11021
    és milyen az?
    még sosem játszotam GTA-val.
  • Bence94
    ez mi alapján jött ide, hogy td2 meg nfs ? valószínüleg rendes multit lesz benne mint mondjuk a gta 4-nél...
  • wollnerd #11019
    Sziasztok! Mafia 2 Multi milyen lesz? Nagy szerveres lesz mint pl. Test Drive Unlimited (2) vagy mint Need for Speed HP-é? Vagy LAN-os lesz?
    Köszi a válaszokat!
  • janihunk
    Az elejét nem vettem fel mert erre nem számítottam. Odamentem egy fehér autóhoz nem ültek benne mondom feltöröm erre elindul. Hiába nyomtam a szóközt semmi. Ez lett az eredmény:D
  • Benevolens
  • macleody
    Megatron eltüntette a világot.
  • janihunk
    Ez ám a bug: xd
  • Romanzidan
    én úgy csináltam meg,hogy megálltam picit előrébb az úton keresztbe a kocsival,mögé álltam és amikor odaértek akkor szétlőttem a sofőrt üvegen keresztül!a kisérő autó megállt hátrébb azzal nem is foglalkoztam!ennyi
  • matthias92
    srácok, a joe's adventuresben (asszem) van egy olyan efladat, mikor egy megpakolt Van-t kell megszerezni MENET közben, úgy hogy egy kíísérő autó is van mellettük, és ők is lőnek rám. mit csináljak? mivel kifelé lőni nemtudok, mindig lelőnek :(
  • wollnerd #11012
    Nem működik!
  • exact6
    Ezt sajna nem tudom mivel nem eredeti a játékom, de ha ezt írja a steam, akkor valószínűleg így nem fog menni :/ Hivatalosan meg állítólag csak Cseh, Lengyel meg Oroszországban fog megjelenni.
  • wollnerd #11010
    Kösz!
    De az eredeti változatban nem fog működni! Steam figyelmeztetni fog ezzel az üzivel: A(z)The Betrayal of Jimmy DLC nincs megvásárolva! Kérem vegye meg!
    igaz?
  • exact6
    enkór, vagy nézz be offtopikba ;)