11769
-
#3871 Lehet, de közel sem olyan viccesen és látványosan. -
GPx8 #3870 Sziasztok!
Ebben is lehet terrorizálni a járókelőket össze-vissza mint a GTA-ban, vagy ez teljesen lineáris játék? -
#3869 Jó pár kép. -
koj #3868 Oké, kösz a válaszokat -
#3867 Hát Apex-el meg Physx-el nem hiszem, hogy el fog menni... De nem tom, majd a demo-t próbáld ki. -
#3866 Agusztus 10-en demo akkor megtudod -
koj #3865 Sziasztok! Menne a gépemen szerintetek, mert már nem mai darab
Intel Core 2 Duo 2,2 Ghz
Nvidia Gforce 8600 GT
2 GB Ram
Néztem a gépigényét de nagyon magasnak tűnik, valaki azt írja sokkal gyengébben is menni fog, valaki meg hogy kell amit írtak. Meg nekem nem is kéne az Apexes extra hozzá. -
#3864 Hát ja, meg egy olyan alaplap, amibe mehet két videókari... nekem sajnos nem olyan van... -
#3863 Igen kell hozzá egy nvidia VGA is 9800GT szerintem elég!
De aki teheti GTX 260nál alább ne adja! -
#3862 nagyon örülök, hogy van mert így akkor mi is tudunk fizikszelni bár az én gépemmel nem tudom megprószálni mert egy szar...tess
itt megy egy ph-s emberke be is mutatja -
#3861 Igen?:O Hol lehet erről az emberről többet megtudni? -
#3860 az lemaradt,hogy legnagyobb baj csak az :only nvidia...szerencsére most van egy ember aki megkhekkeli a drivert és engedi atinak is -
#3859 jó ok nvidida de ne adják már be nekem, hogy apex milyen fasza a ruha mozgása mert rögtön leesek a székről. itt van pl. a red faction guerilla most játszom havok van benne plusz valami saját fejlesztés semmi fiziksz és ennek ellenére úgy lengedezik a ruha ahogy akarom plusz lerobbantom a fél pályát kedvemre... -
#3858 Tényleg nem tudjátok befejezni? napok óta erről beszéltek. senki nem kérte tőletek hogy döntsétek el melyik a jobb, mindenki azt veszi amire pénze van vagy ami szimpatikusabb. nekem volt nvidiám is, atim is régebben egyikkel sem volt soha semmi baj, az ati 1000éves létére szépen vitte a carbont maxon, az nvidia pedig még akkor is működött amikor 20cm vastag por réteg volt beleégve a ventillátorba úgy hogy kézzel nem bírtam megmozdítani. jelenleg is nvidiát gyűrök, mégsem szólom le az atit, és akkor sem szóltam le az nvidiát amikor atis voltam. -
#3857 csak a szennyvidia tudja ilyen szarokkal etetni az imadoit, ahogy grebber hozzaallasabol is latszik. -
#3856 ruhák mozgásához, beszarok, előbb utóbb külön cucc kell ahhoz is hogy futni tudjon a főszereplő... -
#3855 Ruhák mozgásához van:NVIDIA APEX Clothing -
#3854 Mi az az Apex? -
#3853 Itt csak az Apex+Physx ami sokat zabál. DX11 közelébe nincs a Mafia 2 szóval az itt nem játszik.
Ha az Apex+Physx-et nem kapcsolod be hasít mint az állat kisebb gépeken is.
-
#3852 Physx + DX11 = vegyél 140 ezerért Nvidia grillsütőt. Na jó, lehet elég neki egy GTX460 is 90 ezerért:)
Persze DX9-ben fiziksz nélkül is biztos jó lesz (fiziksz, se DX11 is kell a kutyának), de a biznisz tisztán lejön a tálalásban:) -
#3851 Nvidia Tech Interview -
#3850 Nem jelenik meg szlovák felirattal? -
ratgab #3849 Egyébként épphogy meg van az ajánlott gépigény nálam (gyenge láncszem az nvidia 8800 gtx), talán közepes beállítások mellett 1024-768-ban el fog futni, de tuti futni fog (remélem XD).
És háal Jaka923 kollégának kiderült, hogy mégis lesz demó pc-re. -
ratgab #3848 Eddig csak ps3-ról és Xbox-ról volt szó a demó kapcsán, de most mint Kozsónak: Örül a szívem :-D -
ratgab #3847 Jogos-jogos. Visszaszívom a 2k szidását.
Tegnap esti hír (ezt most vettem észre, hogy írtad Jaka923), hogy lesz demo pc-re is méghozzá augusztus 10-én.
A demóban 1 db teljes missziót csinálhatunk végig.
-
#3846 Lesz demo PC-re is -
#3845 Ha olyan géped van, amin nem vagy benne biztos, hogy elfut a játék, akkor először leszeded a warez verziót, kipróbálod azt, és utána megveszed... Mivel a fejlesztők nem adnak demo-t, ezért csak ezt lehet tenni. -
ratgab #3844 Az nem ér semmit, abból csak a játékmenetre látsz bemutatót (egyébként sokszor más nézni egy játékot és más játszani, más érzést nyújt. Van amit jó nézni videón és azt gondolod, de jó ez a játék, és amikor már magad játszod, akkor nem az igazi)
De ami pc-n igazán fontos lenne az az, hogy hogy fut az adott konfigon, mennyire optimalizált. Ezt nem kapod meg egy videótól. Persze konzolokon a videó is elég, mert max a tévé képernyő ronthat valamit az ott látottakhoz képest a látványon. De pc-n akár az is előfordul, hogy el sem indul, na akkor van ám anyázás a felhasználó részéről (csuklik a fejlesztő mamája szegény) -
ratgab #3843 Azért csak úgy köztünk szólva: Elmennek a pic....ába, hogy pc-re meg nem adnak ki belőle demót, holott ott lenne az egyik legfontosabb (fut-e a gépen, milyen az optimalizáció stb.)
Konzolon max a játékmenetbe tudnak betekinteni (persze az is fontos és a konzolosoknak is kell demó természetesen), de ott minden azonos konzolon ugyanúgy fut. -
#3842 a lenyeg az, hogy te cell shaded graffal tolod a crysis 1et.
mas nem is szamit a jatekvilagban, a mafia-t ugyis leszarja mindenki, nem ?
senki nem vesz zsakbamacskat. -
spy803 #3841 Anno az első rész demójában is 10 percet lehetett kocsikázni, ugye parkolóházas küldetéshez. A teljes játékban már nem kellett autózni, videóval megoldották. De érdekes, hogy a demóban sosem sikerült az a küldetés, de a teljesben meg elsőre. :D -
doggy90 #3840 raadasul van egy olyan erzesem, hogy a ps3 valtozat lesz a legrondabb. -
#3839 1 jön only ps3-ra, a többi meg már mindenre. -
#3838 PS3 exkluzív DLC-k a közeljövőben -
#3837 Hivatalos megjelenés: 2010 Augusztus 27 (Steam). -
#3836 Nem tudom, de szerintem le lesz zárva a város. Ad egy kis részt , de nem hiszem hogy az egészet belehetne járni,sőt...
Xboxon mindegyik demót kilehet írni 1 dvd-re , pl. Kane & Lynch 2 demo nyomott 2 gigát. -
#3835 Jajj, nehogy már erre fogd... van százmillió videó, meg cikkek. -
#3834 Állítólag 10 percet lehet kocsikázni, pc-n ezt biztos megbuherálnák, de ha nem jön demo... -
#3833 ja, de gondolom azért lehet járkálni a városban, hagynak egy kis felfedeznivalót, újdonságot. -
#3832 Már milliónyi videó van fent róla, a demóban biztos h az a rész lesz benne, amit mindig mutattak(az a raktáros pálya).