11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Jaka923
    Lehet, de közel sem olyan viccesen és látványosan.
  • GPx8
    Sziasztok!
    Ebben is lehet terrorizálni a járókelőket össze-vissza mint a GTA-ban, vagy ez teljesen lineáris játék?
  • zzeN
    Jó pár kép.
  • koj
    Oké, kösz a válaszokat
  • Atkamon
    Hát Apex-el meg Physx-el nem hiszem, hogy el fog menni... De nem tom, majd a demo-t próbáld ki.
  • Atika :o)
    Agusztus 10-en demo akkor megtudod
  • koj
    Sziasztok! Menne a gépemen szerintetek, mert már nem mai darab
    Intel Core 2 Duo 2,2 Ghz
    Nvidia Gforce 8600 GT
    2 GB Ram
    Néztem a gépigényét de nagyon magasnak tűnik, valaki azt írja sokkal gyengébben is menni fog, valaki meg hogy kell amit írtak. Meg nekem nem is kéne az Apexes extra hozzá.
  • Atkamon
    Hát ja, meg egy olyan alaplap, amibe mehet két videókari... nekem sajnos nem olyan van...
  • grebber
    Igen kell hozzá egy nvidia VGA is 9800GT szerintem elég!
    De aki teheti GTX 260nál alább ne adja!
  • Bence94
    nagyon örülök, hogy van mert így akkor mi is tudunk fizikszelni bár az én gépemmel nem tudom megprószálni mert egy szar...tess
    itt megy egy ph-s emberke be is mutatja
  • Atkamon
    Igen?:O Hol lehet erről az emberről többet megtudni?
  • Bence94
    az lemaradt,hogy legnagyobb baj csak az :only nvidia...szerencsére most van egy ember aki megkhekkeli a drivert és engedi atinak is
  • Bence94
    jó ok nvidida de ne adják már be nekem, hogy apex milyen fasza a ruha mozgása mert rögtön leesek a székről. itt van pl. a red faction guerilla most játszom havok van benne plusz valami saját fejlesztés semmi fiziksz és ennek ellenére úgy lengedezik a ruha ahogy akarom plusz lerobbantom a fél pályát kedvemre...
  • tenkenorman
    Tényleg nem tudjátok befejezni? napok óta erről beszéltek. senki nem kérte tőletek hogy döntsétek el melyik a jobb, mindenki azt veszi amire pénze van vagy ami szimpatikusabb. nekem volt nvidiám is, atim is régebben egyikkel sem volt soha semmi baj, az ati 1000éves létére szépen vitte a carbont maxon, az nvidia pedig még akkor is működött amikor 20cm vastag por réteg volt beleégve a ventillátorba úgy hogy kézzel nem bírtam megmozdítani. jelenleg is nvidiát gyűrök, mégsem szólom le az atit, és akkor sem szóltam le az nvidiát amikor atis voltam.
  • bertino
    csak a szennyvidia tudja ilyen szarokkal etetni az imadoit, ahogy grebber hozzaallasabol is latszik.
  • Szabi84
    ruhák mozgásához, beszarok, előbb utóbb külön cucc kell ahhoz is hogy futni tudjon a főszereplő...
  • grebber
    Ruhák mozgásához van:NVIDIA APEX Clothing
  • kirol
    Mi az az Apex?
  • grebber
    Itt csak az Apex+Physx ami sokat zabál. DX11 közelébe nincs a Mafia 2 szóval az itt nem játszik.
    Ha az Apex+Physx-et nem kapcsolod be hasít mint az állat kisebb gépeken is.
  • MerlinW
    Physx + DX11 = vegyél 140 ezerért Nvidia grillsütőt. Na jó, lehet elég neki egy GTX460 is 90 ezerért:)

Persze DX9-ben fiziksz nélkül is biztos jó lesz (fiziksz, se DX11 is kell a kutyának), de a biznisz tisztán lejön a tálalásban:)
  • grebber
    Nvidia Tech Interview
  • akyyy
    Nem jelenik meg szlovák felirattal?
  • ratgab
    Egyébként épphogy meg van az ajánlott gépigény nálam (gyenge láncszem az nvidia 8800 gtx), talán közepes beállítások mellett 1024-768-ban el fog futni, de tuti futni fog (remélem XD).

És háal Jaka923 kollégának kiderült, hogy mégis lesz demó pc-re.
  • ratgab
    Eddig csak ps3-ról és Xbox-ról volt szó a demó kapcsán, de most mint Kozsónak: Örül a szívem :-D
  • ratgab
    Jogos-jogos. Visszaszívom a 2k szidását.

Tegnap esti hír (ezt most vettem észre, hogy írtad Jaka923), hogy lesz demo pc-re is méghozzá augusztus 10-én.

A demóban 1 db teljes missziót csinálhatunk végig.
  • Jaka923
    Lesz demo PC-re is
  • Atkamon
    Ha olyan géped van, amin nem vagy benne biztos, hogy elfut a játék, akkor először leszeded a warez verziót, kipróbálod azt, és utána megveszed... Mivel a fejlesztők nem adnak demo-t, ezért csak ezt lehet tenni.
  • ratgab
    Az nem ér semmit, abból csak a játékmenetre látsz bemutatót (egyébként sokszor más nézni egy játékot és más játszani, más érzést nyújt. Van amit jó nézni videón és azt gondolod, de jó ez a játék, és amikor már magad játszod, akkor nem az igazi)

De ami pc-n igazán fontos lenne az az, hogy hogy fut az adott konfigon, mennyire optimalizált. Ezt nem kapod meg egy videótól. Persze konzolokon a videó is elég, mert max a tévé képernyő ronthat valamit az ott látottakhoz képest a látványon. De pc-n akár az is előfordul, hogy el sem indul, na akkor van ám anyázás a felhasználó részéről (csuklik a fejlesztő mamája szegény)
  • ratgab
    Azért csak úgy köztünk szólva: Elmennek a pic....ába, hogy pc-re meg nem adnak ki belőle demót, holott ott lenne az egyik legfontosabb (fut-e a gépen, milyen az optimalizáció stb.)

Konzolon max a játékmenetbe tudnak betekinteni (persze az is fontos és a konzolosoknak is kell demó természetesen), de ott minden azonos konzolon ugyanúgy fut.
  • bertino
    a lenyeg az, hogy te cell shaded graffal tolod a crysis 1et.

mas nem is szamit a jatekvilagban, a mafia-t ugyis leszarja mindenki, nem ?

senki nem vesz zsakbamacskat.
  • spy803
    Anno az első rész demójában is 10 percet lehetett kocsikázni, ugye parkolóházas küldetéshez. A teljes játékban már nem kellett autózni, videóval megoldották. De érdekes, hogy a demóban sosem sikerült az a küldetés, de a teljesben meg elsőre. :D
  • doggy90
    raadasul van egy olyan erzesem, hogy a ps3 valtozat lesz a legrondabb.
  • zzeN
    1 jön only ps3-ra, a többi meg már mindenre.
  • Prince23
    PS3 exkluzív DLC-k a közeljövőben
  • MerlinW
    Hivatalos megjelenés: 2010 Augusztus 27 (Steam).
  • DeerHunter01
    Nem tudom, de szerintem le lesz zárva a város. Ad egy kis részt , de nem hiszem hogy az egészet belehetne járni,sőt...
    Xboxon mindegyik demót kilehet írni 1 dvd-re , pl. Kane & Lynch 2 demo nyomott 2 gigát.
  • Atkamon
    Jajj, nehogy már erre fogd... van százmillió videó, meg cikkek.
  • zzeN
    Állítólag 10 percet lehet kocsikázni, pc-n ezt biztos megbuherálnák, de ha nem jön demo...
  • DeerHunter01
    ja, de gondolom azért lehet járkálni a városban, hagynak egy kis felfedeznivalót, újdonságot.
  • zzeN
    Már milliónyi videó van fent róla, a demóban biztos h az a rész lesz benne, amit mindig mutattak(az a raktáros pálya).