Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
Ja, aztán kapsz szép banánokat, azt' nézhetsz... ^^

][ ВАЗ ][

totyak
Aki megemlíti a Mafia 2 topikban a GTA címet, máris közellenség lesz vagy mi? Most mi rosszat mondott azzal, hogy nem szeretné, hogy GTA klón legyen. Egyesek nagyon el vannak szállva itt maguktól. Attól nem leszel valaki, hogy a nap 24 órájából 10-et itt töltesz és osztasz mindenkit. Mostantól naponta felnézek egyszer és beírok valami GTA-val kapcsolatos dolgot, had pukkadozzon a sok nagyarc.

joebacsi
kicsit alacsony az átlagéletkor a topikban 😞
gta az egy szabadabb bulijáték, míg a mafia egy lineáris, történetorientált, komolyabb hangvételû játék...mindkettõ zseniális a maga nemében

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

12346
az ilyen idétlen gta-s hozzászólásaidat törölném

Risu Führer
de ha nem ébredek fel akkor nem ébredhetek fel. pff

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Pepsi Twist
holnap arra fox ébredni hogy nem ébrecc k*csög 😛

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Risu Führer
ja csak lehet az lesz a gond hogy mindenkit felspanolnak mint az állat a képekkel meg az újdonságokkal aztán a meg kiadják lehet hogy sokan le fogják húzni mert ezt meg azt kihagyták belõle.

Risu Führer
hehe köcsög 😄😄😄

különben délelõtt még jó volt 😊

Lényeg: Ne legyen gta kolon, és fusson régi gépeken is...

Prézli
Az nagyot ártana az eladásoknak, szerintem nem teszik. Sztem az a céljuk, hogy egyre csak növeljék az érdeklõdést és mire kiadják már mindenki Mafia2 lázban égjen. Ebbõl még az is kinéz, hogy lesz egy demo mint anno ami rendesen felráza a népet.

1 év a megjelenés. és már annyi infot tudunk... csak nehogy a végén vagy félévre elhallgassanak :S

totyak
Nagyon jó képek, kár hogy csak szkenn.

ez mafia topik. itt van leszarva a gta... menj a gta topikba hypolni...
off vége 😊

Eléggé jó képek... Nagyon jol megcsinálták

Prézli
Ne noobozz segíteni akar.

Nos tehát a képek

Pepsi Twist
HEHE noob 😄😄😄😄

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
nem mûxik

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Risu Führer
nah szóval ittvannak a tegnap talált képek a Gamereactor újságból

1.

2.

3.

Szabi84
ha a gta-t fikazni akarod ne itt tedd leszarjuk hogy neked nem tetszik!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Egyébként a mafia2.hu kié? Mert hónapok óta nincs rajta semmi. Azt hinné az ember, hogy a 2K ilyen nagyvonalú, hogy nekünk is csinál magyar M2 honlapot, de a címében az van, hogy rajongói oldal. Nos milyen rajongói oldal ez, hogy tök üres?

nagyon remélem hogy nem csinálnak ebbõl is rakat szar gta-t mert egyre több dolgot vesznek át abbbol a szekérnyi fosbol.
Remélem azért olyan télleg nemlesz benne, hogy csak egy adott helyen lehessen menteni... Épp azért volt jo az 1 is mert nem látszot rajta hogy játék, hogy ide oda kell menni menteni stb...

[HUN]FaTaL
inkább a car packed vedd meg, meg nekem is😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

Pepsi Twist
hmm akár milyen szar vagy jó lesz sztem én megveszem 😄

Prézli
- something like respect meter

Jaj ne, ez volt a leghülyébb dolog a GTA-ban erre átveszik! Azért érdekel majd hogyan tömik ezt bele egy lineáris történetû játékba.

Ha az autótörés jó, akkor szerintem a fizika se lehet olyan roszz, ami elviheti a hátán a játékot. Ami még aggaszt az ez a cover system. Remélem csínnyán bánnak vele mert ha folyton bújkálin kellene az eléggé ilyen rendõr kiképzõ központ jelleget adna a lövöldözésnek. A játáktér meg 10km2, ezt Elizabeth is megerõsítette a fórumon. (tehát 70%-a Lost Heavennek)

Risu Führer
kép:
tommygun

Risu Führer
- black humour in Godfellas style
ezazezazezaz

Risu Führer
elõtte azt írja hogy "sajna nincs scannerem vagy digitális kamerám,de remélem valami már munkálkodik rajta.addigis ittvan pár dolog ami megfogott"

Risu Führer
egyik srác ezt írja a 2k Mafia 2 fórumján.lehet hogy a Gamereactoros cikkbõl vette:
- story is primary objective for developers and everything is derivated from it
- 2 hours of cut-scenes
- first Mafia was full of cool gangsters and everyone was simply good or bad, Mafia II will be more dramatic, realistic and darker
- important relation between Vito and Joe
- black humour in Godfellas style
- Empire City is inspired by New York and San Francisco, 4x4 km, 20 architectonic different districts with maximum accent to details
- city dominants - Empire State Building, Brooklyn bridge, Golden Gate - all of these buildings will be see on long distance = orientation points
- every night is light up different pack of windows on each building )
- people on street will do more actions (take taxis etc.)
- big interiors (foundry, observatory etc.)
- no loading screen in Empire city, city will load continously during play (also in interiors - you can look through the window and see real happening on the street)
- cover system (something like Gears of War)
- something like respect meter
-you can listen to radio in cars (news, music..)
- journalists was shocked by sophisticated car damage system

Tehát nem a játékhoz adná hozzá, hanem a felsoroláshoz. Szerintem.

Nem, nem néztem el. Az "i could add this:" szerintem itt arra vonatkozik, hogy jó az elõzõ felsorolás (a magazin alapján), de õ még ezeket is beleírta volna.

*csába. Bocs, elnéztem 😊

Risu Führer
bocs nem szeretnék beszólni de ahogy látom te nyitottál egy Call of Duty 6 nevû fórumot.nekem semmi bajon a coddal sõt én az uo-t multiba több éven át nyomtam de az is tucatjáték kezd lenni...

ja. tudtad hogy amerika nagy része hülye? Na ez itt is vonatkozik...

Risu Führer
hát neked nem jött be de ahogy látom sokaknak igen

az... mondom... kitallának minden értelmetlen hülyeséget... beleteszik. legyártanak valami béna sztorit. és kész ennyi... Nekem 1 gta volt fent a gépemen... azis 2 percig... aztán uninstall...

Risu Führer
hát nekem pl a Vájszitííí nagyon bejött...

ProGabe
te felfogod miket írsz?gta mint tucatjáték? D:

ezt arra játékra írod,ami több ízben is forradalmasította a játékipart.mitõl lenne hype?fõleg az elsõ része,amirõl senki sem tudta mi az!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

igen szar. PONT
Ugyanolyan roka tucat játék lesz mint a gta 1... teli rakják sok szarral, aztán hagy menjen a sok birka... ennyi...

nem megerõsitett, és ezt egy forumozo irta, Õ miket tenne bele....

joebacsi
hmm akkor talán nagyobb az esély, hogy az egybõl megmarad a manuális váltó, és az ff kormány támogatás és én akkor már boldog leszek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Risu Führer
csak az elsõ oldal jó a többin ott sincs kép :S

Akkor mégegyszer 😄

Risu Führer
bocs gamestar fórumról linkeltem és ott sem mûködött az utolsó három link 😊:S<#banplz>

Nem tudom, hogy ezt ez volt-e már:
- GTA-hoz hasonlóan csak speciális helyeken lehet menteni
- nem lesz autóverseny 😞
- kocsimosás
- Empire City változni fog az idõ múlásával 😄😄
- nincsenek "egyenrendõrök"; pl van dagi, aki lassabban fut
- 3D-s fû
- rendõrök elõl udvarokban el lehet bújni
- emberek hívják a zsarukat, ha rossz vagy

Risu Führer
boccs elb*sztam

újra:
2.

3.

4.

Risu Führer
pár oldal a Gamereactor újságból!ÚJ KÉPEK!

1.
2.3.4.

Szerintem a város méretérõl nem érdemes vitatkozni, mégcsak nem is érdemes törõdni vele, mert egymásnak nagyon ellentmondó hírek vannak. (Empire City nagyobb Lost Heavennél <-> 5x5 km nagyság <-> LH-nak csak 70%-a <-> a teljes terület tényleg kisebb, de csak azért, mert nem lesz vidék...)

Risu Führer
faszaaaaaaa

rotator
Cáfolták, egyszerre jön minden platformra.

Risu Führer
hát szerintem annak idején a GTA 3-ról is ugyanilyen sõõt még durvább terveket is leírtak sztem.