Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gta az egy szabadabb bulijáték, míg a mafia egy lineáris, történetorientált, komolyabb hangvételû játék...mindkettõ zseniális a maga nemében
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
különben délelõtt még jó volt 😊
off vége 😊
Eléggé jó képek... Nagyon jol megcsinálták
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Remélem azért olyan télleg nemlesz benne, hogy csak egy adott helyen lehessen menteni... Épp azért volt jo az 1 is mert nem látszot rajta hogy játék, hogy ide oda kell menni menteni stb...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Jaj ne, ez volt a leghülyébb dolog a GTA-ban erre átveszik! Azért érdekel majd hogyan tömik ezt bele egy lineáris történetû játékba.
Ha az autótörés jó, akkor szerintem a fizika se lehet olyan roszz, ami elviheti a hátán a játékot. Ami még aggaszt az ez a cover system. Remélem csínnyán bánnak vele mert ha folyton bújkálin kellene az eléggé ilyen rendõr kiképzõ központ jelleget adna a lövöldözésnek. A játáktér meg 10km2, ezt Elizabeth is megerõsítette a fórumon. (tehát 70%-a Lost Heavennek)
tommygun
ezazezazezaz
- story is primary objective for developers and everything is derivated from it
- 2 hours of cut-scenes
- first Mafia was full of cool gangsters and everyone was simply good or bad, Mafia II will be more dramatic, realistic and darker
- important relation between Vito and Joe
- black humour in Godfellas style
- Empire City is inspired by New York and San Francisco, 4x4 km, 20 architectonic different districts with maximum accent to details
- city dominants - Empire State Building, Brooklyn bridge, Golden Gate - all of these buildings will be see on long distance = orientation points
- every night is light up different pack of windows on each building )
- people on street will do more actions (take taxis etc.)
- big interiors (foundry, observatory etc.)
- no loading screen in Empire city, city will load continously during play (also in interiors - you can look through the window and see real happening on the street)
- cover system (something like Gears of War)
- something like respect meter
-you can listen to radio in cars (news, music..)
- journalists was shocked by sophisticated car damage system
ezt arra játékra írod,ami több ízben is forradalmasította a játékipart.mitõl lenne hype?fõleg az elsõ része,amirõl senki sem tudta mi az!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ugyanolyan roka tucat játék lesz mint a gta 1... teli rakják sok szarral, aztán hagy menjen a sok birka... ennyi...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
- GTA-hoz hasonlóan csak speciális helyeken lehet menteni
- nem lesz autóverseny 😞
- kocsimosás
- Empire City változni fog az idõ múlásával 😄😄
- nincsenek "egyenrendõrök"; pl van dagi, aki lassabban fut
- 3D-s fû
- rendõrök elõl udvarokban el lehet bújni
- emberek hívják a zsarukat, ha rossz vagy