Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
][ ВАЗ ][
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
CSak így tovább!
szerintem úgy kb. 3 éve foglalkozhatnak magával a motorral. most nézelõdtem, de nem találtam infot arról, hogy milyen motor fogja hajtani a játékot.
pár dolog, amik gondolom már voltak beírva, de nem árt az ismétlés:
fõhõsünk neve Vito Scaletta.
barátai: Joe Barbaro és Henry Tomasino
a játék Empire City-ben játszodik (Manhattan)
ha minden igaz, 3 család lesz benne, akikhez elszegõdhetünk (bár a nemrégiben napvilágra került riport 2-t említ). Clemente, Vinci és Falconi a maffia családok nevei.
pár számomra új info: már írtam korábban, hogy az autók feltörése most már nem úgy fog mûködni, mint az elsõ résben, hogy meg kell tanulnunk minden egyes modell zárszerkezetének hatástalanítását. ha egyszer megtanultuk, miként kell zárakat feltörni, nem fog egyik sem problémát okozni. azt is írtam, hogy az ablakokat be lehet majd törni, így nem kell a zárral szórakozni. de maga az autólopás nehezebb lesz, mint a gta sorozatban, nem egyszerûen csak kirántjuk az embereket a kocsijaikból, és elhajtunk. ennél bonyolultabb lesz. még állítólag lesz a feltörésen, és ablak bezúzáson kívül más módja is a lopásnak, de mindegyiknek meg lesz az egyedi következménye (még nem tudni, pontosan mi).
lesznek más bûnözõk is, akiket a rendõrök, ha tetten érik, megpróbálják kicsinálni, vagy legalább megbírságolni.
írtam azt is, hogy fedezékeket lehet használni, de azt elfelejtettem kiemelni, hogy ilyenkor vaktába is lövöldözhetünk (szóval csak vissza tartjuk a sok ellent).
nem minden lesz amúgy jó fedezéknek, mivel sok-sok dolgot szét lehet rombolni.
sokszor kell közelharcban lenyomni embereket, és az idõ folyamán újabbnál újabb mozdulatsorokat sajátíthatunk el.
a játékban mindent úgy másoltak le valóságos dolgokról. szóval mindent megtalálhatunk a korabeli Manhattanben, amit a Mafia 2 világában megismerhetünk (persze csak akkor, ha van idõgépünk, mivel majd 60 évvel ezelõtt kissé máshogy festett Manhattan).
a készítõknek több ezer képük van eredeti épületekrõl, jármûvekrõl, gépekrõl, emberekrõl, és magáról a városról. szerintük ennél jobban nem lehetne már visszaadni magát a környezetet, mint amit megalkottak (grafikailag).
lámpákat kapcsolgathatjuk mi is fel/le, kezet moshatunk, szétrughatjuk a berendezést, és rádiót hallgathatunk autóban, és épületekben is. a rádiók és a mûsorvezetõk reagálni fognak a játékban beállt változásokra is.
az autók csomagtartóját használhatjuk, vagy holttestek, esetleg fegyverek tárolására.
ezentúl taxival is közlekedhetünk.
a játék, mint ahogy az elsõ rész is, a lineáris történetre fog koncentrálni (persze várhat, hogy 2-3 fajta befejezés legalább lesz). szóval gta-val nem kell összehasonlítani, mivel az arról szól, hogy bármit megtehetsz a városban, és kiélheted mindenféle hajlamodat. persze ott is szerepet kap a történet, de nem olyan szinten, mint a mafia 2-ben. itt ezen lesz a hangsúly. vagyis ugyanazt a receptet használják fel, mint az elsõ részben (halleluja).
persze azért annyi szabadságot adnak a játékban nekünk, amennyit csak lehet.
szinte minden missziót többféleképpen megcsinálhatunk majd, nem csak 1 jó megoldás létezik. néhol a történet is az alapján fog változni, hogy miként hajtottunk végre egy feladatot.
lesz jó pár olyan misszió is, melyek nem a fõszállal foglalkoznak. na meg lesznek még benne különféle elfoglaltságok, amivel elüthetjük az idõt.
a karaktereket ismét úgy mutatják be, mint az elsõ részben. szóval szépen felépítik, ki milyen, mit miért tesz, stb.
(részemrõl ennyit errõl, mert ez is csak off, és aki csinálja, az én vagyok, tehát teljesen értelmetlen magammal beszélgetni)
(részemrõl ennyit errõl, mert ez is csak off, és aki csinálja, úgysem fogja fel, tehát teljesen értelmetlen)
][ ВАЗ ][
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Õszintén kívánom hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életben."
így pedig már olyan alacsony lett az inteligenciám, hogy nincs is.
][ ВАЗ ][
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
elnézést kértünk a dolog miatt.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ha jól rakjátok össze a gépeteket, akkor 3 évig nem lesz gond vele, maximum amikor már kezd elavulni, kicsit lejjebb kell venni a grafikát, és minden megy szépen.
a második rész gépigényérõl meg annyit, hogy nem lesz túl nagy. mintha olvastam volna valahol régebben, hogy az elsõ rész motorját fejlesztették tovább, bár ez lehet csak kacsa volt. az biztos, hogy nagyon szépen optimalizálják, és szerintem 1 magos procikon is vígan el fog futni. de egy dolog aggaszt. gondolom dx10-es effektek is helyet kapnak a játékban (bár jobban örülnék, ha a dx9-et használnák ki végre teljes egészében). szóval lehetséges, hogy csak vistán fog futni, de reménykedem a készítõkben. vagy a modderekben 😊
ezért a játékért és alan wake-ért mondjuk váltok ha arról van szó 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
😊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
és végig lehetett vinni, egeydül az f1-es pálya szaggatott be annyira hgy kellet pár nem végigvinni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szerintem van még kb. egy évünk míg kijön, addig van idõ félretenni egy kis zsét apgrédre. RAM most is ócsó, így ha 2G kell majd neki minimum az nem lesz nagy gáz. Kétmagos proc + combosabb videokártya osz' hadd szóljon. Karácsony elõtt nem hinném hogy megjelenik a játék, addigra meg gatyába lehet rázni a gépeket annyira, hogy ne legyen slideshow. 😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kaptam kölcsön PS2õt amikor megjelent a Vice City és jó idieg toltam vele.
Szerettem PS-õn nyomni a VC-t, aztán játszottam a The Gateway-el is azt is bírtam. Nincs bajom a konzolokkal.
Ezzel szemben néhány konzolos összekeveri a szezont a fazonnal, ez nem politika vagy verseny, ahol egymásnak kell feszülni és a másikat utáni meg elcsábítani és kiokosítani.
Tévedés a PC és a konzol megfér egymás mellett, csak pár értelmileg fogyatékos ezt nem így fogja fel.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"