11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • zzeN
    10 perc szabadság van, de úgyis feltörik.
  • tomo05
    ígyvan
  • DeerHunter01
    torrent...
  • tomo05
    lesz free rész biztos hogy lehessen tesztelgetni!!
  • Hunor1
    Mit gondoltok a küldetés előt lehet majd kicsit kocsikázni a városban? Vagy van valami idő limitje hogy odaérj a címre?
  • Kit--Kat
    Úgyis le lesznek terhelve a szerverek, én elégedett leszek azzal is ha 11.-re lent lesz nálam.
  • kill3r21
    hlnap délelött 9, jól hangzik
  • GPx8
    Lehet, hogy igazad van, de az enyémen 220 Fps lesz a legnagyobb lövöldözések közben is!
    Üdv,
    VérPisti

:D
  • grebber
    Hogy miért lesz lassú még csúcs NV-ken is:

"A PhysX SDK 3.0 már automatikusan többszálú környezet és az SSE-t is támogatni fogja. Most ez prioritás az NV-nél, amióta kiderült, hogy mesterségesen korlátozzák a CPU-s feldolgozást. Persze ez a jelenlegi játékokra semmi hatással nem lesz.

A PhysX az a Mafia 2-ben annyi lesz, hogy ha mondjuk szétlövöd az asztalt, akkor annak a darabjai CPU-nál nem maradnak meg a padlón, míg GPU Physx mellett igen. A Medium APEX szinten az objektumok száma korlátozott lesz, míg magas APEX-nél, annyi lesz amennyit csak tud kezelni a rendszer. Ettől kell majd dedikált GeForce a számításra, mert ha szarrálövöd a pályát, akkor több százezer objektum ottmaradhat a padlón, és azokat folyamatosan számolni kell, na meg a renderelésben is gáz lesz, mert nyilván ezeket is ki kell rajzolni, ráadásul nem is lehet alkalmazni Instancingot."
  • grebber
    Holnap majd benézek.Jó kis hardware topik lesz itt :D
  • bertino
    jaja, az lesz :)
  • tomo05
    holnap ünnepnap lesz :D :) alig várom...lehet tesztelgetni. remélem tetszeni fog nekem mint gta fan-nak!
  • zzeN
    Mafia II Countdown
    "20 hours and 42 minutes remaining until the Mafia II demo release date." Jó is lenne, de a legjobb éjfél még jobb lenne.
  • bertino
    halistennek semmi kozod hozza, hol forumozok :D
  • Atkamon
    El lehet menni, ha zavar, amit ír :)
  • FSpofon
    akkor miert nem irogatsz angol forumra ha ilyen kemeny arc vagy?
  • bertino
    most erre mit mondjak ?

angol fizetesbol ez semmi.

tovabba nem 14 ezer, hanem 30 font, mint majdnem minden uj game -.-
  • FSpofon
    sikerült ott megvenni 14 ezerért?
  • bertino
    eleg ideges leszek ha a steam a teljes jatekot csak 24-27-e korul tenne elerhetove egyaltalan letoltesre.
  • Penge88
    én egész este kémlelni fogom a fórumot, asszem. :)
  • Ironman2
    Holnap lesz demó pc-re is! Figyeld a steamet! (ha van steam accountod!)
  • Gabe18
    De holnap lesz pc-s demó is?
    Nem ugy volt hogy holnap csak a konzolokra lesz demó a pc-s meg később?
    Vagy ezen már módosítottak?
  • Fehercsoki
    Csak azért kérdeztem mert ha pl. már éjfél után lehetne tolni akkor megvárnám.De ha csak napközben jön holnap,akkor nem várok fölöslegesen.
  • Penge88
    Abból majd észre lehet venni, hogy mindenki megvitatja élményeit :D
  • Penge88
    kb. akkor már kint lesz a demo, ha a topik TOP3-as népszerűségű lesz. :-)
  • Fehercsoki
    Holnap demo:)Van róla info hogy hány óra körül lehet rá számítani?
  • Penge88
    Szerintem az 1 közlekedési/autózási téren első osztályú volt. El tudtál jutni egy helyre többféleképpen, magasvasúttal, villamossal és saját kocsival. És ezen nem kéne változtatni. Mert akkor már gta-szerű rohanós klónt kapunk.
  • Palinko
    jah pont az a poén hogy jobb rendesen közlekedni mint perkálni mert főleg az elején odavág :D persze ha hamar betesznek egy bankrablásos küldit ide is akkor nem gáz :D bár akkor meg az nem lesz érdekes hogy a játék végéig minden könnyen jön.
  • Penge88
    kb. Amúgy meg én mindig azt csináltam, hogy ha siettem, akkor gyalogos rendőrt le se szartam, az úgyis fütyül egyet és le is ráztad. Ha meg rendőrkocsit láttam, akkor satufék, el mellette, vissza kettő és folyt köv. :-) De freerife-ban összeszedtem vagy 20e-t taxizással, pedig ott nem volt érdemes áthágni a szabályokat, különben perka.
  • Gabe18
    Szvsz ezen múlik hogy egy Mafia 1 szerű komoly játék lesz-e,vagy lebutítják a ki tudja hanyadik tucat GTA klón szintjére ezt is.
  • MrAndree
    Szerintem jó lenne ha privátban flörtölnétek tovább...
  • tommygear
    énis hasonlót akartam írni csak nem voltam benne biztos, hogy te voltál az aki azokat a szánalmas gyermeteg vergődéseket levágta a cod topikokban :)
  • Dave0092
    látom te mindig még olyan szarparaszt vagy mint amilyen 2 éve voltál :)

ON: biztos hogy augusztusba jön a játék, minden promociós helyen ez a dátum van megadva.
    A rendőrök meg fontosak, milyen egyhangú monoton lenne, ha csak szaladgálnál a városba és nem üldözne sohasem a rendőr...
  • DeerHunter01
    lelehet simán , volt egy csomó videóba
  • n3whous3
    ja, nem az a gyanús nekik, hogy a kreszt nem tartod be és 3x annyival mész, hanem mert lehet, hogy ha gyorsan mész, akkor esetleg bűnözöl
  • n3whous3
  • tommygear
    hát az igaz :D
  • tommygear
    jóvan kussoljmá
  • n3whous3
    jó hülye vagy te is, legjobb dolog volt, hogy ott normálisan kellett menni meg a rendőröket elkerülni :D
  • tommygear
    hát ha le lehet őket fizetni simán akkor jó, de az 1be már bosszantó volt