Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
kónzolra lessz.<#hawaii>#hawaii>
egy új kép a régiek között 😊
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
még az új gta-ban is vannak érdekes kicsavarodások, meg hasoló dolgok, amiket elméletileg kiküszöböltek, ahogy írtad. hát ezért nem tetszik nekem.
mit nem szeretsz abban, hogy realisztikus valami?
dave0092: elsõ részben dinamikus törés volt, szóval nem tudtad ugyanúgy összetörni kétszer a kocsit. itt valamilyen scriptes rendszer lesz, de nem említették részletesebben, hogyan mûködik. sok játékban a scriptes törés azt jelentette, hogy sérül a lökhárító, leesik, és ez az autó bizonyos részeire igaz csak.
vagy nem törhet most minden olyan szinten, mint az egyben, vagy valami forradalmian új módszert láthatunk, vagy nem tudom. talán dinamikus és scriptelt kombó az egész, a script tartalmaz bizonyos dolgokat, amik nem történhetnek meg (pl kerék becsúszik a vezetõ térbe az ülésen keresztül).
"ami eddig volt a mafiába, emg szinte mindig ugyanaz volt... remélem lesz multi"
1, Te le merem fogadni, hogy SOHA nem játszottál az elsõ résszel! Az autó úgy tört és ott ahol megütötted, nekimentél. Ha 1 órán át püfölted Baseball ütõvel akkor sem láttál scriptet. Ha ezerszer hajítottad le egy dombról, akkor sem volt ugyanaz. Te kevered a GTA val ahol boizony scriptelt törésmodellek vannak és gyakori, hogy rosszul törnek az autók.
2, Jelenlegi állás szerint nyíltan leszögezték, hogy NEM lesz multi, az elsõ részben ígértek multit mégsem lett.
Elnézést de ezt nem hagyhattam szó nélkül...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nagyon jó emberi reakciókat tudnak így adni a karaktereknek, egyensúlyvsztésnél magától próbál állva maradni, esés közben az elsõ adandó tárgyba próbál megkapaszkodni, mindez saját magától, valós idõben.
GTA 4-ben a Naturalmotion cég által fejlesztett advanced ragdoll felel az emberek élethû reakcióiért, gondolok például a "rúgkapálásra", ameddig ugye él az illetõ(repülés közben), amint megszûnnek ezek a reflexek, tehát meghal, onnantól rongybabaként viselkedik, természetesen a csontok elfordulási szög-maximumának figyelembe vételével.
régen a dinamikus azért volt rosszabb,mert kevés volt a töréspontok száma.ez ma már több száz is lehet
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
bár semmi info nincs róla, hogyan is mûködik ez a scriptes dolog, én tartok tõle picit.
játék motorjáról: renderware-hez (3d-s gta-k használták ezt /kivéve a 4/)hasonló motorral kezdték a fejlesztést, de gondjaik akadtak. aztán fontolóra vették, hogy unreal motort vegyenek, de szerencsére letettek róla, mivel egy másik csapat ezidõben már nekilátott egy alternatív mafia 2 motor fejlesztésének. ígéretesnek tûnt, így fogták ezt, meg a renderware félét, kiszedték mindegyikbõl, ami jó, és egy teljesen újat gyúrtak belõle.
ami nekem nem tetszik ebben az új motorban, hogy ragdoll fizikát használ, bár ez lehet, hogy még változni fog. a másik, hogy az autók törésénél vmi szkriptes dolgot említettek, vagyis nem dinamikus lesz. most ezt nem tudni pontosan, hogy jó dolog-e, avagy rossz (az elsõ részben dinamikus volt a törés).
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
És Thompsonnal osztani az észt...😄
][ ВАЗ ][
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C