Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Egész jó kis kép
new heaven 😄
Next PC upgrade: 2022
majd ha nagyon ráérek és nem felejtem el, felrakom
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
én se arra gondoltam, hogy a menetszél eltöri a csontjait 😊
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
de abban igazad van, hogy nagy baleseteknél rongybaba jellegû lesz az emberi test is. gta 4-ben egész jól muzsikál az euphoria, de a videókon, mikor motorról leesik az ember, az nekem nem tetszik. sajnos láttam élõben pár méterrõl durva baleseteket. egyik haver kb. 160-al ment, visszaváltott egyet, a motor elkezdett táncolni, majd lerepült róla, a moci belevágodott egy autóba, õ meg egy fának, túlélte, de egyik lábát levágták...
és egyelõre csak a ragdoll van megerõsítve, valószínûleg nem euphoria ragdoll lesz, szóval lehet, hogy lesznek érdekes kicsavarodások, mint régen.
snexi: pontosan nem tudom, melyik topicban volt leírva, de asszem 2k elizabeth írta, vagy legalábbis valaki egy vele váltott levélbõl idézte, hogy mindhárom platformora egyazon idõben érkezik. azt is leírták már, hogy pc-re fejlesztik elsõsorban, és grafika szebb lesz, mint a konzolokon. tartalmilag nem lesz különbség.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Sok újdonsággal szerintem nem szolgált.
][ ВАЗ ][