Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki más is találkozott a következõ buggal (Joe adventure-ban):
Elsõ küldetésnél, mikor kinyírtam a zsarut, jövök vissza és az alagút kijáratánál lezuhan a kocsi a semmibe.
Prince23
Egyetértek, feleslegesen kidobtam 8 eurót a másik szarért😛 tiszta árkád játékmenet az egész, pedig milyen jól kezdõdött, a "jégkorszakos" rész nagyon bejött. Utána meg <#levele><#levele>

GP2100
Lesz még pár olyan, de a nagy része sajnos tényleg "arcade baromkodás", mondjuk itt azért vannak érdekesebb küldetések is mint a jimmys dlc-ben.
Ja egyébként másnak nem hibásan írja ki a game progress százalékát? mert én még be sem fejeztem a dlc-t, de már 288%-nál tartok...lol

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

*az elsõnél = az elsõ missziónál

Ez is egy ugyanakkora hulladék, mint a Jimmys. Az elsõnél még van történet, meg átvezetõ videók (értsd: késõbb nincsenek), aztán jön az arcade baromkodás.

Fpocok
Hopp... ez nem is egy kérdés, hanem mindjárt négy 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Srácok. Lenne egy kérdésem.
Most akkor hogy állunk DLCvel? Eddig van az alapjáték és 2 DLC? Mennyi ideig tartanak ki a DLCk? Hány óra a végigjátszásuk?
Köszi elõre is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MrXL
Na végére értem Joes Adventures DLC-nek. Ez volt a legjobb a DLC-k közül. 6 óra játékidõ volt. 4-5 komolyabb missió videóbejátszásokkal és rengeteg kisebb küldetés. Akinek nem mûködne, csak loading-ol:
Mafia.II.Update.1-SKIDROW
Mafia II Update 1 Crackfix-SKIDROW
Nekem így tökéletesen fut.

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

Shep
Hány küldetést tartalmaz az új DLC?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zs0lt1
Nálam már megy!
Töröltem mindent, kivéve mentés.
Ebben a sorrendben raktam vissza, bocsi, de warezes megoldás:

Mafia.II-SKIDROW
Mafia.II.Update.2-SKIDROW
Mafia.II.DLC.Joes.Adventures-SKIDROW

Így nekem kb 15 másodpercet töltött és egybõl beadta utána.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

A kérdés csupán az, hogy mikorra lesz ezek összessége egy játék ára (alatt)?! Itt a moddereknek több dolguk lesz, mint az elsõ részben, de ha nem iparkodik a kiadó a játékosok kedvében járni, akkor megcsinálják õk a 2. részt! <#ravasz1>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Nálam is ez volt, felraktam a skidrow féle patchet és azóta megy szépen.
Mafia 2 update 2 Skidrow a neve (kb 15 mb), a goggle elsõ helyen dobja ki ha rákeresel.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Zs0lt1
hátha lesz crackfix vagy valami ...

Nálam is ugyanez....:S
Zs0lt1
Sziasztok!

Felraktam a Joes Adventures-t, de amikor kiválasztom a menübõl csak tölt és tölt hosszú percekig, de nem adja a játékot.
Tud vki erre vmi megoldást? Mind2 update fent van.

Köszi!

Prince23
ez a rész nagyon hangulatos

hello

Valakinek volt már olyan problémája a játékkal hogy amikor betölti a játékot akkor csak az ablakok meg egy pár dolgot mutat a játékból? Szal nem tölti be normálisan a képet/játékot. És ati radeon hd 3450-es VGA-m van. Elõre is köszi
link

E képek alapján nekem az jön le, h végre rendes élsímítás van a játékban!!!
Szép élsímított képek!

(Azért ezzel a DLC-vel (és a többivel) már mondható egy teljes játéknak!)
Prince23
First gameplay

koschwarz
ha ez az év játéka lesz, akkor minden elveszett...<#gunyos1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

M@TriX
lesznek ebben szerelvények, csak szerintem beszálni nem lehet, lesz akció metróállomáson de szerintem ez a DLC csak új történetet ad Joe szemszögébõl és slussz, szerintem egy extra dolgokat aligha...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Prince23
Na megjelent a Joe Adventures😊

tonyr
ez a multy rem h meglesz jol csinálva... naggyon jo lenne...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
aha ill remélem évjátéka lesz és akkor jövöre megveszem a mafia 2 goty-t 😄

kifli
nemgondolom 😄
Prince23
De ez hivatalos vagy mi?

kifli
Haladnak a MULTI-val 😊

Még 30%-nyi munka van hátra, és jön az elsõ rls 😊😊
exact6
Take 2-nál már semmit nem lehet tudni. Régebben valami olyat hallottam, hogy ami nemvolt benne az alapjátékban, az a kiegészítõben sem lesz. Erre itt a kép az aluljáróról (szerelvényeknek is kell hogy legyenek, mert az alapjátékban is bennevan a textúrája/hangfájlja, szal csak nem hagyják ki teljesen). Aztán én olyanról is olvastam, hogy nem lesz tél a JA-ben, közbe meg most jött ki egy új videó amiben télen a befagyott gát vizén autóznak (is). Szal csak megkapjuk az egész játékot 3-4 darabban...

tonyr
hát filinges lenne, de szerintem sajnos szerelvény nem lesz 😞
a városban is lezárva vannak a felüljárok, a mafia 1-ben minden benne volt ! azt nem tudják vagy nem akarják felülmulni, de hogy miért ? bakker amcsik nem képesek felujitani valamit legyen szo filmröl, játékrol...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na végigvittem. Bár az utolsó küldetés elõtt csak 67%-on állt a befejezettség. Szóval nem is értem. És kár, hogy utána nem lehet csak úgy visszamenni a városba. Meg annyira szoros a történet, hogy egyetlen kocsimat nem volt idõm átfesteni, alig volt idõm ruhát venni stb. Meg hogy kétszer elölrõl kell kezdeni a karriert felépíteni, és akkor elmegy minden pénz, a végén meg dugig vagy pénzzel és nem tudod elkölteni. Szóval lehetett volna több a szabadság a játékban 😞
Mafia 2 STEAM kupon-t keresek.Ha van valakinek,légyszi irjon egy PM-t.
Köszönöm.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

ha kinyírsz egy boltost akkor kipakolhatod a pénztárgépet, de nem tudom, hogy visszatermelõdik-e, meg akkor biztos rád szállnak a zsaruk
Béla9248
Sziasztok! Kis segítségeteket kérném! Szereztem egy Hot Rodot de hajóra kellett tennem kaptam x összeget érte és utánna egy szálodába kellene mennem de nem enged be mert nincs 2000 dodóm! A kérdés hogy tudok még pénzt szerezni küldin kívül? Elõre is köszönöm!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

ja nem néztem
gordon 24
Én nem vagyok nagyon fasza helyes író😄

De se olyan hogy mejik, se olyan hogy meik nincsen.

Max olyan van, hogy melyik?

Mondjuk ha valaki ekkora egy bal..sz akkor nem is csodálom, hogy nem találod😄

Downhill!!

meik warez ?
morvaigaben
Tényleg ki kéne írni az OFF mellé a warezt is...<#idiota>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

mejik az ?
norbi2fraktal
azért mer nem a warez topicba írsz

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Mért van az hogy a mafia 2-SKIDROW-ott töltöttem le és mindent úgy csináltam ahogy írta (torrent.eval.hu) utána berakja mafia 2-õs kis ablakot utána egy nagy feketeség jön azt vissza dob az asztalra ?
n3whous3
jaja

púúúúú

egyébként ez azért van, mert folyamatos fogyasztásra gyártanak, vagyis egy játék csak addig tartson, amíg kijön a következõ. Nem kell túl jónak lennie, mert akkor konkurál az utódokkal. Például a Sim City 4 olyanra sikerült, hogy remekül modolható, ezért a 2003-as megjelenés óta kb 50 000 letöltés van hozzá, és sorra bebuktatja a kategóriában utána kijött játékokat, (sim sity societies, cities xl). Ha egy játék sokszor játszható meg sokrétûen élvezetes, akkor ez történik. Ezért gyors fogyasztásra készítik. Kb egyszer érdemes végigvinni és kész.
Skypack
igen mert 2007 augusztus vége fele rebbentek fel az elsõ képek, de hosszú ideig semmi hír nem volt róla

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

nekem tetszik a játék, de hiányolom a tömegközlekedést a taxizást meg ezeket. GTA-val összehasonlítva ez mindenképpen hiányzik. Meg szar lett a város alaprajza. 😞
n3whous3
amúgy meg nagyon sok csapat belebukott már az ígérgetésekbe, lásd molyneux játékat, de mindig sikeres volt. EZ a játék is jó, ha esetleg nem lenne elõtted/elõttetek valami vérvörös búskomor vágyakozás, hogy "mi lett volna , ha", hanem objektíven nézed, akkor lehet elégedett is lennél. Én pl nem tudtam ezekrõl a dolgokról amiket írtak a blogban és objektíven nézve tetszet a game, bár ok, nem is lett kedvenc, sõt...

púúúúú

n3whous3
ok azért kíváncsi vagyok bizonyos adatokat honnan vesznek

"a játék megjelenése még 2007-ben várható lesz"

szinte a végletekig tagadta a fejlesztõ csapat, hogy lesz folytatás, csak 2003-4 környékén volt valami remény a folytatásra, majd a hangzatos "pénzügyi okok" c. történet mögé bújva bekussoltak. NEm akarok hülyeséget mondani, de kizárt dolog, hogy 2006-2007-es dátum környékén lett volna még csak pletyka is(!), hogy majd megjelenik. Így igazából nem is vártuk/várhattuk, hogy most ez csalódás legyen.

púúúúú

wollnerd
Bocsi, sajnálom!
Csak nem illik hazudni... AHOGY A TAKE TWO SEM!!!!
Hazudozó, szemét cég!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Figyeljetek!
Én csalódott Mafia2 játékos vagyok! (mint mindenki)
Nézzétek meg, mit tett Take Two a játékkal!!!
LE A TAKE TWO-VAL!!!! Take Two tönkretette a játékot! Kivágtak mindent, amit legjobban várták el a játékosok!(130 küldi 40-50 órai játékidõvel, taxizás, vonatozás, stb.)
Joe Adventures DLC-rõl azt hittük hogy lehet magasvasútozni és mi lett a vége: NEM LESZ TÖMEGKÖZLEKEDÉS!!!<#violent><#violent><#violent>
Másképp alakult volna ki ha nem Take Two adta volna ki!
SOHA nem lesz kiteljesítve a játék!!!
Le a Take Two-val.<#levele><#levele><#levele>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

én imádom karcsit. Volt valami olyan topik, hogy rontott verzió vagy világ legrosszabb vicce vagy hasonló, ahol ezzel meg valami hülye agyongörgetett történettel fárasztották egymást, és rohadt vicces volt. És ott is volt egy pár, aki ki volt akadva és a végén betiltatták a történetet, amit a többiek görgettek. És tutira veszem, hogy ez a sivatagos izé is poén akart lenni 😊