11769
-
MauroN #11088 Érdekes.... -
speedy8710 #11087 http://en.20dollars2surf.com/?ref=211989 Regisztráljatok ha szeretnétek pénzt keresni miközben interneteztek,vagy épp nem csináltok semmit és megy a gép. Egy reklám banner futtatásával havi 7-8 dollar megkereshető, amellyet más emberek meghívásával többszörösére lehet növelni!
Ha érdekel a dolog, regisztrálj itt: http://en.20dollars2surf.com/?ref=211989 -
Timbu #11086 Nem tudom volt-e már, azt sem, hogy igaz-e, de érdekes történetet találtam a Mafia 2 fejlesztéséről: itt.
Pár mondatban:
- a Mafia1 motorja PC-re remekül sikerült, szemben a konzolokkal
- úgy döntöttek, hogy a Mafia2 motorját PC-re és konzolra egyszerre fogják elkészíteni
- nem akartak motort írni, licenszelni szerettek volna egyet
- 2004 környékére tervezték a megjelenést
- csakhogy a céget, akitől a motor származott, közben megvette az EA, ugrott a licensz
- így 2005 kezdhették előlről az egészet
- időközben megjelent az XBox360 és a PS3, így úgy határoztak, hogy ezekre a platformokra (+PC) jobb híján saját maguk fogják megírni a motort
- ez nem bizonyult könnyű feladatnak, ahogy múlt az idő, kezdtek kifogyni a pénzből
- pénz hiányában komoly veszélybe került a projekt, így lettek 2K Czech...
- kaptak az anyavállalattól egy csomó tapasztalt szakértőt, támogatást
- az újabb tervezett megjelenési időpontot, 2009.-et sem tudták tartani
- ezért úgy döntöttek, hogy minél hamarabb be kell fejezni a programot, az hiányzó/félkész fejlesztések kimaradnak
-
Vlala #11085 Össze kell gyűjtened 27500 dollárt, hogy elvihesd Brunonak - ha megvan a pénz, akkor jelenik meg a térképen. -
#11084 Sziasztok! Kis segítség kellene! Chapter 14-nél járok (Stairway to Heaven) ott a második küldetés megölök mindenkit a dokkoknál bent az épületben is felmegyek az emeletre ott kimegyek lent van 2 fickó dumálnak vmit elmennek és ennyi! Nem történik semmi nem jelöl ki sammit sem a térképen nem tudom hogyan tovább! Előre is köszi! -
#11083 jaja, egyetértek. -
Ironman2 #11082 A páncélszekrényem kulcsát nem akarod? -
Ironman2 #11081 Azért szépen megfogalmazta....hehe -
#11080 -
fekinho #11079 Sziasztok..tudna adni nekem valaki egy STEAM-es product activation code-ot? -
#11078 Eleg idiota felfogas... -
#11077 Na végigtoltam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Végülis nem volt olyan rossz a sztori. Voltak benne érdekes részek, de igazából nem volt olyan kiemelkedő jelenetek, mint az első részben. Sajnos nem tudtam azonosulni a főszereplővel. Egyszerűen szarul írták meg. Nála még Henry meg Joe is érdekesebb. Meg is örültem, hogy van Joe-s DLC (Erről majd később)
Lehet, csak az én hibám, de egy csomó karaktert nem mutattak be eléggé. Lehet, csak én nem figyeltem, de pl a végén... fingom sem volt, ki az, akit meg kell ölni? Szerintem azért lehetett, mert Vito sem érdekelt, szóval... (Megjegyzem első részben nem volt ilyen, az tökéletes volt)
Ami tetszett még: Időjárás, sokféle fegyver, fedezék rendszer, figyeltek az apró dolgokra is.
Ami nem tetszett: Pénznek kb semmi értelme, autó tuningnak sem láttam értelmét, túl sok időhúzás, célkereszt nincs a középpontban WTF?
Amikor az öreget kellett megölni... hát... ez most teljesen olyan volt, mintha ez a rész szemen köpte volna az első részt.
A vége meg... Szerintem a k*rva anyját a rohadt pénzéhes bandának... mi a faxt csinálnak? Nem elég, hogy jól megcsonkították, hogy DLCket adjanak le... még vége sincs. Egyszerűen csak félbevágják... gondolom lesz majd DLC... KÖCSÖGÖK!!!
Joe DLC: Örültem, amikor megláttam, miről fog szólni. Úgy is érdekelt, hogy mi történt vele a köztes időben. Második küldi után kinyomtam? WTF? ÁTMENT TELJES ÁRKÁDBA! UTÁLOM AZ ILYET! Ezért is nem játszok konzolon... ott vannak ilyen baromságok... számláló, meg időre megy... faxa... kösz de nem érdekel. Mellesleg teljesen más, mint a fő sztori. Nyilak az emberek felett stb... teljesen hülyének nézik az embert, konzol szint.
Jimmy DLC: Dettó
Mit mondjak? Messze nincs az első színvonalához képest. -
#11076 Srácok, tudna vki segíteni abban, hogy a joe's adventures-ben, az időt hogyan állíthatnám le? Engem rendkívül idegesít, hogy egy küldetés közben nem csinálhatok bármit, mert ott az idő. Általában elég a küldetésekre, de van olyan, hogy egy nagyszerű autós üldözés és utcai harc után békésen megyek a cél felé, erre letelt az idő, mert nem rohantam. A kieghez tartozó trainert próbáltam, crash-eli a játékot mindig. Előre is köszi! -
#11075 Jó az igaz, de akkor nem vagy tökéletes terrorista:DDD -
Vlala #11074 Nem kell lelőni, elég, ha megfélemlíted.
-
#11073 katt -
Lucky3 #11072 Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy feltelepítettem a Maffi 2, crackeltem is, és amikor elindítom akkor kiírja hogy a program nem indul el, mert binkw32.dll hiányzik a gépről, és h telepítsem újre. Az újratelepítés után is ugyanezt írja ki :S Most mit csináljak??
-
cseribalage #11071 hát most próbáltam a dirt2-t amit tudtam ultrára tettem, és ha hiszed ha nem nincs kép :S 8800gt-nél ilyen nem volt... -
#11070 Alap fesz nincs tuningolva csak gyárilag 780-on megy!! -
cseribalage #11069 Elfelejtettem kérdezni, hogy alap feszkón használod? vagy dobtál rá valamennyit? -
cseribalage #11068 Hát Én meg még egy 460gtx-t tuti nem fogok venni a plusz pár fps-ért, inkább akkor nekiállok mariozni, vagy nemtudom... Idegesit a dolog amúgy mert 73kp-ba fájt a dolog, új táp, új kari, aztán ugyan az van mint gt-vel szinte! -
#11067 Én kipróbáltam a kettőt együtt nekem is 8800GT-m volt.Pár fps-t eredményezett a benchmarkban plusszba!Inkább oda is adtam ismerősöm ismerősének használja egészséggel! -
cseribalage #11066 Lehet nem kellett volna eladnom a GT karit, használtam volna azt fizikára, bár nem tudom hogy a kettőt össze lehetett volna hangolni! Igazad van amúgy a játék jól megy. -
#11065 Nvidia cseszte el direkt hogy vegyen mellé az ember még egy kártyát külön fizikára. De mondom a game az nem benchmark az jól megy! -
cseribalage #11064 Jólvan :) Sikerült meggyőznöd... (Bár azért többet vártam ettől a kártyától) Köszi a segítséget! -
#11063 De ne keresd a gond forrását mivel nincs gond! Ennyit megy mondom nálam is.
Az hogy miért volt gyorsabb 8800GT-vel neked nem tudom.
A játék jól fut ez a lényeg legalábbis nálam még nem volt gond! -
cseribalage #11062 amúgy alaplappal nem lehet semmi? mert sztem nekem pci x16 van a lapon, és a gtx nek pci 2.0 kell, elvileg az a foglalat gyorsabb, de nem vagyok biztos abban hogy az x16 egyenlő e a 2.0 val -
#11061 Annyi bizony nálam is a benchmark! De a Játék megy szépen hisz ott nem állandóan robban minden mint a benchmarkban ahol röpködnek a számolni való darabkák.És nem 1280ba hanem full HD-be játszom! -
cseribalage #11060 felbontásom az 1280x1024, 16x élsimítás, minden bekapcsolva, és minden high, és igy 19fps el indul a benchmark, és lassan felmegy 24-25ig és itt a vége... -
#11059 nem kell erőltetni a fizikszet szerintem... -
cseribalage #11058 okés, igyekszem, de még felkell telepítenem újra, mert formáztam ma már 4szer ez miatt:S mondom hátha, kipróbáltam négy féle win 7-t
-
#11057 Futtass egy benchmarkot és írd le milyen beállításokkal ment!Nézek egyet neked én is nekem is gtx 460-am van! -
#11056 Ebben az esetben akkor más lesz a gond! -
cseribalage #11055 De amúgy tudod mit nem értek? hogy előtte 8800gt-m volt 512ddr3, és több fps volt hihg physxel mint most.Vicces -
#11054 Az a baj akkor! Hogy normálisan menjen maxon HIGH Physx-el akkor kell mellé társkártya. -
cseribalage #11053 igen physx high, meg amúgy minden más is... -
#11052 fegyverboltból én már 700-akat is raboltam ;) -
Benevolens #11051 vagy lopsz kocsit és elviszed a B-hez, ahol bezúzod a bezúzóval (a létrán fölmenve tudod bekapcsolni) vagy kirabolsz 1-2 boltot. Ebben az esetben javaslom a benzinkutakat, mert kicsit több pénz van, és jobban el lehet menekülni. Kocsilopással 400 körülit kapsz kocsinként, üzletrablással pedig max 100 fölött kicsivel. És ráadásul rád másznak a zsaruk. -
#11050 Physx be van kapcsolva? -
cseribalage #11049 hali! gtx 460 1gbddr5 gs és 20-25 fps el megy! Proci az 2.5 dual core, de 3.6ra húzva, alaplap asus p5w dh deluxe, 4giga ddr2 ram!!! valakinek ötlete esetleg? driverek újak, dx 11is... Valakinek ötlete hogy jobban menjen?