11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • tommygear
    de ez pontosan hol van?
  • SpeedXHUN
    Igen és mikor megöljük tommyt akkor a végén kiderül hogy nem halt meg még élt egy kicsit és így lesz a mafia 3(6 év mulva):D
  • harmadas
    http://www.youtube.com/watch?v=GrJALaGGWio&feature=related
  • Palinko
    ez nagyon jól sikerült, most már csak a teljes játék játékmenete lehet probléma :D
  • DarkSector
    eltűnt a szék, és a 2 kuka, a postaládát meg átvitték a másik oldalra...:)
  • grebber
    Azt már végigvittem amikor kijött ezért nem emlékszem semmire már!
  • DarkSector
    ezzel szerintem az égegyadta világon semmi gond nincs, mert az alap effectekkel még mindig átlagon fellüli minőséget biztosít.
    a másik dolog, hogy takarékosságból van ez a physx.
    csak tegyük fel azt, hogy veszel egy 4 magos procit, ami legyen 45-50ezer.
    azon talán akadásmentessen fut, az ami most APEX nélkül.
    namost egy 16ezres (kb annyi lehet most) 8600gt untig elég külön a physx-nek plusz költségként.
    jobban jön ki az ember, nem értek full hozzá, és igen ez a pénzről szól, de valszeg nem lenne ugyanaz, egy (olcsó 2magos + 8600gt) és önnmagában egy 4magos cpu fps-ben. leht csak programozás kérdése. ezt monnyuk lehetne kiváncsiságból tesztelni, kííváncsi lennék itt valakinek ha van 4 magos cpu-ja mennyivel esik az fps-e, ha az APEX-et high-ra teszi. :D
  • n3whous3
    ha ennyire gyenge vagy, akkor inkább a mafia 1-el próbálkozz először
  • grebber
    Nagyon rég volt nem emlékszem már rá.De majd felelevenítem most veszem meg az első részt kintről! 1600Ft-ot megér!
  • zzeN
    A fa kérgét:D Netán a házat?:) Ez a ház volt Tommy-jé, és itt is megtalálható.
  • [HUN]FaTaL
    A felső kép az első részből van, amikor megölik a karakterünket a végén. :)
  • harmadas
    ez a mafia 1 végén volt
  • tommygear
    hehe :D

én még mindig tartom ezt
  • tonyr #4579
    na már nálam is jo hogy nem telik az idö :P
  • Mayorpapa
    nekem is ugyanezt csinálja, már reggel óta szenvedek, mert rohadt idegesítő olvasni hogy mindenki játszik vele, én meg el se bírom indítani a szar steam miatt... egyébként másoknak van a steam/bin könyvtárban olyan hogy Install mert itt ez van: "C:\Program Files\Steam\bin\Steamservice.exe /Install", nekem install könyvtár vagy fájl nincs! Legyen szíves valaki segíteni, mert ennek nem lesz jó vége (mármint számomra...)
  • JackMeadow
    bug az van bőven de hangulatos
  • grebber
    Gyengébbek kedvéért mit kell nézni?
  • zzeN
    Külföldi fórumról:

Micsoda véletlen...
  • tommygear
    nem lesz egyáltalán sztem
    max majd vmi moddal
  • Ironman2
    Hát az gáz.Vagy most a demóban nincs belsőnézet,de a teljes játékban lesz
  • grebber
    Biztos a Havok is képes lenne erre mivel már annyi proci mag lesz lassan mint égen a csillag szóval bőven lenne mi számolja ezeket a szarokat.
    De amíg NV kezébe van a "hatalom" addig még számíthatunk ilyen játékokra abban biztosak lehetünk!
    Még én szerencsésnek mondhatom magam ,mert új VGA esetén ez a mostani megmarad és fizikát számolni bőven jó lesz!
  • tommygear
    pontosan
    és pontosan ezért egy nagy hülyeség ez :)
  • Csokis
    Nincs.
  • Ironman2
    Belső nézet nincs az autóban?
  • grebber
    Azért lassú nagyon high physx-el mert több a törmelék és ugye az ott maradt törmelékek ki kell rajzolni/számolni amíg ott vannak és addig ott vannak amíg másik "pályaszakaszhoz" nem érsz!
    Nélküle meg nincs törmelék nincs mit kirajzolni/számolni azért gyors.
  • tommygear
    igen
  • tommygear
    vicc :D
    több a törmelék azt annyi, de a falat ugyanúgy szét lehet szedni darabokra
  • tonyr #4565
    vkinél jo az idölimit-et eltörlö crack ?
  • a.carkey
    Tudna valaki segíteni ebben?

Amit megoldásnak ír a support

"Incomplete Installation (55)

This is a Steam Service failure. Please try enabling the Steam Service:

* Exit Steam.
    * Click Start > Run (Windows Key + R)
    * Type the following command:

C:\Program Files (x86)\Steam\bin\Steamservice.exe /Install

(If you have installed Steam to another path, please replace C:\Program Files (x86)\Steam with the correct path.)

This command requires administrator privileges and may take a few minutes.
    * Launch Steam and test the issue again."

az sajna cseszik bármit is csinálni.

Ugyanez volt a K&L2nél is. Ha valakinek volt hasonló, pls help ...
  • grebber
    Mafia 2 Physx Infos und Vergleiche Mindenki eldöntheti itt a képek alapján megéri-e asok törmelék a még több - FPS-t illetve egy új VGA árát!
  • Danman
    Sziasztok, leszedtem a demot, végignyomtam, elindítottam a patchet (AVG vírust jelzett, úgyhogy kikapcsoltam) és azt írja a win7 hogy "A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedéllyel." Adminisztrátor vagyok, egyedül a gépen. Van esetleg ötletetek vagy fáradjak át a hardweres szekcióba?
  • Atkamon
    Pszichedelikus élmény... :D
  • tommygear
    lsd jeeeee
  • tommygear
    de minek annyira a physx?? szebb nem lesz tőle, max a fizikai lesz minimálisan jobb, de egy nagy parasztvakítás ez
  • Majestic01
    Köszi.
  • Kmarha
    hát nálam csak lowba mindent kikapcsolva megy.. mondjuk nem is csúcs kategória de 3 Giga és Radeon 4500 mellett reméltem egy medium konfigon futást :S nem baj, hangulatot igy is adja
  • Csokis
    Van azért érdekes dolog is.

• kirol
    Hát igen, kikapcsolt Apex-al megy 60 FPS-t is.
  • grebber
    Apex PhysX-et el lehet feljetni akinek csak 1 VGA-ja van.
    Ahhoz hogy normálisan nevezhető legyen kell legalább 1 frankó VGA és mellé egy dedikált nvidia physx kari.
    Ez lehet olyan páros is mint pl 5870-es ati + GTS220,ez ugyanúgy fut mint a GTX 480+GTS250.
    Ez az nv "üzletpolitikája" maxon akarod vegyél tolni vegyél a jelenlegi kártyád mellé még1-et.

Most belőttem 8800GT-mre jóra.
    1920*1080 minden HIGH,vsync off, AA off (mivel nem láttam különbséget),AF 8x (itt sem látok ha ez 16x-oson van) és Physx off.

Így még a demó vége felé a robbanásos tüzes részen sem ment 24fps alá.
    Kint átlag 4x fps simán megvan.
  • tommygear
    http://imagerz.com/QEJEXUtvAwJSBAoZEwVQ

am kapcsold ki a phyxs-et és jó lesz