Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
http://goo.gl/gd6Zi5
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A GTA-k konzolos verzióit élvezik fejleszteni a készítõk, a portolást csak egy munkának veszik, vagy annak se. 😊
Þór vígi þessi rúnar
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ezzel szemben a GTA-koról és a Mafia(k)-ról meg süt az, hogy a fejlesztõk élvezik a munkájukat és a messzemenõkig belemennek a legapróbb részletekbe is amik végül megdobják az amúgy és zseniális játékaikat.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nekem sohase sikerült megcsinálni a versenyt, egyszer egyik haverom nagy nehezen megcsinálta, meg az autoverseny miatt hagytam abba félévre a játékot mer nemment, a következõ kijátszásoknál mindig levágtam az utat.
De én tisztességgel nyertem. 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Hisz a Dead Space -ben is ez a keresztapa motor van elvileg, nem?
Komoly erõfeszítést kell tenni, hogy az így nézzen ki végül.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Mondjuk én nem mondhatnám,hogy akkora Keresztapa rajongó lennék,de gondoltam adok egy esélyt a játéknak.Kár volt...
XBOX Live Gamertag:Waczkor

Na de bocs, ez nem az a topik, csak azt hittem, legalább tanulnak az elsõ rész hibájából. 😞
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Remélem ez a Mafia 2 legalább olyan király lesz, mint az elsõ.
Már csak ebben bízok!
Szerintem ez siralmas: 😞

de hamarosan bepótlom