Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebben a Joe's Adventures DLC-ben talált már valaki ISW 508-ast (BMW 507)? Én eddig csak a "Charlie's Car" misszióban találkoztam vele, akkor kellett azt az egyetlenegy darabot ellopni és leadni. Azon kívül lehet találni máshol is?

wollnerd
Jaj! képfeltöltés linkje véletlenül be lett illentve a mezõbe és nem vettem észre!
Ezer bocsánat!<#vigyor5>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Valaki próbálta már a cnt_joes_adventures mappából átmásolni a terület fájlokat másolni a alapjáték sds mappába hogy a Free Ride Módban is mehessünk az új területekre?
Szerintem nem fog menni...<#shakehead>
Meg kell várnunk a Free ride mód 3. frissítését.http://www.sg.hu/forumkepek.php?keepThis=true&TB_iframe=true&height=300&width=500

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

valami bug,mert 10x probáltam legalább utána elmegy a rendõrök között!
Üdv!elakadtam ott,hogy a bookie-t kell követni elõször egy sikátorban majd kocsiba száll és követni kell!követem majd egy híd alatt rendõrök állnak kordont oda ér a bookie és nem csinál semmit sem?Itt mi a teendõ?thx
Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

matthias92
Sikerült feltenni a kettes updatet, de kért egy binkw32.dll nevû DLL-t. leszedtem, azóta az eljárás belépési pontja nincsen benne.
tudtok segíteni? 😞

matthias92
Sziasztok!
Feltelepítettem a Joe's Adventuret, de nem jelenik meg a menüben. Update 1 van fenn. Van kettes is? :S

Kijött az új DLC, Ti pedig a kuruttyinfóról csevegtek.
Ehh.

lehet, de nagyon nehezen körvonalazható. Szerintem leginkább ellentmondásokkal van tele például a muszlimok a "fehérek" vagy "Európa" megítélésérõl. Erõs hatásokkal játszanak, de nagyon nem következetesek, aztán ember legyen a talpán, aki ezt átlátja. Nem is lehet, mert õk maguk sem találták ki.

különben <#banplz>, mert nem a témához tartozik.

gordon 24
Így van!

Érdekes egy oldal az.. Én szimpatizálok azzal amit képvisel sok esetben..

Viszont engem is kurvára irritál az ahogyan közli.. Szóval nekem a párttal nincs bajom, sõt sok esetben baromi szimpatikus..

De a kurucinfo oldal ugyan olyan mint a blikk vagy egyéb szenny lapok.. Csak ehhez még tartozik egy iszonyatosan bukó, hülye stílus is.. Mégha sok mindenben igazuk is van..

De szerintem a házigazdi úgyis törli majd a linket a pali meg megy banamákra😄

Downhill!!

Én azért csak azt mondom, van benne valami... 😄😄😄

Ui: szenny játékhoz szenny oldal dukál.<#banplz>

Jaka923
Ezt a szennyoldalt ne itt reklámozdd!

Shep
Lesz hát, amíg lehet addig nyúzzák majd a bõrt lefele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én pont ezt akartam kérdezni, de inkább nem tettem, mert az a tapasztalat, hogy ilyen kérdések után a válasz harmadik mondatában már "kiderül", hogy "zsidóbérenc" vagyok

Ezt talán nem kellene itt erõltetni.

lehet, hogy lesz még DLC <#nemtudom>
woy
mi a szar ez ?

wollnerd
Ne verd át!<#lama>
Ennek mi köze van a Mafia 2-hõz???!!!<#confused>

wollnerd
Nézzétek meg ezt a képet!

Ez NAGYON IGAZSÁGTALAN!!!
lehetett volna esélyünk metróval utazni!!!!
Take Two! MEGÖLLEK!!!<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

Ha észreveszitek, nem végig megy a föld alatt. északkeletnél kibújik az alagútból. Pl. Hunterpoint-nál délen ott van az állomása magasan.

Shep
Istenem ezek a küldetések. Ha 35 alá esi ka sebesség 3mp-ig akkor robban a kocsi. Fantasztikus mivel a retek kis szar kanyargós utcákon ,hogy a francban forduljak be? Lesz még egyáltalán normális küldetés ,vagy csak ezek a szarok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A Joe-s DLC-ben mikor a zöld kisteherautóval kellene 3 fegyvberboltnak teríteni az árut akkor azt, hogy csináltátok meg? Ha elindulok akkor lerázni nem lehet az üldözõket és elõbb utóbb lelõnek, ha kiszállok, hogy lelõjem õket akkor szintén szitává lõnek mire a fegyvert elõkapnám?

Encore
Lineáris TPS-ek szinte bármelyike. Ez nem GTA szerû sandbox játék, sandbox a "pálya" de lineáris, szóval szinte akármelyik TPS-hez hasonlíthatod.
MI az ami ezzel a játékkal hasonló és kevesebb játékidõt nyújtott???
Encore
A freeride-al egyetértek, azt nem kellett volna kihagyni/kivágni.

A tömegközlekedés nem értem, hogy miért lényeg, oké, hogy régen volt, de hány olyan játék van, aminek valamit kihagynak a folytatásából? Pl.: Mass Effect sok minden kimaradt a folytatásból, ráadásul a tömegközlekedés mint olyan, az elsõ részben is tök felesleges volt, egyszer ha kipróbálta mindenki és kész....

Az elsõ részt persze, hogy nem übereli, még ha minden benne lenne, amit áhítanak a rajongók, akkor sem, újdonság varázsa, nosztalgia faktor, stb.. Ezeket nem lehet megismételni.
Nem bizony. Ráadásul bugos is mint az állat. Inkább vártak volna még pár hetet a kiadással, akkor nem lenne dugig hibákkal. Ez így ez összecsapott bugos szar, ami nagyjából a City Interactive szintjét üti meg üzembiztosság terén. Egyértelmûen látszik, hogy a take2 kampósorrú vezetõi csakis és kizárólag a pénzhajhászatért csinálnak bármit is.

Az egyik nagy hiba valóban, hogy nincs tömegközlekedés. Ez is csak azért hiba, mert VOLT! És itt nem a kivágott tartalomra, hanem a Mafia 1-re gondolok. A 2-nél az volt az ürügy a tömegközlekedés törlésére, hogy így gond lesz az optimalizálással és egy erõmû kell a játékhoz. Ehhez képest 8 évvel ezelõtt simán megvalósították a tömegközlekedés 2 formáját is (magasvasút, villamos) egy ennél 2X nagyobb városban úgy, hogy simán ment egy akkori átlag gépen.

A másik, számomra megbocsájthatatlan hiány a Free Ride és a Free Ride Extreme hiánya. Ezeket kivágni egy Mafia játékból egyszerû bunkóság volt.
Egyébként meg akárki akármit mond, a Mafia 1 simán veri ezt a szutykot, ami a játékidõt, a játékteret és a történet komplexitását illeti.

Encore
Lehetséges, ennyire nem figyeltem meg. De! Van egy játék fasza történettel és karakterekkel, ezekben erõsebb, mint a konkurencia és kb 20 órányi játékidõvel. Ha ez nem éri meg az árát, akkor semmi. A Jimmy's DLC meg pont azt adta, amit a GTA-sok vártak, GTA-hoz hasonló küldetések kb 8 órányi gametime-ot adott kb 1500 Ft-ért. Egy mai átlag játék 5-6 óra és elkérnek érte sok ezret. Még a DLC is megérte az árát.

Lehetett volna több/jobb/nagyobb/stb.. Talán igaz, de ennek ellenére még így, csonkán is sokkal többet nyújt, mint egy átlag játék, szóval, aki szerint nem éri meg a pénzét az nem normális.

Aki meg azért írt, hogy kevés az akció és sok a duma, annak nem való ez a játék. Illetve a DLC igen, mert az meg tömény akció....

A lényeg itt az értékelésen van. Oké, hogy sokan csalódtak, mert nincs tömegközlekedés, nincsenek mellék missziók, de ezek miatt leszólják a játék többi értékét. Egy valaki elkezdte ez a vasút marhaságot, mert az elsõben volt (sokszor játszottam végig, egyszer se használtam, talán egy küldetés idejére kellett odamenni) és azóta a többi papagáj is ezt szajkózza.
A Jimmys DLC pl. annyira "nem volt része a játéknak", hogy még arra sem vedték a fáradságot a fejlesztõk, hogy ne Vito lakásában lakjon, vagy ne Vito neve legyen az ajtón. Amit DLC-ként kiadtak, azok a mellékküldetések lettek volna.

És szerintem is, a bemutató videók hazudtak a Joe DLC-rõl. Mindig csak a elsõ missziót mutatták - ami tényleg jó volt, amivel azt sugallták, hogy az egész ilyen lesz. Hát nem lett.

Az elsõ elgondolás nem rossz, a másodikra pedig azért lenne szükség, mert az elsõ részben is benne volt, és legalább 2 fejezetben igénybe is kellett venni azt - lehetett vele a rendõrök elõl menekülni pl.

Amúgy, ha kellõen hosszú és élvezetes sztorit tudnak Vito alá rakni (A DLC-k beépítésével pl.), akkor nem lenne sírás-rívás a rövid játékidõ miatt (a felében videókat nézünk, a tényleges akció kevés és rövid, ellentétben az elsõ résszel) - a freedrive lehetõségét is moddernek kellett megoldani (persze, lehet, hogy a kiadó ezért is pénzt kért volna egy következõ DLC-ben...). A lehetõség a kezükben volt, de elszalasztották, ezért igazán csinálhatnának egy olyan fejezetet is, amiben a játékos - mindezeket megbosszulandó - végigmehet a kiadó épületén, kezében fegyverrel... <#hehe>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

GP2100
Szerintem az pl. jó megoldás lett volna ha az alapjátékban felváltva irányítjuk joet és vitot, vito börtönévei alatt. Úgy értem, hogy egyszer vitoval csinálunk valamit a börtönben, utána a következõ fejezetben joeval csinálunk valami munkát a városban és így tovább amíg vitot ki nem engedik.
Azt meg nem értem, hogy minek a tömegközlekedés miatt sírni amikor bármilyen autót ellophatunk és száguldozhatunk a városban. Majd biztos a tömegközlekedéssel szenvednék játékon belül is... <#rolleyes>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

joe's advanture-ben van benne a gamescom 2009-es gameplay játékmenet (ferraris), tehát azt direkt kiemelték az eredetibõl, h majd egy DLC-ben elsüssék...és szerintem a teljes jimmy-s dlc mehetett volna a teljes game-be, mint mellékküldik...ahogy a mafia1-ben is volt kb.
Encore
Én is így vagyok ezzel, de kíváncsi leszek, hogy mi lesz jövõre. Ugyanis, ha nem jön több DLC hozzá, akkor akik amiatt kárognak, hogy direkt ki lehet hagyva sokminden azok pofára esnek, mert akkor nem direkt lett kihagyva sok minden.

az elõzõ két DLC pedig biztos hogy nem volt része a full játéknak, hisz két másik karakterrel játszunk, ami nem lehetett volna szerves része az alapjátéknak, mert az elég érdekesen nézett volna ki.

Akik GTA-t vártak, azok egyszerûen benézték, mert senki nem ígért ilyesmit. Szóval az egyetlen jogos kritika jelenleg: Miért nincs tömegközlekedés, ha vannak sínek és megállók. 😄 😄
Lol, nekem jól írja 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Jaja, hibásan. <#smile> Furcsa is volt, mikor legelsõnek megnéztem, hogy hol tartok és látom, hogy 101%! <#vigyor>

GP2100
Nekem is tetszik, csak egy "kicsit" kevés lett a tartalom és a játékidõ...

Csokis: ezek szerint neked is hibásan írja a %-ot 😄

Most értem a Joe's Adventures DLC végére. Game Progress 303% és 4:32 perc kellett a kijátszáshoz! <#smile>

Én egyáltalán nem vártam többet... Én egy jó történetet vártam... És azt megkaptam mert nagyon megfogott és tetszik... És lehet hogy sok mindent kihagytak de ennek ellenére nekem ígyis tetszik.

GP2100
Ha azt nézzük, hogy mennyi kihagyott dolgot találtak csak a játék fileaiban, akkor már okunk van az idegeskedésre, és errõl a szemétláda dlc-zésrõl még nem is beszéltünk. Pl. ott a gta4, ahhoz tényleg értelmes dlc-ket adtak ki, amik megis érik a pénzüket, ráadásul az alapjátékban is jóval több tartalom volt. Szerintem mindenki többet várt ettõl a játéktól, simán az év játéka lehetett volna, de így...<#whatever>

Nemtudom mit pattogsz 😄DDD

Gyakorlatilag történetileg és kivitelezésileg tökéletes a játék... Az megint más kérdés hogy te 6x ennyi mindent vártál el tõle...

Ez a Joe's Adventures egy nagy rakás FOS.

Nem elég, hogy ugyanaz az arcade szar, mint az elõzõ DLC, de emellett még olyan bugos is, mint az állat. Van, hogy egyes dolgok nem történnek meg, vagy csak úgy spontán meghalok, akkor lehet elölrõl kezdeni a missziót, ráadásul az egyik utolsó misszió óta a Grand Central Bridge-en állandóan rendõrblokád van, soha nem tûnik el, pedig nincs körözésem.
Ráadásul qrva rövid is, 3 és fél óra alatt kivittem, ennél még a Jimmy's Vendetta is hosszabb volt.

Ezek tetejébe a készítõk HAZUDTAK is, mivel ebben sincs metrózás, egyedül egyetlenegy misszió kedvéért kell lemenni egy állomásra, de utána soha többet, a metró meg egyébként sem jár. Gondolták "teszünk be ennyit, oszt pofa be".

Egyetlen összegzõ szóval kifejezve SZAR az egész, alapjátékostól, DLC-stõl úgy ahogy van. Egyszerûen szégyen, hogy ezek a pénzhajhász férgek képesek voltak így hazavágni egy ilyen nagy nevet, mint a Mafia. Azt hiszem, ezek után a Mafia 3-ra már nem leszek kiváncsi.

Csak annál mondták hogy inkább arcade stilusu lesz, ez viszont egy igazi, komoly, a fõsztorival összefüggõ dlc akar lenne. Nem értem miért csinálják ezt. A mafia egy igazi komoly játék volt.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Zs0lt1
hát nem :-))

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Shep
Ja csak én azt kihagytam az itt olvasottak alapján és ha jól sejtem nem sokat veszítettem 😊

Encore
Ez az elõzõ DLC-ben is így volt.
wollnerd
És Joe? Bent ült az kocsiban?

Shep
Mekkora szar már ez a DLC ezekkel az idõre menõ szar küldetésekkel meg ha meghalsz akkor kocsikázhatsz újra a fél városon keresztül módival.

GP2100
nekem az alagút kijáratánál a SEMMITÕL felrobbant az autóm, fogtam is a fejem, hogy milyen bug ez... Többször szerencsére nem fordult elõ.

Nekem baszott elindulni, aztán újratettem az egészet szép sorban, és úgy sem volt jó. 😄 Aztán letöröltem a Physix SDK-t és újratettem, azóta simán fut a 2.update-hez tartózó crack-el.
Egyébként ha ezek ingyenes DLC-k lennének, simán megérné a game a pénzt.

Nem nagyon szeretem mikor idõre kell küldetéseket csinálni. Fõleg nem egy jól kidolgozott, fedezékes harcrendszernél. Jó lenne valami cheat vagy trainer csak az idõ megállításához. pl az elsõ csónakházas résznél

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB