11769
-
#11128 Mafia 2 Extended Edition -
#11127 A felháborodást nálam az váltotta ki leginkább, mint ahogy már leírtam-egyes fejezetek visszatöltésénél lefagy a játék, az újratelepítés lehet megoldaná a problémát, de nem biztos hogy megéri vele foglalkozni, de ennyi baja legyen minden játéknak.
Én nem fikázom, szerintem ilyen jó játékkal még nem is játszottam, grafika kitűnő, fizikába megver sok szimulátort is, tehát csak játékidő, de gondolom ezt majd egy peccsbe kijavítják.
-
janihunk #11126 Sziasztok ez a kiadás már megjelent?: Mafia 2 Extended Edition -
Gibor #11125 Hát nemtudom.... 12óra egy mai játéktól nemtudom hol minősül rövidnek... Tulajdonképpen nemértem a felháborodást, ez egy SP azaz SinglePlayer játék, végig viszed a történetet és ennyi... Például akkor a Half-Life 2 is egy rakat szar mert a történeten kívül nem lehet semmit csinálni. -
#11124 Történet az jó, de az már nem, hogy 12 óra játszás után vége szakad annak a nagyon jó történetnek, ami a játékba van, és ezután semmi lehetőség nincs arra, hogy legalább szabadon mászkáljak a játékba, ha már ilyen rövidre sikeredett. -
Gibor #11123 Nekem az nem áll össze hogy még mindig miért fikázzák ha történetre kibaszott jó a játék és nem szabad mászkálásra meg letöltöm krekkelemre találták ki.... -
#11122 Nem lehet ezzel a játékkal egy jót játszani, állandóan vissza kel töltögetni, ha kocsikázni szeretnék, van amelyik fejezet visszatöltéskor lefagy, utána jöhet az újraindítás meg a ctrl alt del.
A játék vége is hiányos miért oly nehéz megcsinálni rendesen ezt a játékot??
Ja hát persze miért is kérdeztem ezt meg, hiszen már begyűjtötték a pénzt az eladásokból, ha jól emlékszem 10 ezer forint körül volt, ami rablás ezért a hiányos játékért.
Nekem ez az egész nem áll össze. -
Gibor #11121 Igen erősebb... -
#11120 Úgy tudom a 4870-es erősebb kártya mint az 5670-es. Sőt még a 4850-es is. -
Bly24 #11119 oké. -
Gibor #11118 Próbálj keresni teszteket Mafia 2 ről.... Nekem pl 4870 el még pisixel is gond nélkül fut. -
Bly24 #11117 Miért??PHSYX/APEX ezeket úgyse kapcsolom be.Az ajánlott gépigénynél ATI Radeon HD 3870 or better van. -
#11116 Szerintem nem! -
#11115 Ez a videókártya elég neki hogy maxon fusson???
VTX3D VX5670 512MD5-HV2 PCIE -
#11114 Aú! -
pocokxx #11113 Nemrég vettem fel a kapcsolatot a GameHunter TEAM-mel a fordítással kapcsolatban és azt válaszolták, hogy próbálták lefordítani a játékot, de technikai nehézségekbe ütköztek és így nem lett foganatja a dolognak. Azért sem érkezett hír a fordítás állapotáról, mert nem találtak megoldást a technikai problémákra. -
#11112 valakinek már megvolt... -
simon007 #11111 Hello!
Videókártyát cseréltem, és hozzá kaptam ezt az ingyen Mafia 2 kódot. Remélem, valaki fel tudja használni. / Nekem már megvolt./
Erre az oldalra kell menni: www.GeForce.com/FREE Mafia2
és a kód : 76D2E-WY7CD-MH4Z9-XTI7D-Q3QYI
Annyit kérnék, ha valakinek sikerült leszedni, jelezzen vissza, hogy másnak ne ajánlgassam hiába.
Jó játékot!
-
#11110 de nem kell megkrekkel, elég ha beteszed a dvd-t. -
Solt #11109 Ebben az esetben: #11104 -
vipera97 #11108 De akko meg nem indul el -
#11107 azért van, mert elrontottad a telepítést, a megkrekkelést ki kell hagyni, akármit is jelentsen. -
vipera97 #11106 Akko aggyá rá pézt -
#11105 vki offtopikba nezzewn be koszi -
#11104 Vedd meg. -
vipera97 #11103 ÁÁ segítség!Felrakom a játékot meg krekkelem, elindítom és egyszerűen kikapcsol a monitor és lefagy a gép. Mit kell csinálni? Am win7-em van és annak idején xp-n ment
mer win 7-et nem rég raktam föl -
Timbu #11102 Szubjektív dolog, de szerintem nagyon csúnyán néztek ki a GTA 4 árnyékai... -
DIESEL DOG #11101 No igen... de a program optimalizáltságáról meg ne is beszéljünk... GTA 4 alá kis túlzással maximum beállítások mellet a NASA gépe se lenne elég ugyanakkor a Mafia 2 maximumon gyönyörűen hozza a legjobbat, és nem hajigál ki hibákkal... -
Gibor #11100 De épp ezaz... Ez nem GTA hogy szabad vagy és mászkálj, ez egy történetre alapuló játék, itt a város az teljesen mellékes... NEM lehet GTA val összehasonlítani mert ez nem sandbox játék, hiába hogy még régen annak indult... Felejtsük el hogy minek indult meg milyen lehetne...
#11099: Szerintem realisztikusabb a Mafia2 grafikailag meg fizikailag is, mivel GTA ba minden autó csónakként viselkedik például. Bár GTA ba szebbek az árnyékok, meg minden árnyék realtime van levetítve és minden fényforrást számol...
Lehet keresni millió egy okot hogy melyik mivel jobb... De most erre jöhet hogy én minek hasonlítom a GTA IV et a Mafia 2-vel, de erre logikus válasz az hogy grafikailag meg fizikailag összelehet de játékmenetileg nem. -
DIESEL DOG #11099 Mellesleg szvsz a Mafia 2 grafikailag szebb mint a GTA 4... ha csak vesszük azt hogy GTA 4-ben semmiféle antialiasing nincs. -
#11098 Hát nem tudom én a GTA4-et pont azért nem bírom megunni mert annyi mindent lehet benne kavarni. Ennél meg csak az egy küldetés szál van.Autózni se nagy élvezet, lassúak a kocsik, szűkek az utak,a yard meg folyton a nyomodban van. -
Gibor #11097 Ha nem azt nézed hogy ez miért nem GTA hogy 100% szabadságod van meg mellékküldetésed akkor megéri megvenni, mert történetre nagyon erős a játék, karakterek háttere is nagyon jól megvan írva... És szerintem nagyon érezhető az 50es évek hangulata, elvan találva benne minden amit megcsináltak. Csak sokan szapulják hogy szar mert lehetett volna több minden benne... Akkor pl a GTA IV is szar mert nincs benne repülő. -
Benevolens #11096 nekem tetszik. Nem igazán törekedett a teljességre, de azért jó -
#11095 a "konzolszint" dumád miatt
azért én kezedbe adnék egy Operation Flashpoint: Dragon Rising-ot, vagy csak egy RDR: Undead Nightmare-t konzolon.. ;)
gyóntató pap 10-14 óráig elérhető
ha sietsz, még ünnepek előtt ... ;)
-
#11094 normal nehézségen ha nem rohansz olyan 10-13 óra szerintem.(most itt derültek mindenféle dolgok ki, hogy kivágtak kihagytak részeket meg a sztori sem teljes és most pénzért adnak kivágott tartalmakat hozzá, ez félig meddig igaz vagy nem, nem tudom...)Nehéz eldöntetni amikor játszom vele, hogy most nagyon átb@sztak vagy ez az év játéka,de én ennek ellenére azért azt mondom vedd meg mert hihetetlen mafia hangulat árad belőle,zenék,szereplők a sztori szerintem mind nagyon ott van! -
Hoz_Hun #11093 Egy kérdés:
Én anno a Mafia I nagyon szerettem. A II még nincs meg de úgy gondoltam karácson alkalmából magamhoz szólítom (Xbox360-ra).
Milyen a játék, mire számítsak? Az első részhez képest. Ha nagyon lebeszéltek nem veszem meg, de a képek bemutatók alapján jónak tűnik. -
sztanyo28 #11092 Csáóó van a játékhoz magyarosítás ? ha van honnan lehet letölteni ? -
Benevolens #11091 ezzel a pilótajáték szarral menjél már bús picsába -
#11090 a végéről lemaradt a [/nagy] kód! -
#11089 "ezért úgy döntöttek, hogy minél hamarabb be kell fejezni a programot, az hiányzó/félkész fejlesztések kimaradnak"
[nagy]Akkor fejezzék be a félkész fejlesztéseket, és adják ki a következő DLC(k)-ben!!!!!!