Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezer bocsánat!<#vigyor5>#vigyor5>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Szerintem nem fog menni...<#shakehead>#shakehead>
Meg kell várnunk a Free ride mód 3. frissítését.http://www.sg.hu/forumkepek.php?keepThis=true&TB_iframe=true&height=300&width=500
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
tudtok segíteni? 😞
Feltelepítettem a Joe's Adventuret, de nem jelenik meg a menüben. Update 1 van fenn. Van kettes is? :S
Ehh.
különben <#banplz>#banplz>, mert nem a témához tartozik.
Érdekes egy oldal az.. Én szimpatizálok azzal amit képvisel sok esetben..
Viszont engem is kurvára irritál az ahogyan közli.. Szóval nekem a párttal nincs bajom, sõt sok esetben baromi szimpatikus..
De a kurucinfo oldal ugyan olyan mint a blikk vagy egyéb szenny lapok.. Csak ehhez még tartozik egy iszonyatosan bukó, hülye stílus is.. Mégha sok mindenben igazuk is van..
De szerintem a házigazdi úgyis törli majd a linket a pali meg megy banamákra😄
Downhill!!
Ui: szenny játékhoz szenny oldal dukál.<#banplz>#banplz>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ennek mi köze van a Mafia 2-hõz???!!!<#confused>#confused>
Ez NAGYON IGAZSÁGTALAN!!!
lehetett volna esélyünk metróval utazni!!!!
Take Two! MEGÖLLEK!!!<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Ha észreveszitek, nem végig megy a föld alatt. északkeletnél kibújik az alagútból. Pl. Hunterpoint-nál délen ott van az állomása magasan.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A tömegközlekedés nem értem, hogy miért lényeg, oké, hogy régen volt, de hány olyan játék van, aminek valamit kihagynak a folytatásából? Pl.: Mass Effect sok minden kimaradt a folytatásból, ráadásul a tömegközlekedés mint olyan, az elsõ részben is tök felesleges volt, egyszer ha kipróbálta mindenki és kész....
Az elsõ részt persze, hogy nem übereli, még ha minden benne lenne, amit áhítanak a rajongók, akkor sem, újdonság varázsa, nosztalgia faktor, stb.. Ezeket nem lehet megismételni.
A másik, számomra megbocsájthatatlan hiány a Free Ride és a Free Ride Extreme hiánya. Ezeket kivágni egy Mafia játékból egyszerû bunkóság volt.
Egyébként meg akárki akármit mond, a Mafia 1 simán veri ezt a szutykot, ami a játékidõt, a játékteret és a történet komplexitását illeti.
Lehetett volna több/jobb/nagyobb/stb.. Talán igaz, de ennek ellenére még így, csonkán is sokkal többet nyújt, mint egy átlag játék, szóval, aki szerint nem éri meg a pénzét az nem normális.
Aki meg azért írt, hogy kevés az akció és sok a duma, annak nem való ez a játék. Illetve a DLC igen, mert az meg tömény akció....
A lényeg itt az értékelésen van. Oké, hogy sokan csalódtak, mert nincs tömegközlekedés, nincsenek mellék missziók, de ezek miatt leszólják a játék többi értékét. Egy valaki elkezdte ez a vasút marhaságot, mert az elsõben volt (sokszor játszottam végig, egyszer se használtam, talán egy küldetés idejére kellett odamenni) és azóta a többi papagáj is ezt szajkózza.
És szerintem is, a bemutató videók hazudtak a Joe DLC-rõl. Mindig csak a elsõ missziót mutatták - ami tényleg jó volt, amivel azt sugallták, hogy az egész ilyen lesz. Hát nem lett.
Amúgy, ha kellõen hosszú és élvezetes sztorit tudnak Vito alá rakni (A DLC-k beépítésével pl.), akkor nem lenne sírás-rívás a rövid játékidõ miatt (a felében videókat nézünk, a tényleges akció kevés és rövid, ellentétben az elsõ résszel) - a freedrive lehetõségét is moddernek kellett megoldani (persze, lehet, hogy a kiadó ezért is pénzt kért volna egy következõ DLC-ben...). A lehetõség a kezükben volt, de elszalasztották, ezért igazán csinálhatnának egy olyan fejezetet is, amiben a játékos - mindezeket megbosszulandó - végigmehet a kiadó épületén, kezében fegyverrel... <#hehe>#hehe>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Azt meg nem értem, hogy minek a tömegközlekedés miatt sírni amikor bármilyen autót ellophatunk és száguldozhatunk a városban. Majd biztos a tömegközlekedéssel szenvednék játékon belül is... <#rolleyes>#rolleyes>
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
az elõzõ két DLC pedig biztos hogy nem volt része a full játéknak, hisz két másik karakterrel játszunk, ami nem lehetett volna szerves része az alapjátéknak, mert az elég érdekesen nézett volna ki.
Akik GTA-t vártak, azok egyszerûen benézték, mert senki nem ígért ilyesmit. Szóval az egyetlen jogos kritika jelenleg: Miért nincs tömegközlekedés, ha vannak sínek és megállók. 😄 😄
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Csokis: ezek szerint neked is hibásan írja a %-ot 😄
Gyakorlatilag történetileg és kivitelezésileg tökéletes a játék... Az megint más kérdés hogy te 6x ennyi mindent vártál el tõle...
Nem elég, hogy ugyanaz az arcade szar, mint az elõzõ DLC, de emellett még olyan bugos is, mint az állat. Van, hogy egyes dolgok nem történnek meg, vagy csak úgy spontán meghalok, akkor lehet elölrõl kezdeni a missziót, ráadásul az egyik utolsó misszió óta a Grand Central Bridge-en állandóan rendõrblokád van, soha nem tûnik el, pedig nincs körözésem.
Ráadásul qrva rövid is, 3 és fél óra alatt kivittem, ennél még a Jimmy's Vendetta is hosszabb volt.
Ezek tetejébe a készítõk HAZUDTAK is, mivel ebben sincs metrózás, egyedül egyetlenegy misszió kedvéért kell lemenni egy állomásra, de utána soha többet, a metró meg egyébként sem jár. Gondolták "teszünk be ennyit, oszt pofa be".
Egyetlen összegzõ szóval kifejezve SZAR az egész, alapjátékostól, DLC-stõl úgy ahogy van. Egyszerûen szégyen, hogy ezek a pénzhajhász férgek képesek voltak így hazavágni egy ilyen nagy nevet, mint a Mafia. Azt hiszem, ezek után a Mafia 3-ra már nem leszek kiváncsi.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Egyébként ha ezek ingyenes DLC-k lennének, simán megérné a game a pénzt.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB