11769
-
#4672 na, mégiscsak sikerült elindítani, physx baszakodás után...
hát nem tudom, az irányítást majd mindenképp szokni kell, ami egyébként elég jó :) maga a fizikája viszont kifejezetten jó lett, és olyan kis dolgok miatt igazán jó, mint például betonon lelógó lökhárító, kipufogó egyszerűen szikrázik (vagy mi a jó szó erre...), kanyarban az a szakadt kipufogó ide-oda leng, kanyartól függően... az is tetszik, hogy homokban ott marad a keréknyom...
egyébként nem tudom észrevettétek-e, de ha ütköztök, saját véretek lesz az ülésen (már ha akkora a koccanás)...vagy nem tudom mi ez, mindenesetre "lefényképeztem" (ülés hátulja).. persze jó kérdés, hogy a saját vérem hogy kerül az ülés másik oldalára, de alapból biztos nem volt ott, ütközés után lett valamikor
[egyébként képen csak négerek, wtf?] -
#4671 hát ez nemígyvanám.
sok játéknál megoldjákneked, hogy még a szarbox graf is akadjon. -
#4670 core2duo e6300 procim van. És miután leégett a kártya a gépemben egy ati 4850et vettem :) -
#4669 nagyon metal a game. -
hapi #4668 Sztem akkor te nem tudsz gépet venni. Ugyanis a boxnak is 4 éve ugyan az a hardware felépítése. Magyarul ha 4 éve jó gépet vettél és mondjuk 1-szer cseréltél benne videókarit, akkor amíg a szarboxot le nem cserélik neked is menni fog minden játék simán. Néhány extrém dolgot kivéve.
Sztem akinek minimum Core 2 duo van a gépében és egy 4850-es Ati kártya annak az új boxig nem kell hardwarre költenie mert a játékok 99% átirat lesz, és a szarbox hardware 4 éve fix. -
#4667 Tommy benne lesz a játékban 100%.
Elvileg lesz egy achivment is, amit úgy szerezhetünk meg, ha felkeressük az öreget.
Az IMDB-n is fent van, csak sajnos nem ugyanaz adja a hangját mint aki az első részben. -
#4666 az is örül a geci, hogy végre nem E fokozat let....:) -
harmadas #4665 én azt hittem hogy a rank után smile van :D -
#4664 ritka az olyan eset amikor nincs -
#4663 megoldható, mint az összes steam játék, ...Steam\steamapps\common\...
itt összetömörited a játék mappát, feltolod netre ezt leszedi valaki bemásoja a mappát magának a rar-ból ugyanide, és ennyi....csak ha nem ingyenes a cucc, akkor a steam csak annyit ír, hogy előzetes letöltés, de ugye nem tudja az illető elindítani. -
#4662 nem az én gépemre raktam fel. ( mert az én gépem kicsit dutyiban van)
remélem jövő7ten lesz új gépem. Erősebb remélem...
Arra fogom installálni a full verziót:) -
#4661 nem hiszek a szememnek ez tényleg ilyen jól van optimalizálva???
a demo egyszerűen remek! -
#4660 ez jó ötlet! :) köszi. -
#4659 Szerintem nem nagyon lehet felrakni sehova. -
#4658 steamet töröld le rakd fel újra, vagy szedd le valamelyik torrent oldalról. -
#4657 sjana már nagyon régóta próbálom és semmi. :((( -
#4656 Nálam nincs ilyen gond. Én nem esek le sehova.
Amúgy bocs az előző 2 ért. -
#4655 A hiba nálad van szerintem. Írd le milyen a géped. -
#4654 Jó de nekem ez a gép 4 éve volt annyi. Vagyis most lesz 4 éves karácsonykor. de egyszer már kellet vennem egy új VGA-t mert az előző besült. Szóval már 290k nál járok. Jó mind1 végülis többet már nem költök a gépemre. Következő vétel egy xbox lesz. 20. án úgyis jön a 4gb talán az veszem meg. -
#4653 Várjál vele egy kicsit , pár perc míg megcsinálja aztán játszhatsz. -
#4652 Sziasztok! A demóban van lehetőség taxival utazni? ha igen, melyik parancs az?
Mintha a demó kicsit bugos lenne: a terület közepén nincsenek ,,megszilárdítva" az utak, lezuhanunk a semmibe!
ugyan ez van a küldi végén amikor kimegyek az égő épületből, az ajtón át lezuhanok! És ilyen eset után, akár újrakezdeni a küldit, akár kilépni a menübe, a betöltés mintha örökké tartana!:( -
#4651 Steam-en rányomok a play gombra utána Preparing to launch Mafia 2 deamo aztán semmit nem csinál ez a szar. na ilyenkor mi van?
hardver majdnem fullos. 64 bit windows.
mi lehet a baj? -
#4650 a kocsi irányítása direkt ilyen.
nekem bejön nagyon. -
#4649 a konfigomat véve elég meglepő... -
#4648 Szaggat rajta sok játék??:O Nekem 150ezer körül volt a gépem két éve, plussz egy éve vettem bele egy kb. 60ezres videókarit, és nem volt még olyan játék, ami ne ment volna maxon. Igaz "csak" 1680x1050-ben játszok. -
#4647 Nálam a kocsis rész lassul. De az csak a proci miatt van. nem bír már annyit számolni sajna. amúgy meg szerintem a PC-s változat egy konzolos átirat lehet mert a kocsi irányítása elég furcsa nekem. Na mind1 majd holnap még tesztelgetem a játékot :D -
#4646 :)
amugy figy az én tesztemet, elég meglepőre sikerült!!!
Teszt.
AA: OFF, Apex: OFF:
AA: ON, Apex: OFF:
AA: ON, Apex: MEDIUM:
AA: ON, Apex: HIGH:
-
#4645 Tudom. Most 250.000 be van a gépem.+ monitor meg STB.
Ennyi pénzből már simán vehettem volna 1 box ot meg egy rakat játékot.
Mondjuk ha veszek box ot biztos vége a warez nak. Mert azt nem fogom flesh eltetni. Amúgy meg inkább erre költök mint cigire vagy piára(jó persze ha buli van akkor iszok) :D Ja a lényeg hogy 250k van a gépemben és szaggat rajta sok játék. Egy xbox meg 50.000 és 4 éve megy rajta minden. Hát ennyit erről. -
#4644 nemtudom , nálam tökéletesen ment nem akadt sehol, valami azt írta h a raktáros résznél leesik neki az fps, nálam tökéletesen ment pedig elég érzékeny vagyok a szaggatásra énis. -
ToM1113 #4643 így van... :)
amúgy ördögi kör ez... sajnos.
Ha nem fejleszted a PC-det nem futnak majd a játékok, fejleszteni meg minden félévente lehetne... sőt. -
#4642 Amúgy az vicces hogy a GTA4 nálam fele akkor graff on mint ez szaggat. Ez meg simán megy. Jó mondjuk valószínűleg a processzor a hibás. Kicsit régi már. De amiért vennék egy újat már veszek egy x360at. -
Pingi23 #4641 ja neeem ezt csak ugy általánosságban mondtam vágod :) -
#4640 Valakinek túl jó a szeme az ilyenekhez, valaki meg nem is figyel rá/nem érdekli csak h jót játszhasson. -
Ironman2 #4639 Oké,megbeszéltük! -
#4638 jah ue mondtam énis, nehogy leordítsd a fejemet...:) -
Hunor1 #4637 mindenkinek köszi aki segített ! -
ToM1113 #4636 Érdekes mód csomó oylan hozzászólást vettem észre ami azt mondja hogy Xboxon akad és nem olyan jó.... most akkor mivan?
Na majd holnap PS3 on megnézem :) -
#4635 már irtam, hogy x-re olyan mint pc-n apex nélkül, full ua. -
#4634 Hello!
Most játszottam végig a demo-t.
Ez ez rohadt jó. nekem nagyon tetszik. A fegyver használat fedezék mód. És az hogy elég 2 golyó hogy meghaljak. Végre nem ilyen rambo feeling je lesz a játéknak Már csak egy xbox360 ra kéne befizetnem hogy 100% legyen a játék élmény :) -
JackMeadow #4633 megvan:)