11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • DarkSector
    jah vágom mire gondolsz, majd kipróbálom. thx
  • DarkSector
    pffff
    :)
    nemrossz ötlet, de a mai csúszásokat nézve, befizetni egy évre és utána amik érdekelnek átcsúsznának a másik évre, az szívás lenne, nekem nemgond ha van rá pénzemmegveszem egyenként, csak ne kelljen 1 játék hogy a konzolos haverokkal küldjem a multit, meg egy hogy a pc-sekkel, ez akárhogyis nézem 2x kell kifizetni a játékot, vagy lenne közös multi...
  • samsung123
    Hapi próbálta azt irja és szerintem is fog!
    Mivel amikor kimész a házadból minden járókelőnek számolja a ruha fizikát(amit nem is látsz távolabról)! emiatt nagyon lassú 10-20 embernél, a honlapon leirják, hogy csak neked legyen ilyen ruhaszimuláció és 2x az fps-t. Vagy ki is kapcsolhatjuk teljesen, de lényeg, hogy közbe a részecske szimuláció megmarad ami jóval kisebb igényű.
    ja és a cpura is át lehet terhelni ezt a szimulációt, de a lényeg hogy a ruha szimulációja erőforrás igényes, a rombolásból adódó nem(annyira).
  • FZoleee
    Vagy játékbérlet :) 50k évente és minden játékkal játszhatsz :D
  • zzeN
    Patch...háá!
  • DarkSector
    engem is ez elrettent a játékoktól, dehát ez van ahhogy írtad megszoksz vagy megszöksz.
    ez azért van jórészt, meg még sok más ami ezután jön majd, mert vissza szeretnék sokan szorítani a használt játékok adás-vételét.
    de ba...ák már meg, lassan az jön a jobb profit érdekében hogy 2x vegyél meg egy játékot.

Én amúgy azt szeretném 1x megérni, hogy ha megveszek egy játékot, akkor azt tudjam használni letölteni, pc-re is és konzolra is, ne kelljen 2x fizetnem 1 játék végett.
  • Ironman2
    Mafia 2 óriáscikk---és patch

Ja,18-as karikával!
  • [HUN]FaTaL
    Nem biztos. UT3 is játszható steammel vagy anélkül.
  • mike01010101
    Elorendeltem a zavvi-n es ott nem irtak, hogy kotelezo a steam. De ha az akkor nincs mit tenni, itt vagy beall a sorba az ember vagy nem jatszik.
    Ugynaz volt a AC2 DRM-mel is.
  • grebber
    Lesz de ugyanugy stem-en kell aktiválni majd!
  • bertino
    amit steam-re feltelepithetsz, ja.

mint a metro2033nal meg az avp-nel.

persze ez csak akkor tuti, ha megjelent.
  • DarkSector
    thx, és valaki próbálta? működik?
  • [HUN]FaTaL
    Lesz belőle dobozos is.
  • Lunki88
    Pedig a teljes játék is steames lesz, legalábbis az eredeti. De javítstatok ki ha tévedek.
  • mike01010101
    A Gta4-ben nagyon jol kidolgozott karakterek, szellemes parbeszedek voltak. Roman, Brucie, Faustin, Jacob, a beepitett ugynok csaj,stb. Itt is ezt varom.
  • samsung123
    igy lehet elérni jelentős gyorsulást a apex fizikánál!!!
  • DarkSector
    hali privátba ha megkérlek, légyszíves írj 2 mondatban hogy ez micsoda, ez a physx tweak, és mire jó...thx
  • samsung123
    ja igen elfelejtettem irni. Idáig szerinte az egyik legjobb 5.1 hang van a játékban! nem sok játékban ilyen kifinomult! nem hoki 20k kompakt rendszeren nyomom..meg a szobám is úgy van kialakítva az igaz, de a többi sok játékhoz képest eszméletlen.
  • bertino

k, sry.
  • FZoleee
    Nem lehet lőni :(
    Más: abbahagyhatnátok már az nvidia vs ati vitát, rajtatok kívül senki nem kiváncsi rá, ez a Mafia 2 topik, inkább a játékról kéne beszélni -.-
  • hapi
    Teljesen igazad van és ezen a progin ltászik aztán nagyon, hogy milyen fajta parasztvakításokat vetnek be, esküszöm hogy csak azért vegyél egy külön kártyát a physx-nek.
    Ha megcsinálom a physx tweak-et amit írnak lentebb még nekem is fel megy az fps pedig Ati kártyám van. Kint a városban teljesen játszhatóvá vált a dolog és gyönyörűen potyognak a törmelékek mindenhol. Bent a küldiben ahol a sok füst van ott meg belassul nagyon miközben semmi különbséget nem látok.
    Amíg nem lesz közös nyílt API-rá mint a directx addig szívás lesz.
    Ráadásul már rég nem itt tartanánk fizikailag.
  • DarkSector
    460, az árcsökkenés óta, és még a régi sajnos már nem forgalmazott kártyáival lehet odavágni, persze mivel ezek régi kártyák, nem teljessen jogos az összehasonlítás, de valakinek ez is alternatíva.
  • BAk3R
    jó de itt ez kb negyed annyi idő alatt történik meg.
    másik, vezetés közben nem lehet lőni?
  • Rowlend
    Éppen hogy csendesült az egész de azért neked még muszáj közbe szólnod.
  • DarkSector
    nem ismerem, se a gta4-et, se a mafia2-ő story-t, viszont annyi biztos, hogy 2 ellenkező játék, míg a gta4-ben a külső helyszínek autók, stb verhetetlen-re sikerült (eddig), ezzel ellentétben a mafia 2-nél azt látom hogy a karakterek, és a belső helyszínek mászkálós részek vannak nagyon zsír módok megoldva (szerintem)
    hogy történet meiknek lesz jobb, vagy meiknek jobb, azt most szerintem egy demo után senki nem tudja megmondani. Viszont a mafia 2 belső mászkálós részeinek ien mértékű megvalósítása után arra gondolok, hogy a történetvezetésben, lejátszásában több lehetőséget látok...
    a demo télleg hangulatos lett, a mafia 1-el nyomtam, anno az nem jött le ennyire, azse volt kutya, de itt ugye köszönhetően a sok elmúlt évnek, kellően hihető régi világot építettek fel, ami nem tökéletes, de elég jól visszaadja azt amit a stílushoz az ember elképzelne.
    a story meg majd a jövö titka.
  • Skynet
    Eleged van az atiból?
    Az ati a 4XXX-es széria óta átvette pedig a vezetést az nvidia elött képminőségben és ár/teljesítmény arányban...
    Az nvidia most is kínlódik,az egyetlen értelmes karijuk a gtx 460.

Mindenesetre sokkal inkább van elegem abból, hogy az nvidia a parasztvakító physx-ét bele erőlteti egyes játékokba kenőpénzzel,ezzel jelentős fps rombolást okozva mert bizonyítottan ezekben a játékokban a procik szálhasználatát butítja az adott progi. Olyan effektekért amit ha a proci nem lenne szarrá butítva akkor mezei egyszerüséggel végrehajtaná maga a proci ezeket a számításokat, nem kéne hozzá physx gyorsító. Ez nvidia kari alatt fps zuhanást okoz, atival pedig játszahatatlanná teszi a játékot pár szaros effektusért amik rendszerint a közelében sincsenek egy komoly fizikai motor effektusaihoz (pl: HAVOC).
    És te meg jópár nvidia fanatikus balfék akik nem látnak túl az nvidia logón ezt támogatjátok. A processzor butítást....Gratulálok.:)
  • bgabor
    ?
    Caps Lockal bármikor lehet váltani futás és séta között.
  • Ironman2
    Hehe,jól lehúzták az ára miatt a végén...
  • Kit--Kat
    De írtam, hogy a játékban lesz 50 autó. Ezt olvastam egy cikkben.

A számot csak érdekességképp írtam. Ebben kicsit a Rockstarosok úgy tűnik aprólékosabban. Maga játék viszont szerencsére úgy tűnik viszi tovább z első rész vonalát részletességben és realitásban.
  • kabel15
    Egyébként sétálni úgy tudtok ha nyomjátok a jobb egérgombot és ökölre váltotok. Lehet hogy nem sima séta de úgy néz ki :D
  • Ironman2
    Ugyanaz a város van,mint a Gta4-ben.(New York)Kiváncsi leszek lesznek-e benne utalások rá(easter egg)
  • samsung123
    megnézetem a GTA4 be kb 100autó van, de a mafia2-ben kisebb a térkép, azaz javul az arány, még mellette szól, hogy reáils autók, és nagyon kidolgozottak, eltérőek, mind külsőleg mind, leírás és fizika szempontjából. Így ennek tudatában ez az 50 nem hangzik rosszul, de 70-80 lenne szerintem is ideálisabb (lehet hogy bonuszautók még jönnek hozzá)
  • Ironman2
    Az nem hid,hanem alagút,és ott van a demóban,csak nem lehet bemenni
  • zzeN
    Gta-ban is egy idő után vissza vált alap nézetre nem baker-kém?:)
  • kill3r21
    pl a déli híd ami a térképen rajtavan ténylegesen nincs ott a demoba xD
  • DarkSector
    jah irtam lehet én nem veszem észre, nemkizárt....akkor így van.
    fps mérő még nincs a gépbe építve...:D
  • BAk3R
    A vezetés közbeni kamerakezelést nem lehet állítani? Az ok, hogy egérrel forgatom a kamerát közben, így volt a gta4-ben is. De az kicsit idegesít, hogy automatán mindig alaphelyzetbe rántja.
  • Prince23
    HG Demóteszt
  • Ironman2
    Pedig kipróbáltam volna a magasvasutat
  • bertino
    nana