Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Turn Me On Dead Man
esetleg a z-buffer katymaszra gondolsz?
A pop-up az az amikor egy kéretlen ablak jelenik meg a böngészõdben...
Þór vígi þessi rúnar
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Turn Me On Dead Man
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Next PC upgrade: 2022
sajnos ennyit tud a hardver. választhatsz, hogy 1024x768-ban akarsz játszani elmosott textúrák mellett pop-up nélkül, vagy marad a mostani megoldás
persze ez még nem végleges, biztos finomhangolják még + PC-n egészen más lesz a dolog
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
gta4nél azért nem ilyen mértékû a dolog :|
1 giga ram-al azért már egész tûrhetõ.
más kérdés, hogy annak az egész játéknak a PC-s része egy bazi nagy betonfail.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(vkártyán csak 512 ram van)
Ez tényleg rohadt idegesítõ!!!
A videókban hol van ez? Nem láttam, pedig néztem a sétálos részt...
Melyik részhez tekerjem?
Köszi!
Mész az úton pl kocsival és elõtted lévõ autok a másik sávban hirtelen jelennek meg.Vagy mész és elõtted lévõ fal csak akkor rajzolódik ki ha kb 5 méterre vagy tõle.
Elég szomorú hogy van ilyen 2009ben.
Mit értetek rajta? Textura villogást?
remélem én is, hogy javítják ezeket ezerrel.
És az a legszebb az egészben, hogy ami esetleg hiba arra a játék készültsége alapján lesz idejük és ki tudják majd javítani.
Gondolok itt pl. arra amikor megérkeznek a garázsba és a kocsin lecserélõdik a textúra... na az nem nextgen... 😊 remélem orvosolják.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
http://www.gametrailers.com/game/mafia-ii/5403
Egyedül a grafikai hatások elvárhatóak ma ,hogy ebbõl a maxot kihozzák elérhetõ gépigényen.
Vissza a Maffiára: hogy ez valóban olyan jó lesz majd, mint amilyen az elsõ volt, nos az tényleg meglepne. Túl nagyok az elvárások, nagyon nehéz ügy...
Persze inkább ne legyen igazam, és lepõdjek meg😊!
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Az árulás meg,ha jól emlékszem azért történt,mert elege lett a gyilkolásból,ott volt neki a csaj,családja lett és ki akart szállni.Más kérdés,hogy mindenki tudja ilyet nem lehet😊
Az egész storyt bármelyik film megirigyelhetné,amikor már vége van és nagyba locsolod a gyepet akkor befordul egy egy autó és rájössz hogy nem felejtettek el😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Turn Me On Dead Man
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
This limit is reached
owned.
Turn Me On Dead Man
Thrash \'Till Death
lehet, hogy "külsõ" lejátszónak nem fog tetszeni, de böngészõbe bedobva nekem lejátssza a quicktime
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Ami nekem feltûnt, az a zene... nagyon tetszik, honlapjukon is, meg a trélerekben is.
Ja meg még valami😊! Nagyon jól bírja az ellen a fejlövéseket😉!
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Voltam zárás előtt. _______________
Ha a problémádat részleteznéd, talán tudnék rá érdemben válaszolni....
http://www.freetvmaci.info/
Voltam zárás előtt. _______________