Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is így tudtam...
sambauer
<#hehe><#szomoru1><#vigyor5><#puszi><#kuss>

Turn Me On Dead Man

Carlos
pop-up?
esetleg a z-buffer katymaszra gondolsz?

A pop-up az az amikor egy kéretlen ablak jelenik meg a böngészõdben...

Þór vígi þessi rúnar

Kit--Kat
Nekem nincs pop up a GTA IV-ben.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kirol
Jó lesz és punktum!

sambauer

Turn Me On Dead Man

koschwarz
te csak egy kötözködõ puhapöcs vagy, a mafia a világ egyik legjobb játéka, kár ezzel vitatkozni. <#law>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

ProGabe
ez igaz! csak sajnos a vérpistikéknek is el kell adni, azoknak meg CSAK a grafika számít, meg a minél egyszerûbb játékmenet. igaz, a másodikat nem igazán fogják megkapni <#smile>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grebber
Nyugtatgatni lehet magad. EZ ILYEN LESZ sajnos.Inkább tolnám csúnyábban minthogy ilyen szarságok rontsák a hangulatot játékélményt!

Next PC upgrade: 2022

ProGabe
"Elég szomorú hogy van ilyen 2009ben."

sajnos ennyit tud a hardver. választhatsz, hogy 1024x768-ban akarsz játszani elmosott textúrák mellett pop-up nélkül, vagy marad a mostani megoldás

persze ez még nem végleges, biztos finomhangolják még + PC-n egészen más lesz a dolog

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bertino
godfather 2... azt én meg se néztem, nem nagyon mozgat meg.
gta4nél azért nem ilyen mértékû a dolog :|
1 giga ram-al azért már egész tûrhetõ.
más kérdés, hogy annak az egész játéknak a PC-s része egy bazi nagy betonfail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Megnézem majd HD-ben is. Hát azért nem éppen mindegy...
grebber
Hát ha nem veszed észre akkor neked mindegy.Nagyon észrevehetõ már akit érdekelnek a részletek!

GTA4-gyel játszottam, de ott csak a távoli objektumokkal csinálta ezt.
(vkártyán csak 512 ram van)
Ez tényleg rohadt idegesítõ!!!
A videókban hol van ez? Nem láttam, pedig néztem a sétálos részt...
Melyik részhez tekerjem?
Köszi!
grebber
Nem nézted meg a videókat meg nem játszottal a GTA4-el meg a godfather 2-vel??
Mész az úton pl kocsival és elõtted lévõ autok a másik sávban hirtelen jelennek meg.Vagy mész és elõtted lévõ fal csak akkor rajzolódik ki ha kb 5 méterre vagy tõle.
Elég szomorú hogy van ilyen 2009ben.

Tényleg, mi az a popup?
Mit értetek rajta? Textura villogást?
grebber
GTA4-nél meg Godfather 2nél is tudták és szarnak rá itt is ez lesz benne fog maradni!

bertino
"That is supercool" 😊))

bertino

bertino
meg a hirtelen popup-ok ezeken a tiszta felvételen még jobban látszanak, de ez nem maradhat így, ezt nyilván õk is tudják.

remélem én is, hogy javítják ezeket ezerrel.

Shadowkiller
Meggyõzõ bizony!
És az a legszebb az egészben, hogy ami esetleg hiba arra a játék készültsége alapján lesz idejük és ki tudják majd javítani.
Gondolok itt pl. arra amikor megérkeznek a garázsba és a kocsin lecserélõdik a textúra... na az nem nextgen... 😊 remélem orvosolják.

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

bertino
hát elég meggyõzõ.

ProGabe
az összes eddigi anyag + egy kevés új, végre tényleg HD-ben
http://www.gametrailers.com/game/mafia-ii/5403

+1

ehez annyit akarok hozzá füzni,meg nem tom ki ,hogy gondolja ,de nekem pl az a nézetem,hogy konkrétan nem a mai elvárásoknak kell megfelelnie a maffia 2 nek hanem a régihez képest legyen pár fokkal jobb.Mert pl ha eg cég kiad egy street fighters játékot elsõként ,akkor ha 1 másik cég is hasonlót akar kiadni ,akkor a másikhoz képest vagy azt a szintet vagy jobbat kell kiadnia.Arra akarok kijukadni,hogy a maffiának közel stávol nincs hasonló vetély társa.Önamgában egyedi és nagyszerü játék.

Egyedül a grafikai hatások elvárhatóak ma ,hogy ebbõl a maxot kihozzák elérhetõ gépigényen.

Nem akarom nagyon offolni a fórumtémát, mert minek, de tényleg nem sok olyan játékot ismerek, amivel az égvilágon semmi bajom nem volt, és a végén meg meresztgettem a szemem, aztán felröhögtem... igazából egyetlen egy ilyen jut eszembe, a Beyond Good and Evil. Szintén tökéletes, úgy, ahogy van. A vége arculcsapás, végig érdekes, nem túl hosszú, grafika oltári (volt), a zene frenetikus (a "Propagandaa" gondolom mindenkinek beugrik, aki játszott vele😊 ). Fel volt dobva a laszti a végén, de valamiért nem akarták/merték folytatni. Illetve mindenki akarta a folytatást, aztán a tízör is kijött, de már egy éve nem hallottam róla semmit.

Vissza a Maffiára: hogy ez valóban olyan jó lesz majd, mint amilyen az elsõ volt, nos az tényleg meglepne. Túl nagyok az elvárások, nagyon nehéz ügy...
Persze inkább ne legyen igazam, és lepõdjek meg😊!

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Szabi84
kár vitatkozni... a tökéletes játékok szûk körébe tartozik

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

szerintem ez a csavar kellett bele, hiszen Frank árulása vezeti be a játék sztorijának a lezárását. Az, hogy átkurta a Don a gyémántokkal, cserébe Tomiék kiraboltak egy bankot, ezért a Don kiakarta vonni õket a forgalombol, és ezt Sam által probálta volna meg. Szóval végülis Tommy árulja el Salieri-t, nem forditva.

Waczkor
Azért egy taxisofõrbõl lett maffiózó had ne legyen már hidegvérû gyilkos,aki a családja szeme láttára mészárolja le Franket.

Az árulás meg,ha jól emlékszem azért történt,mert elege lett a gyilkolásból,ott volt neki a csaj,családja lett és ki akart szállni.Más kérdés,hogy mindenki tudja ilyet nem lehet😊
Az egész storyt bármelyik film megirigyelhetné,amikor már vége van és nagyba locsolod a gyepet akkor befordul egy egy autó és rájössz hogy nem felejtettek el😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

sambauer
ja értem.. nekem a legnagyobb gondom ez a puhapöcsûség volt a fõszereplõ részérõl, amikor Franknek megkegyelmezik meg ilyenek, hát ilyen jelenetek minden Mafia feelinget elvesznek.. meg fõleg a végén az árulás..

Turn Me On Dead Man

ProGabe
karbantartás van. egyik ingyenes tárhelyem sem megy. amúgy biztos törlik majd az enyémet, emiatt a fájlocska miatt kicsit megugorhatott a forgalom 😊

bertino
😊

Risu Führer
gyakorlatilag nem mutat túl sok újat a videó csak egy átvezetõ animációt meg egy kisebb lövöldözõs jelenetet, ettól függetlenül nem rossz.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

ProGabe

bertino
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached

owned.

Máté94
Nem lehet leszedni!😞
nem a fõszereplõre gondolt, hanem magára az elsõ rész sikerességére.

sambauer
tökéletes ? höhh.. azért Tommy mint fõszereplõt elég érdekes "tökéletesnek" nevezni

Turn Me On Dead Man

FlyHigh
Hirtelen nekem nagyon sterilnek tûnt a város. Lehet csak a fényerõ volt nagy videón és elnyomott minden finom átmenetet. <#vigyor>

Thrash \'Till Death

köszi

ProGabe
KATT

lehet, hogy "külsõ" lejátszónak nem fog tetszeni, de böngészõbe bedobva nekem lejátssza a quicktime

ProGabe
igen? az lenne a lényeg. még szerencse, hogy lementettem <#ravasz1> feltolom rapidra a maradék 2 percet, bõ negyed óra

Risu Führer
csak négy perces.az utolsó 2 perc ki van vágva.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Hát az biztos, hogy nem egyszerû egy tökéletes kezdet után folytatni...

Ami nekem feltûnt, az a zene... nagyon tetszik, honlapjukon is, meg a trélerekben is.
Ja meg még valami😊! Nagyon jól bírja az ellen a fejlövéseket😉!

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

[HUN]FaTaL
Miért is? Roppant kedves vagy. Egyáltalán elolvastad hogy melyik játékról van szó vagy csak irogatsz mint egy faszláma?

http://goo.gl/gd6Zi5

Slayerboy
Haggyad... elég elolvasni a hozzászólását. Egy <#kocsog>

Voltam zárás előtt. _______________

Dante73
Mi a gondod, mesélj! Mert roppant kedves amit írsz, és nyilván ez a véleményed, de konkrétumok nélkül, csak egy gyökérnek tûnsz, aki kötekedik...
Ha a problémádat részleteznéd, talán tudnék rá érdemben válaszolni....

http://www.freetvmaci.info/

Slayerboy
Az autózós részre gondoltam.. és az autó fizikája sem tûnik nagyon életszerûnek.. legalábbis nem olyan mint az 1. részben.. De lehet h rosszul látom.. <#nemtudom>

Voltam zárás előtt. _______________

ProGabe

sambauer
<#nevetes1>

Turn Me On Dead Man