Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
"2K Czech's Mafia II and Rockstar San Diego's Red Dead Redemption are now expected to ship during the first half of the publisher's 2010 fiscal year, which runs from November 1, 2009 to April 30, 2010."
Ámen 😄 tenyérdörzsölõs, kattogós 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Shadowkiller
Jó lenne! ÁÁÁáh de várom mit hoznak össze! 😊

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

eightmiles
Ne szórakozzatok már, dobjátok meg a rendes linkkel 😄

joebacsi
"A nehézségi szint meghatározásánal belõhetõ, hogy milyen szimulációs modellre vágyunk."
éljen 😊
manuális váltót, kuplungot, lefulladást meg pöpec forcefeedback kezelést akarok 😊
(ebbõl 3 megvolt az elsõ részben)

vezetõs videókat látva kicsit elkeseredtem, de akkor úgy néz ki van remény

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

tegnap még poénos volt.ma már majd nem kéne.

most még 15 kommenten keresztül még flameljetek...

[HUN]FaTaL
INNEN letölthetõ.

<#wilting><#falbav>

http://goo.gl/gd6Zi5

12346
😄

Persze! Innen:

MAFIA II FREE DOWNLOAD

Risu Führer
ó b**dmeg...

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Pepsi Twist
Ten years old epic fail.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Bucser
Itt biztos fent van

NAGYON JÓ Oldal!!oO
üdv.: Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gabi89
FAIL

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

zaki
<#wilting><#idiota><#zavart2><#levele><#falbav>

Sziasztok!!!Valaki tudna nekem segíteni h honnan tudom letölteni a Mafia2-õt?Nagyon kellene!Nem baj ha esetleg warezos oldalon van fennt, csak tudjam szedni! Elõre is köszi!
Üdv:Ates
Prince23
Ez a legtöbb esetben tényleg igaz,
de, azért van egy-két kivétel: pl hardwired és gamepod. Elõbbi ha jól tudom, mindig kiírja a forrást... shacknews meg ilyenekre hivatkozva állandóan

Bucser
De õk legalább leírják, hogy a KOTAKU azt állítja.

A magyarok meg nem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Prince23
erre aztán várhatnunk, hogy önálló hírük legyenek. Ez a hírlopás pedig alap minden magyar magazintõl. A legtöbben a worthplaying, a vg247 és a kotakutól, destructoidtól lopnak, beleértve az angol magazinokat is pl. videogamer.com is merészen lop...

Bucser
pedig ugyanolyan odavaló másolós szar mint a többi... egy önálló hírük nincs mindent külföldi magazintól vesznek át önálló forrásmegjelölés nélkül. Ergó lopják a legtöbb infot.

Waczkor
Ettõl csak még jobban várom,pedig alapból sem voltam közömbös a játék iránt😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

ProGabe
Mafia 2: Vezetési élmény

Ezúttal a Mafia 2 vezetési modelljérõl regélt a fejlesztõk egyike. Ahogy az várható volt a vezetési élmény, a meghatározó fizikai rendszer sokkal valósághûbb és precízebb, mint az elõd esetében. Ennek következtében könnyebb az irányítás, egyben közelít a valós járgányokéhoz. A nehézségi szint meghatározásánal belõhetõ, hogy milyen szimulációs modellre vágyunk. Állítólag még arcade fokozaton is egész kellemes élményben lesz részünk, de az igazán kemény maffiózók nyers módban, azaz különféle vezetési segédletek nélkül száguldozhatnak.

Az eddig megjelent videokban az arcade módban, egészen óvatosan - farolgatás nélkül - kormányozták a járgányokat és a kamerákat sem lõtték be helyesen. Ígéreteik szerint az E3-as prezentációkban megpróbálnak változtatni a helyzeten és bemutatni a különféle szimulációs modelleket.

@hardwired

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kegyetlen jól megcsinálták a karakterek mimikáját 😊 elég forradalmian szerintem... hogy ne csak fikázás legyen x hónappal a megjelenés elõtt már 😄 ... várom nagyon 😊 a jármûvek fizikája viszont láthatólag sokkal gyengébb mint az 1esben, ahol még kormánnyal játszva is fullos élményt nyújtott... vagy ha szabad így fogalmaznom, sokkal jobban játszható volt kormánnyal 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

http://gamestar.hu/mafia-2-setaljunk-egyet.html
Prince23
Gamekapocsot pls ne vedd közzéjük😄

ProGabe
gémszar, guru, gémkapocs...ezekkel nem kell foglalkozni. mindegyik arról szól, hogy minél több hír legyen. az, hogy milyen formában, milyen híreket tálalnak, számukra érdektelen. legyen látogatottság, ennyi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kirol
PC Gurun már megint ezt írják:
"A játék még idén érkezik elõször PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, majd nem sokkal utánna természetesen PC-re is. Nagyon nagy szeretettel várjuk."

Waczkor
Köszi!

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Prince23
Elõzetes!!
de ti biztos mindenrõl tudtok már 😊)

grebber
Mivel ba...ak új képeket kiadni nemes egyszerûséggel a már kiadott videóból tették fel õket.Ez nekik az új kép.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Érdekes, én még nem láttam ide linkelve ezeket a képeket....

grebber
Amik nem is újak mert már volt mind!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
inkább fejlesztõi belex*rás, nekik izmos gépük van azon elmegy, a user meg majd megoldja (vagy szív vele)
de még messze a megjelenés, van idõ kijavítani a hibákat, cirmogni meg ráérünk akkor is, amikor majd szembesülünk a problémával <#wink>
[HUN]FaTaL
<#idiota>

Carlos
<#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Egyszerû: bug XD

[HUN]FaTaL
Itt a pont, ennyi. 😊

Én meg nem tudtam, hogy szakmailag, hogy hívják ezt.

Szerintem mindenkinek igaza van<#vigyor4>.

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Carlos
Szerintem mindkettõnknek igaza van.
Nem tudtam, hogy a köznyelv erre (is) használja, de szakmán belül nem használjuk (erre).
Tévedtem is, igazam is volt, részemrõl vége.

Þór vígi þessi rúnar

oké. akkor javítom: nyelvtanilag jó mindkettõre. egyébként a mondat második fele is a hozzáröffenéshez tartozik, nem azt mondtam, hogy nincs igazad...(a 3104-es hasonlatod meg érzésem szerint kissé sántít)
egyébként nézd meg pl. a láma kifejezés eredeti jelentését és azt, hogy ma mire használják...
Carlos
Akkor máshogy fogalmazok!
A szakmában nem hallottam még így hívni ezt a dolgot. A köznyelv lehet, hogy így hívja...

Þór vígi þessi rúnar

ProGabe
én meg igen, meg sokan másik is, nem véletlenül használjuk, használják erre
youtube -> GTA IV, popup

Carlos
Én a z-buffer parára még soha nem halottam ezt a kifejezést használni.

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]FaTaL
De azt jelenti 😊 A pop-up nem kéretlen ablakot jelent. Informatika elõtt szerinted nem létezett ez a szó?

Carlos
deha egyszer nem azt jelenti?
Ezzel az erõvel hivhatnánk az ajtót ablaknak. Ki lehet nyitni azt is.

Þór vígi þessi rúnar

OFF
a pop-up elvileg felbukkanást jelent, tehát mindkettõre jó, bár kétségtelen tény, hogy a felugró böngészõablak régebb óta van a köztudatban, eleinte én is csak lestem, h mirõl van szó konzolok részirül...
ON
Kit--Kat
Hát ahogy a hirtelen semmibõl meg jelnõ tárgyakat hívják, lehet rossz szót írtam rá.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"