11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • DarkSector
    nekem is routerem van.
    steam nem tökéletes sokszor ez az nem megy rendessen, vagy tedd újra a steam-et vagy várj vele kicsit.
  • TDC Geronimo
    A vége kurva jó :D

• DarkSector
    igen.
    a gond azzal van hogy ez csak akkor változhatna max, ha szinte mindenki megvenné eredetiben a játékokat, és a készítők ezálltal többet fektetnének a játékokba, csakhát ez a 22-es csapda a fejlesztők soha nem fogják meggondolni magukat, mert ígyis pár címből meg dlc-ből megszerzik a pénzüket a szegényebbik réteg meg nemfog most péénzt kiadni hogy nah majd akkor legközelebb cserébe jobbat kapunk...szarügy ez sajnos...
  • tommygear
    most már jólenne ha befejeznétek a faszságaitokat
  • petee
    Erre valaki? #4872
  • Dante73
    Ez így oké.
    Amit írtam, ahhoz hozzátartozik, hogy itthon is van konzol. Öcsém azon tolja, pedig ott a gép is a szobájában. Jobb, mint az enyém, tőlem kapta.
    Az igazság talán a kettőnk álláspontja közt van. A kölcsönhatás tagadhatatlan a vásárló-kiadó közt, és míg a "szart" is el lehet adni, érthető a kiadók hozzáállása. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden szar, ami konzolról jön. Persze, ott is vannak ígényes darabok. De, lássuk be, ma a játékok többnyire nem Európának, hanem Amerikának, Japánnak készülnek. Ott konzol a "divat". És a saját kulturális háttér, ami olyan, amilyen.
  • Dzsabba
    Üdv.

Véletlen nem tudjátok,hogy a routerrel megosztott netes gépek egyikére ha felrakom a frissen letöltött steam-et és első indításnál update-elne akkor azt írja ki szinte egyből hogy nem tud csatlakozni a steam-hez,próbáljam meg később?
  • kabel15
  • DarkSector
    pontossan így van.
    hagyjuk békében mind2-őt, ha valaki mérges, akkor indítsa a játékot, ott a fejlesztőnek a logo-ja, és nekik lehet reklamálni, és kérni hogy változtassanak a hozzáállásukon. :)
  • DarkSector
    ***nem roszból, csak hogy tisztán lásson mindenki:

1. sokan megveszik a szart konzolra? jah mert nem tudnak warezba multizni, nézzétek meg pc-n hányan veték meg és warezolnak cod-ban, mégis kell a szar port?
    2. nem mindegy hogy ha valaki akar venni egy játékot, és a szar meg a még szarabb között kell választania, akkor nem igényel jobbat.
    ha egyszerüen leszarnak a fejlesztők és nem képesek a piacra vágni egy odabaszos játékot, akkor te hiába akarsz jobbat, nem fogod tudni a készítőket befolyásolni, ezért a készítők tukmálják , erőltetik rá a szart az emberre, ez nem ugyanaz....
    3. az hogy valaki nem akar küzdeni a bugokkal, a harware problémákkal, meg egyébb tipikus pc-s hibákkal, még a játékban nem igényli feltétlen azt hogy 2-3 gomb legyen a joy-on, és csak le-előre-kisütésből álljon a játék.

tudom hogy vágod a dolgokat, de azért ezt a részét gondold végig még 1x mert nem biztos hogy minden az aminek látszik.
    ezt amit írok, saját és más konzoltulaj véleménye alapján állítom, sokan ugyanúgy leszólják ha konzolon gagyi játék jelenik meg, bármit lehet mondani, nem a játékosok diktálnak, a FEJLÉESZTŐK, ha lenne változás, lenne választék, lenne igényes játék, akkor mindenki azt választaná.

de nincs, és hogy őszinte legyek meg lehet érteni egyrészről őket.
    nemtudom ki vágja, de ISZONYAT munka, egy középszerű játékot elkészíteni, vannak játékok, amin 20-30 Stúdió is dolgozik, úgy hogy kiadja egy fő kiadó alválalkozásba több kisebb fejlesztőcsapatnak.
    vajon szerintetek miért van az hogy egy játékban vannak olyan részek mikor az az érzése az embernek, hogy a játék elemei nem igazán passzolnak össze, van hogy egy szarabb más, az meg jobb szebb...
    nah ezért. és jobb lenne 40.000ft-os játékokat látni kint a boltok polcain?
    amúgy állítom 90%-ban nem konzoltulajokról beszélhetünk, hanem olyan emberekről, akiknek van PC és konzol is!***

érdekességképpen:
    én annak a számlájára írom ezt az egészet, mikor kijött a crysis, az egy nagyon ügyes húzás volt. Egy teszt volt, egy nagy techdemo, volt graf, de 0 story, újítás játékmenet....rájöttek hogy a grafika elad mindent, megcsinálták sorban a nagy nevekkel, és ennyi.

tudod most miket szeretek, a kis pár mb-os arcade cuccokat.
  • Skynet
    Nem kisebbségi,csak nem írok baromságokat a konzolokról úgy hogy gőzöm közöm sincs a komolyabb játékaikhoz...
    Nem kevés olyan összetett játék van rájuk amiket egy átlag pc user is hetekig tanulmányozna hogy nekavarodjon bele.

Ez a konzol=egyszerű játékok egy nagy baromság,olyanok írnak ilyet akiknek közük nem volt egy komolyabb konzol exkluzívhoz sem.
    Nem lehet kilőni az autóból--y konzolok hibája mert így egyszerübb? Ne hülyéskedjünk már,milliószor egyszerűbb a konzolok analóg karjaival+analóg gombjaival megoldani mint pc-n....
    Manuális kuplung,váltó? Azért csinálták és reklámozzák monduk a GT-t konzolon a G25 és G27essel,hogy ne használja ki az ember benne a kuplungot,váltót,stb....
    Baromságokat irogattok.
  • balee4
    Hülyeség, nekem is van PC és konzol is, mind2-n játszok, és nem azért vettem konzolt mert nem bírnék a PC-vel, egyszerűen csak azért, mert nem egy olyan minőségi konzol-exkluzív játék van, amit nem szabad kihagyni. Az meg hogy sok konzolos játék egyszerű vmilyen szinten igaz, konzolon ugyanis nem hódítanak az összetettebb játékstílusok mint pl. az RTS, RPG, körökre osztott stratégia, szimulátor stb. De amik a hardver sajátosságai azok sokszor igényesebbek mint bármelyik PC-s társa az adott kategóriában. (ezért marad mondjuk mindig is a God of War sorozat a hack 'n slash kategória királya)
  • bertino
    latszik.

de fikazni azert tudod esz nelkul.
  • kill3r21
    És mivan azokkal akiknek mindkettö van? vagy például egykét minőségi játék, ami talán PC-n sohasem lesz? Uncharted, Killzone MGS-ek etcetc csak hogy egykettöt említsek?
  • DarkSector
    nah az a 35fps az már elég korrekt bakker....:)
  • McCartman
    nem áll módomban a te kisebbségi komplexusoddal se foglalkozni.

@Dante73: itt a pont , erre céloztam én is.
  • Dante73
    A játékosok a pénztárcájukkal szavaznak.
    Ergo ha sok CoDMW2 fogy, ebbe az irányba fognak fejleszteni. Ha fogy a "szar" nem fognak aranyat adni ugyan annyiért. És itt jön be a konzolos "elbutulás". Ugyanis ma annak az igényeit veszik többnyire figyelembe, ott lehet sokat eladni. (egyéni véleményem az, hogyha visszatérnének a régi iskolához, PC-n ugyan annyi fogyna, warez ide, vagy oda) Így kár kapálózni az ellen, hogy a "butulás" konzolról jön.
    Egyszerűen azért, mert konzolon ennyi is elég. Más a célközönség. Konzolon az egyszerűségre vágyó ember játszik, (Lásd amit írtál, miszerint nem kell a telepítéssel, problémákkal foglalkozni, beteszed, azt megy) míg a PC-s inkább megoldja az esetleges gondokat, de "többet akar a pénzéért". Más típusú ember a kettő.
    És PC-n azért nagy a felháborodás, azért nincs fogyasztás, mert a kiadók szarnak a tényekre, egy kalap alá veszik a két dolgot, mondván játék ez is, az is. Pedig ezzel a hozzáállással nem biztos, hogy pont játékkiadónak kellett volna menni....
  • kifli
    35fps így az átlag.
    Bár procicsere óta 1-2 játékba eléggé visszaesett az fps, lehet újrakelett volna tenni wint :)
  • zoluss
    Én is ezzel próbálkoztam tegnap, mert billentyűzettel elég gáz az irányítás, a folyamatos padlógáz miatt néha megpördülök, és a kormányzás is pontatlan. A fizika jónak tűnik, de a kormányt meg sem próbálta felismerni a játék.
  • Skynet
    "De az TÉNY , hogy amíg a PC volt a fő platform , jobb , igényesebb játékok készültek."

Nem tény ez hanem jó nagy baromság,közöd nincs egyetlen komolyabb konzol exkluzívhoz sem.
  • CamelX
    Ja, bár nem mintha 8 szerver közül bármelyik nem busy-t jelezne. Továbbra is utállak Steam :)
  • Smuge
    XP-n nem fut jobban mint W7-n ?
  • kifli
    bevan kapcsolva az aa igen, mindent a lehető legmagasabbra állítottam, a fényerőt kivéve, az 5-ösön áll.
  • CamelX
    Ha ilyet is tudok.... :D thx. Nem vagyok egy nagy Steam user, Alien Swarm-nál használtam először :D
  • grebber
    Válts át másik szerverre ennyire egyszerű!
  • CamelX
    Most már aztán tényleg tököm kivan a Steam-el. Egész nap "busy"-t fog jelezni a szerver? Faszér nem képesek pár mirror szervert csinálni hogy rohadjanak meg
  • DarkSector
    5770-től a tesztek alapján egy hajszállal erősebb a 4870. (pár hónapja néztem, azóta lehet a driverek javítottak az 5770 teljesítményén)
    persze ez amúgy játéktól is függ, mikor hogy.

a proci meg edig ugy láttam tök felesleges a 4 mag, mivel van teszt ahol nekem 4fps-el többet megy a 2 mag, mint másnál a 4 mag.
    ez valszeg azért van mert nem jól vagy csak simán nem képes kihasználni a töbletenergiát.
  • grebber
    Mafia 2: APEX-PhysX, Grafikvergleich und Engine-Details - passend auch für die Demo

Eküszöm csak annyi a különbség hogy élesebb és konturosabb maxon,de grafikában semmi szinte.Ez a nem semmi.Más játékoknál low grafikán olyan okádék képet kapunk mintha egy másik game lenne.
  • OrioN the S
    :D ezen kikészülök, hogy egy nyamvadt játék vagy konzol/pc fikázáson megsértődnek az emberek :DDDD kemény dolgok ezek :ASD
  • McCartman
    "(akinek nem inge ne vegye magára)"
    nem kért senki fogadatlan prókátort ha pedig megszólítva érezted magad az már nem az én hibám.
  • Jacek
    huh ennyi megy az 5770???????? AA-t bekapcsoltad? felesleges nem mukodik de lassul:D Nekem egy E5200-vel 3.5Ghz 3 giga rammal 4870 512 full HD-ban 42 fps a bench
  • DarkSector
    pls tudnál nyomatni egy tesztet 1680x1050-ben?
  • McCartman
    hja , de az is érdekes , hogy a lentebb emlitett dolgokra nem figyelnek , de a budit pl. le lehet húzni.
    megvannak a prioritások.
  • grebber
    Ahogy nézegetem az eredményeket sokat dob rajta a 4 magos proci!
    pcgameshardweren biztos lesz majd teszt róla!
  • DarkSector
    nah megnéztem a Physx Tweak-es cuccot télleg jobban megy így.
  • DarkSector
    ***hallod ezt kikérem részben magamnak (ezzel részben engem is sértegetsz, ha leminősítesz), meg a többi konzol tulaj nevében, te ne nézd le a játékosokat vazze.

aki a konzolon játszik nem igénytelen, használnak kurvasokan kormányt, van manuális váltó, te nézd már meg a gt vagy forza-t, a konzol tudod mire kell az embereknek, a sok szir szar miatt, nemindul fekete kép, szarságok nem azért mert igénytelen faszok, vagy én az lennék, szerinted a konzoltulajoknak az az igénye hogy 2 gombot kelljen nyomni?

öregem sok játékot miután áthoztak konzolról sírtak hogy miért kell 500 billentyüt nyomkodni , ha meg valami nem jött ki akkor meg sír mindenki, hogy adják már ki, akkor mégse igénytelenek ezekszerint annyira.

elárulom nekedis, hogy a tény az, hogy sok elvakult ember van, tévhitben élnek, ez olyan mint amikor hallom egy konzolos fantól hoyg pc-n buznyák fps meg rts, meg wow van és semmi más, csak ülnek a monitor előtt.

mind a 2 felfogás full baromság. ezt el kell fogadni, ehhez senkinek semmi köze nincs. FELELŐSSÉGÜK a fejlesztőknek van.
    mutass 1 hsz-ást, ahol azt írják konzolosok hogy nekik ez az igényük, és ezt adják visszajelzésként a fejléesztőknek, hogy csak így tovább, csak grafika, és semmi innováció.

nekedisaztán telebeszélték a fejedet haver, megnesértődj már, de ezt kár volt leírnod. szerintem ha már nem sikerül logikussan érvelni ezzel kapcsolatban , ami valóban nem ide tartozik már, inkább külön totyikba kellene tárgyalni.***

részemről nincs harag, de pls ne nézd már le az embereket, nem ismerhetsz mindenkit.
  • tomo05
    5770
  • zzeN
    Csak az időlimit oldódott meg.
  • kifli
    futtatam egy benchet:

• Fehercsoki
    Túl sok az új hsz,ezért megkérdezem: van már valami a demóhoz amivel az összes terület feloldódik vagy bármi ami alapból nincs feloldva?