11769
-
#4952 ez engem is érdekelne na meg hogy mi lehet ott vidéki útvonalak ? -
#4951 nemtudni mitől sok mindnekinél jelentkezett már
nyomj egy ctrl+alt+delt és jó lesz -
Dondark #4950 Sziasztok!
Felraktam a demót gondoltam kipróbálom.steamről szedtem le letöltötte felrakta és amikor a playre megyek el se kezdi betölteni.
Gépem elég neki,legújabb,physX driver fent,directX szintén.
5let? -
#4949 még annyi hogy mikor kilépek a játékból leveszi a monitorom fényerejét minimumra(monitoron elvileg 50en van)és olyankor belépek egy másik játékba, kilépek és jó lesz :D az mitől lehet??
(a játékba jó a fényerő) -
#4948 2K fórumon többen is írták, hogy PS3-ra csak a demó lett elrontva, a teljes játék szép, van fű meg vér meg AA
...ez szar ügy, mert szívem szerint PS3 verzióban szerezném be, nehogy akadni merjen a gépemen sok sok pénzért, de így meg már a fene sem tudja, demo sem akad lehet teljes sem fog -
#4947 mert ott van melette egy baseball stadion :) -
#4946 nem -
#4945 lesz multi a game-be?? -
#4944 ***valóban énis közbe láttam ps3-ra, hát elég megdöbbentő, de ott valamit tuti hogy a fejlesztés közben basztak el, mert legalább olyannak kellett volna lenni mint boxra, ha nem jobb...élsimítás , vagyis a recék ps3-on mindig jobban előjönnek , ez valszeg abból adódik, hogy az más technológia...*** -
#4943 tudom most le fogsz döbbenni, de a nagyobb hajókat is ember irányítja...:D -
#4942 Hi all,
Elég keveset vártam ettől a játéktól, talán pont ezért is a pozitív csalódás, a demó alapján kegyetlenül hangulatos lesz...
A szereplők nekem kezdettől ellenszenvesek, kicsit olyan az a dagadt pacni mint Roman (alszik, piál, rinyál) ,ez eléggé gyér humorforrás, fölöslegesen csökkenti a komolyságot
Páran írták, hogy boxon és PC-n is hasonló volt, nekem a PS3 verzió kissé kiábrándító, élsimítást mint jelenséget eleve nem tapasztaltam benne, bár javukra szól, hogy nem lett autó-aim beépítve.
Az meg nemtom hogy bug vagy feature, de a házunktól jobbra, ahol a kamionnal át lehet menni a piros függönyön én folyamatos tapsot meg fütyülést hallok, mint vmi közönség -
#4941 mármint olyan hajó, amit az egyszerű halandó is vezethet; motorcsónak. (: -
#4940 jah a fejlesztők, úszkálnak majd a pénzben...:) -
Ironman2 #4939 -
#4938 akkor a teljesben lesz úszás? :O -
#4937 Hajó van. Én láttam. Bár éppen a rendőrökkel szívóztam nem tudtam megálni megnézni de úszott a víz közepén. -
#4936 baz ez akkor már szar játék nincs benne egy rohadt vadászgép vagy egy "kék villám".....:) -
#4935 sőt hajó sincs (:
A régi játékban még csak ki sem teleportáltunk a partra, ott azonnali halál várt ránk. -
#4934 jah nem mondom hogy nem lehet majd úszni 100%-ra, de túl egyértelműnek tünik, hogy azért zárták csak az utakat le, mert nincs más felület amin lehet majd közlekedni.
még repülőt vagy helikoptert vagy motort se láttam hogy lenne a játékban.
youtube-on egy videó van ezzel kapcsolatban ahol a négereket löki be egy rasszista állat a vizbe horgászás közepette....:) -
#4933 ugye rosszul emlékszekhogy ennyi az össz autó? -
#4932 nem -
#4931 azt meoldhatták volna piros határoló "függönnyel"
az első részben lehetett úszni? -
#4930 ne viccelődj vele, ha itt nincs úszás, miből gondolod hogy a fullban van? :P -
Ironman2 #4929 Sok meglepetést fog tartogatni a teljes játék.Ha beraknak mindent a demóba,akkor már nem lesz izgalmas a teljes játék. -
Ironman2 #4928 Pont azért van igy,nehogy át tudj menni a másik oldalra -
#4927 Nagyon remélem,mert ez elég gáz. -
#4926 nem lehet , ez csak demó -
Ironman2 #4925 Ez csak a demó miatt van igy -
mikiking #4924 Demóról vélemények ?? sajnos nem áll módomban most kipróbálni,mivel bemondta az unalmast a videókártyám... -
#4923 Nagyon jó ez a vízbelökdösés viszont: aki vízbe esik az eltűnik mintha elnyelte volna a föld. Senki nem tud megint úszni,a parasztunk sem. Láthatatlan fal védi a parasztot a víztől,ha kocsival esünk a vízbe akkor kiteleportálunk a partra gyalogosan.
Ez így azért gáz,végre elkezdtek leszokni egy jóideje az úszninemtudó parasztoktól,erre tessék megint elővették (pontosabban szartak megcsinálni az animációt).... -
Erre a bekeretezett be lehet jutni trükkösen?
-
#4921 oks, akkor no para, aszittem hogy bepöccentek a patch végett :) -
#4920 nekem reinstall és újra patchelés friss játékra megoldotta a gondot. -
#4919 Amúgy észrevettétek hogy van cipőtisztító ember a játékban ? :D
ahogy kimentek a házatokból ott szembe van a park, felmentek lesz egy kis tér , padokkal meg minden, ott egy öregember hirdeti magát hangosan előtte egy kis sámli -
#4918 nem az ugyanúgy jó -
McCartman #4917 nem kell kapadozni és a fostengerből pár címet előcitálva lihegni.
Platformtól függetlenül születhetnek szökőévenként igényes darabok ezt nem is vitattam.
Én tendenciáról beszéltem , az átlag játékos és az ehhez igazodó kiadók hozzáállásáról.
(hogy te is megértsd: konzolon eladható a szr)
ennyi.
páran írtátok , hogy No time limit patch után játék indításnál kilép.
Meg tudtátok valahogy oldani? Nálam ugyanez a problema.
-
#4916 nézz rá az időkorlát patch-re, gondolom azt védték ki. :) -
#4915 valami frissítést leszedett most nekem a demo -
Dzsabba #4914 oks,akkor majd kicsit később megpróbálom újra,köszi -
Ironman2 #4913 Ezt a topikot hagyjuk meg a játékélménynek.
Ide gyertek vitatkozni:
Mafia 2 OFF/WAREZ