11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Ironman2
    Júl.24
  • DarkSector
    az ugy demo, hogy gondolom régi verzió, esetleg valami játékkiállításon bemutatott verzió.
    nézd meg a feltöltés dátumát.
  • Skypack
    de ez egy 2009es videó meg ha jól láttam itt nincs idő ami megy visszafele tehát ez csak egy videó arról hogy mi fog kerülni a demóba szerintem
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok!!

Segítség kellene. Nem tudjátok mitől lehet az, hogy rendesen steam-en keresztül beindítom a játékot és megy rendesen minden, van hang intro, minden jó a menü, csak viszont ha rákattintok a start demo-ra, akkor egyszerűen csak kilép a játék, mintha rendesen kilőttem volna a feladatkezelőben. Valaki valami ötlet ?
  • Ironman2
    Van itt egy videó a demóról,és itt havas a táj:
    http://www.youtube.com/watch?v=JGHG_g-CfjM
  • Skypack
    ja az más
  • TaRka0107
    Kössz, én meg mindig újraindítottam a gépet:D:D
  • DarkSector
    no-no-no...kavarásvan a demo x-re meg pc-re jó, vagyis friss, csak állítólag ps3-ra került fel régebbi demo.
  • tomo05
    azért ez se egyszerű(csávó lerobbant és csavarozza a motrot)

azért megfigyelhetjük hogy ez a játék is azok közé tartozik amit 90% fölött foglalják le a gpu-t(mint pl call of juarez 2)...lehet nekem is iceq vga-m akkor is 69-70 fokra felmelegszik.
  • Ironman2
    Az még igen béta volt akkor,,
  • Skypack
    Azt nem értem ha 2 hónapos a demó akkor mért nem adták ki akkor hagyták hogy csorogjon a nyálunk? és vitatkozzunk olyan dolgok miatt amiket lehet hogy azóta már megcsináltak
  • SpeedXHUN
    Jajj bocs:D Szal kinek van olyan karija amivel apexel simán fut a game?
  • Ironman2
  • DarkSector
    ienre gondolsz?
  • Ironman2
    Egyre viccesebbek ezek a hozzászólások!
  • balee4
    Én is így vagyok, na majd meglátjuk.
  • strebacom
    Nekem a Mafia2 demo, mikor kilépek a játékból, csökkentett fényerövel jön vissza az asztal, nektek van ilyesmi, állítólag csak atival jelentkezik..
  • DarkSector
    mien apexkari?
  • SpeedXHUN
    Amugy van itt vkinek apexkarija???

OFF:Mi a kocsid gyári fényezése?most látom hogy e30 ad van:D
  • doggy90
    lol, ezek a mafia 2 topicok kiegetnek : D
  • Ironman2

Magyarhangja:Rékasi Károly
  • tommygear
    igen, sőt már magyar szinkron is
  • Fehercsoki
    Minek az egy demohoz?
  • Zoliz
    Van már magyarítás?
  • Mayorpapa
    szintúgy jártam mint lejjebb páran, mivel a steam kiszúrt velem, leszedtem wrez oldalról, és amikor nyomok egy entert, hogy start demo, akkor azonnal kilép a winbe. Mi baja lehet, szerintetek? Minden driver friss, gépem megfelelő hozzá.
  • Máté94
    Akkor örülök, mert nekem az autók törése elég fontos:D
    Ezek akkor nem a véglegesek:D
  • DarkSector
    a demo, demojának a demo-ja...:)
  • DarkSector
    jah na ugy értettem...:P
  • Palinko
    csak csipetnyit adtak most hogy nagyobb legyen a durranás, ügyesen csinálják :)
  • TDC Geronimo
    Demo nem rossz, hanem régi :)
  • DarkSector
    jah akkor rossz demot tettek fel a PSN-re?

***most néztem mennyiért dobálnak használtan vga-t...és az egyik helyre ez volt írva...beszarok....:D

" eladás oka: nem fér be a gépházba. "***
  • tommygear
    legalább egy éve ezt a demot mutogatják minden videóban szal sztem ez bőven régebbi 2 hónapnál
  • tommygear
    jahhh, elég igénytelen dolog
    remélem a teljesbe nem így lesz
  • Robez84
    nekem detto ugyan ez a hibám de amikor a start demora megyek elkezd tölteni ahogy kellene de a képtől nem ugrik tovább csak tölt...
  • TDC Geronimo
    Olvastam a hivatalos fórumot és postoltak oda egy video previewet, amiben elmondták, hogy a demo után féltek a full gametól, de a retail verzióba nem voltak AA meg fps problémák sem. Amúgy ez a demó még a régi E3as, ami több mint 2 hónapos.
  • Jaka923
    Találkoztam egy olyan hibával, hogyha a sofőrt az autóban lelőjjük és az anyósülés felöl szállunk be a kocsiba, akkor egyszerűen autómatikusan eltűnik a holtteste. Remélem, a teljes játékban ezt kijavítják.
  • Mathiasse
    sziasztok én is felraktam a demót, amit Steam -ről töltöttem le.. a játék elindul egészen a menüig, ahol a Start Demo megnyomásával kidob a windowsba. mi lehet a hiba?
  • Jaka923
    Alapból nem lesz, de lehetséges, hogy az a modder csapat megcsinálja hozzá a multiplayer módot, akik a San Andreasnak, meg a most készülő Just Cause 2 multiját csinálják.
  • tomo05
    kösziii!gyorsabb mint belépni a juarez 2őbe és kilépni
  • DarkSector
    figy pofon egyszerű a képlet, megvárod a fult, megnézed ha tudod mindhárom platformon, összegzel és még mindig nem késő eldöntened akkor hogy mit választasz majd.

annyira röhelyes lett a ps3 demo, hogy mindenféle ellenkezés nélkül elhiszem hogy ez valszeg csak a demo marhasága lehet mert ha így kikerülne elég nagy boszorkányüldözés lenne belőle.