11769
-
Ironman2 #4992 Júl.24 -
#4991 az ugy demo, hogy gondolom régi verzió, esetleg valami játékkiállításon bemutatott verzió.
nézd meg a feltöltés dátumát. -
#4990 de ez egy 2009es videó meg ha jól láttam itt nincs idő ami megy visszafele tehát ez csak egy videó arról hogy mi fog kerülni a demóba szerintem -
#4989 Sziasztok!!
Segítség kellene. Nem tudjátok mitől lehet az, hogy rendesen steam-en keresztül beindítom a játékot és megy rendesen minden, van hang intro, minden jó a menü, csak viszont ha rákattintok a start demo-ra, akkor egyszerűen csak kilép a játék, mintha rendesen kilőttem volna a feladatkezelőben. Valaki valami ötlet ? -
Ironman2 #4988 Van itt egy videó a demóról,és itt havas a táj:
http://www.youtube.com/watch?v=JGHG_g-CfjM -
#4987 ja az más -
#4986 Kössz, én meg mindig újraindítottam a gépet:D:D -
#4985 no-no-no...kavarásvan a demo x-re meg pc-re jó, vagyis friss, csak állítólag ps3-ra került fel régebbi demo. -
#4984 azért ez se egyszerű(csávó lerobbant és csavarozza a motrot)
azért megfigyelhetjük hogy ez a játék is azok közé tartozik amit 90% fölött foglalják le a gpu-t(mint pl call of juarez 2)...lehet nekem is iceq vga-m akkor is 69-70 fokra felmelegszik. -
Ironman2 #4983 Az még igen béta volt akkor,, -
#4982 Azt nem értem ha 2 hónapos a demó akkor mért nem adták ki akkor hagyták hogy csorogjon a nyálunk? és vitatkozzunk olyan dolgok miatt amiket lehet hogy azóta már megcsináltak -
#4981 Jajj bocs:D Szal kinek van olyan karija amivel apexel simán fut a game? -
Ironman2 #4980 -
#4979 ienre gondolsz? -
Ironman2 #4978 Egyre viccesebbek ezek a hozzászólások! -
#4977 Én is így vagyok, na majd meglátjuk. -
strebacom #4976 Nekem a Mafia2 demo, mikor kilépek a játékból, csökkentett fényerövel jön vissza az asztal, nektek van ilyesmi, állítólag csak atival jelentkezik..
-
#4975 mien apexkari? -
#4974 Amugy van itt vkinek apexkarija???
OFF:Mi a kocsid gyári fényezése?most látom hogy e30 ad van:D -
doggy90 #4973 lol, ezek a mafia 2 topicok kiegetnek : D -
Ironman2 #4972
Magyarhangja:Rékasi Károly -
#4971 igen, sőt már magyar szinkron is -
#4970 Minek az egy demohoz? -
Zoliz #4969 Van már magyarítás? -
#4968 szintúgy jártam mint lejjebb páran, mivel a steam kiszúrt velem, leszedtem wrez oldalról, és amikor nyomok egy entert, hogy start demo, akkor azonnal kilép a winbe. Mi baja lehet, szerintetek? Minden driver friss, gépem megfelelő hozzá. -
#4967 Akkor örülök, mert nekem az autók törése elég fontos:D
Ezek akkor nem a véglegesek:D -
#4966 a demo, demojának a demo-ja...:) -
#4965 jah na ugy értettem...:P -
#4964 csak csipetnyit adtak most hogy nagyobb legyen a durranás, ügyesen csinálják :) -
#4963 Demo nem rossz, hanem régi :) -
#4962 jah akkor rossz demot tettek fel a PSN-re?
***most néztem mennyiért dobálnak használtan vga-t...és az egyik helyre ez volt írva...beszarok....:D
" eladás oka: nem fér be a gépházba. "*** -
#4961 legalább egy éve ezt a demot mutogatják minden videóban szal sztem ez bőven régebbi 2 hónapnál -
#4960 jahhh, elég igénytelen dolog
remélem a teljesbe nem így lesz -
#4959 nekem detto ugyan ez a hibám de amikor a start demora megyek elkezd tölteni ahogy kellene de a képtől nem ugrik tovább csak tölt... -
#4958 Olvastam a hivatalos fórumot és postoltak oda egy video previewet, amiben elmondták, hogy a demo után féltek a full gametól, de a retail verzióba nem voltak AA meg fps problémák sem. Amúgy ez a demó még a régi E3as, ami több mint 2 hónapos. -
#4957 Találkoztam egy olyan hibával, hogyha a sofőrt az autóban lelőjjük és az anyósülés felöl szállunk be a kocsiba, akkor egyszerűen autómatikusan eltűnik a holtteste. Remélem, a teljes játékban ezt kijavítják. -
Mathiasse #4956 sziasztok én is felraktam a demót, amit Steam -ről töltöttem le.. a játék elindul egészen a menüig, ahol a Start Demo megnyomásával kidob a windowsba. mi lehet a hiba? -
#4955 Alapból nem lesz, de lehetséges, hogy az a modder csapat megcsinálja hozzá a multiplayer módot, akik a San Andreasnak, meg a most készülő Just Cause 2 multiját csinálják. -
#4954 kösziii!gyorsabb mint belépni a juarez 2őbe és kilépni -
#4953 figy pofon egyszerű a képlet, megvárod a fult, megnézed ha tudod mindhárom platformon, összegzel és még mindig nem késő eldöntened akkor hogy mit választasz majd.
annyira röhelyes lett a ps3 demo, hogy mindenféle ellenkezés nélkül elhiszem hogy ez valszeg csak a demo marhasága lehet mert ha így kikerülne elég nagy boszorkányüldözés lenne belőle.