11769
-
#5032 elfelejtettek borotválkozni -
#5031 mik azok a dzsumbujok a mellbimbókon? :P -
#5030 Pucér képek a mafia 2 -ből
:D -
#5029 nah megnéztem 1-2 dolgot.
1.
Nah kipróbáltam ezt a kiforgó kerekeket, x-en joy-al lehet szabályozni a sebességadást, szóval ez már biztos, mert próbáltam kicsit benyomni a gázt, és akkor lassan kezdett el gurulni az auto
amiről én írtam hogy a lejtőn kipörgött a kerék, az azért volt, mert padlógázzal indultam el felfelé....ha valaki tudja majd nézze meg érdekességképpen pc-n joy-al ezt hogy miképpen megy.)
2.
[szín=red]Rosszul írtam le az elején, helyesbítek, az x-es változat nem olyan mint a pc-s apex nélkül, mert megnéztem és vannak olyan effectek, amik pc-n csak apex esetén jönnek elő, inkább ugy mondanám hogy a konzolban medium fizika van, mert vannak törmelékek, meg a ruhák is hajlanak, szétlőhetőek a betonoszlopok stb csak a törmelékek pl nem maradnak meg a földön.
valszeg ezért tünt eltérőnek az effectek minősége, met pc-n apex nélkül játszottam[/szin] ez annak szól akit érdekel.
-
#5028 Playboy cicik a Mafia 2-ben! -
#5027 PS verzióban nincs vér, nincs fű, nincs AA és beszaggat mint a disznaj, de mondogatják 2K fórumon, hogy ez a teljesben nem ilyen, én inkább PC mellett döntenék, de megér egy próbát.
Ha a Ps3 verziót látom először akk eléggé hamar elmegy a kedvem az egésztől :/ -
#5026 Hello! Olvastam,hogy nem lesz manuális váltás a játékban Kár érte.Mindegy! Fel kell fogni úgy,hogy a készítők annyira törekedtek a realitásra,hogy egy ötvenes évekbeli automata váltós autót AUTOMATÁN kelljen vezetned.
Volt akinek nem volt ínyére ez a "kipörgéses" elindulás.Más is szokott még krúzolgatni Mafiában? -
#5025 Ahogy az eddigieket nézem,ps3-ra valami preprepre demo került fel,nem az ami boxra és pc-re...Boxon rendesen megy a fanyalgás,ps3-on elképzelni nemtudom mennyire lehet akkor a prepre verzió szar...:) -
#5024 pont most szedem psre, és igen lassacskán csorog... inkább hagyjam a francba? -
#5023 Ez "csodás" hír...:) -
Ironman2 #5022 -
#5021 PS3-on sem lehetett kipörgés nélkül elindulni, pedig ott szabályozható volna, de inkább baszott megmozdulni az autó amíg le nem padlóztam, na mindegy kenjük a demóra -
McCartman #5020 barátom kicsit bekólázott..
-
#5019 hát jah az autobólkilövés meg amit említettél uszás hiánya télleg kiábrándítóbb. -
#5018 Azért lovagolják,mert a Mafia 1 a maga idejében szarrá verte a GTA-t minden tekintetben és az említett dolgokban a mai napig a gta elött jár,erre fogták és kivették a második részből.
Ez kinek kis gond kinek nagy gond,nekem ezek a dolgok nem hiányoznak annyira, egyedül az autóból kilövés ami elsőre feltünt,de azt szerintem belerakják a teljes változatba,jó nagy fokú butítás lenne a kihagyása,gyakorlatilag szarrá lőnek a rendőrök menekülés közben és szinte semmit nem lehet tenni ellenük.
/ A kipörgő kerék pont azért gáz mert azt mutatja hogy még a gázadás sem analóg,vagy padlógázt ismer a paraszt vagy semmit. De szerintem analóg megoldással (analóg kar,pedál) remélhetőleg nem ez a helyzet. -
#5017 jó az 1-ben volt.
az viszonttetszik, hogy megállsz mondjuk egy lejtőn, és ha hirtelen elindulsz elsőnek kipörög a kerék, és utána tapad csak az aszfalthoz...:) -
CamelX #5016 Köszi, az volt hogy szállna abba is a 220 -
#5015 az igaz de az egybe volt nekem speciál nem hiányzik csak a feeling miatt na meg azok régi szép mafiás idők amikor meredek lejtőkre kellett felmenni azokkal a tetű lassú kocsikkal :D -
#5014 ém még mindig nem vágom mit lovagol mindenki, ezen a váltón, hány olyan gta klón van ahol lehet sebességet váltani?
mert szerintem 1senem. -
#5013 de így se enged át lehet több erőt fektettek a készitők ebbe a falba mint az egész demóba :D -
#5012 csak el kene olvasni a demo elejen felroppeno feliratot, az a magyarazat mindenre, de neked tenyleg igazad van... -
#5011 Meddig lehet így elmenni?:O -
#5010 Mert igazam van.:)
Amennyire jó 5leteket noymtak bele a kőrözöttséggel,a kisebb apróságokkal (pl cipőpucolás,autólopás,stb) egy ilyen gagyisággal kár elcseszni. Nem véletlenül van tele a problémával a net,hivatalos válasz pedig még nuku. -
#5009 :D -
#5008 Nem tudtad? Írta anno vki h van egy program amivel ezt a fajta animot könnyen meglehet csinálni. -
Ironman2 #5007 Ja -
#5006 lol akkor ezt is lopta tirexi -
#5005 inkabb az a gaz, hogy ilyen stilusban nyavajogsz, mar fel napja. -
#5004 áá miez
dáwnlóad -
#5003 2009 -
#5002 Nem találtam a neten semmilyen hivatalos választ arra hogy lehet-e úszni,csak egy rakás fórumot amin emiatt nyavalyognak joggal...
Anno még rábólintott erre az ember, de azért 2010-ben amikor nagynehezen végre a legtöbb játék kinőtte az úszásképtelen idiótákat bejönnek Vitoval aki úgyelmerül a vízben autóstul mint az ólmozott vizilófos,majd kiteleportál csontszárazon a partra // Vízközelben gyakorlatilag láthatatlan fal....
Ez így ebben a formában gáz,remélem hogy valóban csak a DEMO miatt... -
Ironman2 #5001 http://www.mafia2.hu/
Paulie a Mafia2 főszerkesztője,már kipróbálta a teljes játékot Franciaországban -
Ironman2 #5000 Steamup...egyértelmüen -
#4999 Tényleg sok olyan dolog nincs benne ami miatt Mafia a Mafia -
CamelX #4998 Továbbra sem sikerült elindítanom a demo letöltését. Mi lehet a probléma?
a. Crackelt steam? (SteamUP!)
b. Valóban ennyire leterhelt fos
(a demó letöltésének választásánál azt írja 5.5 giga hely kell a "mafia 2" letöltésének [nem demot ír]) -
Vlala #4997 Kipróbáltam a demót.
Nagy játék van készülőben, ez megint ütni fog. Kicsit átmentek GTA-ba (ktuningshop, kocsimosás, stb.), de a régi idők hangulata nagyon ott van. -
n3whous3 #4996 már fél éve láttam legalább szóval az nem jelent semmit, hogy akkor töltötték fel -
Mathiasse #4995 ugyanez a hibám. -
#4994 2K fórumon van egy topik, hogy mi nem tetszik az embereknek a demóban, igyekezem kigyűjteni a leggyakoribbakat:
-Primitív AI, buta rendőrség
-Nem lehet ablakból lődözni
-Nem lehet az autóban manuálisan váltani (ez tényleg szar)
-Baszott nagy célkereszt a képernyő közepén
-AA
-Nem lehet indexelni
-Ronda kalapok
Ami engem idegesít az többnyire az autós rész szétegyszerűsítése
Én akarom beindítani és leállítani az autót, ne váltson már magától, és az sem volna baj ha nem füstölne a kerék minden induláskor.
De a legtrébb dolog az a garázs! Mafia Freeride Extrem-ben emlékszem tele volt színes hotrodokkal a hátsó udvar, kész művészet volt ott parkolni. Salieri Bar mögött is milyen hangulatos volt a sok autó, még GTA4-ben is látszik hogy ott parkol az autó a ház előtt, nem egy a garázs közepén tátongó feketelyukból jönnek elő...
SpeedX: A gyári az zöld, de azóta már volt egyszer ordítóan kék is, most ezüstszürke, nemtom miket műveltek vele az előző tulajok, de az kiderült, hogy egyszer akkorát borult hogy leszakadt/leszedték a tetőt és cseréltek már benne motort is -
#4993 szép lenne ha most itt több mint 1éves demóra vernénk a nyálunk xD :D