11769
-
Vlala #11168 Milktruck for president. :)
A dudán én is fetrengtem egy sort. -
#11167 de van olyan csak arról az off-topikban beszélgetünk :D -
#11166 Hejjhó.
Nos: végigvittem a játékot + 3 kiegészítőt. Nagyon tetszett. :D
Jimmy's Betrayal
Jimmy's Vendette
Joe's Adventure
Ezeken kívül létezik más kiegészítő a játékhoz ? SZívesen játszanék még. ;) Az autók tuningolása tetszett a leges legjobban. Tejes kocsi ? :D:D Hatalmasat röhögtem mikor meghallottam a dudát. :D -
Ironman2 #11165 Olyan lenne jó,ha leszeded,és ráérsz kifizetni.Olyan nincs? -
drevil666 #11164 Azért van 1-2 játék nem ami leszedhető a netről legálisan. Magyarországon nem divat, de az USA-ban 30% körül már így vásárolnak az emberek. -
Benevolens #11163 szerintem karcsi viccesebb -
#11162 szerintem vicces, de épelméjű ember ilyenekbe nem nagyon gondolkodik :D
Érdekes mindenesetre, hogy nem lett törölve. -
#11161 egy mocskos alreg -
#11160 most kezdtem visszaolvasgatni, és erre a szépségre bukkantam, ez meg mi a ... -
mátyás kiráj #11159 játszotam már vele de most törölnöm kelett mert újra let rakva a számitógépem de most már nem enged játszani emiatt a hiba miatt -
#11158 igazi troll a gyerek ám :D -
Gibor #11157 Ne foglalkozz vele... alreg. -
#11156 Kedvenc játéka, de most akarja feltenni.. Érted:D Nagyon kész a csávó:DD -
#11155 ja és a mafia se két f (aláírásban) -
Ironman2 #11154 És a warez topikban is azt kérdezi hogy eredetit hol lehet venni.... -
#11153 Az csak a végzettség:D
Nem azzal foglalkozom.. (sajnos??? lehet..):D -
#11152 Nem.. Egyik sem vagyok..
A Mátyás Király egyébként Nagy betű a Király pedig ly-onos j..
Szóval szerintem inkább maradj csendben, és kérdezd meg tőlük, ha már ennyire suta vagy, hogy nem tudsz meg crekelni egy játékot.. -
#11151 Épületgépésztechinikus :D -
mátyás kiráj #11150 okés köszönöm szépen mivel tudnám meghálálni nagyon jófej vagy nem vagy informatikus vagy mi vagy hogy ezt tudod talán belsős a rendörségtől -
#11149 Az eredeti attól eredeti, hogy megveszed a boltba. Azt nem lehet leszedni sehonnan.
Menj át az off topikba, és kérdezd ott a warezról az embereket.. Fognak segíteni!
Banner alatt nagy piros felirat!!! -
mátyás kiráj #11148 eredetit mejik oldalrol lehet leszedni? thepiratebay.orgon nem találtam:S
PLS HELP -
#11147 Hát ha ezt nem tudod akkor igazából nem is érdemes beszélni erről:D
De egyébként ha berakod az eredeti cd-t simán menni fog:D -
mátyás kiráj #11146 sziasztok a monitor azt írja hogy plaese insert cd rom miért köszi? -
Timbu #11145 Az első részt először kizárólag PC-re írták, ezt pedig párhuzamosan minden platformra. Kiütközött a konzolos tapasztalatlanságuk. Így is meg lehet nekik köszönni, hogy a PC-s változatot is tisztességesen optimalizálták, szemben pl. a GTA-van. Ha pedig nem lett volna Mafia1, akkor a 2-t senki nem szidná... -
McCartman #11144 jó , csak az első rész után egy vicc.
Unalmas , számomra. -
#11143 Inkább nagyobbak lettek az igények elvárások..... a munkát amit sok sok ember belefektet meg nem nézi senki -
#11142 Ja oké.
Egyenlőre nem vagyok kíváncsi rá, nehogy ebből is megvágjanak! -
#11141 láttam idáig is... DE nagy "csinnadrattával" való bejelentés még nem volt,ez csak ilyen "ja készítjük majd valamikor lesz egy kis infó róla" -
Vlala #11140 Jó kis gamma ez, bár az eredeti Mafia után sokan többet vártunk tőle.
Önmagában - ha nem nézzük az első részt - nagyon is kerek, emészthető. -
Benevolens #11139 én nem értem ezeket a "szélsőséges kritikákat" Egyáltalán nem olyan ez a játék, hogy szélsőséges kritikákat kelljen kapnia. Ez a játék jó csak kevés. -
#11138 Vak vagy? Update 1: Ma, nem sokkal az után, hogy hírt kaptunk a Mafia III-ról, a bejelentés már hivatalos.
Link a hivatalos bejelentésről:Itt -
#11137 ebben semmilyen hivatalos bejelentés nincs és ennyit eddig is tudtunk... -
#11136 Itt is!!! -
#11135 Jön a Mafia 3???? -
#11134 A magyaritasok.hu -n semmi. Már annyi sem mint azelőtt. -
#11133 http://www.magyaritasok.hu/ -
#11132 nincs, teknikai okok miatt lehet nem is lesz -
#11131 Esetleg ha készülőben van, akkor hol tudom nyomon követni? -
#11130 Sziasztok!
Számtalanszor feltették e kérdést, de egyértelmű választ nem látok. Órákon át próbáltam rátalálni, sajnos sikertelenül.
Van már magyarosítás a játékhoz? Helytáló választ előre is köszönöm! -
DIESEL DOG #11129 Úgy érzem ezt így ebben a formában már megérné megvásárolni eredetiben.