11769
-
Csokis #5072 -
#5071 Az nem a Whisky hatása. Biztos támogatja a 3D-t! -
#5070 Kényelmes papa?
Pár pohár Whisky után
-
FLATRONW #5069 Néhány dolog azoknak akik használni akarják a PhysX-et.
A Steam feltelepíti a legújabb PhysX szoftvert, de előtte nem törli le a régit. Tehát ajánlatos először letörölni a régit és csak azután feltelepíteni az újat, mert máskülönben a PhysiX-et továbbra is a CPU fogja elvégezni. Ha bekapcsoljátok az Nvidia Contro Panel-ban a PhysX Indicatort, akkor az játék közben megmutatja a bal felső sarokban, hogy működik-e a hardveres PhysX.
Nekem egy GTX 275-ös kártyám van, ami mellett a PhysX-et egy GT 220-as számolja. A játékban mindent maxra tettem, még az APEX PhysX-et is, kétszeres élsimítást használok 16-szoros anizotróp filter mellett, vertycal szinkron is bekapcsolva és a játék 25-60 fps között fut. -
#5068 vótmá
[ha messze mész, vége a küldetésnek] -
#5067 WTF???
-
#5066 egyébként elég veszélyes környék ez. Az Empire Diner mellett kipróbáltam pár fegyvert. Erre két niga támadt rám fegyverekkel. :DDDD
vicces volt. -
#5065 Valamit frissített a steam. A játék mappájában most már van egy újabb physx telepítő is. -
#5064 biztos ez a harlem része a városnak. :DDD -
#5063 csak érdekes, demókban nem szoktak random előtűnni "funkciók"... :)
Cucmey: naja, amit beszúrtam tegnap képet, hogy az ülésre is kerül vér ütközésnél, utólag láttam hogy mindenki nigga'... -
#5062 Alul is megvan de sajna nem tudok oda menni viszont felbukkant a térképen lehet hogy még is csak benne lenne az egész város akkor viszont egy terület korlátozás kiiktatása után pl feloldanánk azokat a épületeket is -
#5061 csak én vettem észre vagy szerintetek is szinte mindenki.. hogy is mondjam... színesbőrű a járókelők közül. :DDD -
#5060 és? oda tudsz menni? vagy alulról tűnt el az ikonja? -
#5059 Egy érdekes dolog ami érdekes mód eddig még nem volt ott
-
#5058 Nálam GTA IV már ott rosz pont hogy szarul megy a gépemen és emiatt élvezhetetlen itt viszont szépen futkározik ahozz képest hogy nem egy nagy tudású gépem van és még szépen is néz ki emelett nem ronda -
#5057 http://gamepod.hu/teszt/mafia_2_demo_elso_benyomasok_2/mas_velemeny.html -
#5056 Én Xbox kontrollerrel játszom és gond nélkül eltudok indulni a kerék kipörgetése nélkül. Ezek régi masinák miután ráadod finoman a gázt, türelmesen várni kell amíg meg is mozdul. -
cheatman #5055 Hát igen valóban eltérő a két játék. Igazából csak a GTA4 el lehet összehasonlítani mert nincs más a piacon (na jó van de azok említésre sem méltóak) tehát ha már valamivel össze kell akkor az a GTA. Megjegyzem halkan, hogy szerintem sem lehet egynapon említeni a kettőt, mert a GTA inkább gyerekes őrültködős játék. A Mafia a komoly emberek játéka (volt, majd meglátjuk a teljes játékot mert nem szeretnék a medve bőrére inni) A demo alapján nagyon tetszik, szégyent biztosan nem fog hozni az elődjére. -
#5054 Az ki van cenzúrázva :D -
#5053 valahogy olyan fura "steril" a grafika, nem az igazi, szép de valahogy mégis valami hiányzik
az autóból kifelé lövöldözés...hat az volt a legjobb az elozo reszben...meg olyan viccesen is nezett ki ahogy kidugaszolja a kis stukkkert az abalakon aztan ide oda hadonaszik vele...itt meg semmi, csak a zsarukat lattam egyszer kihajolni
a mafia pedig olyan gém, hogy kb 5x toltam végig, es ha jól megy idén is meglesz...a hangulata minden hasonlót ütött, és ma is. -
#5052 Hűű még egy szimes^^ A Gta-t és Mafiát hülyeség összehasonlítani.Gta 4 csak grafikában múlja felűl a Mafia első részét.A második részre meg nem lehet panasz szerintem
Ha jellemeznem kéne a Mafiát: egy olyan játék amiben párosul az akció,dráma,vezetési élmény és gyönyörű grafika.Pont.Tökéletes.
No meg GTA-s srácok a Mafiát első alkalommal leszarozzák,mert nem lehet kétszázzaaa menni az utcákon szóval ennyit róluk. -
CamelX #5051 ...és asszem az első rész is fog visszakerülni ha a csalódás enyhítésének az esete fog fenn állni :D grafikai tuninggal még ma is a kategória abszolut csúcsa lenne -
cheatman #5050 Sikerült végre nekem is kipróbálnom a játékot de csak Xbox-on mivel a pc-m elég gagyi hozzá.
Elsőnek az irányításról írnék. Szerintem eléggé jóra sikeredett, nekem teljesen átjön ez a régi amerikai autós érzés. Buta futómű szar gumik abs nélkül, a fékről már ne is beszéljünk. Észnél kell lenni még pici kanyaroknál is mert könnyen meg van a tragédia. Szerintem kb ilyen lehetett az autókat vezetni abban a korszakban. Egyedül a váltó idegesít. Ha már nem raktak bele manuálisat akkor csinálták volna meg úgy mint egy rendes automatát. (ha kicsit nyomom elváltogat ha tövig akkor pedig visszavált pl.: GTA4) Ez az autós rész szerintem egész jó lett, mondom úgy hogy rFactor, Iracing, LFS- játékokkal játszom. Az AI határozottan jobb mint a GTA4-é áltálában szabályosan közlekednek és nem hajtanak beléd a pirosnál mint a GTA-ban a türelmetlen néger taxisok. A lövöldözős rész követi a mai divatot, nem vagyok nagy lövöldözős fan hanem inkább szimulátoros úgyhogy erről nem igazán tudok érdekeseket írni. Szerintem kicsit egyszerűre sikeredett. A játék hangulata viszont mindenért kárpótol, a Mafiás srácok nagyon bele tudják csempészni ezt a játékba.
Szerintem egy két hiányosságtól eltekintve amit már előttem is leírtak, nagyon jó kis game lett. Az első rész a legjobb játék amivel játszottam, remélem ez is megközelíti majd azt. Bízom benne, h lesz a Fairplay -hez hasonló küldetés. Szerintem 10/9,8 szóval fasza lett ez! -
#5049 és ha tényleg a teljes verzióban lesz olyan jó mint itt gépen, akkor lehet konzolra veszem... jobb ott vezetni, az embert irányítani (séta-futás), bár lövöldözésnél nem a legjobb... na de mindegy, elég jó lesz, csak úgy néz ki valamit valamiért... -
#5048 Ezt nem is fogod megérteni,sokaknak itt fiatalkoruk játéka volt az első rész és a második részben számtalan dolgot kivettek ami az első részt kiemelte szépen a GTA főlé,így igen rosszul viselik ezt.:)
Csokis: annyira nem mehet már szánalmasba nvidia hogy gumit füstölni csak physx-el lehet ne hülyéskedj..:D
A vid elején amíg van féklámpája lehet látni hogy "ugrál" a féken gázadás közben,a kocsin is lehet látni ahogy "torpan".:) -
#5047 Biztos analóg bemenetre van állítva az irányítás! Enyhe fék,teljes gáz. -
Csokis #5046 PhysX be van kapcsolva? Mert csak akkor csinálja, úgy emlékszem. -
#5045 1. Porigtuning kabrio
2. Padlógáz közben nyomkodja a képet mint a hülye:) -
#5044 egyébként kipörgésre sebesség limiter és szépen lehet elindulni autókázni komolyabb féknyomok nélkül aztán lehet vele szórakozni néha levenni ha úgy akarsz elindulni egy pirosnál :P aztán visszatolod és egyből minden jó -
#5043 ilyet hogy csinál?
ha én közbe fékezek és gáz. .semmi ilyen nem lesz :D -
#5042 Nem tudom mit vagytok kiakadva a vezetésen. Ez nem egy FORZA3 vagy egy NFS.
-
#5041 no én arra lennék kíváncsi, hogy a memory editor az miféle cheat -
#5040 na, lejött a PS3 verzió, lehet ezt finoman irányítani, tehát kis gombnyomásra kis gázadás, jó ez :) (nincs kipörgés)
gépen holnap megnézem kormánnyal, pedállal -
CamelX #5039 Ez a demo eddig übercsalódás. Kormányt nem ismeri fel, Logitech Chillstream-et viszont kapásból. A járművezetés még szimulációs módba se elég komoly az 1hez képest. Se váltó, se kuplung. Akció résznél viszont nem találtam problémát, de eddig a vezetés tette ki a Mafia legjavát. -
Csokis #5038 Megjelent egy újabb Trainer!
Version 7
* Infinite ammo in clip.
* Infinite ammo.
* Infinite time (+remove displayed timer).
* Infinite money.
* Infinite health.
* Enable waterhover.
* Disable waterhover.
* Enable police.
* Disable police.
* Hide onscreen GUI (select GUI in shops will still remain active).
* Crash game function added for lulz.
* Memory editor. -
#5037 valaki lenyalta róla...:D -
#5036 egyébként nem értem mert a játékban talált képeken én nem láttam fekete pöttyöt -
#5035 akó másszunk fára vazze...:)
leszarom mit mondtak, én holnap elmegyek ki a kertbe, és a nagy gumimedencénkbe, éppazértis úszok... -
#5034 megmondták,hogy nem lehet majd kilőni az autobol és nem lehet uszni sem! -
#5033 jó de fura mivel ott nem szabadna szőrnek nyőnie...:)
mármint egy normális binybón, de lehet akkoriban sok volt a földönkivüli...:)
vagy bimbó-cenzúra... XD