11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Skynet
    Nem fura,a physx butítja a procit, így a proci nincs kihasználva,lehet akár 26 magod és 9000mhz-ed...
  • JSbyMSI8800
    én meg közben megoldottam a hibát, nem volt fent a legfrissebb directx, a meg kell a nvidia physix-is de az már az előtt fent volt. Úhogy rakd fel a legújabb directxet.
  • Tomsteel
    Muris ez a játék, menüben nagyobb processzor használatot generál, mint játék közben, mégis szaggat a játék valamiért, pedig kb harmadát használja a procinak és a vganak. Azért ez már művészet, megírni úgy egy szoftvert, hogy szaggasson, mindezt úgy, hogy a userner fogalma se legyen róla, hogy miért teszi. Fura ez a physx dolog.
  • Skynet
    Csak a GTA 4-nek alapvetően jobb a fizikája. Ha itt bekapcsolod az physx-et továbbra is gyengébb fizika mellett a gépigény is nagyobb mint a GTA 4-é...
  • Skypack
    Tudom tapasztaltam éppen ezért is írtam valamit nagyon elszúrtak ott a srácok
  • bgabor
    Ugyanezen a gépen a GTA4 kemény 10 FPSt produkálna, medium-low beállításokon. Alapvető technikai hibái vannak a cuccnak.
  • Shep
    Na kipróbáltam én is a demot és a tűzpárbajok tetszenek, kérdés, hogy a játék mekkora hányadát teszik majd ki az ilyen és ehhez hasonló küldetések?
  • Lacee86
    Kipróbáltam én is a demót, végigjátszottam a próbaküldit. Jóféle játék lesz ez. (Y) Mondjuk a grafikai beállítási lehetőség elég szegényes, de talán a teljesben már több opció lesz. Nincs olyan vészes gépigénye, még Pentium D-vel is elment játszható sebességgel mindent kikapcsolva 1440x900-ban. És még így is szebb a grafja, mint a GTA IV-é amúgy...
  • OrioN the S
    arra. csak anno még panaszkodtak, hogy fél óra szarozás van elindulásig :D
  • Skynet
    Csíkok? Milyen csíkok?
  • DarkSector
    volt steam-en akcióban, meg most se drága, szenvedni nem kell, régen mindössze ati kártyáknál a szokásos driver hotfix kellett, de annyi idő eltelt már, hogy azóta 3-4 új driver kijött minimum, persze ha még a gta-ra irányul a kérdésed. :)
  • DJ RX7
    brooklyn-ban vagy ne csodálkozz
  • OrioN the S
    köszi az infót :) "megveszem"... amúgy sokat kell vele szenvedni mire elindul?
  • CamelX
    1x próbáld ki. Teljesen jól használható, már ha úgy van kialakítva az asztal. 1be sokkal jobban ment nekem kormánnyal a vezetés, bár azt pont hogy az emelte ki a többi hasonló játékok közül hogy arra is optimalizálták és jól be lehetett állítani.
  • DarkSector
    a csíkokat tutira nem fogja kicsumizni, pláne nem fullhd-ban...:)
  • Skynet
    Nyugodtan szedd, X4 B55 (x2 555) proci mellett egy 5770-el fullhd felbontás mellett minden kicsumizva (kivétel physx, és aa--> ez úgyis mind1 semmi nemlátszódik) átlag 40-50 fps.
  • DarkSector
    telepítheted, nem egy 4870 szintű a karid, de azzal is zsírfaszán fog futni...(az 5750, a 4850 felett van kicsit)
    de itt nézelődj körbe, itt láthatsz videókat a te kárytáddal, jobb ha te itéled meg inkább...
  • McCartman
    nem kell rajta annyit filózni.
    kézifék.
  • Skypack
    hát igen nálam pl a mafia II gyönyörűen fut 1440*990be olyan low-mediumon és elég folyamatos 30fps körül futkorászik és így is nagyon szépnek tartom a grafikát
  • OrioN the S
    X4-es proci 4gb ram és 5750 1gb

csak azért nem akarom leszedni és szenvedni vele, hogy felidegesítsem magam a látványon/negatív élményen.

bocsi az OFF miatt.
  • Skypack
    most néztem eredeti térképet ott is ottvan
  • DarkSector
    és mikor betöltött mindent, vagy nagyjából mindent, azt az eredményt kaptad, ami a képen látható? mert az silány...:)

amúgy fullhoz kell 1600mb vga ram, egyszer megnéztem. 1680x1050-ben. röhely, a mafiózó játék se kutya, és elfut a 320-as rammal.
  • zzeN
    Állítólag 50 kocsi lesz.
  • Skypack
    vettem 1 giga ramot és lettek texturáim bár mindig kellett várni egy fél órát így is hogy betöltse nagyábból mindet :D
  • DarkSector
    figy ha érdekel a külcsín, és nincs egy brutál pöcköd, monnyuk legalább egy 4870-es vga, akkor hagyd...ha nem számít hoyg minimumon megy akkor go!
  • grebber
    Elkezdtem gyűjtögetni egy kupacra az autókat.
    Nem tudom volt-e vagy van-e valami info hány féle autó lesz a játékban de szerintem elég kevés. Kb 7 különböző példány után ugyanolyanok jöttek csak.
    De gondoltam szórakozok kicsit a full egymás mellett álló kocsik tankját kilőttem az ugye egyből felrobbant és ennyi a többi kocsi nem robbant utána.
    Ezt csak azért néztem meg mert pl GTA 4-be mint a futótűz úgy robban fel az összes kocsi!
  • OrioN the S
    szal, ha nem játszottam még vele, akkor nem éri meg felrakni, hogy inkább szép emlékeim legyenek a GTA-ról? :D
  • bgabor
    Azért azt mind tudjuk, hogy visszataszítóan recés felületeket, a fura árnyékokat és a kissebb-nagyobb szaggatásokat sokkal erősebb gépen is produkálja a GTA4. Az bizony nem egy jó engine.
  • DarkSector
    odabasz, és a küldiket hol szedted fel ha nincsenek utcák meg épületek? :D
  • Csokis
    VITOPatch v1.0 PUBLIC RELEASE

http://m0.to/VITOPatch/VITOPatch.zip

Features include:

* Remove Timelimit (Timer + On-screen Display)
    * Infinite Magazine
    * God Mode
    * Infinite Ammo

Known Bugs:

* Pick up a new gun with 0 extra ammo, infinite magazine off, infinite ammo on, will end up with 0 | 0 ammo after emptying the mag. Oh well, deal w/ it.

Coming soon:

* Key bindings (we already know how to implement it, don't worry)
    * More features...
    * In-game hooking

Sorry this is late, we completely rewrote our entire codebase and changed dev environments for this, which is actually what sucked up most of our time.

If there are any comments/suggestions/questions/bugs, please post in the thread, PM us on the forum, or e-mail [email protected]
  • kill3r21
    hát ha a te konfigodon igy néz ki az elég szomorú :)
  • OrioN the S
    ezt mind az aláírásban lévő gépeddel? :D omg

szerk: gondolom +1gb ram sokat dobott :ASD
  • Skypack
    nem tudom de ez nálam nem tűnik szép grafikának ez :D legalábbis amíg csak 1 giga ramom volt így nézett ki a játék
  • kill3r21
    mégis betnvan a gueniss rekordok könyvébe.....azért az hogy bebukták kicsit erős :)
    meg nemtom miértvagytok oda, egy átlag konfigon belehet ugy állitani a gta-t hogy csunya se legyen, meg fusson igy, sztem bika nagyok az igénei az ijen embereknek, egyébként se a graf a minden :)
  • Cucmey
    Ezt és is megerősitem. Többször is vettem 20 centér hot dogot árustól. Ha meg előkapom a shotgunt többen is beszartak körülöttem.
  • bgabor
    És játék közben félpercenként váltasz a kormány és a bill+egér között? Roppant kényelmes lehet!
  • bgabor
    Azért a GTA4 szaggató, optimalizálatlan, recés látványvilágot felvonultató motorját, grafikáját 'fejlettebbnek' nevezni nagy marhaság.

A GTA4 óriásit bukott a nem megfelelő kivitelezésen és az optimalizáltságon. Erős visszaesés volt a San Andreas után. Abból sose számazik semmi jó, ha egy játék fejlesztői a kapható legjobb(és legdrágább) konfigokat feltételezik a játékosok oldalán. A rockstar erősen benézte ezt.

Ezzel szemben a Mafia2 kivállóan fut, és szerintem gyönyörű a grafikája is. A hangulata pedig egyértelműen nagyságrendekkel jobb, mint a GTA4-é volt.

Ja, és tele van a cikk olyan megállapításokkal (Utcai ételárusoktól nem lehet vásárolni, a civilek nem reagálnak ha fegyvert fogsz rájuk stb.), amik egyértelműen hamisak.
  • f4ember
    Arra még nem kaptam választ, hogy a demo miért nem működik- kormánnynal. Valaki próbálta már?
  • wollnerd #5074
    Sziasztok M2 trainerben, amiben 12 csalás van hogy a csalásokat kell aktiválni?
    kikapcsolni a rendőrséget, víz ,,megszilárdítása",korlátlan lőszer, élet.
    Ha a játék közben aktiválom kifagy, ha főmenüben, akkor kilép a windowsba.
    Hogy kell aktiválni???
    (Remélem, ide még írhatok ilyesmit!)
  • Csokis
    Végre, megvan, hogy mi volt tegnap este az a patch, innen!

Hey guys,

You may have noticed that Steam updated your PC demo last night. Here’s why:

There was an outstanding Steam PhysX installation issue where PhysX/APEX settings on MED or HIGH will only be run on the CPU, drastically lowering performance. This has now been corrected – so if you experienced this problem yesterday, things should run a lot smoother for you today! You can also get the fix here: http://www.nvidia.com/object/physx_system_software.html.

Let me know how the update worked for you, and feel free to use this thread to share your benchmarks with others!