11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Yoda001

ez-e? :)
  • celza8807
  • tommygear
    na ezt adjátok össze

• celza8807
    Ja nem is.. Bocsánat, akkor a taxi. A szélvédőn lévő napellenző miatt.
  • celza8807
    The Lassiter V16
  • Rowlend
    Na ismerős valakinek ez a kocsi?
  • DJ RX7
    nekem ugyanilyen konfig mellett (csak amd 1200+) anno tökéletesen futott. a hiba az ön készülékében van.
  • TaRka0107
    Szerintem ugyanannyi lesz az fps, grafikán már nem változtatnak. Nekem eddig úgy volt mindegyik játéknál hogy ha a demo jól ment akkor a teljes is jól ment. Szerintem emiatt nem kell aggódnunk.
  • Tomsteel
    Ezek az orrom előtt megjelenő autók elég illúzió rombolóak. Biztos ezzel próbálják kímélni a gépet, de picit távolabb is megszülethetnének.
  • Barny
    Nameg arra is emlekszem , hogy az 1.resz bitanggul nem volt optimalizalva.2,0ghz-es celeronon 256mb ram mellett gef2-essel epphogy jol ment minimumon,ejszaka meg total szaggatott holott a minimum gepigenynel az enyem legalabb 3szor jobb volt:) ugyhogy kellemes csalodas szamomra a 2-es ami nagyon jol lett optimalizalva.mar csak attol felek kicsit,hogy a teljes nem fog ilyen jol menni,mivel abban mar minden benne lesz, szerintem legalabb 30%-kal csokken majd az fps de meg igyis jonak mondhato.
  • Barny
    Igazad van.11-12 eves lehettem mikor elkezdtem tolni az 1-est 2002ben vagy 1ben..Nincs sok koze hozza es ez faj kicsit,de ettol fuggetlenul nagyon jol sikerult:).remelem a teljes jatekra nem unok ra ilyen hamar.
  • bertino
    ja, télleg, magyar kell neki.

akkor tárgytalan
  • Csokis
    Ez kifejezetten magyar...
  • Ironman2
    Irják a demó elején hogy nem minden úgy lesz a teljes játékban,ami itt szerepel a demóban.Nyomatékosan felhívják mindenki figyelmét.Ennek ellenére,már mindenki előre kritizálja a játékot.Szerintem várjuk meg a teljes játékot,és az alapján irjatok kritikákat.
  • bertino
    http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Action-Adventure-Adventure/Mafia-II/~r335329/?s=Mafia+II
  • Prince23
    nah ez már egész türhető ár.
    de azért megvárom CDG legutolsó árfrissítését
  • TaRka0107
    Én pl a mafia 1-et úgy vittem végig hogy manuálisan váltottam.
  • Yoda001
    itt

na, Csokis gyorsabb volt...
  • Csokis
    PC-re? Tessék!
  • Ironman2
    No...Cd Galaxis:12590 ft
  • PhantomAss
    szóval tegye fel a kezét aki szerint átjön az eredeti mafia hangulat
    vagy aki szerint ez nem egy gta4 kieg (akinek eddig mutattam, anélkül hogy tudta volna milyen játék, egy az egyben mindenki gta4 kiegre tippelt, persze fiatalok, akik nem játszottak az első résszel)
    én kicsit szomorú vagyok, hogy így kiherélték a játékot, szerintem semmi köze az első rész színvonalához a demó alapján
  • Jaka923
    Tudtok mondani olyan magyar webshopot, ahol olcsóbban árulják a játékot, mint 12-13 000 Ft?
  • Newreg345
    Ez nagyon komoly játék lesz.
    A gépigénye se túl nagy nekem minden Max-on 1600X1024 be minden ami lényeges bekapcsolva csak az AF-et vettem le 8X-re és az AA-t kikapcsoltam mert nem vettem ész külöbséget, így volt 60 FPS-em
    De mediumra állított PhysX-el is átlag 25 FPS-em volt a Benchmark szerint.
    Csak az az egy problémám volt a demóval hogyha megöltem egy négert az egész városban az összes néger engem lőtt. De szinte minden négernél ott figyel egy colt vagy egy revolver. És le se tudtam rázni őket. Re mélem ezt kijavítják, de a vásárlás meg a tuningolás, cipőpucolás szerintem nagyon el van találva. És még egy kérdés a végére. A pálya többi részére át lehet valahogy menní vagy egyántalán benne vannak a demóban?
  • BoneDragon
    Megvan, köszi!
  • Ironman2
    D:/Program Files/Steam/Steamapps/Common/Mafia II-Public demo
    nálam...
  • bertino
    steamapps
  • BoneDragon
    Lehet kérdezték már, de hova menti a steam a játék mappáját?
  • Barny

igy:)
    Teljesen jol megy,csak eleinte 25-30fps utana mar 30+,nem szok leesni
  • OrioN the S
    én tegnap azon röhögtem, hogy véletlen lekoccoltam a kocsiját aztán vártam, kiszállt és elkezdett balhézni, de olyan négeres akcentussal :D
  • bgreg
    Milyen video settingsben tolod?
  • OrioN the S
    :DDDDDDD az igen
  • Cucmey
    azért mert úgy hivják őket. sőt. saját magukat is. :DD
  • Ironman2
    Itt kő kövön nem maradt!
  • Barny

nagyonjo a geppuska
  • Barny

Elvoltam
  • Lunki88
    Na az előbb lelőttem mindenkit egy kávézóban, leráztam a rendőröket és mikor visszamentem sárga rendőrségi szalaggal volt körbevéve a kávézó ajtaja. "bűncselekmény helyszíne"
  • Fehercsoki
    Azért mert niggerek?Ez nagyon hülye kérdés volt...Mostantól semmit nem lehet nevén nevezni?Koszos niggerek én is nagyon utálom őket,gyakorlatilag 1 lövésből lelőnek és ha véletlen előszedem a fegyvert máris rámugrik az összes majom.
  • BoneDragon
    És ehhez miért kell n*iggerezni?
  • Cucmey
    tegnap irtam hogy csak niggereket látok az utcán. ma rájöttem hogy vannak városrészek ahol szinte csak fekák laknak és vannak ahol szinte csak fehérek.
    ahol fekák laknak ott a közbiztonság se valami jó. előhúzod a fegyvert rögtön rád támadnak a niggerek. :DDD
    ahol fehérek vannak ott ilyen nincs. :DD
    a zsaruk lefizetése fasza ötlet.
    azt a benzinkutat amit kirabolsz ott utána már nem akarnak kiszolgálni. :DDD
  • Dobronski
    Fúh, de állat játék lett. A grafika gyönyörű, gépigénye nem sok van.

Szerény konfigommal 1920x1080-ban minden maxon (no AA, 16x af) teljesen játszható (24+fps).

Vannak benne dolgok amik nem tetszenek, pl. ráfogom a fegyvert a csávóra, ő meg csak sétál tovább meg ilyesmi, de remélem orvosolják az ilyen hibákat.