11769
-
#5193 Én végignyomkodtam mindent, ezek szerint az az élmosó nem lehet valami nagy dolog, ha észre sem vettem. -
#5192 nem lehet mert dx9-es és "deferred shadinges".csak egy él elmosó effekt van élsimitásként a beállításokban -
#5191 Élsimítást hogy lehet bekapcsolni a játékban? Hiába kényszerítem driverből, rohad recés marad. -
RedRiot #5190 Nekem X2 6000+ van HD3850-el és pont játszható. Ilyen 30-40 közötti az fps de nem olyan rossz: a GTAIV-től ötvenszer játszhatóbb. -
Rainbow15 #5189 Igen, még a 3GHz is kevés lenne X2-ből. (6000+) -
bgabor #5188 Melyik változatot érdemes akkor felrakni a win 7-ből? -
RedRiot #5187 Az előbb történt egy vicces kis epizód:
sétálok az utcán Vitoval, gondoltam eleget gyalogoltam: egy tatát kirángattam az autójából és elhajtottam. Kicsivel arrébb nekikoccantam egy másik autónak: ezt már meglátta egy rendőr is, megszólalt a sziréna. Gondoltam lehúzódok, megnézem milyen opciók vannak intézkedéskor.
Igen ám, amíg a biztos úr nagy kényelmesen kikászálódott a járőrkocsiból, addig megérkezett a helyszínre a vén hülye is akitől elkommunizáltam a verdát. Odarohant hozzám, feltépte az ajtót, kirángatott a kocsiból - és ekkor ért oda a rendőr, aki szépen ráfogta a stukkert és megbilincselte az öreget. :D - mivel azt nem látta mikor elraboltam a kocsit, csak a vénember garázdaságát. :D
Egyébként tetszik a játék. Hogy lesz-e olyan mint az első rész az függ a sztoritól is. A demo alapján akár még lehet is olyan jó. A kocsik gyönyörűek, a mozgásuk nagyon igazi: mikor a szerelőnél rááll az aknára és rugózik a két tonna amerikai vas az nagyon jól néz ki. A festés csillogása is nagyon szép, olyan igazi mély fényű csillogás, és a koszolódás effekt is a legjobb amit eddig láttam. Ezek apróságok, de azért nagyon megdobják a látványt. -
#5186 ha 32bites oprendszered van akkor felesleges a 2gb-nál több ram
(mivel egy programhoz max ennyit tud címezni)
nekem semmi változást nem hozott a +2gb win 7 alatt a gta4-ben, ott a cpu a limit
ahogy látom ott az x23600 ami nem bírja, nálam ehy 4ghz-re tuningolt c2d alatt tűrhetően megy, de egy 4magos nem árt hozzá -
#5185 Lehet volt már téma, de a honlapon amit linkeltetek több megoldás is van és szerintem a legjobb, ha akad a játék.
töröld a :\Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\edit\APEX\Cloth ból Az összes filet, kivéve amik úgy kezdődnek hogy VITO, továbbá az m2skeleton.ms, illetve a ClothRemapTable.xml. (ezeket ne, a többit igen)
így csak neked fog lobogni a ruhád. Sajnos a 40es években nagy divat volt a szoknya, ezért akad ennyire a játék.
az effect mappát megtarthatod. most már be lehet kapcsolni a physixet és minden jó lesz, de ha mégsem akkor vagy töröld a maradék cloth file-t vagy töröld az effectset is. de akkor az effektek nem lesznek olyna jók. -
#5184 a többi boltba elégha rátartod a fegyvert és fogod odamész a pénztárhoz és e-betűt megnyomod -
#5183 kirabolni hogy kell? én csak egyszer próbáltam a fegyverboltot előrántottam a fegyvert erre ő is, hát meghalt, jöttek is a rendőrök :D
van valami más mód is a rablásnak? -
Rainbow15 #5182 Bocsi, már tudom mi volt a gond, elveszett a tuning, és 1.9-en ment a proci, és CPU limit volt. Most 2,6-on már jó a játék. Nem szóltam. -
#5181 ajjjajjjajjj, lesz itt sokminden, igaz nem ien mész amerre látsz stílus. -
CamelX #5180 Mivel a TDU2 csúszik, ezért tuti... mást nem tudnék említeni a címre -
#5179 érdekes vazze, jobb géped van mint nekem...
csak 1 baj van nálad az a 2gb ram, abból 850-900 elmegy a win7-re, a többi meg nem elég a játéknak.
szerezz még 2gb ramot, és faszán semmi gondod nem lesz a mai játékokkal.
a gta4-et meg pláne ne akard win7 mellett 2gb rammal kipróbálni.
az új cuccoknak álltalában 2gb ram kell, ezt ne összesen értsd, hanem a rendszer igényén fellül, amit szabadon tud használni. vagyis win7-vista esetén +900mb-ot számolj (Ultimate kiadásokon aluliakban lemehet a rendszer igénye 550mb-ra), xp-nél azért érdemes +200MB-ot.(és is néhány extrém esetben felmehet 400mb-ra is az xp igénye). ezek alapjáratban értendőek. -
#5178 én annyit mondok hogy a full játék pc-n max jobbra változhat, lassabb tutira nem lesz, eleve az újabb és újabb vga drivereknek patcheknek....vagyis akkor neked mehet a pc-s verza... -
Rainbow15 #5177 Nekem ugyan olyan rosszul megy, mint a GTA 4 :(
Remélem a belvárosban nem fog meghalni, mert a GTA ott már játszhatatlan volt. Fogjuk rá a procira. -
#5176 ebben is van, L betű. -
Majestic01 #5175 Akkor szerintem egyértelműen PC-re rendeld meg.
Ja, köszi, nem tudtam pedig néztem a Controlls-t, de nem találtam:) Lehet bezavart az a pár sör...:D -
Csokis #5174 Most is van! -
#5173 L gomb, sebességkorlátozás...
persze, tökéletesen fut, már ha azt a max 30-35fps-t annak lehet nevezni, de érdekes módon nem képregényt nézek, hanem tényleg simán fut, szerencsére lövöldözésnél, robbanásnál, tűznél se volt lassulás :) -
Majestic01 #5172 Hát szerintem, ha a demó jól futott akkor PC re rendeld meg. Nem hinném, hogy változna két hét alatt a configja. -
Majestic01 #5171 Amúgy remélem a teljes verzióba lesz sebesség korlátozás gomb.:) Régen jo volt h 40 fölé nem engedett menni. -
#5170 én még mindig nem tudom, hogy konzolra vagy gépre rendeljem, szerintetek? gépnél félek, hogy nem lesz elég a gép, mert oké hogy demónak jó, dehát kitudja... konzolon meg a lövöldözésnél lesz gond... -
#5169 Columbo-t akartam írni, na:D -
Majestic01 #5168 Hát szerintem is. Tegnap elő is rendeltem 576-ba...:) már csak két hét...:D -
#5167 Colombo
Nem összetévesztendő a Columbo című tévésorozattal, melynek főszereplője Peter Falk.
Colombo (szingaléz nyelven Kolamba, tamil nyelven கொழும்பு), Srí Lanka legnagyobb városa, egyben 1982-ig fővárosa is volt. Lakosainak száma 642 000 (2001), külvárosokkal együtt 2,25 millió. -
#5166 Colombo...
-
barmi #5165 Az tuti, hogy számomra ez lesz az év játéka akármi is jön még ebben az évben ... Öt csillagot neki! :P -
Csokis #5164 Bizony, nekem az. -
#5163 érdekes, nekem nem akad a menü, sem a játék, pont annyit tud a proci, amennyit elvártam tőle.
lehet configfüggő ez a dolog. -
#5162 ugyan ez volt velem, csak a térdre kényszerítés után elfutott a gyerek, rendőrök meg utána simán hátba lőtték, aztán heló :)
én csak azt figyeltem meg, hogy milyen apróságokra is figyeltek... vannak akik zsebre tett kézzel, lehajtott fejjel sétálnak, majd amikor átakarnak menni az úton a forgalom előtt (ugye hol máshol...), akkor egyszerűen látszik a mozdulataikból, hogy sietnek át, nehogy elbassza valaki
és igenis itt is él a város, hiába a nagy "gétéázás", van aki cigizik, miután elszívta továbbindul a dolgára, ott a ház mellett valaki pont újságostól vett egyet, az újságos utána egyik kezéből rakott a másikba egyet, hogy aki akar, az vigyen csak :) -
#5161 jó szórakozás lehet hogy megfordulni nem tudsz a controllerrel
és még csalsz is
-
#5160 Nem. Egyébként pár dolog amit ma vettem észre:
A boltok,benzinkutak kirabolhatók, a legtöbb zseton a fegyverboltban van.
A rendőrök kapásból rámennek mindenkire akinél fegyver van,a fekákra is,bunyónál pedig nem csak minket rendszabályoznak. PL elővettem a stukkert a nigró városrészben,erre elővette egy feka is,én gyorsan elraktam mert láttam jön rendőrautót. A feka nem tette el erre kiugrottak a jardok a kocsiból és nekiestek-> térdre kényszerítés..:D
-
#5159 tudtátok hogy meg lehet szerelni a kocsit ha lerobban?
-
#5158 Oké,már töröltem,leesett:D
Kíváncsi leszek elrejtik-e megoldják-e hogy a physx hack ne működjön,mert erős szánalom hogy ha leveszem a ruhalibegést,minden más physx effekt marad (high physx), akkor sem megy le 30 alá az fps atival,még a legnagyobb törmelékhalmaz és gumifüstölés közben se...:D
-
#5157 látom egyketten bele is zavarodtak, a detail csikok a gta4be vannak nem a mafiába xD -
#5155 tuod a detail csíkok a grapics menüpont alatt....mindent fel nyomatsz, és alatta írja hogy kell 1500-1600mb vram... -
McCartman #5154 godmodeban? áh mi ebben a pláne -
Csokis #5153 Készítettem egy ~15 perces kis videót 720p-ben, amiben jól elszórakoztam!