11769
-
#5233 Nem is rád írtam az ócsárolást.:)
Egy rakat fórumon megy a rizsa hogy a gta4 így meg úgy. Ennyi. -
#5232 jah értem, csak arra gondoltam hogy azért van gondolom kevesebb mert minőségre jobb, ez persze ugye nem azt jelenti hogy a minőség tudja pótlni a mennyiséget, de játékokban álltalában ez öröktörvényű.
amugy itt találtam érdekességképpen arra egy példát, amit irogattam 1611mb vram kell a full-hoz!!!! O_o
2db 4870x2-essel tudta a srác megoldani...szép így néznegetni, de hogy ennyi pénzt egy játék végett...fúúúúú
érdekesség: gta4 fullhd minden maxon. core i7 + 2xhd4870x2
bár még most is gondolkodom, 2db x2-es vga 4gb vram és ebből miért csak 1700valamenyit lát a játék elérhetőnek...:) -
#5231 Miért lenne más mindkét játék sandbox csak éppen más korban játszódnak. Ha azt nézzük ez is csak egy GTA klón mivel úgy tudom annó a GTA3-mal indult ez az egész sandbox, az már más hogy odaveri a GTA-t, de akkor is ugyanaz a kategória. -
SAFIII #5230 Én nem ócsároltam a Mafia-t, nagyon is szerettem az első részt.
Annyit jegyeztem csak meg h az már régi játék szal nem kellene hozzá hasonlítani, ennyi erővel még jó hogy nem a Gta 3mat veszed elő csak h nagyobb sikerélményed legyen -
Ironman2 #5229 Nem is kéne összehasonlítani a 2 játékot szerintem.Más tészta,mind a kettő -
#5228 Ki nem sz@rja le a lényeg hogy állandóan megy gta oldalról az ócsárolás,és rohadtul semmi értelme mert üres fröcsögés.
Dark nem a grafikáról meg a megjelenített emberek autók számáról írtam hanem az életről és életszerüségről.
-
#5227 yuppi :D thx -
SAFIII #5226 A GTA 4 2007 tavaszán jelent meg szal lassan 3,5 éve... -
#5225 néztem maxon a gta4-et, ez franctudja mennyire merném így kijelenteni...:)
nem számoltam meg egyikben sem az egy adott helyen megjelenített tárgyakat, emberek, autókat de azért valamennyire érthető a gta4 részéről, mert amiket eddig gta klónokban láttam autokat, a legszebbek a gta4-ben voltak, vannak.
külön aútós játékot készíthetnének belőle...nem a legdurvábbat ami llétezik, de ekkora városban ien fasza autokat lemodellezni, azért szép dolog szerintem...:P
az emberek vegyes érzést váltanak ki belőlem, karakterek, meg a mafia-ban szuperek, ezért lenne jó ha összejönnének és egy Mafia Theft Auto 5-öt hoznának létre coopban...:) -
Ironman2 #5224 Steam-en van! -
#5223 steamen jah :D -
#5222 Van már letölthető demó? :D -
Ironman2 #5221 Mire érdemes terhelni az APEX Physic-et.Processzorra,vagy GPU-ra? Vagy maradjon auto beállitás a windowsban? -
#5220 jah szorrí, azért írtam nem biztosra, akkor lehet a 32bitessel kevertem, mert ott volt ezekszerint régen felháborodás, hogy az miért csak 3.25-öt lát Ultimate tulajdonságaihoz képest.
előre szólok nem emlékszem pontossan, de ha jól tudom azért volt meghökkentő mert régen a vista ultimate mindkét verziója képes volt felismerni.
ebben nem vagyok nagyon otthon, nem tartottam fontosnak eddig foglalkozni ezzel, ment minden, meg amúgyis nem ez az adottság szerint választok oprendszert. :)
szóval akkor bocsesz -
#5219 Öhm...
A nigró negyedben azért óvatosan a fegyver előrántással a boltokban. A fegyverboltban különösen,mert nem szarozik a papi...:D
Gta fanoktól olvastam hogy itt nem él a várós...
Szerintem csak ebben a demoban nagyobb az élet és az életszerűség,mint a GTA4-ben.
A sofőrök kapásból okosabbak,kikerülnek,sőt még arra is odafigyelnek ha kereszteződésbe bevágódsz nem átmennek mint a hülye hanem satufékkel reagálják ahogy kell.
Nigró negyedben egyik feka pisztoly fogott a kezében,jött a szirénázó rendőr,feka elrakta a stukkert,kéz a zsebbe és sietve elindul a sikátorba,rendőrök utána térdre kényszerítették de a feka el akart rohanni. Hátba lőtték,erre szabályos bandaháború tört ki a rendőrök és a fekák között.
Nagyjóság ez! -
#5218 Olvass csak utána a kor történelemnek és a feketék helyzetére az 1900-as évek elején. -
#5217 "úgy emlékszem 64bites is 3.25-öt ismer fel."
Csúnya is lenne:) -
#5216 első mondat námjó.
-
#5215 úgy emlékszem 64bites is 3.25-öt ismer fel.
másrészt valóban előfordulhat, de ha lemegy magától játék alatt 500mb-ra, az is elég indok a több ram-ra, illetve én ALAPÉRTELMEZETTRE írtam, vagyis felteszed a oprendszert, és benézel a rendszer-be.
valamint a ram beszerelésekor valóban 3.25-öt jelez ki, csakhogy a 4gb az a dual miatt érdemes betenni, nem mondom senkinek hogy vegyen 3gb-ot, meg egy 256-ost.
mindegyis, akkor maradjunk 3 db 1gb-os modulnál, lenne fejlődés ez 100%, ha nagyobb felbontában akar valaki nyomulni.
crysis nálam csutka graffal 1200mb-ot evett kb a benchmark szerint, valóban lehet átmenet, ha azt írják hogy 1.5GB kell és csak 1200-ig megy monnyuk ha full minőségben nem lehet bemérni 100%-ra, de legtöbb esetben 2db 2gb-os ramot szoktak bevágni, és etéren letudhatjuk a dolgot, 4 gb fölé hiába megy az ember, mivel 1-2 játék létezik ami 3gb-ot ir a gépigényhez.
itt 4gb ram után CPU és GPU a lényeg. :) -
#5214 azért abban egyezzünk meg kevésbé kedvelt kis barátom, hogy a VALÓSÁGBAN USA-ban sem nagyon élnél tovább, amint kiérnek a rendőrök, neked annyi....
érdekes, hogy engedik az ilyen erőszakot, aztán ŐK a világ csendőrei... -
#5213 Most írtam jó sokat,de inkább kitöröltem,hagyjuk ezt a témát... -
#5212 ebben nem lennék biztos.
amúgy csak poénnak szántam a dolgot. :P -
#5211 hát ez nem így van.a win7 alkalmazkodik a ramhoz.amíg 2gb-om volt 500mb-ot most hogy 4gb-om van 900mb-ot vesz el alapból a win7. ja és vehetsz nyugodtan még 2gb ramot a 32bites rendszerhez.(3.25gb-ot kezel a 32 bites)nekem ég és föld különbség volt így is pl a gta 4-nél. -
#5210 Nagyon helyes.Sokkal jobb lenne ha a valóságban is ez lenne...És akkor nem az lenne hogyha csak csunyán nézel egy ilyen c típusú élőlényre(magyarországi niggerekre gondolok) akkor már rögtön rádfogják hogy rasszista vagy és véletlen sem csak az nem tetszik ahogy éppen meglop:S -
#5209 ha több mint 2gb memóriád van akkor a 64 bitest -
#5208 már értem, hogy miért nem unjátok meg a demót :D... -
McCartman #5207 basszus RedRiot milyen igazad van.
várja a postást a segéllyel.
-
#5206 vízbe lökött néger emberek, lelőtt vérbefagyott emberek, rendőrök térdre kényszerítik a négert a képen miközben a nagy maffiózó, ott áll 2 méterre tőle...lol
:D -
#5205 szerintem lassan bírósági ügy lesz ebből, ha továbbra is ien fajgyűlölőnek tűnő képeket raktok be...
nem is értem a készítők lelki világában mi volt, mi zajlott a játék készítése folytán....:) -
McCartman #5204
ezután jött a tarkólövés.
és még én vagyok rasszista. -
RedRiot #5203 Ha jól tudom csehek fejlesztik a játékot. Nos, brazilok ott is vannak: lehet hogy a néger AI-t a fejlesztők saját mokka-élményeik alapján programozták. :D -
RedRiot #5202 Ebben az esetben nem végeztek teljes munkát: az egyik életben maradt és szalad a kisebbségi jogvédő ombudsmanhoz. :) -
McCartman #5201
@RedRiot: én nem öltem meg egyet se , azt hiszem rendőri túlkapás történt.:D -
#5200 "leütöttem egy feketét erre ugye az összes rámrontott a környéken."
A kis hazánkban élő(sködő) "brazilok" is pont így viselkednek. -
RedRiot #5199 Izé, nem vagy te egy kissé fajgyűlölő egész véletlenül? :) Kár hogy nincs Vitón KKK-csuklya. :)) -
#5198 hát Ultimate-et, mert a többinél az a kb 300-400MB eltérést szerintem full meg lehet oldani, azon nem fog múlni a dolog, manapság mindenkinek szerintem alapba 4gb ddr2 van, ami elég egy ultimate-nak és a játékoknak.
ha veszel win7-et akkor azt kell érdemes venni, aminek a funkciói megfelelnek az adot igényeknek és a legolcsóbb.
Start, Home, Premium, Professional, Ultimate -
#5197 hehe:) nekem ilyesmiben meg nemvolt reszem sajnos.lehet mert altalab fehereket oltem vagy rendoroket -
McCartman #5196 leütöttem egy feketét erre ugye az összes rámrontott a környéken.
én meg egy biztosurnál kerestem menedéket.
a végén már jött erősítés is én meg páholyból néztem ahogy lődözik le a feketéket akik mind rám pályáztak.
láttam egy érdekes animációt is, rendőrök üldözőbe vettek gyalogosan egy fekát , elkapták már bilincselték volna meg de elszaladt erre szó nélkül agyonlőtték.
odament hozza az egyik rendőr , mintha megnézte volna a pulzusát nyaki ütőérnél , utána lecsukta a szemét. -
#5195 aztarohadt
mint a resident evil 5be XD -
McCartman #5194 Buli van a gettóban.