11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Skynet
    Nem is rád írtam az ócsárolást.:)
    Egy rakat fórumon megy a rizsa hogy a gta4 így meg úgy. Ennyi.
  • DarkSector
    jah értem, csak arra gondoltam hogy azért van gondolom kevesebb mert minőségre jobb, ez persze ugye nem azt jelenti hogy a minőség tudja pótlni a mennyiséget, de játékokban álltalában ez öröktörvényű.

amugy itt találtam érdekességképpen arra egy példát, amit irogattam 1611mb vram kell a full-hoz!!!! O_o
    2db 4870x2-essel tudta a srác megoldani...szép így néznegetni, de hogy ennyi pénzt egy játék végett...fúúúúú
    érdekesség: gta4 fullhd minden maxon. core i7 + 2xhd4870x2
    bár még most is gondolkodom, 2db x2-es vga 4gb vram és ebből miért csak 1700valamenyit lát a játék elérhetőnek...:)
  • CalebJoe
    Miért lenne más mindkét játék sandbox csak éppen más korban játszódnak. Ha azt nézzük ez is csak egy GTA klón mivel úgy tudom annó a GTA3-mal indult ez az egész sandbox, az már más hogy odaveri a GTA-t, de akkor is ugyanaz a kategória.
  • SAFIII
    Én nem ócsároltam a Mafia-t, nagyon is szerettem az első részt.
    Annyit jegyeztem csak meg h az már régi játék szal nem kellene hozzá hasonlítani, ennyi erővel még jó hogy nem a Gta 3mat veszed elő csak h nagyobb sikerélményed legyen
  • Ironman2
    Nem is kéne összehasonlítani a 2 játékot szerintem.Más tészta,mind a kettő
  • Skynet
    Ki nem sz@rja le a lényeg hogy állandóan megy gta oldalról az ócsárolás,és rohadtul semmi értelme mert üres fröcsögés.

Dark nem a grafikáról meg a megjelenített emberek autók számáról írtam hanem az életről és életszerüségről.
  • Gubberx
    yuppi :D thx
  • SAFIII
    A GTA 4 2007 tavaszán jelent meg szal lassan 3,5 éve...
  • DarkSector
    néztem maxon a gta4-et, ez franctudja mennyire merném így kijelenteni...:)
    nem számoltam meg egyikben sem az egy adott helyen megjelenített tárgyakat, emberek, autókat de azért valamennyire érthető a gta4 részéről, mert amiket eddig gta klónokban láttam autokat, a legszebbek a gta4-ben voltak, vannak.

külön aútós játékot készíthetnének belőle...nem a legdurvábbat ami llétezik, de ekkora városban ien fasza autokat lemodellezni, azért szép dolog szerintem...:P
    az emberek vegyes érzést váltanak ki belőlem, karakterek, meg a mafia-ban szuperek, ezért lenne jó ha összejönnének és egy Mafia Theft Auto 5-öt hoznának létre coopban...:)
  • Ironman2
    Steam-en van!
  • MR ME
    steamen jah :D
  • Gubberx
    Van már letölthető demó? :D
  • Ironman2
    Mire érdemes terhelni az APEX Physic-et.Processzorra,vagy GPU-ra? Vagy maradjon auto beállitás a windowsban?
  • DarkSector
    jah szorrí, azért írtam nem biztosra, akkor lehet a 32bitessel kevertem, mert ott volt ezekszerint régen felháborodás, hogy az miért csak 3.25-öt lát Ultimate tulajdonságaihoz képest.
    előre szólok nem emlékszem pontossan, de ha jól tudom azért volt meghökkentő mert régen a vista ultimate mindkét verziója képes volt felismerni.

ebben nem vagyok nagyon otthon, nem tartottam fontosnak eddig foglalkozni ezzel, ment minden, meg amúgyis nem ez az adottság szerint választok oprendszert. :)

szóval akkor bocsesz
  • Skynet
    Öhm...
    A nigró negyedben azért óvatosan a fegyver előrántással a boltokban. A fegyverboltban különösen,mert nem szarozik a papi...:D

Gta fanoktól olvastam hogy itt nem él a várós...
    Szerintem csak ebben a demoban nagyobb az élet és az életszerűség,mint a GTA4-ben.

A sofőrök kapásból okosabbak,kikerülnek,sőt még arra is odafigyelnek ha kereszteződésbe bevágódsz nem átmennek mint a hülye hanem satufékkel reagálják ahogy kell.
    Nigró negyedben egyik feka pisztoly fogott a kezében,jött a szirénázó rendőr,feka elrakta a stukkert,kéz a zsebbe és sietve elindul a sikátorba,rendőrök utána térdre kényszerítették de a feka el akart rohanni. Hátba lőtték,erre szabályos bandaháború tört ki a rendőrök és a fekák között.
    Nagyjóság ez!
  • MerlinW
    Olvass csak utána a kor történelemnek és a feketék helyzetére az 1900-as évek elején.
  • MerlinW
    "úgy emlékszem 64bites is 3.25-öt ismer fel."

Csúnya is lenne:)
  • bertino
    első mondat námjó.

• DarkSector
    úgy emlékszem 64bites is 3.25-öt ismer fel.
    másrészt valóban előfordulhat, de ha lemegy magától játék alatt 500mb-ra, az is elég indok a több ram-ra, illetve én ALAPÉRTELMEZETTRE írtam, vagyis felteszed a oprendszert, és benézel a rendszer-be.
    valamint a ram beszerelésekor valóban 3.25-öt jelez ki, csakhogy a 4gb az a dual miatt érdemes betenni, nem mondom senkinek hogy vegyen 3gb-ot, meg egy 256-ost.
    mindegyis, akkor maradjunk 3 db 1gb-os modulnál, lenne fejlődés ez 100%, ha nagyobb felbontában akar valaki nyomulni.

crysis nálam csutka graffal 1200mb-ot evett kb a benchmark szerint, valóban lehet átmenet, ha azt írják hogy 1.5GB kell és csak 1200-ig megy monnyuk ha full minőségben nem lehet bemérni 100%-ra, de legtöbb esetben 2db 2gb-os ramot szoktak bevágni, és etéren letudhatjuk a dolgot, 4 gb fölé hiába megy az ember, mivel 1-2 játék létezik ami 3gb-ot ir a gépigényhez.

itt 4gb ram után CPU és GPU a lényeg. :)
  • Frank99
    azért abban egyezzünk meg kevésbé kedvelt kis barátom, hogy a VALÓSÁGBAN USA-ban sem nagyon élnél tovább, amint kiérnek a rendőrök, neked annyi....

érdekes, hogy engedik az ilyen erőszakot, aztán ŐK a világ csendőrei...
  • Fehercsoki
    Most írtam jó sokat,de inkább kitöröltem,hagyjuk ezt a témát...
  • DarkSector
    ebben nem lennék biztos.
    amúgy csak poénnak szántam a dolgot. :P
  • tomo05
    hát ez nem így van.a win7 alkalmazkodik a ramhoz.amíg 2gb-om volt 500mb-ot most hogy 4gb-om van 900mb-ot vesz el alapból a win7. ja és vehetsz nyugodtan még 2gb ramot a 32bites rendszerhez.(3.25gb-ot kezel a 32 bites)nekem ég és föld különbség volt így is pl a gta 4-nél.
  • Fehercsoki
    Nagyon helyes.Sokkal jobb lenne ha a valóságban is ez lenne...És akkor nem az lenne hogyha csak csunyán nézel egy ilyen c típusú élőlényre(magyarországi niggerekre gondolok) akkor már rögtön rádfogják hogy rasszista vagy és véletlen sem csak az nem tetszik ahogy éppen meglop:S
  • PhantomAss
    ha több mint 2gb memóriád van akkor a 64 bitest
  • OrioN the S
    már értem, hogy miért nem unjátok meg a demót :D...
  • McCartman
    basszus RedRiot milyen igazad van.
    várja a postást a segéllyel.
  • DarkSector
    vízbe lökött néger emberek, lelőtt vérbefagyott emberek, rendőrök térdre kényszerítik a négert a képen miközben a nagy maffiózó, ott áll 2 méterre tőle...lol
    :D
  • DarkSector
    szerintem lassan bírósági ügy lesz ebből, ha továbbra is ien fajgyűlölőnek tűnő képeket raktok be...
    nem is értem a készítők lelki világában mi volt, mi zajlott a játék készítése folytán....:)
  • McCartman

ezután jött a tarkólövés.
    és még én vagyok rasszista.
  • RedRiot
    Ha jól tudom csehek fejlesztik a játékot. Nos, brazilok ott is vannak: lehet hogy a néger AI-t a fejlesztők saját mokka-élményeik alapján programozták. :D
  • RedRiot
    Ebben az esetben nem végeztek teljes munkát: az egyik életben maradt és szalad a kisebbségi jogvédő ombudsmanhoz. :)
  • McCartman

@RedRiot: én nem öltem meg egyet se , azt hiszem rendőri túlkapás történt.:D
  • Lunki88
    "leütöttem egy feketét erre ugye az összes rámrontott a környéken."

A kis hazánkban élő(sködő) "brazilok" is pont így viselkednek.
  • RedRiot
    Izé, nem vagy te egy kissé fajgyűlölő egész véletlenül? :) Kár hogy nincs Vitón KKK-csuklya. :))
  • DarkSector
    hát Ultimate-et, mert a többinél az a kb 300-400MB eltérést szerintem full meg lehet oldani, azon nem fog múlni a dolog, manapság mindenkinek szerintem alapba 4gb ddr2 van, ami elég egy ultimate-nak és a játékoknak.

ha veszel win7-et akkor azt kell érdemes venni, aminek a funkciói megfelelnek az adot igényeknek és a legolcsóbb.

Start, Home, Premium, Professional, Ultimate
  • Barny
    hehe:) nekem ilyesmiben meg nemvolt reszem sajnos.lehet mert altalab fehereket oltem vagy rendoroket
  • McCartman
    leütöttem egy feketét erre ugye az összes rámrontott a környéken.
    én meg egy biztosurnál kerestem menedéket.
    a végén már jött erősítés is én meg páholyból néztem ahogy lődözik le a feketéket akik mind rám pályáztak.

láttam egy érdekes animációt is, rendőrök üldözőbe vettek gyalogosan egy fekát , elkapták már bilincselték volna meg de elszaladt erre szó nélkül agyonlőtték.
    odament hozza az egyik rendőr , mintha megnézte volna a pulzusát nyaki ütőérnél , utána lecsukta a szemét.
  • Barny
    aztarohadt
    mint a resident evil 5be XD
  • McCartman
    Buli van a gettóban.