11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • fook
    van hozzá time limiter kilövő ?
  • Lunki88
    Neki már megvan a játék biztos.
  • Csokis
    Ezt meg hogy?!
  • kirol
    Csak be van baszva, mint atom. :D
  • tomo05
    hogy kell megszerelni a kocsit ha lerobban??mert felnyitni feltudom a motorháztetőt.mondjuk én szétküldtem a motrot?nem lerobbant :D:D
  • Skypack
    Legtöbb dolog nem bug hanem csak kihagyták nem került bele hiszen ez egy demó és ott ketyeg gyárilag a 10 perc és a terület korlátozás is a készitőknek nem az volt a céljuk hogy megtalálj mindent a városban szabadon hanem hogy megtudd pl hogy megy a gépeden meg végig játsz egy küldetést és egy hozzávetőleges tapasztalatot hogy körülbelül milyen is lesz a játék ezt elolvasva ha itt minden igaz akkor rengeteg dolog maradt ki. Kiváncsi leszek ezek közül mik kerülnek be a teljesbe.
  • Jamirofan89
    Csávókám a betonon szörfölt

Vannak dolgok,amik nem tetszenek a játékban.Nem súlyos hibák,de annál sajnálatosabb például: bemegyek a ruhaboltba az eladó kedvesen mosolyog rám,hátul nézelődik egy néger akihez odamegyek,kikezdek vele,majd elagyalom.Az eladó még mindig mosolyog rám a többi vevőt sem zavartuk meg.
    Másik:ha gumit égetek az út közepén vagy csúszkálok a kocsival a járókelőknek ez mindennapos lehet,mert arra se fordulnak.Ez a 2 dolog nem tetszik,de minden más szuper.
  • Csokis
    Hozzá ez!

• Csokis
    Link Az előző nem akar működni.
  • Csokis
    Hoppá, mit találtam! Dynamic car damage!
  • Bence94
    uszás,kézi váltó nem bug hanem "un ficsőr" nem lesz teljesbe sem... annak idején akkorát hantáztak, hogy "olyan hiper törés lesz mint a burnout paradiseba" ezt a nagy lovat... tényleg senkit sehogy nem lehet megütni és a az emberek fizikája egy szintén szar euphoria után főleg (nem értem miértnem használják ők is) és leragadnak a földre ez eléggé illuzio rombolo.vitot nem tudom "elüttetni" hanem csak jajdul egyet és kiegyenesedik ha neki megy egy auto...
  • grebber
    Legtöbb demóból már amit képesek pc-re kiadni azok alapján kamu!
    De majd nemsokára kiderül és akkor mindenki derül vagy nem!
  • DarkSector
    a szöveget értem, már sablon, minden játék demojában be van szúrva...éppen ezért van a hitetlenkedésem...de bárcsak igazad lenne...aztmondom.
  • bertino
    meg se értetted ember, ami oda van írva minden egyes indítás után.

pedig még átlépni se lehet, direkt azért, hogy elolvasd valamelyest, ha már kikerülni ugysem tudod.
  • Yoda001
    Bence helyett gondolom nekem akartad írni, sebaj... várjuk a játékot!
  • bertino
    sosem lehet tudni, hogy kamu vagy sem.
  • DarkSector
    csak furának tartanám, tegyükfel van 20 bug, köztük akkorák, minthogy nincs úszás, kézi váltó....ezeket hol lehet 12 nap alatt kijavítani, még ha nem is számolom azt hogy a 12 nap a polcokra kerüléshez kell, nem a végleges sokszorosítás kezdetének ideje...:)
    vagy rosszul gondolkodtam? :)
    és akkro a falba olvadás, ahhoz kemény ujraírás kell, egy játékban ezt nem lehet hipp-hopp megoldani...
  • grebber
    Legtöbbször ez a szöveg kamu.Aztán nehogy pofára esés legyen a fullban hogy amikért sokan sírunk nem lesznek benne /ugyanúgy lesznek mint a demóban!

Bence94: Ezt én is néztem mentem mindenfelé és pl egy férfi meg egy nő ültek kint egy napernyő alatt a széken és nem lehetett őket megütni mintha ott sem lettek volna!

• bertino
    és ennek mi köze ahhoz, amit írtam ? :D
  • DarkSector
    12 nap van vissza.
  • bertino
    elolvasta bárki is amugy a demo elején levő 2 sort indítás után ?
  • DarkSector
    nekem tuid mi baszta a csőrömet? meg amugy más játékban mikor meglátom hogy belóg a fegyver vagy valami testrésze a figurának a falba...vicces.
  • Yoda001
    nekem csak az az érdekes, hogy különösebben az ütésnek semmi hatása (se autót, semmit az égvilágon nem lehet megütni, még a konténeren is átütöttem)... futás közben is lehet ütni ugye, de akkor már embert se... remélem a robbanásos dolgot és ezt is megoldják...
  • DarkSector
    télleg eltünik oszlop néha, mert eddig nem vettem észre, de az télleg vicces lenne...:P
  • Bence94
    ilyenkor elgondolkodom és azt mondom:mi a faszt csináltak ezen ennyit ? fiziksz meg kocsonya ruha effektus de mondjuk ha kidöntök egy oszlopot az pillanatok alatt eltűnik ilyen kor a fzikszel mivan ? highon "annyira jól lengedezik a ruha meg minden törmelék ezerdearabokban hever de egy bazinagy oszlop az orrom előtt eltűnik...
  • grebber
    Az ezért elég fos hogy alig pár méterre a kocsitól amit felrobbantok semmi nem történik velünk mintha ott sem lennénk.Ezért nem is robbannak fel az egymás mellett lévő autók sem szerintem mintha a robbanásnak nem lenne hatása másra!
  • McCartman
    viszont az eldobott tár rögtön eltűnik.
  • Yoda001
    tök jó, vérnyomok nagyon sokáig megmaradnak
  • [HUN]FaTaL
    ctrl+alt+del vagy felbontásváltás megoldja
  • tomo05
    olvass vissza!van trainer!
  • pauly
    :D
  • xido
    Nem..én olyat nem értek,hoy leállítom a játékot és az egész képernyő fénykontraszt aránya elmegy sötétbe,monitor skálázó szerint meg normálisan áll...
  • MerlinW
    Linkeden az első kommenten jót mosolyogtam:)

"the worst thing happened to me. my mom came in the instant i opened the first magazine. then the next 10 min we had an uncomfortable talk."

• Police88
    válaszolok magamnak :D akit érdekel
  • strebacom
    Becsajoztam....

• Kaslerka #5238
    Srácok valaki tapasztalt már olyat Win7nél, hogy pár perc játék után automatikusan beb*sz egy ablakot, hogy az exe hibát észlelt és leáll..
  • Keroz1n
    Hogy lehet így "kitolni" a játékidőt?Tudtommal csak 10percet lehet tolni.Vagy valahogy ki lehet játszani?
  • DarkSector
    félreértesz, én értem és tanultam is infót, nem ezzel van a gond, hanem mint írtam nem foglalkozom ien dolgokkal, talán 1x néztem eddig meg hogy mennyit ismer fel a rendszer....

nem azt írtam, hanem akkor mikor olvastam ezzel kapcslatban sokan nem tudták mire vélni ezt.
    (ha persze jól emlékszem, nincs most vista feltéve sehová....hogy megnézzem.)

persze égvilágon semmi eltérést nem tapasztaltam, tapasztalok, hogy mi mennyit ismer fel, ahogy te írtad igazából 3gb is elég lenne.
  • Police88
    A konyhapulton és az egyik ruhabolt pultján kívül van még vhol playboy a demoban? :D
  • MerlinW
    Olvass:)

A "miért ennyit lát" dolgok alapvető matek és info szabályok. Ha meg szeretnéd érteni, olvass utána a memóriacímzéseknek, a bináris számrendszernek, a 32/64bites rendszereknek, és mindenre választ kapsz.

Egyébként 32-bites rendszerhez felesleges a 4GB RAM, hiszen egy alkalmazás nem kaphat 2GB-nál több memóriát. Vagyis 3GB bőven elég egy 32bites rendszert futtató masinába.