11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • OrioN the S
    :D
  • voodoo98
    pontos link
  • voodoo98
    Ez
    alapján:
    51 és 55 között játszódhat, de ez egy fiktív misszió az eredetiben az így ebben a formában nem lesz, tehát nem lehet tudni.
    Vannak autók, amiknek az eredetije 58-59-es, zenék is vannak 59,60-ból is, szóval nem lehet pontosan meghatározni.
  • marco2
    Szerintem kasszasiker lessz ez a játék.
  • szabii98
    5 perc volt vissza hogy elérjek a küldihez és már Thompsont árult a Fegyverárus.Kilépek az ajtón és socival fejbe lő a zsaru:(
  • RedRiot
    Az már elég neki, nekem is az van. Azért az esős és éjszakai missionöktől fosok egy kicsit, hogy oda már kevés lesz. :/
  • RedRiot
    Valószínűleg itt is egy több éven át elhúzódó sztori lesz mint az első résznél. Ha jól emlékszem az '30-ban kezdődött és vmikor '38-39-ben lett vége.

A Mafia2-ről láttam olyan képeket, videókat ahol a legújabb autók kb. '46-47-es évjáratúak lehettek, a demó missiont pedig ugyanígy autók alapján kb. 1957-re lőném be.
  • WinStar
    tudom,vagyis akkor 3 ghz-s dual core kell neki?
  • OrioN the S
    Minimális

CPU: Pentium D 3Ghz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher
  • WinStar
    baromira nem értem....szóval akor dual core kel lneki nem?
  • wednes
    Azt, hogy mikor játszódik arra én is kíváncsi lennék. Azt olvastam sok helyen a 40-es évek második fele és az 50-es évek első felében járunk. Hiszen a 2. világháborúból térünk vissza és ott kezdődik a történet.
  • OrioN the S
    megnézed a minimum gépigényt és lőn világosság.
  • WinStar
    Sziasztok.Dual Core kell neki Xp alá is minimum? :(
    Mert nekem simán csak 3.06-os géepm van Hd2400-assal.Fog menni rajta szerintetek?Vagy kurvára fog szaggatni? :S
  • kirol
    Ott a saját autódat hiába lövöd, nem robban fel, csak a túloldani kettő. :D
  • szabii98
    Ha csinálom az 1. küldetést és amikor lőni kell az ablakból a golyószóróval, ott el lehet menni szabadon kóborolni?:D
  • Fehercsoki
    Szerintem fogy,de nem volt még annyi ideig kocsim hogy nagyon látványos lenne a benzin fogyása.
  • Palesz2
    amugy demoba, ki tud fogyni a benzin?
  • zaki
    ja, az más :)
  • Csokis
    Már rég linkeltem ezt egyébként. Amúgy így csinálta:

"-You can add a non steam game and change the name of the .exe file
    -Yes but that would say "In non-Steam Game" If your looking at my game list i pre-ordered it."
  • samuRaihax
    most tart 0.7óra playednél, ha nem változik akkor csak valami bug, de ha nő akkor nem az :p
  • Csokis
    Ki van iktatva az rendőr AI a videóban, azért!
  • zaki
    rendőrök viselkedése vicces :o
  • voodoo98
    Köszi! EZ k jó!:D
  • Csokis
    Összes fegyver trainer!!!

Hozzá a bemutató videó:
  • OrioN the S
    nem... mi nem a demóval játszunk.
  • RedRiot
    Egyébként komoly játék lesz ez uraim. Nekem őskövület gépem van, ráadásul Atival így kimaradok a Physix szépségeiből de már így is magával ragadott a feelingje és alig várom a full verziót. Hihetetlenül átjön a kor és a helyszín hangulata, ahogyan az első résznél is.

Én kiszúrtam mégegy apróságot, de ez lehet hogy csak az olyan autóbuzikat zavarja mint pl. én is vagyok: a játék ugye kb. az ötvenes évek közepén játszódik. (Látni benne az '57-es Ford és az '57-es Chevy megfelelőit.) Az utcán néha megjelennek erősen rozsdás, teljesen lepattant kocsik. Ez rendben is van, csakhogy ezek 4-5 éves autók. :) OK hogy gyönyörűen meg van csinálva a rozsda és a matt fényezés, de ezeket inkább csak a régebbi autókra kéne "rátenni".

Más: akinek megy a Physix menjen el arra a részre ahol földutak vannak: már Physix nélkül is állatul néz ki ahogy a földet és a sarat szórják a kipörgő kerekek. Az autók mozgása baromi jó, boruláskor is érezni a tömegüket.

Tetszik még az is mikor autóval menekülök és arra nyitnak tüzet: a lövedékek hangja és ahogy sérül a kocsi nagyon el van találva. Nagyon realisztikusnak érződik. Nem kell attól félni hogy vki egy pisztollyal üzemképtelenné teszi a járgányt, de azért érezni hogy nem egészséges a helyszínen maradni. :)

OK, vannak bugok nem is kevés, de azoktól függetlenül nagyon élvezetes a játék, érezni hogy sok meló van benne. Kár hogy nincs benne baseball ütő, olyan szívesen szétvernék vele néhány autót. :)))
  • szabii98
    Ti is a Demóval játszatok?Hogy viszitek eddig, nem csináltok küldetést?:D
  • RedRiot
    Azok a gyalogosok ha eljönnének Pestre max. fél óráig maradnának életben.:))))
  • Jaka923
    Nézzétek meg ennek a gyereknek a Steam profilját. Már játszott a teljes játékokkal és ki is vannak téve az achivementek.
  • DarkSector
    nah ez a példa rá, hogy nem sima effectekről van szó, ez nem olyan füst, mint amiket sima fizika elbír, nézze meg mindenki, itt tökéletessen látszik, hogy a füst nem egy fix effect, ha a kocsi áthalad, vagy légáramlatot csinál, a füst "reagál" rá!!!
    legelőször a batman aa-ban volt ien mindjárt az elején.
  • celza8807
    Figyelem, talán SPOILER téma:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Volt szó arról, hogy a mafia 2-ben talán nekünk kell végezni Tommy Angeloval. Mivel nem én hoztam fel a témát először, így persze utánanéztem egy kicsit, és teljesen véletlenül rátaláltam a gépen egy korai Mafia 2 Trailerre, amiből ezeket a képeket kivettem:
    Link1
    Link2

Ez szerintem a "Hillbilly" az első részből.
    Itt van a teljes outro: Video
    vagy csak a kép a mafia 1-ből.:LINK

• tenkenorman
    nem hasztalan, szerintem marha jó, az hogy nem hagyja hogy atin is fusson meg egészséges marketing. nem mindenki olyan nagylelkű mint irinyi jános aki feltalálta a gyufát majd eladtaegy vrizlingfröccsér. viszont eléggé zabálja a gép erőförrásait. kicsit botrány hogy minden látható emberen lévő ruhadarabra hat a physics, még médiumon is. ki is löttem, csak viton maradt
  • Skypack
    Kezdem úgy érezni hogy nagyon szeret engem ez a játék mivel már megint fordulnak elő ilyen érdekes fordulatok. 120al nekimentem a falnak és eltűnt sajnos így sem tudok átjutni de azért vicces :D

• Jamirofan89
    Elég komoly lett! A földön fekvőn is fadarabkák
    Te pedig nézd megezt 720-ban!
  • DarkSector
    Ennyit a hasztalan PHYSX-ről, van egy kis videó mellékelve, amit csináltam: KATT a videóért!

• tommygear
    azok mindjuk a gta-ba is
    megyek 200al azt kifordulnak elém
  • tenkenorman
    azt birom amikor kel át a gyalogos, az út 2/3 nál van, rádudálok és elkezd rohanni visszafele:D meg amikor kiugrálnak az autóelé, meg amikor jönnék ki a garázsból és basznak kiengedni. de az autók is rendszeresen kifordulnak a főútra ha jövök.
  • tommygear
    passz
  • Jamirofan89
    van

Elképzelhető,hogy a teljesben finomítanak rajt?
  • tommygear
    hát a gyalogosok sajnos nagyon hülyék, de az az ára annak, hogy nem olyan gépigényes a game