11769
-
#5833 Semmi különbséget nem fogsz észrevenni fpsben házon belül , de látványban sem... AF nagyobb távolságokon ad látható (és fpsben érezhető) különbséget. Menj ki egy hosszú utcára és ott csináld meg ugyanezt a tesztet -
#5832 -
Dtomka #5831 LOL!!!! -
#5830 Te fényképezõgépen játszasz? AF: autofocus -
#5829 császtok én playstation 2-n tölöm 64x af mellett. beszartok. -
#5828 jah értelek, én csak feltételeztem hogy arra utaltál, akkor bocs...sajnos másképpen nem lehet belenyúlni a játékba....:S
linkelted már a képet...:) -
#5827 a legjobban a jobboldali asztalon látszik, mit jelent ez a funkció, a fekete keret (csík) alsónál jobban látszik -
Dtomka #5826 szóval dx 9!köszönöm a válaszodat!nem szerkeszteni akartam...!
beállítás -
#5825 kis taluság ezzel a szűrővel kapcsolatban:
MIND A 2 BEÁLLÍTÁSNÁL UGYANÚGY 39 FPS-EM VOLT!!!!
(ezért tartom viccesnek mikor valaki ezzel próbál spórolni, vagyis azt hiszi hogy akkor ez most mekkora megtakarítás...:) nekem full felesleges ez az opció a játékokba, még életembe nem használtam 16x alatt)
AF=1x
AF=16x
-
#5824 Nálam javít a sebességen... -
#5823 Kapcsold ki a Vertical Synchronization-t! -
Nekem így tökéletes :D -
#5821 tudtommal dx9-es, de a full játék lehet eltérő...
ha meg 4x-en van az AF, akkor pláne nem vágom a szerkesztői ihletedet.
ha netán feltennéd az AF-et 16x-re szebb textúrákat kapnál, és lehet nem hiányozna a "tunning"...:P
vagy a sok vérhez ragaszkodsz? mert akkor az kemény diólesz... -
Vlala #5820 Ennyi lenne? Köszi! :) -
Dtomka #5819 4x a...szürés AA=on amúgy dx 10 alapból a gém, vagy 9 mert még erre nem válaszoltál! -
#5818 szebb, mivel szebbek az effectek, meg tudomásom szerint a törés minősége is jobblesz.
amire te gondoltál hogy több vér olyan mint fiszikszben a több effect.
texturákkal meg az a helyzet hogy szerkeszteni kellene, ha arra gondolsz, hogy mégnagyobb felbontásúak legyenek, mert gondolom ezt akarod elérni...:) -
#5817 kilépsz ctr+alt+del aztán mégse és jó lesz -
Vlala #5816 Nekem egy bajom van a demóval. Ha kilképek belőle, sötét a kép.
Lehet, hogy már volt róla, szó, bocs, hogy nem olvasok vissza, de kb. 6000 hozzászólás érkezett, legutóbbi belépésem óta is 235 db... -
#5815 ez így zsír ahhogy van, ha állítanál a grafon, akkor lejjebb menne fps, annak meg nem hiszem hogy örülnél, legalábbis én így küldeném a játéko ha tudnám....és ien gépem lenne. -
McCartman #5814 mint ha High Physx mellett szebb kéne lenne..:D
azér a pár repkedő alkatrészért meg faforgácsért nem éri meg erőltetni sztem.:) -
#5813 Nem esélytelen az,én egy x4 b55-ön 2 giga ram mellett egy 5770-essel tolom 1080p felbontásban, AA nélkül minden más maxon (beleértve physx is), viszont kiszedtem a physx-es gagyi ruhalobogást,így tökéletesen fut a game van törmelékottmaradás ,füstterelgetés és egyéb csudálatos fizikszeffekt ezerrel és nincs szaggatás.:) -
#5812 jah és nem szörözésből, de mi az a 4x AA ezt már akartam megérdeklődni egy másik sráctól is.
valami oknál fogva nekem az élsimitásnál csak On-OFF van...ati karikon van állítási lehetőség??? -
Dtomka #5811
mafia 2 benchmark
-
#5810 figy nem erőszak, nem állítottam hogy kötelező, csak csiszolni a grafon nem lehet, meg minek adig moddolni, ha ígyse megy maxon neki?
nem értettem a logikát.
de aztán felőlem moddolhat....:P
nekemse fut fiziksz, de ezsem áágába nem áll addig grafikán felfeé állítani mikor ígyis 33fps. -
#5809 hát igen...de ati kártyával esélytelen...feltetttem maxra utcán 34fps helyett volt kb 10mediumon 16 -
#5808 fiziksz off, magyarul nem maxoon nyomod, akkor ne tunningolj, mert ezt annak hívják, ha grafikán akarsz még többet ráállítani, te írtad.
"csiszolni akartál a grafikán"
amúgy nem lehet, mert nincs értelme...
ha többet akarsz, akkor APEX -> high -
Dtomka #5807 1280x1024 4x AA on PhysX off 40-50 fps!(fraps)
Kösz a választ, de nem ezt kérdeztem, amúgy meg nem tuningolásról volt szó!
-
#5806 ien zsírfaszán megy neked a játék, hogy még tunningolni akarsz?
hány fps-ed van maxon? -
Dtomka #5805 Sziasztok!
A játék alapból dx 10 -el indul vagy dx 9 ben?
Kerestem .ini fájlt hátha lehet vmit csiszolni a grafikán, több beállítás pl vér stb... de nem találtam:(!
-
#5804 hát ez kész...egy hűtőt nem nagy szám leejteni...egy core i 7et dobjon ki így!mondjuk ahogy elnézem képes lenne rá... -
#5803 dx9 :D -
#5802 Én inkább légkalapácsot tesztelnék a hangfalán azt biztos messzebbről lehetne hallani,de ha nagyon köcsög akarnék lenni akkor egy krosszmotort amit a nyirádi pályán szoktak küldeni. -
#5801 akkor grat a feljesztőknek hogy dx 10-ből ilyen vízet kihoztak -
#5800 :D
nem -
#5799 a játék támogatja a directx 11-et nem?...csak a víz miatt mert elég szép! -
#5798 megnéztem azt a hangfalas videót, vazze szegény srác kész lehet nagyon...
meg lehet oldani hogy egy város hallja ha zenét hallgatsz, de kérdés hogy mi a hóhér faszának, és ezzel mit akart bizonyítani, ha én hallgatok zenét akkor azt azért hallgatom és úgy hogy nekem jó legyen nem azért hogy km-re mást is zavarjon...
nemsemmi kísérlet, csak éppen kutyafaszni haszna sincs neki.
ez olyan prof megoldásnak tartom mint a biciklin magnóból halgatni a zenét... -
#5797 Nemnézem mert felidegesítem magam...:D -
#5796 hááát :D elmebeteg ez a gyere
itt megtalálod az eddigi ökörségeit: http://www.youtube.com/user/TirexiBoycott#p/a -
#5795 16 volt? Nem emlékeztem,de azt tudom rácsodálkoztam amikor büszkén verte a mellét,ahelyett hogy ha már képeket csinál a szgépéről értelmes cuccokat tenne bele...:)
Mindenesetre pár videóján kifejezetten jót szórakoztam anno is,főleg amikor tudományosan meg akarta mutatni milyen jól szól a házi hifije és emiatt kibicajozott pár utcányit hogy hogy hallatszik...Profi...Ennyi erővel a régi hwongawei kínaipiacos rádióm is pro,mert azt is messzire elhallani -
16 giga am