11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • NeBby
    Semmi különbséget nem fogsz észrevenni fpsben házon belül , de látványban sem... AF nagyobb távolságokon ad látható (és fpsben érezhető) különbséget. Menj ki egy hosszú utcára és ott csináld meg ugyanezt a tesztet
  • Kmarha
  • Dtomka
    LOL!!!!
  • tenkenorman
    Te fényképezõgépen játszasz? AF: autofocus
  • DJ RX7
    császtok én playstation 2-n tölöm 64x af mellett. beszartok.
  • DarkSector
    jah értelek, én csak feltételeztem hogy arra utaltál, akkor bocs...sajnos másképpen nem lehet belenyúlni a játékba....:S

linkelted már a képet...:)
  • DarkSector
    a legjobban a jobboldali asztalon látszik, mit jelent ez a funkció, a fekete keret (csík) alsónál jobban látszik
  • Dtomka
    szóval dx 9!köszönöm a válaszodat!nem szerkeszteni akartam...!
    beállítás
  • DarkSector
    kis taluság ezzel a szűrővel kapcsolatban:
    MIND A 2 BEÁLLÍTÁSNÁL UGYANÚGY 39 FPS-EM VOLT!!!!
    (ezért tartom viccesnek mikor valaki ezzel próbál spórolni, vagyis azt hiszi hogy akkor ez most mekkora megtakarítás...:) nekem full felesleges ez az opció a játékokba, még életembe nem használtam 16x alatt)

AF=1x

AF=16x
  • Jamirofan89
    Nálam javít a sebességen...
  • Jamirofan89
    Kapcsold ki a Vertical Synchronization-t!
  • szabii98

Nekem így tökéletes :D
  • DarkSector
    tudtommal dx9-es, de a full játék lehet eltérő...
    ha meg 4x-en van az AF, akkor pláne nem vágom a szerkesztői ihletedet.

ha netán feltennéd az AF-et 16x-re szebb textúrákat kapnál, és lehet nem hiányozna a "tunning"...:P

vagy a sok vérhez ragaszkodsz? mert akkor az kemény diólesz...
  • Vlala #5820
    Ennyi lenne? Köszi! :)
  • Dtomka
    4x a...szürés AA=on amúgy dx 10 alapból a gém, vagy 9 mert még erre nem válaszoltál!
  • DarkSector
    szebb, mivel szebbek az effectek, meg tudomásom szerint a törés minősége is jobblesz.
    amire te gondoltál hogy több vér olyan mint fiszikszben a több effect.

texturákkal meg az a helyzet hogy szerkeszteni kellene, ha arra gondolsz, hogy mégnagyobb felbontásúak legyenek, mert gondolom ezt akarod elérni...:)
  • tomo05
    kilépsz ctr+alt+del aztán mégse és jó lesz
  • Vlala #5816
    Nekem egy bajom van a demóval. Ha kilképek belőle, sötét a kép.
    Lehet, hogy már volt róla, szó, bocs, hogy nem olvasok vissza, de kb. 6000 hozzászólás érkezett, legutóbbi belépésem óta is 235 db...
  • DarkSector
    ez így zsír ahhogy van, ha állítanál a grafon, akkor lejjebb menne fps, annak meg nem hiszem hogy örülnél, legalábbis én így küldeném a játéko ha tudnám....és ien gépem lenne.
  • McCartman
    mint ha High Physx mellett szebb kéne lenne..:D
    azér a pár repkedő alkatrészért meg faforgácsért nem éri meg erőltetni sztem.:)
  • Skynet
    Nem esélytelen az,én egy x4 b55-ön 2 giga ram mellett egy 5770-essel tolom 1080p felbontásban, AA nélkül minden más maxon (beleértve physx is), viszont kiszedtem a physx-es gagyi ruhalobogást,így tökéletesen fut a game van törmelékottmaradás ,füstterelgetés és egyéb csudálatos fizikszeffekt ezerrel és nincs szaggatás.:)
  • DarkSector
    jah és nem szörözésből, de mi az a 4x AA ezt már akartam megérdeklődni egy másik sráctól is.
    valami oknál fogva nekem az élsimitásnál csak On-OFF van...ati karikon van állítási lehetőség???
  • Dtomka

mafia 2 benchmark
  • DarkSector
    figy nem erőszak, nem állítottam hogy kötelező, csak csiszolni a grafon nem lehet, meg minek adig moddolni, ha ígyse megy maxon neki?
    nem értettem a logikát.
    de aztán felőlem moddolhat....:P

nekemse fut fiziksz, de ezsem áágába nem áll addig grafikán felfeé állítani mikor ígyis 33fps.
  • tomo05
    hát igen...de ati kártyával esélytelen...feltetttem maxra utcán 34fps helyett volt kb 10mediumon 16
  • DarkSector
    fiziksz off, magyarul nem maxoon nyomod, akkor ne tunningolj, mert ezt annak hívják, ha grafikán akarsz még többet ráállítani, te írtad.
    "csiszolni akartál a grafikán"

amúgy nem lehet, mert nincs értelme...
    ha többet akarsz, akkor APEX -> high
  • Dtomka
    1280x1024 4x AA on PhysX off 40-50 fps!(fraps)
    Kösz a választ, de nem ezt kérdeztem, amúgy meg nem tuningolásról volt szó!
  • DarkSector
    ien zsírfaszán megy neked a játék, hogy még tunningolni akarsz?
    hány fps-ed van maxon?
  • Dtomka
    Sziasztok!

A játék alapból dx 10 -el indul vagy dx 9 ben?
    Kerestem .ini fájlt hátha lehet vmit csiszolni a grafikán, több beállítás pl vér stb... de nem találtam:(!
  • tomo05
    hát ez kész...egy hűtőt nem nagy szám leejteni...egy core i 7et dobjon ki így!mondjuk ahogy elnézem képes lenne rá...
  • tommygear
    dx9 :D
  • Jamirofan89
    Én inkább légkalapácsot tesztelnék a hangfalán azt biztos messzebbről lehetne hallani,de ha nagyon köcsög akarnék lenni akkor egy krosszmotort amit a nyirádi pályán szoktak küldeni.
  • tomo05
    akkor grat a feljesztőknek hogy dx 10-ből ilyen vízet kihoztak
  • tommygear
    :D
    nem
  • tomo05
    a játék támogatja a directx 11-et nem?...csak a víz miatt mert elég szép!
  • DarkSector
    megnéztem azt a hangfalas videót, vazze szegény srác kész lehet nagyon...
    meg lehet oldani hogy egy város hallja ha zenét hallgatsz, de kérdés hogy mi a hóhér faszának, és ezzel mit akart bizonyítani, ha én hallgatok zenét akkor azt azért hallgatom és úgy hogy nekem jó legyen nem azért hogy km-re mást is zavarjon...

nemsemmi kísérlet, csak éppen kutyafaszni haszna sincs neki.

ez olyan prof megoldásnak tartom mint a biciklin magnóból halgatni a zenét...
  • Skynet
    Nemnézem mert felidegesítem magam...:D
  • tommygear
    hááát :D elmebeteg ez a gyere
    itt megtalálod az eddigi ökörségeit: http://www.youtube.com/user/TirexiBoycott#p/a
  • Skynet
    16 volt? Nem emlékeztem,de azt tudom rácsodálkoztam amikor büszkén verte a mellét,ahelyett hogy ha már képeket csinál a szgépéről értelmes cuccokat tenne bele...:)

Mindenesetre pár videóján kifejezetten jót szórakoztam anno is,főleg amikor tudományosan meg akarta mutatni milyen jól szól a házi hifije és emiatt kibicajozott pár utcányit hogy hogy hallatszik...Profi...Ennyi erővel a régi hwongawei kínaipiacos rádióm is pro,mert azt is messzire elhallani
  • tommygear

16 giga am