Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
ember mielõtt okoskodsz olvasd el mit írtam
ki beszél a physx-rõl most? azt a hülyeséget állítottad, hogy csak nvidia kártyán van fizika
muszáj neked minden új játék topikjában ontani a hülyeséget magadból évek óta már?
DarkSector
egyszerü:

ha le tudod tölteni steamrõl, akkor belépsz profilba gyors és ennyi.
nem nagy dolog egy steam accountot csinálni ha esetleg még nincs.

ha lehet ugy letölteni, hogy nem steamrõl, akkor az fog menni steam nélkül.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bence94
pedig a legjobb része az autokázás ember 😊

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

okévan nincs harag 😊

PS3 Slim 250 PC

Mayorpapa
most elõször töltöttem le a stemrõl játékot, és máris gondjaim vannak: amikor a játékot indítanám, 1 perc múlva hibaüzi: installation incomplete, 55-ös hibakód. Mit tegyek, mert próbáltam azt ami le van írva ehhez a hibakódhoz segítségként, de nem segített!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Szerintetek lehet a demót steam nélkül futtatni, illetve telepíteni?

Mert én csak ezért a demóért nem óhajtom telepíteni azt a programot (akkor inkább nem demózok)!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Erre én is kíváncsi vagyok! <#smile> Reméljük hamar elkészül vele.

DarkSector
nem lebaszás, csak irtam hogy nem érdekel a játék autos része, nem az irányítás miatt, hanem amúgy....azt hittem érted a viccet.
szóval azért nem állítok rajta, mert a mászkálós részek érdekelnének csak.

zzeN
Nem lehet benne úszni, se kocsiból lõni... Túl lehet élni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
ember mielõtt beszólsz, olvass legalább utána....szerinted nincs a játékban physx? mert a készítõk szerint van:
Mafia II gépigény

bírom az ilyen embereket, rinyálnak valamiért de amikor a megoldást írják neki még õ bassza le a másikat... (y)

PS3 Slim 250 PC

Fehercsoki
Nekem pedig nagyon tetszik az autók fizikája...Simán kipördül meg minden,nem olyan nagyon egyszerû irányítani...

tommygear
nvidia fan duma nem kell ide kössz
DarkSector
pffff
lófaszt.....😊

beállítások: és ott állítsd át a vezetést simulations ra.

PS3 Slim 250 PC

DarkSector
ember olvass utána, a fizikához külön nvidia kártya kell.
alapon azért nincs fizika benne, mert csak az alap dolgok müködnek, nekem full ez is megteszi, a füst tûz gõz minden, meg szétlõhetõ dolgok tárgyak stb.....

én nem sokat játszottam a maffia 1-el, de van egy érzésem hogy nem sokan fognak ezzel egyetérteni, amit irtál.
tény hogy nem egy HL2 fizika de nem éreztem hiányát semminek.

egyedül az autokkal értek egyet ki...szottul szar az irányítás, ezért nem szeretem az ien játékokat, gta4-ben a motoros részek végett utáltam meg a játékot.

Számomra "furcsa" dolgok a Mafia 2 demo-ból:

-Törésmodell
-Nem lehet úszni? a vízbe se engedett be... kicsit se. ez remélem csak a demo miatt volt...

Most hirtelen ez a kettõ de asszemvolt még egy harmadik is.

PS3 Slim 250 PC

tommygear
köszi 😄
Tessék! De máskor elõször tessék másolatot készíteni az eredeti exe-rõl. <#wink>

tommygear
vagy valaki egy eredeti exe-t pls
Fehercsoki
Kíváncsi vagyok hogy a többi terület is csak messzirõl jó-e mint a just cause 2 demoban,és közelrõl meg gyakorlatilag látszik hogy csak annyira van kidolgozva hogy messzirõl szépnek tûnjön.

Bence94
a játék deferred shadinget használ ezért nem lehet dx9 alatt aa-t elõhozni (mivel a kedves drága fejlesztõk basztak belerakni a dx10-et legalább) csak ilyen "bluros szerût" ami kicsit elmossa az éleket!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

tommygear
fasza, akkor egy eredeti exét is dobj már pls mert bemásoltam de kidob a játék
furcsáltam amugy én is hogy core i7 meg 5970-cel is ugyanaz az eredmény max pysx-apex mellett mint egy duo cpu meg gyengébb dedikált gf gpu-val
BOLO-tól (Just Cause 2-vel játszók szerintem tudják ki):

"Yeah I'm working on godmode and the map limits atm, already got a few other things worked out. 😊"

Jaka923
Na kipróbáltam a demot, de nem tudom, hogy miért olyan nagy cucc... Szinte nem más, mint a Mafia 1 grafikailag feltuningolt változata. Fizika talán nincs is a játékban, a törésmodell nagyon gyenge, illetve az autók irányítása olyan, mint a szappan csúszása...

tommygear
na a demo alapján nagyon tetszik a game, bevallom kellemeset csalódtam mert rosszabbra számítottam a videók alapján
várom a megjelenést <#eljen> remélem a játékidõvel se lesznek gondok
norbi2fraktal
menjetek kocsmázni és itassátok le a faszit😄😄😄

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

grebber
"Srácok vmi nagyon el lett qrva a DEMO-ba! High APEX-en játszhatatlan a game 12.8FPS (minden más is maxon) de ez egy dolog lenne: teljesen mind1 h GTX 480 / GTS250 vagy CPU-val számoltatom a fizikát ugyan annyi FPS-t kapok mindig! Véleményem szerint a játék nem ismeri fel a külön dedikált kártyát... vmi elég nagy bug lehet.
Áhh... itt vmit nagyon elkúrtak. Még medium apex mellett is csak vmi 24FPS. Ilyeneket a Batman ad akkor amikor a fizikát a CPU végzi. Most mindjárt mérek physx nélkül.Én egészen biztosra veszem h a játék nem ismeri fel a physx támogatást vagy a dedikált kártyát.."

Next PC upgrade: 2022

A készítõ válasza a riasztásokat illetõen:

"The reason is that these patch programs can also be used for bad things. There are just heuristics recognize it that way, but is a False Positive."

Carloska
kösz

Valaki el tudná nekem magyarázni, hogyan kell a steam által letölött és telepített játékot egy másik gépen is felinstallálni, hogy ne kelljen azon újra letölteni.

Megvan a maffia 2 demója a C:\Program Files\Steam\steamapps\common\ könyvtárban, ezt átmásolom a másik gépre, de aztán mi legyen? Hogyan veszem rá a másik gépre telepített Steamet hogy felismerje, telepítse?

Carloska
ok annak sztem sokan örülnénk

Ezek mind a vakriasztások. De pl. több cracknél is elõfordul ilyesmi. De, ha nem bíztok a patch-ban, akkor feltölthetem a patch-elt mafia2.exe file-t!

Carloska
Trojan.IRC.Backdoor.SdBot4

és ez?

Az. "Win32/HackTool.Patcher.A" - ez neked mondd valamit? Nem vírusos!

Carloska
FZoleee
kösz, mûködik
a.carkey

A medve nem játék.

Tudom, vak riasztás!

CalebJoe
Érdekes hogy annó a Rockstar magyarázkodott, hogy nem lehet megoldani az ilyen nagy sandbox játéknál hogy stabilan fusson erre tessék a Mafia meg is cáfolta, igenis meg lehet csinálni egy várost sok emberrel és szép grafikával stabil fps mellett szóval ennyit a GTAIV-rõl nagyon túlértékelt lett az a játék remélem ezt nem húzza le a sok okos.
DeerHunter01
trójait jelez az AVG

\"Erről van szó!\"

Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\

FZoleee
merre van a mafia exéje? nem találom 😄
zaki
xboxra is már lehet szedni, majd írok 1-2 sort, ha leért.

a.carkey
Lol. Tegnap még volt limited edition belõle a CD Galaxisban is, meg más helyeken is, mára már nem találtam. 😊 Ez kicsit elszomorít.

A medve nem játék.

Fehercsoki
Köszi!

Skypack
valahogy éreztem hogy hamarosan ez is megtörténik <#idiota>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |