Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki beszél a physx-rõl most? azt a hülyeséget állítottad, hogy csak nvidia kártyán van fizika
muszáj neked minden új játék topikjában ontani a hülyeséget magadból évek óta már?
ha le tudod tölteni steamrõl, akkor belépsz profilba gyors és ennyi.
nem nagy dolog egy steam accountot csinálni ha esetleg még nincs.
ha lehet ugy letölteni, hogy nem steamrõl, akkor az fog menni steam nélkül.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PS3 Slim 250 PC
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Mert én csak ezért a demóért nem óhajtom telepíteni azt a programot (akkor inkább nem demózok)!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
szóval azért nem állítok rajta, mert a mászkálós részek érdekelnének csak.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Mafia II gépigény
PS3 Slim 250 PC
lófaszt.....😊
PS3 Slim 250 PC
alapon azért nincs fizika benne, mert csak az alap dolgok müködnek, nekem full ez is megteszi, a füst tûz gõz minden, meg szétlõhetõ dolgok tárgyak stb.....
én nem sokat játszottam a maffia 1-el, de van egy érzésem hogy nem sokan fognak ezzel egyetérteni, amit irtál.
tény hogy nem egy HL2 fizika de nem éreztem hiányát semminek.
egyedül az autokkal értek egyet ki...szottul szar az irányítás, ezért nem szeretem az ien játékokat, gta4-ben a motoros részek végett utáltam meg a játékot.
-Törésmodell
-Nem lehet úszni? a vízbe se engedett be... kicsit se. ez remélem csak a demo miatt volt...
Most hirtelen ez a kettõ de asszemvolt még egy harmadik is.
PS3 Slim 250 PC
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"Yeah I'm working on godmode and the map limits atm, already got a few other things worked out. 😊"
várom a megjelenést <#eljen>#eljen> remélem a játékidõvel se lesznek gondok
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Áhh... itt vmit nagyon elkúrtak. Még medium apex mellett is csak vmi 24FPS. Ilyeneket a Batman ad akkor amikor a fizikát a CPU végzi. Most mindjárt mérek physx nélkül.Én egészen biztosra veszem h a játék nem ismeri fel a physx támogatást vagy a dedikált kártyát.."
Next PC upgrade: 2022
"The reason is that these patch programs can also be used for bad things. There are just heuristics recognize it that way, but is a False Positive."
Megvan a maffia 2 demója a C:\Program Files\Steam\steamapps\common\ könyvtárban, ezt átmásolom a másik gépre, de aztán mi legyen? Hogyan veszem rá a másik gépre telepített Steamet hogy felismerje, telepítse?
A medve nem játék.