11769
-
#5873 jah arra gondolsz hogy AF-nek is lesz a véglegesben majd valmi haszna? :)
bááár nem mintha utálnám őket hogy 16xAF-et 0 fps csökkenés mellett tudnak elérni a konfigomon...
bárcsak minden játékban ez lene minden opcióval, hogy nem változna az fps....:) -
#5872 1. Van rendes élsímítás (AA, antialiasing) a teljes játékban? A demóban is "van", de gyakorlatilag nem megyünk vele semmire, ugyanolyan recések az élek és leveszi az fps-t. Ez egy blur-os AA sajnos.
1. Van -
#5871 ezekután jogos a kérdésem hogy, minek ide az AF opció? :) -
#5870 nagyon vicces hogy mennyi hibát találtak az emberek pár nap alatt :D Elég kitartóan próbálkozhattak, szegény fejlesztők már csak úgy tudják kikerülni ha bele sem teszik a demoba :D -
#5869 jah :) -
#5868 Én is 4-5 fpsre saccolnám , mikor kb 25 fpsed van nélküle -
Hunor1 #5867 Azoknak akik még nem unják a városból való kiszökést találtam egy vidit hogyan lehet még kiszökni.EZ NEM A BUSZOS-TENGERPARTOS verzió hanem egy sokkal egyszerűbb !!
hajrá:
szökés a városból 2.0 -
#5866 nem lesz több. -
#5865 jah nah ez lett volna a következő amit akartam irni, hogy erre énse számoltam, mert azt tudtam hogy fps-ből szed le, de nem ien keveset.
és igen nekemis a crysis jutott eszembe példának, ott tutira több jelentősége van, viszont akkor sem drasztikus, én max 4-5 fps-re saccolnám. -
#5864 Nézd meg a 2 képem , tized értékre ugyanaz az fps ott is :) -
#5863 Ennek az lenne a célja , hogy a távoli poligonok is élesek legyenek és ne butítódjanak. Úgyhogy ez igazán olyankor vesz le ha sok részletes object van a játékban. Ebben viszont nem sok van , ami nem is baj optimalizáció szempontjábol.
De ha pl megnézed a krájziszt , és ott betolod az AF et mindjárt megcsappan az fps-ed -
#5862 a vicc az amin jómagam is meglepődtem, hogy tized értékre kaptam ugyanazt az átlag fps-t.....:) -
#5861 Benchmark:
1x AF:
29.9 FPS
16x AF:
29.9 FPS
nekem ez valahogy most ebben a játékban nem jön át...hogy megasztáros hasonlattal éljek...:) -
#5860 Most nézem , hogy semmi poligon nincs az aszfalton , így tényleg nem sokat számít. Földesúton kéne kipróbálni ugyanezt , feltéve ha ott vannak némi mélyedések -
#5859 AF sokat levesz (főleg 512es vgakon nagyobb felbontásban) , fuss és forgasd a kamerát AF el és nélküle. Sok vrammal rendelkező kártyákon tényleg nem nagyon számít. -
#5858 Azért csak lesz több grafikai beállítás teljesben: pl. textúrák, tükröződés, látótávolság, vagy akár forgalom intenzitás, mint a GTA-ban. -
#5857 jah de itt csak on meg off van, nekem annyit nem ér, hogy 8 fps-el kevessebb legyen...:) -
#5856 Nah megnéztem.
AF: semit nem vesz le fps-ből.
Geometria: kb 2 fps
árnyékok: kb 4 fps
Élsimi: 6-8 fps
Obsession (vag mi a hóhér): 12fps
ez nekem kint az utcán 1680x1050-ben történt.... -
#5855 1680*1050be játszom és 2*es élsimítás bőven elég, ahhoz, hogy a maradék kis recéket eltüntesse. -
#5854 Rivatuner -
#5853 Direktikszet frissítetted? Bár steamenk kellett volna... Ha igen , akkor talán régi a drivered. Ilyen gondok szoktak lenni -
#5852 emberek af-en nem kell nagyon spórolni mert nem vesz le igazábol sokat vagy egyáltalán sem a sebességből... viszont az élsimítást kipróbáltam és jobb lesz a képet tőle viszont egy picit lassul csak be ez egy jobb gépnél nem számít sőt az enyémnél már minden jobb(ati x1950) -
spy803 #5851 Bal felső kijelzőt milyen programmal lehet előhozni?
#5840 re valaki? -
#5850 hello!
Az miert van,hogy mikor start game - nel kirak az asztalra?Allandoan ezt csinalja.Physx felrakva.???? -
#5849 Amúgy én az AA-ot nagyon gyengének érzem a játékon , lehet látni apró különbséget ha bekapcsolom , de nem valami sok. És sajnos a távoli árnyékok is borzasztóan rondák , bár ez minden játéban ilyen (sajonos) optimalizáció miatt , de lehetne valami beállítás rá legalább... -
#5848 1×AF:
16×AF:
-
#5847 Itt lehet látni:
-
#5846 ebben teljességgel egyetértek, minnya prószálok 1-et, de nemhiszem hogy ennek akkora jelentősége lenne.... -
#5845 Így van , nem látótávolságra van (és nem is autofocus , de szerintem csak viccnek szánta (: ) , hanem a távolabb lévő dolgok élesebbek , ahogy mondtad , de egy házban nem lehet szemléltetni. Ezt legjobban a talajon lehet látni , hatalmas a különbség , és nagy fps csökkenést ez a gyengébb kártyákon és mozgás közben okoz.
-
#5844 jah nem vagyok szuper fejlesztő agysebész, de pár játékkal játszottam már és régen nézegettem beállításokban hogy mi mire van, és korántsem a távolbalátás jött le különbségként...:) -
#5843 ezen már jobban látni:D -
#5842 nah aki itt nem látja az asztal szélén az eltérést, az mennyen el szemészetre....
sokan azt a kifejezést szokták használni, hogy nem lesz annyira zajos a kép....kinek hogy tetszik... -
#5841 kurvanehéz feladatom van, hiszen jpg képeket mentettem, és töltök fel ide, élőben azért mássabb, de mivel ugye nagyfelbontáson játszik az ember, még nehezebb, pláne ha mozogsz a játékban és külön nem állsz meg printscreen-eket bámulni.....
-
spy803 #5840 Nekem miért nem akar működni a trainer? PC mappában van az exe, elindítom, kiválasztom mit akarok, rányomok a crash gamere, elindítom a játékot, de semmi változás nem történik. -
#5839 élsimi nekem sokkal de sokkal többet szed le,felbontás növelés esetében hatványozódik...
holott nagyfelbontáson semmi értelmét nem látom, mivel azt mondják hogy 1600-as felbontás felett az ember szeme nem látja a különbséget. -
#5838 okok, bár már este nemsokat szoktam látni:D -
#5837 van.
természetessen nem sok, ahhogy fps-ben sem.
vanni van, mert ha váltogatod a képeket, látszik az eltérés...pill minnya mutatok 1-et.... -
#5836 Jó pár éve kapható videókarik óta az AF, de még az alacsonyabb AA (2-4*-es) is alig vagy szinte semmit se csökkent a teljesítményből. -
#5835 jah szorry tudomásom szerint az AF az nem autofocus, hanem AnostropicFilter, és nem látólávolságra van, hanem a textúrák lesznek letisztultabbak, értsd nem lesznek szemcsések.
érdekes, pedig esküdni mertem volna rá, hogy régebben ez volt a szerepe, az AF-nek...hiába változnak az idők...:) -
#5834 Lehet most kiröhögsz, de nem látok változást :D