11769
-
SimonCar #6073 itt csak jégeső lesz vagy vihar avgy nemtom. de nagyon dörög -
#6072 Én beírtam, hogy snow de kifagyott:D -
#6071 ezer köszönet!nagyon jó ez az éjszaka, meg az eső is!tél esetleg nincs?? -
#6070 akkor ez a játék nem neked való -
SimonCar #6069 hát igazából nfs underground 2 őn de már inkább áttértem a szimulátorossabb vonarra -
Ferrari23 #6068 Biztos NFS-en nőtt fel a srác, hogy a nitrót hiányolja LOL :D -
#6067 őőő... kicsúszik a fizika, lassú a kocsi motorja, nincs benne bugatti veyron (kivételesen az emberek jók), és kell még bele nitro? hát hol élünk? -
#6066 Köszöntelek az 50-60 években^^. -
SimonCar #6065 hát én ezt nem értem, a fizika az nagyon rossz mindig kicsúszik, meg laasú a kocsi nak a motorja. azt hittem jobb kocsik lesznek benne. az emberek jók. van hozzá valami nitro vagy fizika patch? amitől szimulátorosabb lesz? -
#6064 Kár, hogy nincsen esti eső:). vagyis van csak hibás picit:D -
#6063 ez nekünk is szólt? -
#6062 tudtam én, hogy van itt hozzáértő is! THX -
#6061 http://szoftverbazis.hu/szoftver/mafia_2.html -
#6060 steam vazze , capise? -
#6059 köszi ezt már láttam, megpróbálom én is megcsinálni. de ha lefizetik az nem túl izgi, lövöldözés kell :D -
kisbesi #6058 Sziasztok
valaki be tudná linkelni a demo t?
Sehol sem találom vagy nem veszem észre .
Előre is köszönöm. -
Csokis #6057 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1071596559&no=5956]#5956-os hozzászólásom![/URL] -
#6056 jó, de ezzel mit kell kezdeni? :D beírom játék közben azt kész? :D -
Csokis #6055 Eső előcsalogatni a
game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreeRideDayRain")
script-tel kell! Itt is fontos a kis/nagybetű pontos betartása! -
#6054 Nagy szép a az éjszakai játé:O Meg esőbe is király menni. -
#6053 Hali! Megpróbáltam megcsinálni ezt az éjszakás cuccot Csokis leírása alapján, de az a gondom, h mikor az m2con.exe-t indítanám, hibát ír ki, és egy bizonyos MSVCP100.dll nevű fájl hiányát magyarázza. Ez a fájl micsoda, vajon miért írja ki? -
#6052 tess
de am az utolsó járókelő is lefizeti a rendőrt azt kész :D -
#6051 jaja ugyanezt sikerült nekem is eljátszani, gondoltam végre látok már egy letartóztatást hát nem sikerült -
dave86 #6050 sziasztok!
kellene 1 kis segítség:elindítom a steamet kilkk a play mafia2 demora azt lefagy semmi ennyi.
pls help.. -
#6049 kintről rátartottam a fegyvert, utána elraktam, utána rögtön elkezdett itt lövöldözni rám... arrébb mentem, pont jött egy rendőrautó, mögé mentem fedezékbe, a boltos csóka meg tök nyugodtan ott lövöldözte a rendőrautót (igen, az üvegen át, amin max 2 golyónyom maradt), ők meg mindketten néztek fapofával... majd valamilyen okból kiszállt az anyósülésen ülő, bement a boltba, odaállt mint egy fasz, nézte a fegyverboltost, és ennyi... boltos természetesen lelőtte, fél perc után a hulla eltűnt, ő lövöldözött tovább... utcáról odaszaladt egy rendőr, bement, eljátszott ugyan ezt, meghalt ő is bármennyire is eladó, azért a rendőrök vele is kezdhetnének valamit... persze a végére lelőttem, elvittem mindent, rendőröknek meg ment a pénz :)
-
Csokis #6048 Esetleg még próbáld meg feltenni ezt! Talán segít. -
Ironman2 #6047 Ok,lelövöm -
#6046 alt+f4+enter -
#6045 Nem vagyok benne biztos, de az adver.bik szerintem a küldi utáni videó. -
Vlala #6044 Le lehet lőni. -
Ironman2 #6043 Engemet a vége videó zavar nagyon a kilépésnél. -
#6042 A lényeg meg kimaradt...
Szóval itt vannak a .BIK videók:
Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\sds\video\ -
#6041 Bevezető videók automatikus átugrása:
Ha már 100-adjára nézitek át a játék indulásával a különböző videókat érdemes szerintem meglépni ezt a dolgot:
A játék itt tárolja a videóit .BIK kiterjesztésben, ha azt szeretnénk, hogy az adott videó ne kerüljön lejátszásra elég, ha átnevezzük.
Ezeket érdemes átírogatni:
advert.bik
fmv0520.bik
Logos.bik
NVidia_logo.bik
-
Ironman2 #6040 Ja,nem tudnak olvasni -
voodoo98 #6039 Persze! Bejárható! -
#6038 látomfeleslegesen van off topik
már a warez téma megy nagyban -
Ironman2 #6037 Látod mondtam én. -
#6036 thx megvan...:) -
Ironman2 #6035 Privát ment -
Csokis #6034 Pedig másnak ez volt a megoldás, ahogy googleval rákerestem. Nincs több ötletem.