11769
-
#6113 "...nagyon rossz mindig kicsúszik, meg laasú a kocsi nak a motorja"
tipikus gta-s -.-'' -
Majestic01 #6112 KÖSZI -
#6111 AF-et már tárgyaltuk... -
#6110 Élsímítás ki,AF 8x,physx ki,többit meg a géped szerint állítsd.Így fog a legjobban futni és szép is lesz. -
RedRiot #6109 Nézd, ezek az autók a játékban 50-60 éves darabok. Dobfékek, keskeny diagonál gumik, kényelmes rugózásra hangolt felfüggesztések, ugyanakkor viszonylag nyomatékos motorok és nagy tömeg. Ha ezeket összeadod magadban eredményül pont olyan viselkedés jön ki ahogy a Mafia2-ben viselkednek az autók. A fizika jó, próbálgasd egy kicsit.
Ha túl sokszor kicsúszol és éppen nem sietsz sehova, akkor kapcsolt be a sebesség limitert - ekkor nem tudsz a megengedett sebesség fölé gyorsítani, de a gázt és a féket is finomabban adagolja - különösen akkor jó ez a funkció ha billentyűzetről játszol. -
Rony94 #6108 Valaki válaszolna kérem? -
samuRaihax #6107 http://www.modmywhat.com/article/Lets-go-behind-the-boundries-with-MMWs-Mafia-2-Demo-Trainer--V9-0-/686 -
Majestic01 #6106 Üdv. Lehet volt már de vki adna linket olyan trainerhez, vagy cucchoz, amivel ki lehet kapcsolni a rendőrök AI-jét?? thx -
samuRaihax #6105 Lehet már volt, igy kell átmenni a lezárt területre -
#6104 hiányzik az RPG mi? -
#6103 úgyis egyszerre hármat vagy négyet használhatsz majd
szal elég az -
#6102 és azt a Pacht-t honnan lehet letölteni hogy nem számoljon vissza?? -
#6101 Sikerült köszi,bár mire beírtad már megoldottam:P Hát nincs olyan sok fegyver,többre számítottam. -
Csokis #6100 Szedd le a MusicPlayerEx progit innen! Ezzel meg tudod nyitni lejátszásra az fsb fileokat. Ha megnyitottad, akkor a progiban a file-on jobb gom -> konverzió és kimented wav-ba vagy közvetlenül MP3-ba! -
kisbesi #6099 köszönöm -
ofp #6098 Igazad van. DTFreerideNight helyett DTFreeRideNight-os írtam be a nagy R betű volt a gond, köszi! -
Rony94 #6097 Az lenne a kérdésem hogy milyen beállításokon menne a legjobban?
Olvastam hogy az AF-et érdemes 16x-osra tenni, mert szinte nem is vesz le FPS-t. De a többivel mi a helyzet? Mit kapcsoljak be, mit kapcsoljak ki? A PhysX az kivan kapcsolva. Azt tudom hogy azzal nem megyek sokra, ahhoz atomerőmű kell. -
#6096 figy írd le kicsit nyugodtabban gondolataidat összeszedve, hogy mivan?
eleve azt nem vágom hogy miért írtad hogy baj van a kocsikkal, ha le se tudtad tölteni a demo-t.
ha meg nem sikerült letöltened, irj pontossabb infot kicsit...
mert így látatlanba, én azt mondom hogy te nem csináltál steam profilt, és ugy probálkozol letölteni....
ha nem ez a baj, légyszíves irj valami konkrétat, így nehéz erre mit mondani... -
#6095 Szerintem elírtad a scriptet.
game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreerideNight") -
Csokis #6094 Pontosan, szűznek kell lennie! -
Csokis #6093 Erről is volt már szó itt! -
ofp #6092 Nekem az éjszaka valamiért nem működik csak az eső. Pedig kiírja, hogy Execution success.
Ilyen lesz tőle: night day -
#6091 Ez tökéletesen működik ha előtte nem barmoltam össze a játékot mindenféle patchel. Sima "szűz" játékkal. -
#6090 Én most ezt próbálom,de mint írtam valami dllt kér... -
#6089 írjátok már le újra, hogy 1 helyen legyen. mi kell ehhez az éjszakai meg eső modhoz, hogy működjön is mert annyi variáció volt már, hogy lassan énse tudom mivan :D -
#6088 Amúgy a zenéket nem szedte még valaki a demóból? Mert nekem kellenének. -
#6087 Beraktam ezt a luas minden fegyveres éjszakás modot,de amikor indítanám az m2con.exe-t akkor 2 dll filet hiányol:
-msvcp100.dll
-msvcr100.dll
Ezeket leszedtem netről,de nem tetszenek neki,valami dll belépési pontról ír ki errort.Most mit csináljak?Gondolom valamilyen program telepítené őket,neten a visual studiot találtam,de ez 7 giga,ennyit nem töltök le:P -
Csokis #6086 De! Az általam is említett VITOPatch tökéletesen működik! -
#6085 Steam-ben egy kattintás. Anélkül úgysem tudod telepíteni. -
Ferrari23 #6084 http://szoftverbazis.hu/szoftver/mafia_2.html -
#6083 hali honnan lehet letölteni a demot mert mindenhol csak 20 mega -
#6082 Hogy te használod. -
SimonCar #6081 hát a jtékba a telepítéshez szükséges program avagy (játék) a steam elírtam bocsi na de mi lehet a hiba? -
#6080 Milyen Stream? -
SimonCar #6079 már megszüntek a szerverek hogy nem működik a stream telepítő? azt írja ki hogy nem tud csatlakozni a streamhez és próbáljam meg később. -
#6078 Akkor a trainerek nem műxenek?:D -
#6077 nem baj!azért a demóbol is kihozták a legtöbbetösszes fegyó,éjszaka stb -
SimonCar #6076 mert a karakter hasonlít rám -
Csokis #6075 A demóban nem lehet előcsalni! Majd a teljesben lesz. -
#6074 miért próbáltad ki ezt a játékot?