11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Jamirofan89
    "...nagyon rossz mindig kicsúszik, meg laasú a kocsi nak a motorja"
    tipikus gta-s -.-''
  • Majestic01
    KÖSZI
  • DarkSector
    AF-et már tárgyaltuk...
  • Fehercsoki
    Élsímítás ki,AF 8x,physx ki,többit meg a géped szerint állítsd.Így fog a legjobban futni és szép is lesz.
  • RedRiot
    Nézd, ezek az autók a játékban 50-60 éves darabok. Dobfékek, keskeny diagonál gumik, kényelmes rugózásra hangolt felfüggesztések, ugyanakkor viszonylag nyomatékos motorok és nagy tömeg. Ha ezeket összeadod magadban eredményül pont olyan viselkedés jön ki ahogy a Mafia2-ben viselkednek az autók. A fizika jó, próbálgasd egy kicsit.

Ha túl sokszor kicsúszol és éppen nem sietsz sehova, akkor kapcsolt be a sebesség limitert - ekkor nem tudsz a megengedett sebesség fölé gyorsítani, de a gázt és a féket is finomabban adagolja - különösen akkor jó ez a funkció ha billentyűzetről játszol.
  • Rony94
    Valaki válaszolna kérem?
  • samuRaihax
    http://www.modmywhat.com/article/Lets-go-behind-the-boundries-with-MMWs-Mafia-2-Demo-Trainer--V9-0-/686
  • Majestic01
    Üdv. Lehet volt már de vki adna linket olyan trainerhez, vagy cucchoz, amivel ki lehet kapcsolni a rendőrök AI-jét?? thx
  • samuRaihax
    Lehet már volt, igy kell átmenni a lezárt területre
  • DarkSector
    hiányzik az RPG mi?
  • tommygear
    úgyis egyszerre hármat vagy négyet használhatsz majd
    szal elég az
  • Soldiers
    és azt a Pacht-t honnan lehet letölteni hogy nem számoljon vissza??
  • Fehercsoki
    Sikerült köszi,bár mire beírtad már megoldottam:P Hát nincs olyan sok fegyver,többre számítottam.
  • Csokis
    Szedd le a MusicPlayerEx progit innen! Ezzel meg tudod nyitni lejátszásra az fsb fileokat. Ha megnyitottad, akkor a progiban a file-on jobb gom -> konverzió és kimented wav-ba vagy közvetlenül MP3-ba!
  • kisbesi
    köszönöm
  • ofp
    Igazad van. DTFreerideNight helyett DTFreeRideNight-os írtam be a nagy R betű volt a gond, köszi!
  • Rony94
    Az lenne a kérdésem hogy milyen beállításokon menne a legjobban?
    Olvastam hogy az AF-et érdemes 16x-osra tenni, mert szinte nem is vesz le FPS-t. De a többivel mi a helyzet? Mit kapcsoljak be, mit kapcsoljak ki? A PhysX az kivan kapcsolva. Azt tudom hogy azzal nem megyek sokra, ahhoz atomerőmű kell.
  • DarkSector
    figy írd le kicsit nyugodtabban gondolataidat összeszedve, hogy mivan?
    eleve azt nem vágom hogy miért írtad hogy baj van a kocsikkal, ha le se tudtad tölteni a demo-t.

ha meg nem sikerült letöltened, irj pontossabb infot kicsit...
    mert így látatlanba, én azt mondom hogy te nem csináltál steam profilt, és ugy probálkozol letölteni....

ha nem ez a baj, légyszíves irj valami konkrétat, így nehéz erre mit mondani...
  • macleody
    Szerintem elírtad a scriptet.

game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreerideNight")
  • Csokis
    Pontosan, szűznek kell lennie!
  • Csokis
    Erről is volt már szó itt!
  • ofp
    Nekem az éjszaka valamiért nem működik csak az eső. Pedig kiírja, hogy Execution success.
    Ilyen lesz tőle: night day
  • AntiHero
    Ez tökéletesen működik ha előtte nem barmoltam össze a játékot mindenféle patchel. Sima "szűz" játékkal.
  • Fehercsoki
    Én most ezt próbálom,de mint írtam valami dllt kér...
  • tommygear
    írjátok már le újra, hogy 1 helyen legyen. mi kell ehhez az éjszakai meg eső modhoz, hogy működjön is mert annyi variáció volt már, hogy lassan énse tudom mivan :D
  • AntiHero
    Amúgy a zenéket nem szedte még valaki a demóból? Mert nekem kellenének.
  • Fehercsoki
    Beraktam ezt a luas minden fegyveres éjszakás modot,de amikor indítanám az m2con.exe-t akkor 2 dll filet hiányol:
    -msvcp100.dll
    -msvcr100.dll
    Ezeket leszedtem netről,de nem tetszenek neki,valami dll belépési pontról ír ki errort.Most mit csináljak?Gondolom valamilyen program telepítené őket,neten a visual studiot találtam,de ez 7 giga,ennyit nem töltök le:P
  • Csokis
    De! Az általam is említett VITOPatch tökéletesen működik!
  • MerlinW
    Steam-ben egy kattintás. Anélkül úgysem tudod telepíteni.
  • Ferrari23
    http://szoftverbazis.hu/szoftver/mafia_2.html
  • Soldiers
    hali honnan lehet letölteni a demot mert mindenhol csak 20 mega
  • zzeN
    Hogy te használod.
  • SimonCar
    hát a jtékba a telepítéshez szükséges program avagy (játék) a steam elírtam bocsi na de mi lehet a hiba?
  • Jaka923
    Milyen Stream?
  • SimonCar
    már megszüntek a szerverek hogy nem működik a stream telepítő? azt írja ki hogy nem tud csatlakozni a streamhez és próbáljam meg később.
  • szabii98
    Akkor a trainerek nem műxenek?:D
  • tomo05
    nem baj!azért a demóbol is kihozták a legtöbbetösszes fegyó,éjszaka stb
  • SimonCar
    mert a karakter hasonlít rám
  • Csokis
    A demóban nem lehet előcsalni! Majd a teljesben lesz.
  • Yoda001
    miért próbáltad ki ezt a játékot?