Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nekem is nvidiám van 9600gt, olyan 30-40Fps fut, de mikor bekapcsolom apexet 10-15 lesz belõle, magyarul a gépigénye 150% megnõ. Csak gondoljatok bele, a játék összes poligonjával, fény-árnyék, textúra igényével felér, az hogy a törmelékek megmaradnak a földön! ha belegonol valaki ez kész röhely, elhiszem hogy sok poligon keletkezik a törmlékel, de 1,5x annyi mint az egész játékban van?)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
az lehet az oka, hogy nem nvidia kártyám van? úgy értem mivel egy 5850 amúgy is erõsebb kari mint amit apex médium szinten elvárnak az nvidiától, ezért gondoltam mennie kéne gond nélkül... akár még highon is
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\edit\APEX\Cloth könyvtár törlésével további sebesség növekedést lehet elérni.
további tweakek itt: http://physxinfo.com/news/3628/mafia-ii-demo-tweaking-physx-performance/
Parasite Eve 2, best game EVER!
A#1
1920x1080as felbontásba fullon megy 29-30 fps-el.
amd core quad 2.4
ati hd 4800 series asszem 4830
4 giga ram
Amit nem értek hogy ha leveszek mindent low-ra miért fut rosszabbul mintha az optimális beállításon hagynám ami pedig magasabb részletességgel bír?
Why so serious?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
De amikor elindítom akkor a "Start Demo" ra rámegyek és kidob asztalra.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Hunor1: hát jah, láthatod hogy ott a határ, nekem se sikerült áttörni, piros vonalon kívülre meg az életben nem fogsz menni
http://9gag.com/gag/5135249
Aztán még megpróbáltam egy busszal átmenni a "piros falon".Bazz a busz fele belógott a "tiltott zónába" de amikor kiszálltam visszadobott a gettóba...nincs szabadulás??
Amúgy fasza a fegyverboltot kirabolni, lesz egy csomó fegyvered és lóvé!
Ti is írjatok érdekes helyeket.Bár gondolom holnap lesz egy pár felfedezés amit közzé tehetnek fórumokon.
mondom anyád.. köv. re elsõ utam a tuning mûhely azt a másfél tonnás vasat lefestettem feketére, öltönyt vettem, megálttam a fegyverboltosnál bementem és agyönlõtem😄
kéne már az eredeti...
http://www.tenke.hu
http://www.tenke.hu
BattleTag: kabel15#2672
legalábbis a Benchmarkban tutira...😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
mindegy, lowon is hatalmas élmény. Birom az apróságokat, és idegesít pár másik. Pl mikor felrobbantod a kocsit, elkezd égni, széppen lassan leeresztenek és szétpukkannak a gumik. Aztán ha tolatsz, a fék lámpa átszínezi a kipufogó gázt.. és hasonlók.
De amikor a rendõr szeme láttára kötök bele valakibe, és lököm a vizbe, az már nem bûn. 😄
Plusz milyen jó kis autószerelõ a fõhõsünk, bármikor megjavít egy lerobbant motort 😄 Már csak lõni kéne tudnia vezetés közben, és szavam se lenne.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
hát nem tudom, az irányítást majd mindenképp szokni kell, ami egyébként elég jó 😊 maga a fizikája viszont kifejezetten jó lett, és olyan kis dolgok miatt igazán jó, mint például betonon lelógó lökhárító, kipufogó egyszerûen szikrázik (vagy mi a jó szó erre...), kanyarban az a szakadt kipufogó ide-oda leng, kanyartól függõen... az is tetszik, hogy homokban ott marad a keréknyom...<#idiota>#idiota>
egyébként nem tudom észrevettétek-e, de ha ütköztök, saját véretek lesz az ülésen (már ha akkora a koccanás)...vagy nem tudom mi ez, mindenesetre "lefényképeztem" (ülés hátulja).. persze jó kérdés, hogy a saját vérem hogy kerül az ülés másik oldalára, de alapból biztos nem volt ott, ütközés után lett valamikor
http://9gag.com/gag/5135249
sok játéknál megoldjákneked, hogy még a szarbox graf is akadjon.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sztem akinek minimum Core 2 duo van a gépében és egy 4850-es Ati kártya annak az új boxig nem kell hardwarre költenie mert a játékok 99% átirat lesz, és a szarbox hardware 4 éve fix.
Elvileg lesz egy achivment is, amit úgy szerezhetünk meg, ha felkeressük az öreget.
Az IMDB-n is fent van, csak sajnos nem ugyanaz adja a hangját mint aki az elsõ részben.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
itt összetömörited a játék mappát, feltolod netre ezt leszedi valaki bemásoja a mappát magának a rar-ból ugyanide, és ennyi....csak ha nem ingyenes a cucc, akkor a steam csak annyit ír, hogy elõzetes letöltés, de ugye nem tudja az illetõ elindítani.
remélem jövõ7ten lesz új gépem. Erõsebb remélem...
Arra fogom installálni a full verziót😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
a demo egyszerûen remek!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Amúgy bocs az elõzõ 2 ért.