Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

samsung123
A kártyád bõven elég lenne! csak ugy van programozva a játék hogy Atikon ne fusson ezzel az apexel normálisan(lehetne 5970is), hogy vegyél Nvidiát, miközbe azon is szarul fut(fele olyan szarul esetleg) mert szegény 1 nyamvadt GPU-ra erõlteti a fizika kiszámítását (nem elég a grafika kiköhögése) A jó kis x4 965 procid majából meg 1-2mag ki sincs használva! Köszönjük Nvidida!
(nekem is nvidiám van 9600gt, olyan 30-40Fps fut, de mikor bekapcsolom apexet 10-15 lesz belõle, magyarul a gépigénye 150% megnõ. Csak gondoljatok bele, a játék összes poligonjával, fény-árnyék, textúra igényével felér, az hogy a törmelékek megmaradnak a földön! ha belegonol valaki ez kész röhely, elhiszem hogy sok poligon keletkezik a törmlékel, de 1,5x annyi mint az egész játékban van?)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

úgy érted külön olyan nvidia kártya amire ez ki van fejlesztve?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

SpeedXHUN
külön kártya kell hozzá.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

az mitõl lehet hogy ha az apexet bekapcsolom akár mediumra is, eleinte szépen megy akár 60FPS-el.. aztán ahogy gyûlik a szemét az úton és erõs tûzharcban szépen visszamászik az FPS 8-10re?

az lehet az oka, hogy nem nvidia kártyám van? úgy értem mivel egy 5850 amúgy is erõsebb kari mint amit apex médium szinten elvárnak az nvidiától, ezért gondoltam mennie kéne gond nélkül... akár még highon is

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\3rd\ könyvtárban lévõ physx installt kell használni, mert más különben CPU-n fut!!!

\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\edit\APEX\Cloth könyvtár törlésével további sebesség növekedést lehet elérni.

további tweakek itt: http://physxinfo.com/news/3628/mafia-ii-demo-tweaking-physx-performance/

csrolli
tényleg nem lehet autóból tüzelni, vagy csak én vagyok a béna??

Fpocok
Ha a demót így megcsinálták, akkor a végleges biztos nem lesz rosszabb. Lehet, hogy jobb lesz valamivel, de rosszabb nem hiszem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

celza8807
"Mafia 2 outro" <#vigyor> <#idiota>

A#1

üdv a clubban! 😄D
Cucmey
na csak felraktam. ez a szar staem volt a rossz.
1920x1080as felbontásba fullon megy 29-30 fps-el.
amd core quad 2.4
ati hd 4800 series asszem 4830
4 giga ram

Lunki88
A gépigény vajon ugyanez marad a teljesben is? Mert a laptopomon nagy meglepetésemre egész jól fut közepes grafika mellett, pedig a gta iv után már azt hittem felejtõs lesz számomra.

Amit nem értek hogy ha leveszek mindent low-ra miért fut rosszabbul mintha az optimális beállításon hagynám ami pedig magasabb részletességgel bír?
Én nem is értem, hogy a CDG hogyan gondolja ezt az árat. Vagy hogy milyen indokkal kerül ennyibe náluk. Nálunk is meg lehet 9000ért kapni, ha valaki nem bízik a külföldben.

Why so serious?

norbi56
Na sikerült megoldani, más volt a gond.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
Köszi csak sok origi cucc van steamen félek az ilyesmitõl😛😄
De amikor elindítom akkor a "Start Demo" ra rámegyek és kidob asztalra.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

tommygear
nem bassza el
Yoda001
valószínû mindenki akinek már le van töltve, nem basz el semmit....

Hunor1: hát jah, láthatod hogy ott a határ, nekem se sikerült áttörni, piros vonalon kívülre meg az életben nem fogsz menni

http://9gag.com/gag/5135249

norbi56
És mûködik is?Nem kúrja el a játékot?Ki az aki használja?

emberek próbált már valaki kimenni "vidékre" ? Van egy föld út ami kivisz csak egy kis kapu van rajta, de hiába állítottam oda egy kocsit a tetejérõl sem tudtam átugrani a városhatáron😞(
Aztán még megpróbáltam egy busszal átmenni a "piros falon".Bazz a busz fele belógott a "tiltott zónába" de amikor kiszálltam visszadobott a gettóba...nincs szabadulás??
Amúgy fasza a fegyverboltot kirabolni, lesz egy csomó fegyvered és lóvé!
Ti is írjatok érdekes helyeket.Bár gondolom holnap lesz egy pár felfedezés amit közzé tehetnek fórumokon.
tenkenorman
Hát ez jó. Megállok a fegyverboltnál, kitépnek egy fekát a zsaruk a kocsiból, letérdeltetik és agyonlövik. mondom hehe... bemegyek a fegyverboltba a boltos faszi rámszegezi a shotit, nyomok egy E betût és agyönlõ.
mondom anyád.. köv. re elsõ utam a tuning mûhely azt a másfél tonnás vasat lefestettem feketére, öltönyt vettem, megálttam a fegyverboltosnál bementem és agyönlõtem😄
kéne már az eredeti...

http://www.tenke.hu

tenkenorman
physix nélkül egyszerûen nincs a játéknak gépigénye. nekem maxon megy 2giga rammal c2d e7200as procival. tiszta állat. idõjárásra kiváncsi lennék... elõbb jól berúgram és elmosódott minden.

http://www.tenke.hu

Hm, hát ez így elsõ pillantásra elég jó lett. Várom nagyon a teljeset. Abszolút jó, talán a vezetéskor a kamerakezelés kicsit barbár, de ennyi. Az optimalizásról meg példát vehetne a Rockstar, remekül megy.

tommygear
kabel15
Hogy ütöd ki? Vagy csak egyszerûen nem mész el a célhoz?

BattleTag: kabel15#2672

tommygear
ki lehet ütni az idõkorlátot
mellesleg ha nem veszed fel a telefont nem tudsz kimenni a házból
kabel15
De ti is csak 10percet tudtok játszani? Vagy ha nem veszem fel a telefont akkor nem kezd el számolni? Vagy ha lejár akkor bojonghatok szabadon? Sok kérdés egyszerre. Nekem amúgy azt tetszett mikor a rendõrök üldöztek a rendõr kiült az ablakba és elkezdett lõni a kocsimra. De az egy dolog hogy lõtt simán el si talált és megsebbzet. és a kocsin is lehetett látni a golyó okozta lyukakat. Nekem iszonyatosan tetszik.

DarkSector
és azt észrevetted, hogy a rendszámokra az van írva hogy PHYSX???
legalábbis a Benchmarkban tutira...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kmarha
a fél várost a rakparton vízbe fullasztottam már 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
remélem kicsit részletesebb grafikai beállítást engedélyez majd a teljesbe (bár tartok tõle hogy nem)

mindegy, lowon is hatalmas élmény. Birom az apróságokat, és idegesít pár másik. Pl mikor felrobbantod a kocsit, elkezd égni, széppen lassan leeresztenek és szétpukkannak a gumik. Aztán ha tolatsz, a fék lámpa átszínezi a kipufogó gázt.. és hasonlók.

De amikor a rendõr szeme láttára kötök bele valakibe, és lököm a vizbe, az már nem bûn. 😄

Plusz milyen jó kis autószerelõ a fõhõsünk, bármikor megjavít egy lerobbant motort 😄 Már csak lõni kéne tudnia vezetés közben, és szavam se lenne.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Yoda001
na, mégiscsak sikerült elindítani, physx baszakodás után...
hát nem tudom, az irányítást majd mindenképp szokni kell, ami egyébként elég jó 😊 maga a fizikája viszont kifejezetten jó lett, és olyan kis dolgok miatt igazán jó, mint például betonon lelógó lökhárító, kipufogó egyszerûen szikrázik (vagy mi a jó szó erre...), kanyarban az a szakadt kipufogó ide-oda leng, kanyartól függõen... az is tetszik, hogy homokban ott marad a keréknyom...<#idiota>

egyébként nem tudom észrevettétek-e, de ha ütköztök, saját véretek lesz az ülésen (már ha akkora a koccanás)...vagy nem tudom mi ez, mindenesetre "lefényképeztem" (ülés hátulja).. persze jó kérdés, hogy a saját vérem hogy kerül az ülés másik oldalára, de alapból biztos nem volt ott, ütközés után lett valamikor

http://9gag.com/gag/5135249

DarkSector
hát ez nemígyvanám.
sok játéknál megoldjákneked, hogy még a szarbox graf is akadjon.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kabel15
core2duo e6300 procim van. És miután leégett a kártya a gépemben egy ati 4850et vettem 😊

bertino
nagyon metal a game.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sztem akkor te nem tudsz gépet venni. Ugyanis a boxnak is 4 éve ugyan az a hardware felépítése. Magyarul ha 4 éve jó gépet vettél és mondjuk 1-szer cseréltél benne videókarit, akkor amíg a szarboxot le nem cserélik neked is menni fog minden játék simán. Néhány extrém dolgot kivéve.

Sztem akinek minimum Core 2 duo van a gépében és egy 4850-es Ati kártya annak az új boxig nem kell hardwarre költenie mert a játékok 99% átirat lesz, és a szarbox hardware 4 éve fix.
Kit--Kat
Tommy benne lesz a játékban 100%.
Elvileg lesz egy achivment is, amit úgy szerezhetünk meg, ha felkeressük az öreget.
Az IMDB-n is fent van, csak sajnos nem ugyanaz adja a hangját mint aki az elsõ részben.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DarkSector
az is örül a geci, hogy végre nem E fokozat let....😊

én azt hittem hogy a rank után smile van 😄
tommygear
ritka az olyan eset amikor nincs
DarkSector
megoldható, mint az összes steam játék, ...Steam\steamapps\common\...
itt összetömörited a játék mappát, feltolod netre ezt leszedi valaki bemásoja a mappát magának a rar-ból ugyanide, és ennyi....csak ha nem ingyenes a cucc, akkor a steam csak annyit ír, hogy elõzetes letöltés, de ugye nem tudja az illetõ elindítani.

wollnerd
nem az én gépemre raktam fel. ( mert az én gépem kicsit dutyiban van)
remélem jövõ7ten lesz új gépem. Erõsebb remélem...
Arra fogom installálni a full verziót😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Szabi84
nem hiszek a szememnek ez tényleg ilyen jól van optimalizálva???

a demo egyszerûen remek!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Cucmey
ez jó ötlet! 😊 köszi.

kabel15
Szerintem nem nagyon lehet felrakni sehova.

DeerHunter01
steamet töröld le rakd fel újra, vagy szedd le valamelyik torrent oldalról.

\"Erről van szó!\"

Cucmey
sjana már nagyon régóta próbálom és semmi. 😞((

kabel15
Nálam nincs ilyen gond. Én nem esek le sehova.
Amúgy bocs az elõzõ 2 ért.

DeerHunter01
A hiba nálad van szerintem. Írd le milyen a géped.

\"Erről van szó!\"

kabel15
Jó de nekem ez a gép 4 éve volt annyi. Vagyis most lesz 4 éves karácsonykor. de egyszer már kellet vennem egy új VGA-t mert az elõzõ besült. Szóval már 290k nál járok. Jó mind1 végülis többet már nem költök a gépemre. Következõ vétel egy xbox lesz. 20. án úgyis jön a 4gb talán az veszem meg.

DeerHunter01
Várjál vele egy kicsit , pár perc míg megcsinálja aztán játszhatsz.

\"Erről van szó!\"