11769
-
Vlala #6153 Örök igazság. :) -
#6152 A p*na se újdonság, mégis mindig felizgulok rá. -
#6151 én nem mondom hogy csúnyák, de ennyire nem ujdonság, mint ahhogy itt elnézem az izgalmi állapotokat...:) -
Vlala #6150 Az eredeti Mafiában sem volt az, mégsem hiányzott. :) -
#6149 sajna én is úgy tudom hogy nem lesz dinamikus a dolog hanem küldetésekhez kötődik. -
#6148 Alone in the Dark...tessék 1 olyan, amiben a külső terekben lehet nagy területen kocsikázni....
nem gta-nak tervezték, de technikailag annyit látsz egyszerre a sötétben ott is...
van fény a kocsin, tükröződik, csak éppen a környezet silány mellette, amúgymeg nem az a baj hogy itt mienek, a fények, de ennyire nem egetverőek, hogy fütyiverés legyen belőle, szerintem legalábbis...
:D
de aztán nekem mindegy, csak ha már a crysis-ról beszélünk, ott nagyobb a terület mint itt, jobb fények mellett, nem kell versenyeztetni, semmivel úgy jó ahogy van, csak vicces nézni hogy erre az egy effectre hogy ráizgutatok...:)
bocs de nekem vicces. XD -
#6147 mutass már ilyet más játékban ami a 3.képen van(letőleg ilyen stilusú gameből) amugy se sok játékban van dinamikus fényforrással mindenhol..vagy 5-6 játékban( Crysis, stalker, Metro2033, splinter cell, megy 1 két game, de ez egyikse Gta stilusú) -
#6146 Hát nem erre verem a kukimat, de azért sztem elég szépek ezek az éjszakai képek.
Egyébként jól emlékszem, h havas képek is voltak a játékról még régebben? Vajon beleteszik a véglegesbe? -
n3whous3 #6145 ne mtudunk megcáfolni, mafia 1ben is ez volt. -
#6144 az aggaszt hogy lesz egyéb napszak is? idáig dél és éjféli vidókat láttam csak..hajnal, naplemente, stb változását nem, ha csak hirtelen napszakváltás lesz, pl küldetésenként, amugy meg fix napszakot válsztunk ki pl freeride-kor, akkor besírok...remélem nem ez lesz. cáfoljatok meg pls -
#6143 sokan kiverik a kukijukat ezekre a éjszakai képekre, holott láttunk már jobbat is... nem nagy szám. -
#6142 hű vazze de zsírkirály lettél...grat a 3 éjszakai képhez nagy teljesítmény ám!!! :P
pfff -
#6141 Valaki belinkelné megint a minden fegyo traniert? -
#6140 Hát igen. Se textúra beállítás, se tükröződés, se AA, se látótáv, meg vmi GTA-hoz hasonló forgalomintenzitás állítás se ártana. -
#6139 ezek a grafikai beállítások eddig szinte példátlanul kevesek. meglepne ha a fullban is ennyi lenne. -
#6138 Azért azon nagyon fogok csodálkozni, ha nem teszik be véglegesbe, h a tükröződést lehessen ki/be kapcsolni... -
#6137 van rá ilyen kód de még bugos, kifagy vagy csak a tükröződő felületek töltenek be, vagy leesel a semmibe. de a full gameben lesz. -
#6136 meg lehet, láttam videót még rééégen róla.
egyébként akinek (mint pl nekem) pont 30 fpsre van belőve a gamma az rettegjen hogyha megnyitják a gettot hány fpsünk lesza játékban -
#6135 nem! vagy este vagy eső!(eddig). kiváncsi lennénk én is rá, hogy tükröződne akkor az aszfalt stb... -
n3whous3 #6134 Milyen szövegelés már ez -
#6133 semmit nem esett az FPS! Eddig olyan 30 környéként ment, este is szinte ugyanannyi(talán egy két frém, de 30-ból kiindulva az 10% minusz kb a nappalhoz képest) olyannak kellene megnézni akinek mondjuk van 60..és abból jobban, pontosabban lehet következetni. De több nem lett -
ofp #6132 Este+esőt meglehet valahogy csinálni? -
#6131 az vagy -
#6130 Egyébként estisek, akiknek sikerült kipróbálni: mennyire esik le az FPS nappalhoz képest? -
#6129 Hát igen, nekem is nagyon tetszenek ezek az esti képek, ezért is idegesít annyira, hogy nem működik az m2con. Megnézném már "élőben" is, hogy milyen, és hogy az fps-re milyen hatása van(akik nézték azok leírhatnák addig is, hogy lassul-e vagy valami). Ha meg nem jön össze, akkor(meg amúgy is) jöhetne már a tesztelői példány -
#6128 szerintem is -
Ironman2 #6127 Ej,egyre jobban néz ki... -
#6126 Nekem se működik nekem win7 32bitesem van kár érte, pedig jól néznek ki ezek az éjszakai képek na sebaj majd a teljes vagy ha csak addig meg nem oldják valahogy -
#6125 egy kis esti adag..értitek, esti adag, de király vagyok, öcsém de király.
-
BAk3R #6124 Ez rendben van, csak kár, hogy a rendőrök ezt néha elfelejtik mikor üldöznek. -
#6123 És azt figyeltétek, hogy a növények azok UFO-k?
Mert figyelnek téged. Ha odamész egy fa/bokor/sb. mellé és nézed, majd fordulsz, akkor az is veled fordul. -
spy803 #6122 Azt észrevettétek, hogy a speed limiter úgy változik, hogy milyen uton haladsz? Ahol 70es sebesség van, ott a speed limiter is enged 70ig menni. -
Majestic01 #6121 köszi -
#6120 Na azért
Btw azóta sem oldódott meg a msvcr100 gondom, de látom, hogy mások is szívnak vele, szóval ha valaki talál megoldást(c++ hülyeségek telepítése, demó újratelepítése, a fájl külön letöltése kivételével), akkor ne felejtse el leírni. Ja és win 7 64 bit-em van, van itt olyan akinek azon működik? -
#6119 Elindítod a játékot.Kilépsz az utcára (vagy a házban maradsz mindegy) számlál vissza az idő nyomsz egy escape-t és ALT+TAB-al tálcára rakod.Ezután indítod a trainert és kapcsolod be amit akarsz utána újból ALT+TAB vissza a játékba és voilá. -
#6118 Akkor nfs nasry -
#6117 Hagyjuk a gta fikázást, a 4-ben már azért nem lehet padlógázzal bevenni az éles kanyarokat... Inkább azt mondanám, hogy tipikus nfs-es, na meg látszik a gyereken, hogy jó ha megvan 12-14 éves -
Majestic01 #6116 De most ez hogy működik? ELindítom, de semmi. Ha a játékot indítom el, nem csinál semmit..:S -
samuRaihax #6115 Remélem a full game is ilyen jól fog futni mint a demo, átlag 70fps GTAban örültem a 30-40nek... -
#6114 mondjuk a sebesség limitert jól lehet alkalmazni pl abs pótlónak is. tegyük fel szakítasz százzalk ott a kanyar, benyomod a L betűt lelassít 40re szépen aztán nem kell már olyan gumicsíkot hagynod :D