11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • DarkSector
    "Csípem ezt a szintű emberi kreativitást :) már most kihozza a maximumot a demo-ból."

na ittvan a másik, tök jó titeket olvasni, télleg nagyon fun....:)
    szerintem üssük lovaggá a srácot.:)
  • adikakk
    Jó napot.
    Valaki tudna nekem segíteni leszedtem a demot feltelepitetem és miután feltetem a steamot frisitené akkor valami hibát ír ki.
    Mi lehet a gond segítsetek pls.
    A segítségeteket elöre is köszönöm.
  • CamelX
    Csípem ezt a szintű emberi kreativitást :) már most kihozza a maximumot a demo-ból. Teljes játéknál meg remélhetőleg rengeteg órát el lehet lenni a különböző fun dolgok kihasználásával így is h nuku multi
  • DarkSector
    ezzel csak 1 baj van, nekemis sikerült 1-2 képet kiszedni, amiket át lehet szerkeszteni, magyarra.
    viszont a feliratokkal mit kezdünk, a demo-ban?
    szerintem ennek itt nemsok értelme van inkább a full-ra gyúrjanak.

itt 2 mondatot nem érdemes szerintem, ezért is fucsállom a fordítás idejét, én a mafia 2 szövegét 2-3 óra alatt lefordítanám, lazán.
  • DJ bigpapa
    Frissült a FAQ:

# Mi a játék gépigénye?
    # Hogyan tudom eltávolítani a time limitet a demóból?
    # Hogyan juthatok hozzá a játékban fellelhetõ összes fegyverhez?
    # Hogyan juthatok ki az elzárt területekre is?
    # Teljes törésmodell elõcsalogatása
    # A különbözõ idõjárási effektek bekapcsolása
    # A rádióban hallható zeneszámok kicsomagolása/letöltés
    # A különbözõ videók automatikus átugrása
    # Steames Mafia 2 nem akar indulni-> Megoldások
    # Miután kilépek a játékból sötét a monitor képe -> Megoldások
    # Ajánlott weboldalak
  • Rony94
    Geci tisztára olyan, mintha a taxi b*szná a teherautót!
  • Máté94
    Csak most?:DD
  • FlyHigh
    Az előbb vettem észre, hogy le tud repülni a dísztárcsa. Amúgy szerintem a GTA4-es gagyi pc port után megérdemelünk egy ilyen remek főleg pc-n gyönyörű játékot.
  • tenkenorman
  • szabii98
    Nekem nem müxik a fegyver trainer :(
  • OrioN the S
    ne tudd meg mit szenvedtem vele :D monitor beállítás, driver gyári állapot visszaállítás... semmi :D oszt kibasztam vele.
  • spy803
    Itthon állítólag majd nem lehet kapni :(
  • Ironman2
    Nagyon jó lett ez a FAQ,igazi profi munka
  • Ironman2
    Jé,van FAQ!
  • WuFraZselic
    á, köszi, erre a büdös életbe nem jöttem volna rá :D
  • Rony94
    Óóó akkor én basztam el! Bocsi. xD
  • OrioN the S
    ja. ha win7-ed van, akkor ctrl+alt+del (ahol a bejön az a kékes képernyő amikor a feladatkezelőt is ki tudod választani) ott rányomsz a mégsére és voila.
  • WuFraZselic
    hello

lehet hogy már kérdezték, bocs ha nem olvastam vissza; ha kilépek a demoból, a kép szinte teljesen szürke, olyan mintha kb 0án lenne a fényerő. persze ha ezt próbálom átállítani képernyőbeállításoknál, semmi nem történik . ilyennel valaki találkozott?
  • Csokis
    Mondjuk ne nyomd meg a Crash Game-et, mert ez pontosan azt csinálja, amit leírtál.
  • Fehercsoki
    Crash game szerinted mit jelent?:S:D
  • barmi

• Rony94
    A FAQ-ból letöltöttem a trainer-t és a minden fegyver trainer-t. A minden fegyver trainer-rel semmi gond nincs, de a másikkal van. Pontosan hogyan kell használni? Ugyanúgy csinálom ahogyan levan írva. Lenyomom az Alt+Tab-ot, bepipálom ami kell, megnyomom a Crash game-t és visszamegyek a játékba. De mikor visszamegyek a játékba, akkor egy idegesítő sípoló hang jön fel, és kidob egy Mafia2.exe-vel. Mit csináltam rosszul?
  • Csokis
    Mondjuk az oldal neve nem az igazi (TF movies).
  • Vlala #6170
    De jó, van FAQ :)
  • grebber
    Idézet a magyarítások.hu-ról:

"Evinnel szórakoztunk kicsit a Maffia II demójával és sikerült kibányászni a szövegeket belőle.A játékot fordítjuk, legyetek résen."
  • Csokis
    Akinek nem működött az m2con féle megoldás, annak van más!!!

Szedjétek le ezt! Másoljátok a Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\ mappába és indítsátok el a m2dev.exe-vel a játékot! miután kiértetek az utcára, nyomjatok egy F12-es gombot. Ekkor a bal felső oldalon előjön a konzol. Ide írjátok be ezt: #lua game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreerideNight")
    Ez lesz az éjszaka. Az esőért pedig ezt: #lua game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreeRideDayRain")
    Fontos! Figyeljetek a kis- és nagybetűkre!!! Ja, ha magyar a billentyűzetetek, akkor a # jelet az Alt Gr + X gombbal hívjátok elő és a konzolban a # jel előtt megjelenik egy kis négyzet is, amivel ne foglalkozzatok, akkor is érteni fogja a parancssort!
  • Csokis
    Csak nyugodtan!
  • szabii98
    Ja és a benzin kérdés:1 kört mentem a városban és máris villog a jelző.
  • szabii98
    Itt valszeg még vonattal is lehet majd utazni :D
  • kill3r21
    jó a faq, de nekem elis kur*a a demómat, felraktam az original exét, most meg star demo után kidob, fasztasztikus....:S
  • Jamirofan89
  • DJ bigpapa
    Csináltam a fórumnak egy FAQ-ot, egy lehelletnyit kezdetleges, de ha a fórum gazdája kirakja több dologra is egyből fény derülhet belőle és akkor nem kell annyit keresgélni a temérdek bejegyzésben!

U.I.: Finoman belecsentem Csokis kolléga egynéhány itt megjelent segítő hozzászólását, remélem nem bánja, de ha mégis haladéktalanul eltávolítom! :D
  • DarkSector
    jogos "bazdmeg"....:)

'a bazdmeg az nem a jellemedre értendő....XD'
  • ofp
    Nem nagyon. Szerintem esővel együtt is jól futna.
  • tenkenorman
    harmadszorra sem.
  • Yoda001
    vettetek észre fps csökkenést esőben/éjszakában?
  • ofp
    Kár, pedig a látvány mellett a gépigény miatt is érdekes lett volna kipróbálni.
  • tenkenorman
    ez baszott:D
  • Vlala #6155
  • DJ bigpapa
    A Mafia 2 Demo rádióban hallható zenék:
    PART_1.rar
    PART_2.rar