11769
-
#6193 "Csípem ezt a szintű emberi kreativitást :) már most kihozza a maximumot a demo-ból."
na ittvan a másik, tök jó titeket olvasni, télleg nagyon fun....:)
szerintem üssük lovaggá a srácot.:) -
#6192 Jó napot.
Valaki tudna nekem segíteni leszedtem a demot feltelepitetem és miután feltetem a steamot frisitené akkor valami hibát ír ki.
Mi lehet a gond segítsetek pls.
A segítségeteket elöre is köszönöm.
-
CamelX #6191 Csípem ezt a szintű emberi kreativitást :) már most kihozza a maximumot a demo-ból. Teljes játéknál meg remélhetőleg rengeteg órát el lehet lenni a különböző fun dolgok kihasználásával így is h nuku multi -
#6190 ezzel csak 1 baj van, nekemis sikerült 1-2 képet kiszedni, amiket át lehet szerkeszteni, magyarra.
viszont a feliratokkal mit kezdünk, a demo-ban?
szerintem ennek itt nemsok értelme van inkább a full-ra gyúrjanak.
itt 2 mondatot nem érdemes szerintem, ezért is fucsállom a fordítás idejét, én a mafia 2 szövegét 2-3 óra alatt lefordítanám, lazán. -
#6189 Frissült a FAQ:
# Mi a játék gépigénye?
# Hogyan tudom eltávolítani a time limitet a demóból?
# Hogyan juthatok hozzá a játékban fellelhetõ összes fegyverhez?
# Hogyan juthatok ki az elzárt területekre is?
# Teljes törésmodell elõcsalogatása
# A különbözõ idõjárási effektek bekapcsolása
# A rádióban hallható zeneszámok kicsomagolása/letöltés
# A különbözõ videók automatikus átugrása
# Steames Mafia 2 nem akar indulni-> Megoldások
# Miután kilépek a játékból sötét a monitor képe -> Megoldások
# Ajánlott weboldalak -
Rony94 #6188 Geci tisztára olyan, mintha a taxi b*szná a teherautót! -
#6187 Csak most?:DD -
#6186 Az előbb vettem észre, hogy le tud repülni a dísztárcsa. Amúgy szerintem a GTA4-es gagyi pc port után megérdemelünk egy ilyen remek főleg pc-n gyönyörű játékot. -
#6185 -
#6184 Nekem nem müxik a fegyver trainer :( -
#6183 ne tudd meg mit szenvedtem vele :D monitor beállítás, driver gyári állapot visszaállítás... semmi :D oszt kibasztam vele. -
spy803 #6182 Itthon állítólag majd nem lehet kapni :( -
Ironman2 #6181 Nagyon jó lett ez a FAQ,igazi profi munka -
Ironman2 #6180 Jé,van FAQ! -
#6179 á, köszi, erre a büdös életbe nem jöttem volna rá :D -
Rony94 #6178 Óóó akkor én basztam el! Bocsi. xD -
#6177 ja. ha win7-ed van, akkor ctrl+alt+del (ahol a bejön az a kékes képernyő amikor a feladatkezelőt is ki tudod választani) ott rányomsz a mégsére és voila. -
#6176 hello
lehet hogy már kérdezték, bocs ha nem olvastam vissza; ha kilépek a demoból, a kép szinte teljesen szürke, olyan mintha kb 0án lenne a fényerő. persze ha ezt próbálom átállítani képernyőbeállításoknál, semmi nem történik . ilyennel valaki találkozott? -
Csokis #6175 Mondjuk ne nyomd meg a Crash Game-et, mert ez pontosan azt csinálja, amit leírtál. -
#6174 Crash game szerinted mit jelent?:S:D -
barmi #6173
-
Rony94 #6172 A FAQ-ból letöltöttem a trainer-t és a minden fegyver trainer-t. A minden fegyver trainer-rel semmi gond nincs, de a másikkal van. Pontosan hogyan kell használni? Ugyanúgy csinálom ahogyan levan írva. Lenyomom az Alt+Tab-ot, bepipálom ami kell, megnyomom a Crash game-t és visszamegyek a játékba. De mikor visszamegyek a játékba, akkor egy idegesítő sípoló hang jön fel, és kidob egy Mafia2.exe-vel. Mit csináltam rosszul? -
Csokis #6171 Mondjuk az oldal neve nem az igazi (TF movies). -
Vlala #6170 De jó, van FAQ :) -
#6169 Idézet a magyarítások.hu-ról:
"Evinnel szórakoztunk kicsit a Maffia II demójával és sikerült kibányászni a szövegeket belőle.A játékot fordítjuk, legyetek résen."
-
Csokis #6168 Akinek nem működött az m2con féle megoldás, annak van más!!!
Szedjétek le ezt! Másoljátok a Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\ mappába és indítsátok el a m2dev.exe-vel a játékot! miután kiértetek az utcára, nyomjatok egy F12-es gombot. Ekkor a bal felső oldalon előjön a konzol. Ide írjátok be ezt: #lua game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreerideNight")
Ez lesz az éjszaka. Az esőért pedig ezt: #lua game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreeRideDayRain")
Fontos! Figyeljetek a kis- és nagybetűkre!!! Ja, ha magyar a billentyűzetetek, akkor a # jelet az Alt Gr + X gombbal hívjátok elő és a konzolban a # jel előtt megjelenik egy kis négyzet is, amivel ne foglalkozzatok, akkor is érteni fogja a parancssort! -
Csokis #6167 Csak nyugodtan! -
#6166 Ja és a benzin kérdés:1 kört mentem a városban és máris villog a jelző. -
#6165 Itt valszeg még vonattal is lehet majd utazni :D -
#6164 jó a faq, de nekem elis kur*a a demómat, felraktam az original exét, most meg star demo után kidob, fasztasztikus....:S
-
#6163 -
#6162 Csináltam a fórumnak egy FAQ-ot, egy lehelletnyit kezdetleges, de ha a fórum gazdája kirakja több dologra is egyből fény derülhet belőle és akkor nem kell annyit keresgélni a temérdek bejegyzésben!
U.I.: Finoman belecsentem Csokis kolléga egynéhány itt megjelent segítő hozzászólását, remélem nem bánja, de ha mégis haladéktalanul eltávolítom! :D -
#6161 jogos "bazdmeg"....:)
'a bazdmeg az nem a jellemedre értendő....XD' -
ofp #6160 Nem nagyon. Szerintem esővel együtt is jól futna. -
#6159 harmadszorra sem. -
#6158 vettetek észre fps csökkenést esőben/éjszakában? -
ofp #6157 Kár, pedig a látvány mellett a gépigény miatt is érdekes lett volna kipróbálni. -
#6156 ez baszott:D -
Vlala #6155 -
#6154 A Mafia 2 Demo rádióban hallható zenék:
PART_1.rar
PART_2.rar