11769
-
#6804 Mennyi idő múlva hívtak?
Én tegnap ötkor rendeltem meg. A visszaigazoló levélben is kattintani kell a megrendelem gombra? mert nekem az nem működik. -
#6803 Hol vannak a régi idők, amikor megjelenés előtt már 3-4 nappal, sőt 1 héttel kint volt a játék a neten? Mit tettek ezek a raktárakra? Szenzoros, lézeres, hőkamerás, géppuskaálványos, elitőrséges védelem mellett is kéne 1-2 példány :D -
#6802 Én marha, utána már rájöttem, sőt töröltem is volna a hozzászólásom, ha tudom. Köszi, hogy válaszoltál az értelmetlen kommentemre, talán más így járt így, vagy fog járni és akkor itt a megoldás. :DD -
#6801 Remélem nem nyomod meg a crash game gombot, mert akkor ez a hiba forrása!
:D
Egyébként itt másik megoldás:
Timer Freeze
This is the timer freeze patch for the Mafia II demo. It freezes time at 9:59. If you get trojan alert, this is a false positive which means that the virus scanner recognizes that it is built like a virus because it modifies .EXE files which could potentially be dangerous in the wrong hands, but this simply modifies the Mafia2.exe. If you still feel unsafe downloading, then don't, but take my word that it's fine. -
Gibor #6800 Szerintem senki nem sírt... És amúgy neked k*rv*ra semmi közöd nincs ahoz hogy ki veszi meg vagy ki nem... És akik itt vannak jelen azok nagyjából meg fogják venni..... -
#6799 "A 2K Games augusztus 20-án, pénteken, a mi időzónánk szerint este 11 órakor fogja élőben közvetíteni a 2K Games Live Ustream csatornán, amint Denby Grace és Dan Schmittou a nagyközönség elé tárja a Mafia 2 játékmenetének első óráját. Denby és Dan kérdésekre is válaszolni fog, amiket Twitteren, illetve az Ustream chat-en tehettek fel."
Mafia2.hu-ról. -
#6798 lassan kéne egy új házigazda -
xido #6797 -
TDantes #6796 Egész biztos lehet, szerintem úgy oldották meg, hogy két küldetés között mászkálhatunk, amerre akarunk.
Ha nem így lenne, akkor mi értelme lenne, a boltoknak, ruha, fegyver vásárlásnak, étteremnek, auto-szerelésnek, bolt rablásnak, stb-nek? -
#6795 hülyéskedhetsz. -
Majestic01 #6794 Én is előrendeltem, és én se bánom most se, mert jó lesz, de örültem volna, ha free ride módban, hülyülhettem volna...mint anno -
#6793 Küldetések között lesz most már freeride, hülyék kivették ezt a külön módot. Lehet h ha végigviszed a gamet, utána is lesz freeride, majd kiderül. -
ToM1113 #6792 Ez hülyeség...
Tuti mászkálhatsz a játékban...
-
xido #6791 Free ride nélkül miért és mikor tudná az ember a sok boltot kirabolni,kocsit pofozgatni,rendszámot cserélgetni..meg minek?:) -
#6790 Nekem ez eddig se hiányzott. A GTA-ban is csak nyűg volt ha így kellett teljesíteni valamit. -
#6789 Óóóóó, és most tudom meg, hogy a teljes játékban sem lehet kilőni az autókból :@ -
#6788 Itt van 15k-ért CE. -
#6787 Hogy van az, hogy 16 óra ha csak küldizel, de nincs free ride?
Ha nem csak küldizel akkor mit csinálsz még free ride hiányában?
Előrendeltem és nem bánom. -
#6786 Alapból azokkal szórják a SE és a külön kiadásokat.
Kintről a 8900FT-os Renegade pack a legolcsóbb! -
#6785 Van másik megoldás, mint ami a FAQ-ban, hogy kinyírjam a számlálót? Ha elindítom, elkezd zúgni a hangszóró, a játékba visszalépve meg rögtön kifagy =/ -
Majestic01 #6784 Ja, meg lenne egy olyan kérdésem, hogy most akkor 4 DLC lesz a game-hez, és mind a 4 fizetős, és csak GS-től rendelhető MO-n? :S -
#6783 Van olyan - bármelyik - "bolt" ahol itthon lehet majd kapni a Speckó kiadást? (Priviben is jöhet.) -
Majestic01 #6782 Nem értem miért nem teszik bele a free ride-ot. Szerintem nem lett volna nagy meló, és az egyben is, tök jó volt, hogy lehetett hülyülni. Másik meg, ha GS azt írja, h átkozotttul rövid, amit más 16órának írt, és úgy, hogy csak küldizett, akkor mit írtak a Kane and Lynch 2-ről, ahol 4 óra a játék idő... -
#6781 Azért várjuk ki a végét. Bár Saboteur szintű határátlépésre nem is számítok. -
tmisi #6780 Kivéve ha megint beszúrtok egy akciót a bannerba, hogy zaavi-n csak 20 fontba kerül. :)
Akkor is jogos a szidás, ha nem vette meg, de akkor izibe le is kell törölni. Viszont ha kijátszotta már mindegy... -
#6779 Ne magadból indulj ki... -
samuRaihax #6778 Az sírjon amiatt, hogy rövid ás meg ez meg az nincs benne, aki meg is fogja venni...
KB 1%a azoknak akik ide írnak, sőt lehet ez a szám sok is. -
Bala10 #6777 demónál egy idő után átdob a küldetéshez...legalábbis ha az elején felveszed a telefont. -
Hunor1 #6776 Azért ilyen "visszafogottak" a játékban a lehetőségek hogy gondolom a DLC-k majd pézé fogyjanak... -
Gibor #6775 Szerintem nem... Térképen se nagyon látsz vidéket a demoban. Bár egy negatívum számomra, főleg ha nem lesz freeride, az első részt az tette hosszú életűvé, végig játszottad a story-t és utána még heteket elökörködtél freeride-ban. Ha tényleg nemlesz remélem dlc vagy valamilyen úton pótolják. -
#6774 hogyhogy nem mehetünk ki a városból? nem lesznek vidéki küldik?:( -
#6773 jobb volt az 1 -.- -
#6772 már sokan alul lucskossak lettek a játéktól, ne vedd el a kedvüket, a szép fényes essős pályától...:) -
#6771 -átkozottul rövid
??? Aki állítólag végigvihette az azt mondta 16 óra volt úgy hogy nyomnia kellett...
-free ride mód hiánya
Dehát a demoban is van freeride,ha a játékban is időre kell menni max lesz hozzá időbefagyasztó mint a demohoz...
-nem mehetünk ki a városból
Az anyjuknak a p1csáját... -
xido #6770 magyarul küldetésről küldetésre dob a játék időre?
meddig tart átírni rá a trainert és lefagyasztani,aztán feloldani -
#6769 pedig ezt a freerideot úgy titkolták, na ezek szerint ezért... -
Ferrari23 #6768 Gamestar értékelésből
Pozitívumok:
-gyönyörű grafika
-remek akciók
-évszakváltás
Negatívumok:
-átkozottul rövid
-nem mehetünk ki a városból
-free ride mód hiánya
:(:(:(:( -
#6767 Nem a GS kapja a pénzt:) GS csak a reklámdíjat kapja a forgalmazótól / kiadótól. -
#6766 Valamiből le kell gyártaniuk azt a sok újságot -
#6765 Annyira pofátlan ez a 13 ezres ár, kintről nagyságrendekkel olcsóbb a cucc.