Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nem vagyok fanboy.
már irtam én nem gépeket szeretek, meg emblémákat, hanem játékot, az érdekel, hogy egy mosógépen fut vagy egy wc üllõkén azt leszarom...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gergou
na akkor mesélek. Én jelenleg is konzol párti vagyok, és ez az elsõ játék, ami a multi platformok közül valamivel többet nyújt pc -n. röhej, hogy ezt a phizikszes gyengeséget találták ki ellenségnek, ha az alan waket nézem, ennek a 2*eresét is le tudná generálni a motorja, amit a mafia2 fiziksz szinten csinál. oké, csomó törmelék, miegymás, meg hullámzó szoknya, a hullámzó bõrkabátot már a max payne 2 is tudta hardware nélkül 😄
Azonban a nagy kedvenc példám erre a Stranglehold, na abban minden miszlikre lõhetõ, és tele van a rom maradványokkal az egész generált világ amiben a játékos pusztít. oké, kisebb térben, de ezt lehetne manipulálni nagyob térre. Mindez x 360on, minden hardwares fizikai gyorsítás nélkül. sajnálom, hogy a mafia 2 konzolos változatából kimarad a leomló vakolat maradványa 😄
de nem ettõl lesz egy játék 'minõségi' 😊

`Take a look to the sky just before you die`

Skynet
Ez halálpontosan azért baromság,mert a physx-el nem leveszik a terhet a cpu-ról hanem szószerint szarrábutítják.
A physx nyomott eddig bármiféle komoly effektust törmelékszóráson,zászlólobogáson,és egyéb ilyen nevetséges baromságokon kívül játékokban komoly fps zuhanás nélkül? Nem. Nyomott valamikor is olyan komoly fizikát mint egy jobb havoc motoros játék? Soha.
Mirõl beszélünk?😊
Te még elhiszed hogy egy 4magos (vagy akár 2magos) procinak komoly kihívást jelentene az a pár szaros fizikai effekt,és ezért a physx tehermentesíti?😊 Ugyan már..😄

tommygear: ez a vicc,a proci még így butított szálhasználat mellett is simán kinyomja a törmelékottmaradós füstölgõs robbanásos törmelékrepkedõs effektusokat ati kártya mellett,egyedül a csodálatos 5-10 fázisból álló ruhalobogás akasztja...Érdekes😄

tommygear
látom te is nvidia fanboy vagy
DarkSector
mert itt ezt akarták, tudnának mást is....legalábbis sok játékban már prezentálták...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Még nem próbáltam

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

hö....? 😊)

#5590 - válasz erre???
tommygear
nem az a parasztvakítás amit te írsz, hanem az, hogy a csodás physx csak ennyi extrát nyújt, egy kis ottmaradó törmeléket 😄 de azért vegye a paraszt mert az kell neki
DarkSector
capise? 😊

DarkSector
nem arról van szó, hogy nem lehet terhelni vele a cpu-t, vagy nem képes megjeleniteni az effect-eket a gép nvidia kari nélkül, csak arról van szó, hogy sokszor 4 cpu is kevés ahhoz hogy szép nagy terjedelmû, és jó fizikával rendelkezõ játékot tudjanak ugy leosztani a hardware-nek, hogy az normálissan menjen.

és ezért volt ötlet hogy leveszik a terhet a cpu-król, az egy dolog hogy sokan azt hiszik ez parasztvakítás, aztán meg mindenki itt rinyál hogy mien szar mikor high fizika mellett nem birja a 4 magos gépük.
beszarok, és ez még semmi, ha komolyabban és több effect-et akartak volna, a 2 kártyás rendszer simán elbírna sokkal nagyobb terhelést, az egy másik dolog, hogy itt ennyi van, amit át lehet még hárítani a cpu-ra.

persze fizika, sokan azt hiszik, hogy ha egy játékban egy nagy doboznak megtudják oldani a fizikát, akkor 30-40 törmeléknek is, hiszen a doboz 8x akkora, háát nem.....

DJ RX7
gta-ban sem esik le semmi lökhárító

:3

Yoda001
"As i see it, there are only two cars which are hidden in the demo. These are because the fat man arives in one, and outside the appartment there is another but you cannot steal it while in a mission...

They are both old cars, (Schubert '38) and the Walker Coupe. You can rename

'walter_coupe.sds' or 'shubert_38_destr.sds' to 'lassiter_69.sds' at different times to be able to access them from your garage, it replaces the lassister car though- however, you could always rename them to cars that drive about by pedestrians replacing those cars."

tehát vezethetõ a dagadt ember autója is/valamelyik fekete, úgy néz ki 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Skynet
Nem lenne azzal semmi baj ha nem a physx szarra lenne bízva a parasztvakító fizikai effektusok tömkelege. Még physx-el is csekély gta4hez képest a fizika. Egyszerûen hagyni kellett volna a physx-es nvidiás lepénzelést a francba és értelmes fizikai motort rakni a game alá ami a processzort nem butítja szarrá😊
Valaki próbált már a misszió végén a menekülésnél más útvonalon minél messzebb jutni?( a felüljárón ugye zár és befelyezõ vidi)Vagy idõvel máshol is útzár van+vidi?
tommygear
ajjj am meg ha lenne gta szintû törésmodell ami több számítást igényelne akkor meg az lenne a baj hogy szarul optimizált<#wilting>
hogy õszinte legyek nekem a "3 centis" törésmodell is tetszik! Az elsõ résznél még ilyenek sem voltak.Kb pont leszarom hogy hány centit rogy be a tetõ.A játék hangulata és az egész menete a lényeg nekem, és ez a demós törésmodell is tetszik, fõleg hogy a dukkózáson is látszik és nem csak gyûrõdik a modell.
gergou
lehetséges, de az viszont röhej, ha a lökhárítódat húzod magad után kis horpadásokkal egy kamionnal való találkozás után. Lehet nekem voltak nagy elvárásaim e téren. Majd a 3. részben talán realisztikusabb lesz 😊

kabel15
Csak hogy kötekedjek. Azok nem vadász gépek.

BattleTag: kabel15#2672

Én is. Gyönyörû darab volt, sajnáltam is hogy feláldozták. 😞

azért én mégis az öreg chevy-t választanám! 😊))
Máté94
Ilyen jó lenne, csak akkor minden számunkra kis sebességgel való becsapódáskor meg kellene halnunk 😄
köszi már megvan, brutál jó! Persze nem god-módban kell használni csak úgy hogy téged is lepuffanthatnak.Nah szóval a PC mappába kell berakni a cuccot(ahol az exe van) majd a játékban az insert benyomása után ha görgetjük a fegyvereket akkor ott az egész arzenál.
Igen láttam, nézd meg te is, meg fogsz lepõdni 😊

'59 Impala crash test

tenkenorman
így van, és akkoriban még nem gyûrõdtek a kasznik hogy elnyeljék az ütést.

http://www.tenke.hu

Kipróbáltam a Lassiter full törést. Kb. 20 percig kínoztam szegény autót, mikor beszart mindig megjavítottam a motort hogy tovább zúzhassam. Van egy rámpa amirõl fel lehet ugratni egy felüljáróra: kb. hatszor ráhajtottam full sebességgel, néha kézifékezve az uccsó pillanatban hogy ferdén érjen földet.

Csináltam screeneket is de vmi gáz volt a fraps-al mert szarok lettek.

A lényeg hogy jobb elsõ kerék leszakadt, tetõ teljesen összerogyott, futómû megnyekkent, a kocsi majdnem a földön csúszott, kipufogó lógott. Az alváz is meghajlott kissé. Minden sárvédõ teljesen eldeformálódott, de az istenért nem akartak leszakadni ahogy a lökhárítók sem pedig dörgöltem õket házfalakhoz, ütköztem hatvanszor, de maradtak a helyükön. 😞

A tetõrogyás miatt Vito fél feje átlógott a tetõn: dinamikus törésmodelleknél elõfordul az ilyesmi. Összességében véve ha ez lesz a végleges törésmodell, én elégedett leszek.

Skynet
Egyébként mosolygok ezen a törésmodell dolgon,bárki aki hõbörög látott valaha ilyen 1500-2000 kilós amerikai vasat törni? Nem véletlenül ilyen disznónehezek,van bennük anyag gazdagon.😊
gergou
már bocs, de félre érted a real time fogalmát. Ez max annyit jelent, hogy poligon bázisu a törés, és amilyen szögben eltalálsz valamit, a deformáció annak megfelelõen kerül számításra. Ez jelenleg is így van. csak az a baj, hogy az autó külsejét (kb 3 cm mélyen) érinti.

Prézli
Ott a pont <#vigyor3>

Prézli
A törés nem olyan lesz mint a demóban, korábban írták is, hogy van egy fájl amit ha átírsz akk a Lassiter 69-es teljes törésmodellt kap, és ott már tényleg lehet rongyolni az autót, lifeg a teljes elsõ karosszéria etc.
Rá is kérdeztem a csávónál aki játszott vele, és õ is real-time törésrõl mesélt, így van remény rá, hogy nem a jelenlegi szinten marad a törésmodell

szabii98
1 linket és megnézem

I met God. She's black

gergou
Próbáltad is? amiatt kérdezem csak, mert volt nemrég egy fejlesztõi tech videó, abban sem törtek jobban az autók. Azt meg kizártnak tartom, hogy a játékot butított törésmodelles demoval akarják eladni...

tommygear
faszák ezek a havas részek <#eljen>
Próbálta már valaki a minden fegyver trainert?Hogyan kell betenni mert nekem semmi változás...????Köszi
szabii98
Ez a havas pálya...hmmm...olyan szovjet kisvárosi érzésem van, a sapkájából a fickónak, nameg...hm nemis tudom.Amerikai katonáknak nem volt ilyen "kalapjuk" ugye?

I met God. She's black

A legfontosabb mondata az interjúnak szvsz:

"Hogy, a demo valósan tükrözi-e a végleges játékot? Közel sem."

tegnap már belinkelték ide hogy a demóban 1 autó a lassiter 69-esnek benn van a teljes törés modellje!Be kell menni a cars mappába és ott van a lassiter_69-destr file.ezt átnevezed a a: lassiter_69 re(majd a lassiter_69 filét törlöd)utána ha bemégy a garázsba a harmadik(bordó)autód lesz az a tipus amit már rommá lehet törni!
A teljesben pedig MINDEGYIK kocsinak teljes lesz a törésmodellje.
DarkSector
elég érdekesa videó fõleg a vége...

TaRka0107
Aki kipróbálta Franciaországban srác, ugye tõle lehet kérdezgetni és én láttam egy ilyen kérdést hogy milyen lesz a törés, azt írta hogy realisztikus.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Érdekes, engem már gyorshajtásért is megpróbálnak lekapcsolni.

DarkSector
jah a srác trénerben belötte hogy láthatatlan legyen a zsaruk számára, és most meg reklamál az AI-re...😄

Skypack
Nem tudom volt-e már de nekem nagyon tetszik havazás, vadászgépek az égen, hókotró 😛

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

gergou
hát pl. most volt egy olyan, hogy gyorshajtásért megállítottak a zsaruk, kifizettem a birságot, és nem hogy kikerült volna a szerencsétlen, addíg koccolta az autómat, amíg el nem ment mellettem.
A törésre visszatérve, nagyon látványosak a pici horpadások az autókon, de annyira kiábrándító, hogy 100 as tempóval ütközöl frontálisan egy teherautóval, és a !!!3 cm mély deformálódás, amit korábban szereztél sem horpad tovább!!! Ezt nagyon nem értem minek kellett, nem hiszem, hogy egy ilyen grafikus engine mellett nem lehetett volna betartani amit igértek.
mert azt igérték, a legrealisztikusabb lesz ami valaha volt. namost az 1998 as carmageddon 2 törésmodellje felülmúlja ezt.

na mind1 offba átmek ne ezt offoljam szét
<#vigyor3>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

amúgy még mindig nem jó
Jamirofan89
Azt neked kell tudnod! Címszavakat használj! Ne azt,hogy "ez a fránya Mafia 2 demo már megint kilépett exe hibával :@" hanem "game crash exe error" vagy "game blackscreen exe error" stb.

Skynet
"lla. 3-4 cm mély horpadáson és ugrabugráló motorháztetõn és csomagtartón kívül semmi nincs. Ez ma nagyon kevés ahhoz képest amit igértek. A környezetben a gyalogosok primitíven viselkednek, a rendõrök viselkedése még valószerûtlenebb. Ha beléjük hajtok, mint ha semmi nem történt volna, hajtanak tovább."

Nem tudom te milyen verzióval játszottál,de pc-n ha nekimegyek vagy csak megkoccantom a rendõrautót már jönnek is rám,a gyorshajtásról/közúti balesetokozásról nem is beszélve...
A civilforgalom is nagyon faja,nem csak próbálják kikerüléssel megoldani az akadályokat,de reagálnak is a közelgõ veszélyre (PL begangolsz piroslámpán át keresztezõdésbe satufékeznek.
Ilyen téren messze a legjobb idáig ez a game a maga pár AI bugjával is a sandbox címek között...
képzeld nem az és mit írjak be a Google-ba mi?
Jamirofan89
Szerintem túlzottan akaratos vagy.Gondolom neked sem a Google a kezdõlapod...

gergou
Még annyit, hogy nem tudom csak én tapasztaltam e, de ha leamortizálok egy benzinkutat, vagy egy kerítést, és 2 perc mulva visszamegyek oda, akkor mintha mi sem történt volna ép minden (phiziksz highon).