11769
-
Wanille #6844 Kereket ki lehet lőni, csak nem olyan látványosan lesz lapos mint az első részben. Legalábbis mintha úgy láttam volna h kicsit megül az autó. Viszont mikor szanaszét lőttek a rendőrök üldözés közben, nem igazán éreztem semmi változást a lassuláson kívül az autón. Nem hiszem hogy abból a temérdek golyóból ne jutott volna vmelyik gumiba...
Szórakozásból szétlőttem egy utcányi járókelőt, és vesztemre volt köztük feka is. Nehezebb tőlük megszabadulni mint a zsaruktól!
Mikor már sok fakabát érkezett a helyszínre, beszaladtam a kalaposhoz, de a nőci nem akart kiszolgálni. Anyád. Még jó hogy a választékból lehet lopni is :D
Körözés eltűnt. Mondom ha már itt vagyok, kipakolom a kasszát. 500 vagy 5000 báksz volt benne. Lelépek, ámokfutok még a városban egy keveset. Sokan üldöztek, gyorsan felhívtam a korrupciós vonalat, ne üldözzenek már, ruhát akarok cserélni.
Ezután visszabaktattam a ruhás picsához, ahol éppen 2 rendőrrel beszélgetett a boltban. Megyek odafele hogy öltöztess fel béjbe, és elkezdtem hallani mit beszélnek ahogy közeledtem feléjük.
-Ön hívta a rendőrséget?
Ekkor értem oda, mire rám néz és felkiált:
-Ő volt!
Rendőrök éppen fordultak meg, mikor lefagyott az egész hóbelevanc.
Bocs a hosszért, csak azt akartam mondani, hogy jó lesz ez a kis gém :D -
#6843 ki lehet. lehet is latni ahogy leereszt, szar lesz a kocsi iranyitasa, es 1 ido utan le is szakad a felnirol...jol megcsinaltak -
#6842 kb annyi jó ötlet, meg dolog van a mafia 2-ben mint ahány idegesítő bug. -
#6841 ezeknél meg eszembejut mindig, hogy VAJON TÉLLEG A KURVA KUTYA-MACSA kérdésekkel van a legnagyobb gondja a játékosoknak???? WTF -
xido #6840 Demoban ha nem csaltak az érzékeim..lehet..én lőttem sokat az út mellett állva..asszem:) -
#6839 mafia 2 break tánc KÍGYÓ stílusban!!! -
#6838 ien egy igazi ezermester, még úgyis tud motort javítani, hogy fel sem emeli a motorháztetőt. -
#6837 Mafia 2 Podcast 9.epizód : Hangulat és a zene
..."Körülbelül 120 dal lesz hallgatható az egész játék során."
A többi infó itt. -
#6836 Nekem Sentinel kellene mert azt lecserélhetném Bömösre. -
#6835 Fánkot csakis! Rendőrők fánkot zabálnak.
Az autók kerekét ki lehet lőni? Nekem még nem sikerült.
Ha nem az elég gáz. Az viszont vicces volt mikor egyszer offroadoztam és a dísztárcsám megelőzött mikor leesett a kerékről. Határozottan kellemes apróság. :) -
#6834 tuti -
#6833 Amúgy szerintem az, hogy az időkorlát szigorú lesz, és nem lesz lehetőség órákig kóvályogni, mint gólyafos a levegőben, ez szerintem csak rémhír.
Minek csinálnának egy lélegző világot, ha csak a küldiken lehetne végigrohanni? A demóba sincsen benne sok minden, még is baromi jól eljátszogattam vele, órákat, hogy csak rohangáltam a városban.
Ha a fele is igaz annak, amit az elmúlt 1-2 napban megkaptunk infóként, hogy ez lesz benne, és az lesz benne...akkor ez messze ott fogja hagyni a műfaj kitalálóját a GTA-t, és még a történetről nem is beszéltünk -
xido #6832 Azért remélem PCJ600 lesz benne checkpointos időre menő versennyel:) -
#6831 jah meg harrier vagy egy apacs heli, vagy őserdő bantu niggerekkel...:) -
xido #6830 Értem,de akkor minek lehet bemenni?:)..Meg üldözés közben majd meg lehet állni tankolni és ezt a zsaruk meg is várják szépen,addig bedobnak egy kávét meg egy krémest?:) -
#6829 oks rendezünk pecabajnokságot majd..:) -
#6828 lesz benne nitró meg bugátti vejron?és F16? -
#6827 Erről tárgyalunk már egy ideje... -
#6826 Top gengszterként nehogy már édességboltokat törjünk fel! Nem is lesz rá idő biztos olyan feszes lesz az időbeosztásunk.
A demoban lemészároltam egy gyorsétterem teljes személyzetét és vendégseregét. Akkor tetszett most kicsit sajnálom őket. :( Lehet csak kajálni kellett volna, de üldöztek a rendőrők. :D -
#6825 Sziasztok!
Itt vannak az augusztusi GameStar értékelése a Mafia 2-ről:
Pozitívumok:
-gyönyörű grafika
-remek akciók
-évszakváltás
Negatívumok:
-átkozottul rövid
-nem mehetünk ki a városból
-free ride mód hiánya!!!
Pontszám: 85/100 -
#6824 Először én is ott hagytam félbe, de mikor második alkalommal újra játszottam akkor addig küzdöttem míg meg nem nyertem.
Hmm... lehet újra végigtolom az első részt. Csak a ráhangolódás miatt. :D -
xido #6823 mert akkor már free ride-olni kellene,meg kellene várni a küldetés idejét,addig elcsapni az időt valahogy...
csak tudnám 2 küldetés között mikor gazdagítom magam a 100 fajta bolt kirablásával,ha nem lesz szabad időbeosztásom:) -
harmadas #6822 csak versenyautós küldetés ne legyen az miatt hagytam abba 2x is az elsö részét és harmadszora is csak azért mentem tovább mert rájöttem hogy hogy lehet csalni :D -
#6821 Én csak azt remélem, hogy lesz egy olyan mod ahol telni fog az idő...5kor kel a nap, délelőtt süt, délután alkonyat, éjszaka sötét. Ezt nem értem miért nem lehetett így megcsinálni, és miért a küldetésektől függ a napszak... -
xido #6820 Mi az,hogy nem lesznek kukacok benne??..Pecázni akarok,a halat meg kibelezni,beletenni a kokós zacsit és úgy csempészni.. -
#6819 Lesznek kutyák és lehet őket tanítani különböző trükkökre. Lesz egy küldetés a versenyautós helyett ahol a kutyádat kell kiállításra vinni és el kell nyerni minden díjjat. :D
Külön osztályozzák a frizurát és a járást. -
#6818 nembaj azt poénnak szánta, mert már 300x le lett írva, hogy nem lehet úszni, se kilőni a kocsibol, se váltani nem lehet....ennyi, erre még a sok pondró tetézi szimulátorokat megszégyenítő vad fantáziáját csekély módon kielégítő kérdésekkel.
jóhogynem megkérdezi, hogy kukacok vannak-e a játékban....szerintem engem az érdekel majd hogy az utcán vannak-e macskák, az asztán kurvafontos.
egyetlen értelmes kérdés a nehézségi fokozattal kapcsolatban olvastam eddig. -
#6817 de elvileg a teljes részben lesznek kutyák, kutyasétáltató emberek -
xido #6816 Elején kérdezték már..nem lehet -
#6815 Idióta kérdések??? Hogy vannak-e kutyák meg macskák a játékban az nagyonis fontos!
Valaki ha be van regezve kérdezze már meg: Kilehet-e lőni a kocsiból...
Nincs kedvem minden szarra beregelni csak mert azt állítják hogy végigvitték...Eddig akárhány ilyen helyen kérdeztem pár kérdést 1 választ nem kaptam..:) -
#6814 Manapság mág átsugározzák egyenesen a gyárból a boltok polcaira a lemezeket. Így nem lehet az, hogy menet közben ellopnak pár példányt.
Van olyan is, hogy a gyárból egyenesen az othonodba sugározzák ezt hívják Steamnak. :) -
xido #6813 Türelmetlenke...24.-e USA megjelenés..19.van..bőven benne van az előtte,ha hétvégén már terítik:) -
#6812 döbbenet mekkora idióta kérdéseket tesznek fel. -
#6811 Csak sz*rul van megcsinálva az auto mail-jük, de már mindegy. -
#6810 Mind1 írtam nekik. Majd válaszolnak valami okosat. -
#6809 Hát nem tudom, nekem nincs ott olyan. Amikor elküldtem a megrendelést, visszaírták, hogy majd telefonon egyeztetnek velem, de ez már 3 napja történt és nem hívtak még... -
Mafia 2 teljes játékkal kapcsolatban Kérdezz-Felelek! (magyar) -
#6807 Kedden rendeltem, és tegnap 6 előtt jött a mail h majd felhívnak megjelenés előtt. Ja és nem kell az mail-ben lévő "Rendelés" gombra nyomni. -
#6806 Nekem ugyanazt a megrendelő adatlapot küldték mailben és alul egy gomb van rendelem felirattal. Még a mezőket is módosíthatom.
Asszem írok nekik levelet. Nem szeretnék lemaradni. -
#6805 Én is onnan rendeltem, de az e-mailben, amit utána küldtek, nem volt semmi "Megrendelés" lehetőség, csak szimplán az adataimat küldték vissza.