Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már irtam én nem gépeket szeretek, meg emblémákat, hanem játékot, az érdekel, hogy egy mosógépen fut vagy egy wc üllõkén azt leszarom...😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azonban a nagy kedvenc példám erre a Stranglehold, na abban minden miszlikre lõhetõ, és tele van a rom maradványokkal az egész generált világ amiben a játékos pusztít. oké, kisebb térben, de ezt lehetne manipulálni nagyob térre. Mindez x 360on, minden hardwares fizikai gyorsítás nélkül. sajnálom, hogy a mafia 2 konzolos változatából kimarad a leomló vakolat maradványa 😄
de nem ettõl lesz egy játék 'minõségi' 😊
`Take a look to the sky just before you die`
A physx nyomott eddig bármiféle komoly effektust törmelékszóráson,zászlólobogáson,és egyéb ilyen nevetséges baromságokon kívül játékokban komoly fps zuhanás nélkül? Nem. Nyomott valamikor is olyan komoly fizikát mint egy jobb havoc motoros játék? Soha.
Mirõl beszélünk?😊
Te még elhiszed hogy egy 4magos (vagy akár 2magos) procinak komoly kihívást jelentene az a pár szaros fizikai effekt,és ezért a physx tehermentesíti?😊 Ugyan már..😄
tommygear: ez a vicc,a proci még így butított szálhasználat mellett is simán kinyomja a törmelékottmaradós füstölgõs robbanásos törmelékrepkedõs effektusokat ati kártya mellett,egyedül a csodálatos 5-10 fázisból álló ruhalobogás akasztja...Érdekes😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
#5590 - válasz erre???
és ezért volt ötlet hogy leveszik a terhet a cpu-król, az egy dolog hogy sokan azt hiszik ez parasztvakítás, aztán meg mindenki itt rinyál hogy mien szar mikor high fizika mellett nem birja a 4 magos gépük.
beszarok, és ez még semmi, ha komolyabban és több effect-et akartak volna, a 2 kártyás rendszer simán elbírna sokkal nagyobb terhelést, az egy másik dolog, hogy itt ennyi van, amit át lehet még hárítani a cpu-ra.
persze fizika, sokan azt hiszik, hogy ha egy játékban egy nagy doboznak megtudják oldani a fizikát, akkor 30-40 törmeléknek is, hiszen a doboz 8x akkora, háát nem.....
They are both old cars, (Schubert '38) and the Walker Coupe. You can rename
'walter_coupe.sds' or 'shubert_38_destr.sds' to 'lassiter_69.sds' at different times to be able to access them from your garage, it replaces the lassister car though- however, you could always rename them to cars that drive about by pedestrians replacing those cars."
tehát vezethetõ a dagadt ember autója is/valamelyik fekete, úgy néz ki 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Csináltam screeneket is de vmi gáz volt a fraps-al mert szarok lettek.
A lényeg hogy jobb elsõ kerék leszakadt, tetõ teljesen összerogyott, futómû megnyekkent, a kocsi majdnem a földön csúszott, kipufogó lógott. Az alváz is meghajlott kissé. Minden sárvédõ teljesen eldeformálódott, de az istenért nem akartak leszakadni ahogy a lökhárítók sem pedig dörgöltem õket házfalakhoz, ütköztem hatvanszor, de maradtak a helyükön. 😞
A tetõrogyás miatt Vito fél feje átlógott a tetõn: dinamikus törésmodelleknél elõfordul az ilyesmi. Összességében véve ha ez lesz a végleges törésmodell, én elégedett leszek.
Rá is kérdeztem a csávónál aki játszott vele, és õ is real-time törésrõl mesélt, így van remény rá, hogy nem a jelenlegi szinten marad a törésmodell
I met God. She's black
"Hogy, a demo valósan tükrözi-e a végleges játékot? Közel sem."
A teljesben pedig MINDEGYIK kocsinak teljes lesz a törésmodellje.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
A törésre visszatérve, nagyon látványosak a pici horpadások az autókon, de annyira kiábrándító, hogy 100 as tempóval ütközöl frontálisan egy teherautóval, és a !!!3 cm mély deformálódás, amit korábban szereztél sem horpad tovább!!! Ezt nagyon nem értem minek kellett, nem hiszem, hogy egy ilyen grafikus engine mellett nem lehetett volna betartani amit igértek.
mert azt igérték, a legrealisztikusabb lesz ami valaha volt. namost az 1998 as carmageddon 2 törésmodellje felülmúlja ezt.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem tudom te milyen verzióval játszottál,de pc-n ha nekimegyek vagy csak megkoccantom a rendõrautót már jönnek is rám,a gyorshajtásról/közúti balesetokozásról nem is beszélve...
A civilforgalom is nagyon faja,nem csak próbálják kikerüléssel megoldani az akadályokat,de reagálnak is a közelgõ veszélyre (PL begangolsz piroslámpán át keresztezõdésbe satufékeznek.
Ilyen téren messze a legjobb idáig ez a game a maga pár AI bugjával is a sandbox címek között...