11769
-
#6884 jah mien főküldetés? eleve mellékküldetések nincsenek, szerintem a mellékküldetés, az lesz ha free-ben mászkálsz a térképen, és elszórakozol.
nem hiszem hogy olyan szerteágazó történet lenne, mikor irta a tesztelő, hogy ez egy lineáris játék. -
CamelX #6883 Kutyakiállítás nagyon nagy 5let! Ha nem lesz benne, akkor szólok ismerősömnek aki csinálta anno a Mafia1hez az ArgentinianDogRacer modot és a GTAIV-hez azt amiben a főszereplő 1 perzsacica :) -
#6882 Hát attól függ. Hogyha 16 óra csak a fő küldetés akkor az azért elég jó.
Mert mondjuk a gta:SA-t is kiviszem 16 óra alatt hogyha csak arra törekszek hogy mihamarabb végezzek. -
#6881 ha jó egy játék akkor ez kevésnek tűnik. próbálj ki valami szart abból a fél óra is sok :D -
#6880 Mintha egy gameszaros 10 órát írt volna, annak kéne a min.-nak lenni. -
#6879 mafia2.hu-n azt írták 16 óra úgy hogy sietnie kellet a gyereknek
ez nemtudom miért kevés a gamestarnak -
Vlala #6878 Tekintve, hogy egy évtizeddel később játszódik, elég valószínűtlen.
Tommy a Mafia 2 sztorijának idejében már csücsült. -
#6877 Szerintem egy izgalmasabb, kerekebb sztorit kapnánk akkor, ha az utcán néha-néha belefutnánk Tommyba, amint épp az egyik mafia 1-es küldit hajtja végre, és mi az utca egyik sarkáról épp észrevesszük ahogy elszáguld. És fontos részeknél mi ott lennénk mint figyelő, túlélő, néha Mafia 1-es jellegzetes helyszinekkel, a végén pedig nekünk kéne végrehajtani a feladatot. Részletesen, megcsinálva, előkészítve. Amit eddig csak videóba láthattunk, azt most átélhetnénk.
Szerintem ez lenne a mafia 2 igazi lényege...de van egy olyan érzésem, hogy bilibe lóg a kezem. -
#6876 Amúgy ez a rövid játék idő mit jelent?
Kb hány óra? -
#6875 Valaki itt már leírta hogy 1945-ben kezdődik a játék, úgyhogy nem hiszem hogy az elején lesz, már ha benne lesz ez a jelenet egyáltalán. -
xxxpaulxxx #6874 Hát kinek hogy hatna... nekem az hatna jobban, ha ezzel kezdődne:D -
#6873 miért?
legnagyobb lezárás az lenne -
xxxpaulxxx #6872 Akkor nincs kreativitásuk:D
Amúgy jah... én is remélem, hogy legalább a végén lesz freeride... a legtöbb ilyen autóslopósakcióban így van:D -
Vlala #6871 "Luke, ich bin dein Vater."
/OFF -
#6870 ánc váj policáj -
#6869 Mi nem hangzik hülyén németül?:) -
Vlala #6868 "Mr. Salieri schikt ihre grüße"
Anyám, de hülyén hangzik ez németül. :) -
#6867 szvsz a vége lesz ez -
#6866 Ja oké :D egyébként hát igen ott a lényeg hogy "elviekben" sok ilyen van hogy végig vitték de egy csomó kérdésre így sem kaptunk választ viszont hamarosan kijön és akkor megtapasztaljuk a saját szemünkel -
#6865 végig(vagy nem), de ők azt írják, hogy nincs külön free ride, ettől függetlenül a játék végén tuti lehet majd mászkálni -
xxxpaulxxx #6864 Mekkora jó lenne, ha úgy kezdődne a játék, hogy ez a jelenetet le kell játszanod... feltéve ha tényleg össze van rakva a 2 rész ezzel a jelenettel. -
xxxpaulxxx #6863 De elviekben a gamestarosok is végigvitték vagy nem? -
xxxpaulxxx #6862
:D -
#6861 sz tény, ahhogy a macskát meg a kutyátse...:) -
#6860 :D -
#6859 nem úúúúgy,hanem akkor nem kell patch hozzá :D -
#6858 akkor letörlöd a story után -
#6857 hát úgy nem kell :D -
#6856 Ezek jó bugok ,de 90%-át észre sem veszi az ember aki csak játszani szeretne! -
#6855 inkább vito a másik pali sztem -
#6854 de minek ha majd ha a story utáni rész lesz az? -
#6853 Ja ez elég sok embernek feltűnt. Kíváncsi vagyok, hogy össze fog-e folyni a 2 story. -
#6852 szerintem biztos lesz egy free ride patch -
#6851 -
xido #6850 Giliszta a kutyában lesz..talán a macskában is:DDD -
#6849 de mondom -
#6848 Akkor játszd újra mert igenis meghal a végén ahogy öregen ott locsolja a kertet jön egy piros kocsi kiszáll belőle két gengszter és agyonlövi -
xxxpaulxxx #6847 Azt ne mondd, hogy az 1ben meghaltOo -
#6846 Király! :D Mégis előrendelem annak ellenére, hogy semmi biztosat nem mondanak a kutyákról és a macskákról. A gilisztákat már nem is említem. -
#6845 nem gondoljátok hogy azért nem lesz free ride mert a 2 végén talán nem hal meg a főhős és a story után lehet mászkálni??