11769
-
#6924 ismét témába vágó hozzászólást olvashattunk :):):)
így tovább -
#6923 nos letöröltem a gamet letöltöttem steamen és megint akarja befejezni a telepitést de persze megint busy a server.... talán majd este.. -
Bala10 #6922 érted te, csak sok időt töltesz a gumiban. :) -
#6921 mondjad csak a magadét :D
ebből már nem jössz ki jól -
Bala10 #6920 áháá, de remélem azért még a családi neved előre írod, bár külföldön nem így szokás. :)
mindegy is, a lényeg, hogy 8pontot kapni a 10ből nem rossz. :D -
#6919 BEST! -
#6918 mi bajod?
mindenhol így pontoznak kezdjük ott, szóval ha te abban a tudatban élsz hogy a 10/8 lenne a helyes akkor fail sajnos :):)
pl egy imdb pontzásnál is ez látható :) -
#6917 jah én most jópár ien kedvencemmel vagyok így, hogy nagyon várom, minden hibáival együtt régebben néztem újságokat. ugyhogy ezek a fura értékelések nem újak nekem, a tesztelő is lehet néha picit elfogult.
-
Bala10 #6916 install steam és majd onna telepítsd. -
#6915 -
Bala10 #6914 8pontból 10et kapni nem rossz. :D -
#6913 Most tényleg ennyire számít hogy hol mennyire értékeltek egy játékot ? Mindenki máshogy gondolja nekem az a fontos hogy nekem tetsszen és az elvárásaimat teljesítse ezek után nem igazán érdekel másnak a véleménye -
#6912 Amúgy tök jó végülis ez a várakozás...anno az Oblivionnal voltam így, és a Gothiccal..de elég régóta nem vártam így játékot mint most ezt, úgyhogy ez a kis nosztalgikus érzés baromi jó, akár mennyire szar is, hogy nem próbálhatom még ki a teljeset :) -
#6911 Ezt töltöttem le és továbbra is completing installationt akar és 1% nál kidob :S h nem sikerült neki 10 es error miatt... -
#6910 jah engemis már egyre kiváncsíbbá tesz ez a sok hűhó. majd kiváncsi leszek a fullra. -
#6909 Kidobhatnák már, aztán megynugodnának itt is kicsit a kedélyek. Most mindenki pörög, pattog mint az állat, és sós a picsája, mert nem tudja, hogy most elkeseredjen e, vagy csináljon egy időgépet ami 4 nappal előrébb röpíti :) -
#6908 nah az kicsit hihetőbb lenne.
nem rossz az a 8 pont, attól még nem csorbul a készitők munkájának eredménye, az szerintem manapságis elég kevés játék mondhatja el magáról. -
#6907 maradjunk a 8/10-nél, részemről enniy, és akkoris a kategóriájában tekintve, közelsem az össz kategóriában, mert ott sülyedne a hajó kicsit.
:P
aztán pontozza mindenki maga, ahhogy akarja, de hogy hivatalos ujságban vagy honlapon ennyi szarságot nyilvánossan kijlelenteni, ami ott le van írva, az vicces. -
#6906 lehet hogy pont neked nem, de én sok helyen látom hogy kevés nekik a 8/10... nem értem
pedig sztem is elég jó pontszám -
#6905 Jó 100% tényleg nincs. De ha számolsz és kerekítesz. Pl 96% akkor az már 10/10 nem? Na jó ez csak egy hülye magyarázat. A lényeg hogy én várom a játékot :)
-
#6904 kinek volt baj a 8/10? az a reális szerintem...:)
és igen a képen akkora durva grafika van, hogy beszarok....:) pfff ezt magyarázni kell?
nézd meg a 5-6 kocsin, meg a fényeken kívül mi az ami feldobja a képet, nem érdekel ebben a játékban hogy hogy néz ki, pont elég ahhoz hogy ellegyen az ember, de ez a nyálzás, meg kukiverés nagyon nevetséges kezd már lenni.
nah jó részemről ennyi...én csak jókat nevetek addigis...:) -
#6903 nem foglalkozna senki a kis hibákkal, ha nem lenne ien idiota értékelés. :P
maximum talán akkor okés, hogy a kategória legjobbja.
de ennyi erővel bazzeg gyakorlatilag nincsen bug egyik játékban sem, csak úgy kell keresni őket, mint itt. -
#6902 Letöltöd a steam-et az nem egy giga!
Feltelepíted készítesz egy accountot magadnak. Ott a játékok között kikeresed a Mafia 2-t és a demora kattintasz. Letölti az 1 gigát és azonnal játszható. Nem kell külön telepítened semmit. -
#6901 -
#6900 gondolkozz már
eddig az volt a baj hogy a játék 10/8as értékeléseket kap most meg az a baj ha kap egy 10/10et
hát behugyozok mennyi értelmi rokkant van a világon
linkelésért meg külön grat -
#6899 Igen, filmeknél is észrevehető. Aki csak fikázni tud az ne játszon vele. Nem kötelezi senki. -
#6898 mi bajod van azzal a képpel? -
#6897 és az elsőt honnan tudom megoldani, hogy ne csináljon semmit steamről? idegesíytő hogy nem tudom kiprobálni pedig 1 gigás cuccost töltöttem le a netről... -
#6896 vagy nem vagy okosabb csak láttad más játékban hogy a 10/10 az nem ez a színvonal.
egyszer hallottam egy nagy igazságot, mikor osztályoztak újságban játékot.
OLYAN nincs hogy 100%-os játék, a legjobb játék 9/10 vagy 9,9/10 max.
hallod irja, hogy GYAKORLATILAG nincs bug benne, hát baszom egy fullos értékelésű játéknál NINCS bug, nemhogy gyakorlatilag nincs. -
#6895 sok ilyen faszfej van, hogy arra veri ha talál egy bugot és lehordhat egy játékot
nem kell ezekkel foglalkozni -
#6894 papám a játékkal semmi baj nincs, az értékeléssel van gond, ha ez 10/10-es, akkor a játékok 30% 15/10 pontot kaphatna.
az értékeléssel van baj... -
#6893 huh télleg nagyonottvan.... főleg a környezet. pffff -
Vlala #6892 Tudod, ha valamit le tudok fikázni, az azt jelenti, hogy okosabb vagyok a fejlesztőknél, és én jobban csináltam volna...
Sosem értem meg ezt a fajt. -
#6891 Ez ilyen divatbetegség. Az emberek nagy része nem azért játszik, hogy szórakozzon, hanem hogy legyen mit fikázni. De ez igaz mindenre a világon:) Nem kell foglalkozni velük, ennyi:) -
#6890 Rossz a sorrend, vagy Steam és a telepítő, vagy csak Steam és az majd letölti maga, mint ahogy most csinálja nálad. -
#6889 Nem tudom mi bajotok van vele? Ti azért játszotok hogy hibákat keressetek?
Mert én is játszottam már vele 5-6 órát de valahogy nem találtam volna olyat mire azt mondom hogy elrontja a játékot. Pedig kocsikáztam lövöldöztem. Rendőröket öltem. (mondjuk a rendőrök elég hülyék.)
Ehez képest itt az ember 80% szídja. Csak jöjjön már ki addig nem alszok míg ki nem játszom :D -
Szerintem tenyleg eszmeletlen,nalam ilyen este:) -
#6887 egy kérdés, letöltöttem egy 1 gigás telepitott hozzá ami felrakta a steamet -.- inditanám a játékot és kapok 1 kis ablakot hogy Completing Installation 1% majd kidob hogy incomplet installation - Mafia 2 Demo (10) namost a 10 es error kod azt jelenti hogy foglaltak a serverek a steamen, de mi a fenéért kell nekem a steam most ehhez? 2 orája folyamatosan busy, sosem fogom már kiprobálni tudni a gamet v mi? -.-
a válaszokat elöre is köszönöm -
#6886 jah ezt linkelték már, ez nevetséges.
már eleve itt röhögtem: "A végleges verzió gyakorlatilag bug mentes."
meg irja hogy a látvány eszméletlen, miről beszél.
jah ha az mind igaz amit írnak, akkor az eredeti játéknak 100%-ossan meg kéne változnia a demo-hoz képest.
pfff -
#6885 http://www.mafia2.hu/2010/08/10-bol-10-pontot-kapott-a-mafia-2/#more-8239