Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
jah és a patch valóban egyszerübb, viszont a buszos téma az jó mind3 platformhoz....😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DJ bigpapa
A vizenátmenõs mutatvány nem csak busszal megy, hanem kamionnal vagy teherautóval is a lényeg, hogy ne személygépkocsi méretû legyen a jármû!

DarkSector
jah a tálalás volt biztos rosz, és sokan átsiklottak a képeken, nem foglalkozva az alatta lévõ szöveggel.

amúgy megjegyezném, hogy ebbõl kiderülhet mindenkinek, amit régebben tárgyaltunk, hogy igen .... a térkép benne van és belefér ebbe az 1GB-ba.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jamirofan89
Az a poén,hogy alapból 16x-osra állította be a játék az AF-et egybõl 2x-re raktam a sebesség érdekében.Most kipróbáltam 16x-al és benchmarkban 1-2 fpsel több az átlag,de a legjobb,hogy nem szaggat már hanem stabilan megy.lol

akyyy
hol lelek buszt gyorsan?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

zzeN
Ma iktatták ki, h ha átmész ne írjon mission failde-t. E nélkül semmi értelme átmenni a "határon".

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

akyyy
ha nincs virusirtód és tüzfalad sincs bekapcsolva akkor olyan vírusos lehet a géped, hog ynem is csoda, hogy hibát észlel és leál. win reinstal é s megoldja. nem írtad az oprendszert de szerintem xp, az egy particion lehet több is (nekem is kettõ van most fent) ha annyira nem akarod újrahúzni az egészet, elgé csak feltenni egy újat a régi mellé.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

DJ bigpapa
Erre is ki tudsz még menni:
Videó

DarkSector
azért másrészrõl erre túl büszke nem lennék, mert nézitek itt hogy sokan már napok óta evvel szenvednek hogy lehetne átmenni, és akkor senki nem tud egy nyamvadt linkkel segíteni nekik...ez tök szép dolog. 😛

DarkSector
Jó az a 2-3 ember akkor ne nézze meg ez annak szól akit érdekel...
van akinek kell mert nem tudta.

DarkSector
nm 😛

zzeN
Hûha ezt már egy hete tudtuk...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tommygear
ó kössz 😄
szabii98
lol xD

I met God. She's black

DarkSector
TELJES TÉRKÉP GLICCS!!![/szín]
Így tudtok átjutni a térkép többi részére....!!!!
JÓ játékot mindenkinek!!! 😊

szabii98
valami peccs szarság kell de neekm nem müxik 😄

I met God. She's black

woy
hát nincs mindenütt szép textúra . ez is érdekes kép 😄

tommygear
de hogy lehet átmenni a piros falon??? 😄
DarkSector
ha irtad hogy elindul csak percek múlva kilép, akkor nem sp3 a gond, nem lehet azért lép ki, mert 10 perces limitet nem ütötted ki?
😛

mert van a demoban time limit ám...

balint1111
Vagy egyszerûen fogod és átírod regeditbe<#vigyor2>

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

DJ bigpapa
A várostól nyugatra is vannak érdekes helyek:

DJ RX7
de. janem.

ha nagyon szemetes a mostani windows-od felesleges rá sp3-at tenni. reinstall és utána rá az sp3. vagy telepíts integrált sp3-ast.

:3

töredezettség mentesítést megcsinálom...az oké,vírusírtom nincs,tûzfal kivan oldva a játéknál.Új rendszert...háát nemtudom.Nem lehetséges hogy az a probléma hogy nem SP3 hanem SP2 van rá telepítve? :S

DJ RX7
végül is szakmunkás is kell
<#hehe>

FZoleee
annyira túlmentél, hogy erre már a házak szarabb textúrája van csak meg? 😊
woy

DarkSector
😄
az is egy meoldás....leveheted a felbontást, meg helyette vihetsz árnyékot, de az AF-en mit akartok spórolni?

te szerintem amúgyis kevered az AF-et ami a textúraszûrés az AA val, ami az élsimítás.
az AF-tõl nem lesz éles kép.

szabii98
Melyik volt az a film?😄 6 éve volt a TV2ön az Ace ventura 2 után, valami gyilkos bezárta magát az egyetemre.De ugyanmár, rólam aztgondolod hogy egyetemre fogok járni?<#hehe>

I met God. She's black

Ühhhüüüm.<#hehe>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

tommygear
csak nehogy te is egy gyilkos egyetemista legyél <#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>
tommygear
<#nevetes1><#nevetes1>
ViniSoundz
Hát énmeg inkább játszok 640*480ban, de legyen már árnyék. Nekem jobb a recés részletességet, mint a ku*va éles nagy kockák 😊 Ezvan 😊
szabii98
az csak 1 szám 😄

I met God. She's black

DJ RX7
ezt betartjátok igaz? <#nevetes1>

Barny

<#idiota>

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

DarkSector
én ien esetben azt tenném, hogy letörölném a steam-et, a játékkal együtt, újratelepíteném, és megnézném jelentkezik-e még a hiba, ha igen akkor valszeg a win lehet a baj, valami töredezettségmentesítés stb, ha nem akkor én játékhibák esetén végleges megoldának újra szoktam tenni a rendszert, hogy tisza oprendszeren megpróbálhassam, eddig a win reinstall minden hibára megoldást jelentett, amit más megoldásokkal nem tudtam helyretenni.

az a fontos hogy a gépeden elindul szóval nem beszélhetünk kompatibillitási hiányról, szerintem valaminek az újrainstallálása megoldaná.

illetve próbálkozhatsz, tüzfal kikapcsolásával, virusírtók kikapcsolásásval játék alatt. lehet bezavarnak....

DJ RX7
windwos reinstall.

tommygear
nagyon szivesen máskor is
nem mindenkinek van új gépre pénze,és én ezzel si megvagyok elégedve,de köszi a gyors és segítõkész válaszodat 😊

játszok vele kb. 15 percet,és utána kidob...pedig csak kóborolok a városba...de leginkbáb a partnál lép ki,amikor a rakparton vagyok...És akkor megakad a kép,hang és kidob hibaüzenettel hogy a mafia2 exe hibát észlelt ezért leáll...

DarkSector
lehet demo bug, de mikor és hogy lép ki?
mire gondolsz egyszercsak hibaüzenet?

tommygear
új gép
Ezen a gépen hogy tudnám elérni azt hogy ne lépjen ki?Nagyon szeretnék vele sokáig játszani...legalábbis majd a full verzióval.
Pls help..biztos ellehet érni valahogy...
P4 3.06 Ghz,1 GB RAM,Ati HD2400 vidókártya,Sound Blaster Live hangkártya

tommygear
uninstall
JÁÁÁÁJJJJ !!!!

Basszus beraktam valami trainert és miután a demóban lelõttek nem lehetett kilépni s játékból csak alt+f4- el...Utáûna viszont már nem indul a játék sehogyan sem, launcherrel sem!
Volt valahol egy eredeti .exe filém azt visszatettem de nem jó így sem!
Mija fenét csináljak??A steam nem tölti le mégegyszer mivel ugye fenn van a gépemen a demó.Lehet valahogy uninstallálni a demót hogy újra letöltse ?
Vagy van valakinek eredeti.exe filéja?
plz help..
DarkSector
halli ne vedd lelkedre, de mi az hogy 2x AF???
még jó hogy közben ültem mikor olvastam, lol 2 AF a minimum hogy felkúrom 16x-re, a mai gépeknek nem az lesz nagy falat, inkább kikapcsolom az élsimítást, a fizikát, esetleg árnyékokat, de a leg lepusztultabb káryámmal is ott indult a dolog, hogy:
1. AF 16x
2. felbontást felbaszni nativba
3. ha mehet akkor textura gyúrás
4. ha lehet árnyék gyúrás
5. nah és itt jönnek az extra beállítások ha még van erõ a gépben....

ezt a 2x AF-et szerintem max te használod manapság, vagy te is csak tesztelésbõl...azért ez elégé megdöbbentõ volt számomra....olvasni
bocs ha rosszul hangzik, de fõleg ne 460-as karival butítsd a játékot, azt ha feltolod 16x-re, szinte majdnemhogy különbséget se kell látnod fps-ben, de látványban annál többet.

szabii98
cool 😄

I met God. She's black

tommygear
physx nem való gyenge gépekre, meg felesleges is
tommygear
hát ha lerobban a kocsid pl nekimész egy fának és nem indul már el a kocsi akkor kiszállsz odamész a motorházhoz E betû és megjavítja 😄
kirol
#5684 -> ez a physX driver ez gyengébb gépekre való?

Nem.