11769
-
#6964 Dejó már valakinek xD
-
Csokis #6963 A mostani GameStar-ban 85%-ot adtak rá. -
#6962 steam, mafia2-őn jobb klikk, tulajdonságok, helyi tartalon, helyi tartalom ellenőrzése.
A játékot ne exe-vel indítsd, hanem Steam-ből. 2010 februári DirectX-et telepítsd. Ha hagytad volna, hogy a Steam csináljon mindent, már órákkal ezelőtt játszhattál volna:) -
#6961 Lehet fel kéne tenni a demót...rég játszottam vele x:ASDD -
#6960 még a híd felé kanyarodva láttam egy autót, ami pont ment szintén a híd irányába, a híd legelső pontján pedig azonnal kidurrant a bal első kereke (csak a dísztárcsa maradt), hátul pedig észrevétlenül lerepült még a tárcsa is... utána híd felénél csakúgy összetört az autója...
érdekes
[ja igen, a vérfolt az én autómon még mindig +fav] -
Ironman2 #6959 -
spiczi91 #6958 Most sikerült kipróbálnom a demót, hát ez marhajau game lesz, alap vétel. -
ASR Godfather #6957 úgy csináltam, ahogy mondtad átmásoltam, de amikor az EXével el akarom indítani ezt írja ki: XINPUT1_.dll hiányzik a gépemről és az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. Már szerintem közel vagyok a megoldáshoz, de ez nemtudom mit jelenthet. -
#6956 valaki, ha ilyen komált állapotban vagyok az autoban, mi a teendő? vmi gomb megnyomás v mi? nem enged escet se meg semmit csak alt f4 et :S
tovébbá az első missiont nekem nem tölti be, csak töl csak tölt de semmi... :S -
#6955 Előrendelésem van, de mire megjelenik pont megyek nyaralni szóval már a kezemben lesz, de mégse próbálhatom ki. :)
Szerencsére gép közelében se leszek így nem is fog annyira enni a fene miatta. -
#6954 Na én most le is töröltem a demót....izgalmasabb lesz a full :)
(de előtte kiírtottam a fél várost :DSAd) -
#6953 Én még nem láttam kommentelni. -
#6952 a házigazda olvassa a topikot am? -
#6951 Mekkora felbontással játszol? Ha bár picik a képek látszik,hogy eszméletlenül néz ki -
#6950 Letöltések menüpontra nézz már rá...:) Amíg nem töltötte le addig nem fog elindulni. Ha előtte feltelepítetted telepítővel, akkor ahogy írtam másold be a helyére: a program files/steam/steamapps/common/mafia2 könyvtárba (előtte lépj ki Steamből - file menü, kilépés - ne az X-el).
Ha ennyire nem megy a dolog, akkor hagyd, hogy letöltse a Steam...
Ennél nem tudom jobban elmagyarázni. Nem tudom melyik barom találta ki, hogy külön telepítőt készítsenek hozzá. Mondjuk biztos vagyok benne, hogy a telepítő írja mit kell csinálnod, esetleg rögtön a steamapps könyvtárba akarja telepíteni. -
Szabi020 #6949 Van itt olyan akinek GTX 470-e van? Ha igen írján már legyen szives! -
#6948 oké oké már most nem busy a szerver tölti (épp most fejezte be a telepités befejezőt)
köszi a helpet mindenkitől -
#6947 hallottam hogy lesz benne dzseccki is, és hogy a dzsecckiről lehet majd csak lövöldözni.
jah meg majd lehet benne egy rejtett fegyvert is találni, egy lézerfegyó, amivel átlőhetsz a falakon, meg tárgyakon is. -
ASR Godfather #6946 letöltöttem rákattintok a play gombra és addig jut hogy: "Preparing to launch Mafia 2 demo" utánna eltünik ez az üzenet és nem történik semmi. -
#6945 :)))))))))
Az imént rendesen póruljártam. Akartam szép ruhát venni ezért kerestem egy boltot. A boltal szemben leparkoltam szabályosan és állt még egy autó ott. Gondoltam kipróbálom tényleg ki lehet-e lőni a gumit ezért kilőttem a másik autón.
Mennék a boltba erre a szomszéd boltból rohan egy feka és azonnal megüt. Na mondom ez szép el is kezdtünk verekedni. Jön a rend éber őre és szétválaszt minket. Rendőr bement a boltba érdeklődni szemtanuk után. Én is bementem vettem ruhát. Kimentem rendőr megy el, de a feka még mindig ott sétálgat. Na belekötöttem és ismét verekedünk mire újabb rendőr szól közbe. Ezután béke majd ismét vereketünk amikor a rendőr eltűnt a sarkon. Végül beadtam neki a kalálos rúgást miután földre került. Mint aki jól végezte dolgát menni akartam el erre egy feka tesó pisztollyal lelő. :(
Hangulatos volt. :D -
#6944 lol....XD
mindenki hogy felkapta a fejét hirtelen. -
#6943 -
#6942 Így egyben nem jó külön külön kéne. -
#6941 hogy mi? lehet majd úszni? -
#6940 100% hogy lehet, megkérdeztem, csak majd be kell érteúsznod. -
1-2 esti kep:) -
Hmmm..vajon a teljesben lehet majd menni vele? -
#6937 Nuclearity, Godfather és a törpieknek:
CSAK a Steam-et kell letölteni, majd elindítva azt, megkeresni Mafia2-őt az áruházban, végül kattint a Demo letöltése gombra. Steam letölti és telepíti. A játékot NEM kell külön letölteni. -
#6936 Annyiban igaza van, hogy 8 of 10 az nem magyar, a 10-ből 8 pedig az:) Kötekedni SG-n pedig mint tudjuk kötelező. -
#6935 Kilépsz Steam-ből, amit telepítettél bemásolod a steam/steamapps/common/mafia2 könyvtárba, majd elindítod Steam-et és folytatod a letöltést. Amit megtalál, azt nem fogja letölteni. -
Majestic01 #6934 Köszönjük. -
ASR Godfather #6933 Így se lett jó, nem indul el. -
TDantes #6932 ,,A szabad kóborlást úgy kell elképzelni, hogy megkapod a feladatot (jellemzően telefonon), tehát a térképen már rajta a "destination", de még kolbászolhatsz erre-arra a városban, illetve néha a küldetések teljesítése után is lehetőség van rá. Ugyanakkor a klasszikus "free ride" lehetőséget, ahol autót választva mégy amerre látsz, nem találtam. Ennél fogva free ride extrém sincs. "
Na. Akkor meg nem is hiányzik a Free Ride, szerintem . Így is lehet szabadon majd mászkálni. -
#6931 ujra raktam steamestúl ugyanaz... majd este remélem jó lesz
-
#6930 -
#6929 A link tartalmának megtekintése a spoiler-ban, nem titkos, de azért mégse teljesen publikus a dolog:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Gamestar Mafia 2 cikk a mellékelt linken elérhető.
Link
-
ASR Godfather #6928 STEAM, bocsi, elírtam -
#6927 hát nem elirás, mert 2x is r-betüvel irta. :) -
#6926 mi az a STREAM???
mafia meg 1 f-el írandó -
ASR Godfather #6925 Sziasztok!
Elkélne egy kis segítség! Arról lenne szó, hogy letöltöttem a játékot, és a streamet, maffia2 setupjába rákattintok az install-ra és azt írja ki, hogy a program nincs megfelelően telepítve. Már párszor újratelepítettem, igaz hogy a játékot nem a stream oldaláról töltöttem, de nemhiszem hogy ez lenne a probléma oka. szerintetek mi lehet a gond?