11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • kill3r21
    Dejó már valakinek xD
  • Csokis
    A mostani GameStar-ban 85%-ot adtak rá.
  • MerlinW
    steam, mafia2-őn jobb klikk, tulajdonságok, helyi tartalon, helyi tartalom ellenőrzése.

A játékot ne exe-vel indítsd, hanem Steam-ből. 2010 februári DirectX-et telepítsd. Ha hagytad volna, hogy a Steam csináljon mindent, már órákkal ezelőtt játszhattál volna:)
  • Mr_no_NaMe
    Lehet fel kéne tenni a demót...rég játszottam vele x:ASDD
  • Yoda001
    még a híd felé kanyarodva láttam egy autót, ami pont ment szintén a híd irányába, a híd legelső pontján pedig azonnal kidurrant a bal első kereke (csak a dísztárcsa maradt), hátul pedig észrevétlenül lerepült még a tárcsa is... utána híd felénél csakúgy összetört az autója...
    érdekes

[ja igen, a vérfolt az én autómon még mindig +fav]
  • Ironman2
  • spiczi91
    Most sikerült kipróbálnom a demót, hát ez marhajau game lesz, alap vétel.
  • ASR Godfather
    úgy csináltam, ahogy mondtad átmásoltam, de amikor az EXével el akarom indítani ezt írja ki: XINPUT1_.dll hiányzik a gépemről és az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. Már szerintem közel vagyok a megoldáshoz, de ez nemtudom mit jelenthet.
  • Nuclearity
    valaki, ha ilyen komált állapotban vagyok az autoban, mi a teendő? vmi gomb megnyomás v mi? nem enged escet se meg semmit csak alt f4 et :S

tovébbá az első missiont nekem nem tölti be, csak töl csak tölt de semmi... :S
  • Random_
    Előrendelésem van, de mire megjelenik pont megyek nyaralni szóval már a kezemben lesz, de mégse próbálhatom ki. :)

Szerencsére gép közelében se leszek így nem is fog annyira enni a fene miatta.
  • Mr_no_NaMe
    Na én most le is töröltem a demót....izgalmasabb lesz a full :)
    (de előtte kiírtottam a fél várost :DSAd)
  • zzeN
    Én még nem láttam kommentelni.
  • tommygear
    a házigazda olvassa a topikot am?
  • Jamirofan89
    Mekkora felbontással játszol? Ha bár picik a képek látszik,hogy eszméletlenül néz ki
  • MerlinW
    Letöltések menüpontra nézz már rá...:) Amíg nem töltötte le addig nem fog elindulni. Ha előtte feltelepítetted telepítővel, akkor ahogy írtam másold be a helyére: a program files/steam/steamapps/common/mafia2 könyvtárba (előtte lépj ki Steamből - file menü, kilépés - ne az X-el).

Ha ennyire nem megy a dolog, akkor hagyd, hogy letöltse a Steam...

Ennél nem tudom jobban elmagyarázni. Nem tudom melyik barom találta ki, hogy külön telepítőt készítsenek hozzá. Mondjuk biztos vagyok benne, hogy a telepítő írja mit kell csinálnod, esetleg rögtön a steamapps könyvtárba akarja telepíteni.
  • Szabi020
    Van itt olyan akinek GTX 470-e van? Ha igen írján már legyen szives!
  • Nuclearity
    oké oké már most nem busy a szerver tölti (épp most fejezte be a telepités befejezőt)

köszi a helpet mindenkitől
  • DarkSector
    hallottam hogy lesz benne dzseccki is, és hogy a dzsecckiről lehet majd csak lövöldözni.
    jah meg majd lehet benne egy rejtett fegyvert is találni, egy lézerfegyó, amivel átlőhetsz a falakon, meg tárgyakon is.
  • ASR Godfather
    letöltöttem rákattintok a play gombra és addig jut hogy: "Preparing to launch Mafia 2 demo" utánna eltünik ez az üzenet és nem történik semmi.
  • Random_
    :)))))))))

Az imént rendesen póruljártam. Akartam szép ruhát venni ezért kerestem egy boltot. A boltal szemben leparkoltam szabályosan és állt még egy autó ott. Gondoltam kipróbálom tényleg ki lehet-e lőni a gumit ezért kilőttem a másik autón.
    Mennék a boltba erre a szomszéd boltból rohan egy feka és azonnal megüt. Na mondom ez szép el is kezdtünk verekedni. Jön a rend éber őre és szétválaszt minket. Rendőr bement a boltba érdeklődni szemtanuk után. Én is bementem vettem ruhát. Kimentem rendőr megy el, de a feka még mindig ott sétálgat. Na belekötöttem és ismét verekedünk mire újabb rendőr szól közbe. Ezután béke majd ismét vereketünk amikor a rendőr eltűnt a sarkon. Végül beadtam neki a kalálos rúgást miután földre került. Mint aki jól végezte dolgát menni akartam el erre egy feka tesó pisztollyal lelő. :(

Hangulatos volt. :D
  • DarkSector
    lol....XD
    mindenki hogy felkapta a fejét hirtelen.
  • zzeN
  • AntiHero
    Így egyben nem jó külön külön kéne.
  • tenkenorman
    hogy mi? lehet majd úszni?
  • DarkSector
    100% hogy lehet, megkérdeztem, csak majd be kell érteúsznod.
  • Barny

1-2 esti kep:)
  • Barny

Hmmm..vajon a teljesben lehet majd menni vele?
  • MerlinW
    Nuclearity, Godfather és a törpieknek:

CSAK a Steam-et kell letölteni, majd elindítva azt, megkeresni Mafia2-őt az áruházban, végül kattint a Demo letöltése gombra. Steam letölti és telepíti. A játékot NEM kell külön letölteni.
  • MerlinW
    Annyiban igaza van, hogy 8 of 10 az nem magyar, a 10-ből 8 pedig az:) Kötekedni SG-n pedig mint tudjuk kötelező.
  • MerlinW
    Kilépsz Steam-ből, amit telepítettél bemásolod a steam/steamapps/common/mafia2 könyvtárba, majd elindítod Steam-et és folytatod a letöltést. Amit megtalál, azt nem fogja letölteni.
  • Majestic01
    Köszönjük.
  • ASR Godfather
    Így se lett jó, nem indul el.
  • TDantes
    ,,A szabad kóborlást úgy kell elképzelni, hogy megkapod a feladatot (jellemzően telefonon), tehát a térképen már rajta a "destination", de még kolbászolhatsz erre-arra a városban, illetve néha a küldetések teljesítése után is lehetőség van rá. Ugyanakkor a klasszikus "free ride" lehetőséget, ahol autót választva mégy amerre látsz, nem találtam. Ennél fogva free ride extrém sincs. "

Na. Akkor meg nem is hiányzik a Free Ride, szerintem . Így is lehet szabadon majd mászkálni.
  • Nuclearity
    ujra raktam steamestúl ugyanaz... majd este remélem jó lesz
  • DJ RX7
  • DJ bigpapa
    A link tartalmának megtekintése a spoiler-ban, nem titkos, de azért mégse teljesen publikus a dolog:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Gamestar Mafia 2 cikk a mellékelt linken elérhető.

Link
  • ASR Godfather
    STEAM, bocsi, elírtam
  • DarkSector
    hát nem elirás, mert 2x is r-betüvel irta. :)
  • tommygear
    mi az a STREAM???
    mafia meg 1 f-el írandó
  • ASR Godfather
    Sziasztok!
    Elkélne egy kis segítség! Arról lenne szó, hogy letöltöttem a játékot, és a streamet, maffia2 setupjába rákattintok az install-ra és azt írja ki, hogy a program nincs megfelelően telepítve. Már párszor újratelepítettem, igaz hogy a játékot nem a stream oldaláról töltöttem, de nemhiszem hogy ez lenne a probléma oka. szerintetek mi lehet a gond?