Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
Direktikszet frissítetted? Bár steamenk kellett volna... Ha igen , akkor talán régi a drivered. Ilyen gondok szoktak lenni

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Bence94
emberek af-en nem kell nagyon spórolni mert nem vesz le igazábol sokat vagy egyáltalán sem a sebességbõl... viszont az élsimítást kipróbáltam és jobb lesz a képet tõle viszont egy picit lassul csak be ez egy jobb gépnél nem számít sõt az enyémnél már minden jobb(ati x1950)

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bal felsõ kijelzõt milyen programmal lehet elõhozni?
#5840 re valaki?

Gabisan
hello!
Az miert van,hogy mikor start game - nel kirak az asztalra?Allandoan ezt csinalja.Physx felrakva.????

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

NeBby
Amúgy én az AA-ot nagyon gyengének érzem a játékon , lehet látni apró különbséget ha bekapcsolom , de nem valami sok. És sajnos a távoli árnyékok is borzasztóan rondák , bár ez minden játéban ilyen (sajonos) optimalizáció miatt , de lehetne valami beállítás rá legalább...

NeBby
1×AF:

16×AF:

NeBby
Itt lehet látni:

DarkSector
ebben teljességgel egyetértek, minnya prószálok 1-et, de nemhiszem hogy ennek akkora jelentõsége lenne....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NeBby
Így van , nem látótávolságra van (és nem is autofocus , de szerintem csak viccnek szánta (: ) , hanem a távolabb lévõ dolgok élesebbek , ahogy mondtad , de egy házban nem lehet szemléltetni. Ezt legjobban a talajon lehet látni , hatalmas a különbség , és nagy fps csökkenést ez a gyengébb kártyákon és mozgás közben okoz.

DarkSector
jah nem vagyok szuper fejlesztõ agysebész, de pár játékkal játszottam már és régen nézegettem beállításokban hogy mi mire van, és korántsem a távolbalátás jött le különbségként...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szabii98
ezen már jobban látni😄

I met God. She's black

DarkSector
nah aki itt nem látja az asztal szélén az eltérést, az mennyen el szemészetre....
sokan azt a kifejezést szokták használni, hogy nem lesz annyira zajos a kép....kinek hogy tetszik...

DarkSector
kurvanehéz feladatom van, hiszen jpg képeket mentettem, és töltök fel ide, élõben azért mássabb, de mivel ugye nagyfelbontáson játszik az ember, még nehezebb, pláne ha mozogsz a játékban és külön nem állsz meg printscreen-eket bámulni.....

Nekem miért nem akar mûködni a trainer? PC mappában van az exe, elindítom, kiválasztom mit akarok, rányomok a crash gamere, elindítom a játékot, de semmi változás nem történik.

DarkSector
élsimi nekem sokkal de sokkal többet szed le,felbontás növelés esetében hatványozódik...
holott nagyfelbontáson semmi értelmét nem látom, mivel azt mondják hogy 1600-as felbontás felett az ember szeme nem látja a különbséget.

szabii98
okok, bár már este nemsokat szoktam látni😄

I met God. She's black

DarkSector
van.
természetessen nem sok, ahhogy fps-ben sem.
vanni van, mert ha váltogatod a képeket, látszik az eltérés...pill minnya mutatok 1-et....

TDC Geronimo
Jó pár éve kapható videókarik óta az AF, de még az alacsonyabb AA (2-4*-es) is alig vagy szinte semmit se csökkent a teljesítménybõl.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
jah szorry tudomásom szerint az AF az nem autofocus, hanem AnostropicFilter, és nem látólávolságra van, hanem a textúrák lesznek letisztultabbak, értsd nem lesznek szemcsések.

érdekes, pedig esküdni mertem volna rá, hogy régebben ez volt a szerepe, az AF-nek...hiába változnak az idõk...😊

szabii98
Lehet most kiröhögsz, de nem látok változást 😄

I met God. She's black

NeBby
Semmi különbséget nem fogsz észrevenni fpsben házon belül , de látványban sem... AF nagyobb távolságokon ad látható (és fpsben érezhetõ) különbséget. Menj ki egy hosszú utcára és ott csináld meg ugyanezt a tesztet<#rolleyes>

Kmarha
<#falbav>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

LOL!!!!

tenkenorman
Te fényképezõgépen játszasz? AF: autofocus

http://www.tenke.hu

DJ RX7
császtok én playstation 2-n tölöm 64x af mellett. beszartok.

:3

DarkSector
jah értelek, én csak feltételeztem hogy arra utaltál, akkor bocs...sajnos másképpen nem lehet belenyúlni a játékba....:S

linkelted már a képet...😊

DarkSector
a legjobban a jobboldali asztalon látszik, mit jelent ez a funkció, a fekete keret (csík) alsónál jobban látszik

szóval dx 9!köszönöm a válaszodat!nem szerkeszteni akartam...!
beállítás

DarkSector
kis taluság ezzel a szûrõvel kapcsolatban:
MIND A 2 BEÁLLÍTÁSNÁL UGYANÚGY 39 FPS-EM VOLT!!!!
(ezért tartom viccesnek mikor valaki ezzel próbál spórolni, vagyis azt hiszi hogy akkor ez most mekkora megtakarítás...😊 nekem full felesleges ez az opció a játékokba, még életembe nem használtam 16x alatt)

AF=1x

AF=16x

Jamirofan89
Nálam javít a sebességen...

Jamirofan89
Kapcsold ki a Vertical Synchronization-t!

szabii98

Nekem így tökéletes 😄

I met God. She's black

DarkSector
tudtommal dx9-es, de a full játék lehet eltérõ...
ha meg 4x-en van az AF, akkor pláne nem vágom a szerkesztõi ihletedet.

ha netán feltennéd az AF-et 16x-re szebb textúrákat kapnál, és lehet nem hiányozna a "tunning"...😛

vagy a sok vérhez ragaszkodsz? mert akkor az kemény diólesz...

Ennyi lenne? Köszi! 😊

4x a...szürés AA=on amúgy dx 10 alapból a gém, vagy 9 mert még erre nem válaszoltál!<#vigyor4>

DarkSector
szebb, mivel szebbek az effectek, meg tudomásom szerint a törés minõsége is jobblesz.
amire te gondoltál hogy több vér olyan mint fiszikszben a több effect.

texturákkal meg az a helyzet hogy szerkeszteni kellene, ha arra gondolsz, hogy mégnagyobb felbontásúak legyenek, mert gondolom ezt akarod elérni...😊

tomo05
kilépsz ctr+alt+del aztán mégse és jó lesz<#kacsint>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Nekem egy bajom van a demóval. Ha kilképek belõle, sötét a kép.
Lehet, hogy már volt róla, szó, bocs, hogy nem olvasok vissza, de kb. 6000 hozzászólás érkezett, legutóbbi belépésem óta is 235 db...

DarkSector
ez így zsír ahhogy van, ha állítanál a grafon, akkor lejjebb menne fps, annak meg nem hiszem hogy örülnél, legalábbis én így küldeném a játéko ha tudnám....és ien gépem lenne.

mint ha High Physx mellett szebb kéne lenne..😄
azér a pár repkedõ alkatrészért meg faforgácsért nem éri meg erõltetni sztem.😊
Skynet
Nem esélytelen az,én egy x4 b55-ön 2 giga ram mellett egy 5770-essel tolom 1080p felbontásban, AA nélkül minden más maxon (beleértve physx is), viszont kiszedtem a physx-es gagyi ruhalobogást,így tökéletesen fut a game van törmelékottmaradás ,füstterelgetés és egyéb csudálatos fizikszeffekt ezerrel és nincs szaggatás.😊
DarkSector
jah és nem szörözésbõl, de mi az a 4x AA ezt már akartam megérdeklõdni egy másik sráctól is.
valami oknál fogva nekem az élsimitásnál csak On-OFF van...ati karikon van állítási lehetõség???

DarkSector
figy nem erõszak, nem állítottam hogy kötelezõ, csak csiszolni a grafon nem lehet, meg minek adig moddolni, ha ígyse megy maxon neki?
nem értettem a logikát.
de aztán felõlem moddolhat....😛

nekemse fut fiziksz, de ezsem áágába nem áll addig grafikán felfeé állítani mikor ígyis 33fps.

tomo05
hát igen...de ati kártyával esélytelen...feltetttem maxra utcán 34fps helyett volt kb 10<#vigyor>mediumon 16<#vigyor2>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

DarkSector
fiziksz off, magyarul nem maxoon nyomod, akkor ne tunningolj, mert ezt annak hívják, ha grafikán akarsz még többet ráállítani, te írtad.
"csiszolni akartál a grafikán"

amúgy nem lehet, mert nincs értelme...
ha többet akarsz, akkor APEX -> high

1280x1024 4x AA on PhysX off 40-50 fps!(fraps)
Kösz a választ, de nem ezt kérdeztem, amúgy meg nem tuningolásról volt szó!

DarkSector
ien zsírfaszán megy neked a játék, hogy még tunningolni akarsz?
hány fps-ed van maxon?

Sziasztok!

A játék alapból dx 10 -el indul vagy dx 9 ben?
Kerestem .ini fájlt hátha lehet vmit csiszolni a grafikán, több beállítás pl vér stb... de nem találtam😞!

tomo05
hát ez kész...<#zavart2>egy hûtõt nem nagy szám leejteni...egy core i 7et dobjon ki így!mondjuk ahogy elnézem képes lenne rá...<#circling>