Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont az autók törésmodellje néhol gáz.(pl mikor az autó oldala belelóg a gumiba , textúra szerint) Nekem személy szerint nem tetszik (igen , láttam a teljes törésmodellt) , legalábbis még mindig nem az igazi. Ne értsetek félre , sokkal jobbat még nem láttam , mindegyik játékban sz*r , de elég nehéz lett volna megcsinálni azt aláírom.
De amúgy tényleg elég hébehóba : Hol marad a bokormozgás? Fû hajlás , mikor rálépsz stb. Hát a bokron speciel nagyon kiakadtam , hogy simán átfutsz rajta , ez volt az egyik , amiért gondolom , hogy ez valami régi változat.
És a másik , ami miatt még ezt gondolom , hogy hol a francba van a többi kocsinak a törésmodellje? A méretre nem fogahtjátok , a rendes törésmodell filejának kisebb a mérete.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Épp ez az. A ruha effektus ami egy gyenge fizikai effektus a füsthöz és a törmelékekhez képest kivehetõ a játékból. Kiveszed és lám a sokkal komolyabb effektusokat a proci vidáman számolja,minimális fps zuhanással,és lám ati kari mellett is ott lesznek a törmelékek a földön,terelgethetõ a füst,stbstb..
.
Kíváncsi leszek a teljes változatban kijavítják-e ezt a galibát..😊
Nehogymár radeon mellett mûködjenek ezek az effektek,úgy tûnik valaki nem figyelt amikor elkezdte írni a procibutító részt..😊
Sector még mindig azzal jössz hogy FU nál nem maradt ott a törmelék. Viszont MINDEN MÁS fizikai effektus a törmelékottmaradást leszámítva mérföldekkel komolyabb mint bármelyik fizikszes játék fizikája.
És ott van a Stranglehold....😊
Ennek a játéknak a teljes fizikáját egy Gta 4 nél jóval gyengébb alapfizika adja és ehhez jön hozzá pár fizikai effektus,ennyi nem több.
Sehol sincs fizikai hatásokban egy jobb HAVOK-os címtõl...
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
elég hozzá lõni vagy kocsikázni...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szikrás dolognál pl , physxel visszapatoggnak a szikrák falakról , földrõl, füst totál más , úgyhogy tényleg van egy két dolog.
Én arra a részre leszek kiváncsi , mikor a házat kell szétlõni , ott fog kiderülni minden.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Át tudod állítani a physxet vga-ról procira mellesleg , ezzel nincs gond , de pl az én 4 magos phenomom 3,4 en képtelen normális fps-t produkálni (állítólag csak 1 szálon számol , lehet azért). Ha vga ra tettem máris jobb volt , majd mikor a 2. külön vga-ra , akkor a legjobb.
Hatalmas számítsái teljesítmény kell a Physx normális futtatásához , de ebben a játékban tényleg csak hébehóba találkozhatunk vele , viszont azokért megéri (szerintem) , na majd kiváncsian várom a havat , asztalokat , üveget stb milyen lesz.
érdekes a téma, mert ugye mindenki csak "röpködõ kavicsokkal" vicceli el az egészet, holott itt sokkal többrõl van szó.
amugy kurva érdekesnek tartom, hogy amíg ezt a physx-et nem találták ki, addig nem volt semmi, semmien fizikáról nem hallottunk, kivéve a halflife-ot, amit utálok, és csúnya is....volt...
a másik, hogy mindenki azt hiszi hogy ha a havokban lát 500 üvegszilánkot repkedni, ugyanaz mint ha itt látná, holott full nem ua...
ehhez nem kell sok ész, Star Wars force unleashedben pl törjetek szét üveget, szétrobban szószerint, és leesve azonnal eltünik, mintha nem látná hogy a talajjal ütközik.
itt meg nem csak azon kell lovagolni hogy ottmarad, az egy dolog, de bármivel érintkezik akkor az esési-pattogási iránya aszerint változik, illetve a földre esve módosul.
és ezek csak alap dolgok, én ha jól néztem mikor bekapcsoltam próbaképpen a fiszikszet, eleve több effect van, nemhogy mássak...
pl:
fáról leesik levél, a törés is jobb szerintem, a leszakadó alkatrészek, a hullák fizikája....a tárgyak mozgása ha meglövod, vagy nekifutsz testeddel....robbanások.
lehet most ezt nem jol néztem de a kocsi még be is leng ha elindulsz vagy fékezel...ha kilövöd a gumit leereszt és picit mássabb mint off fiszikszen...a füst, amit irtam is, eleve több....szikrák, stb
lehet nem minden apróságot figyeltem meg jól, de biztos hogy míg nem volt fisziksz, nem voltak PONTOSSAN ien kidolgozottságú effectek...
az tuti hogy nem ienek voltak....
az egy dolog hogy másképpen is el lehetne érni ezt a dolgot, ez biztos mert számitási teljesítmény kérdése, lehet van benne lehúzás, ez egy dolog, de nem kell ettõl még elbagatelizálni, úgy hogy...
"...háát a szar fisziksz, mert megmarad 4 kavics a földön..."
fáj nemfáj ez több mint megmaradó 4 kavics...ettõl független pénzt énsem áldozok effectekre, de részemrõl kalapemelés, mert valóban zsir ahhogy feldobják ezzel a játékot.
Nézz meg más fizikai motort,sokkal komolyabb fizika mellett a proci vidáman dolgozik kisebb gépigény mellett..😊
Mindenesetre ez kilett beszélve tegnap kb ugyanilyenkor,hagyjuk...
NeBby: Uncharted 2 ps3 hóeffekt. Amilyen mélyen mész a hóba úgy havasodik a gatyó ha mozogsz lepereg,ha a hóból kitrapppolsz és megállsz áll a cipõdön a hó,ha elindulsz elkezd leperegni,és ott is marad a földön,sõt ha a lepergett hóra rálépsz a lábnyom is ottmarad a cipõdrõl 5 perce lepergetett hómaradékban. És ott nincs fiziksz...😊
És ezt te el is hiszed.😊
A demóban ha kivesszük a ruhalobogó effektust ami gyakorlatilag a leggyengébb fiziksznek kikiáltott effekt a játékban akkor ati mellett és rommábutított proci mellet (ugyebár ezt teszia fiziksz) élvezhetõen fut a legnagyobb törmelékkupacon is a játék gumifüstölve robbantgatva törmelékkupacot felhalmozva..😊
Kíváncsian várom a teljes változatban megoldják-e nehogy ezeket is a proci számolja értelmesen😊
Úgy képzeld el hogy csinálnak egy teljes játékot és egy reklám játékot egyszerre, ugyanaz minden, csak a reklám azaz demo, trailer... fele akkora és feleannyi minden van benne.
Ez nálam is ugyanígy volt 260gtx-el , míg be nem tettem egy 8800GT-t physxnek , mostmár meg se röccen robbanások közben <#vigyor2>#vigyor2>
Amúgy hatalmas a különbség physxel és nélküle a játékban , aki azt mondogatja , hogy semmi... 😊
A darabok kihullanak az autóból , de el is nyeli õket a föld , a fal törik , de az apróbb törmelékek eltûnnek , ahogy az üvegszilánk is és a fatörmelékek. Nagyon fel tudja dobni a játékot , mikor televan a föld mindenféle darabkákkal , úgyhogy szerintem mindenképpen megéri , még ha lassabban is megy.
"Akkor egy külön csapat nekiáll csinálni egy demot, közbe a teljes fejlesztése megy külön...".
mert én úgy képzelem el a demo-t, hogy lekorlátozzák a demot, pl mint ez a számláló....és egyszerüen kitörlik a nem felhasználható fájlokat, a játék rendszerébõl....
ha ezt külön demónak tervezték volna, szerintem nem tudnánk a map többi részét bejárni...
És akkor még mindig le van maradva a fizika jócskán a hasonló címekhez képest...
Ha pedig onnan közelítem meg hogy konzolra a demok rendesen gyengébb, akkor végképp megint ugrik az optimalizáció elve,mivel a Red Dead Redemption azért sokkal komolyabb fizika mellett szebb--> ennek a játéknak konzolon is tündökölni kéne....
Tehát bekapcsolt physx mellett is jelentõsen lemaradva fizikában és TALÁN hasonlóan szép grafikával a Mafia 2-höz rendesen bivalyerõs gép kell--> És az RDR még így is elötte van.
Ha az RDR-t megcsinálták sokkal komolyabb fizikával és sokhelyen szebb látványvilággal,ezt pedig egyszerûen alig bírják a konzolok, akkor jól lehet ez pc-re optimalizálva? Nem...
majd kiderül, viszont valóban csodák nincsenek, eddig ez a szöveg nem jelentett mást egy játékban sem kivéve hogy a kissebb demo okozta bugok eltünnek, de sokszor ezt se javítják, csak késõbbi patchekben.
láttam gépigényben is olyat hogy 2mag volt a minimumnál, más meg 1 magos procival küldte....
Sajnos sokan tényleg így gondolkodnak és lehet ezt használják ki. Vagy csak szimplán lusták 😊
De lehet ,hogy rosszul gondolom.
Semmiben nem fog különbözni a teljes változat,még amiket most látsz bugokat azok is jószerivel benne lesznek. Csodát 2-3 hét alatt nem lehet tenni. Minimális különbségek lesznek grafika és bugok terén a demohoz képest.
és mondom neki, az nem hiszem el, a redszerigénynél, 9800gtx meg HD3850 van írva....
És ez a Physx nélküli gépigény!!!
Amúgy szerintem a teljes játék szebb lesz ennél , mivel pl jóval magasabb rendszerkövetelményeket tettek közzé , mint ami tényleg kell neki. És én is úgy vettem észre hogy ez a játék egy elég kezdetleges változata. A teljesnek szerintem azért kicsit nagyobb lesz a gépigényie maximális részletesség mellett...
bááár nem mintha utálnám õket hogy 16xAF-et 0 fps csökkenés mellett tudnak elérni a konfigomon...
bárcsak minden játékban ez lene minden opcióval, hogy nem változna az fps....😊
1. Van
hajrá:
szökés a városból 2.0
és igen nekemis a crysis jutott eszembe példának, ott tutira több jelentõsége van, viszont akkor sem drasztikus, én max 4-5 fps-re saccolnám.
De ha pl megnézed a krájziszt , és ott betolod az AF et mindjárt megcsappan az fps-ed
1x AF:
29.9 FPS
16x AF:
29.9 FPS
nekem ez valahogy most ebben a játékban nem jön át...hogy megasztáros hasonlattal éljek...😊
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
AF: semit nem vesz le fps-bõl.
Geometria: kb 2 fps
árnyékok: kb 4 fps
Élsimi: 6-8 fps
Obsession (vag mi a hóhér): 12fps
ez nekem kint az utcán 1680x1050-ben történt....
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx