11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • tommygear
    a játék végén nem fogsz meghalni bazz és járkálhatsz mint a gta-ba
  • DJ bigpapa
    Linkek tartalma a spoilerban, egy kis kiegészítéssel!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Link_1: GS Mafia 1 cikk
    Link_2: GS Mafia 2 cikk

Emellett szeretném megemlíteni, hogy szinte minden esetben paczy kolléga áldozatos munkája által válik elérhetővé a legfrissebb GS szkennelt formában! Mint ahogy az a Mafia 2-es cikk esetében is történt!

Link_1
    Link_2
  • tenkenorman
    a ride szleg, jelenthet mászkálást, de autót is.
  • Tatyla
    aug 27 a megjelenés nem?
  • pisztácia
    Köszi szépen.
  • MerlinW
    Igen az.

Nincs olyan kifejezés, hogy free ride ("ingyenes fuvart/lovaglást" jelent), ezt is az okos játékosok "költötték".

Free roam jelentése a "szabad mászkálás/barangolás".
  • DJ bigpapa
    A FAQ-ban lévő linken le is töltheted őket mp3-ban!
  • Hunor1
    tudná valaki esetleg belinkelni azt a progit amivel halgatható a demó zenei(radio) anyaga?köszi
  • pisztácia
    azt értem, csak nem tudom h free roam az a free ride?
  • Yoda001
    nem azzal van gond... hanem milyen dlc lesz psre, ami külön freerideot ad? a vendettás lesz-e pcre, ki tudja?
  • pisztácia
    free roam=free ride?
  • Yoda001
    "You can free roam at almost any point during the missions. If you want to play a separate mode that's more focused on free roaming, you can do that in both the PS3's free DLC and also the Jimmy's Vendetta DLC."

most akkor PS3on lesz ingyenes dlc, amiben lesz tényleges freeroam, vagy mi a fene?
  • Ironman2
    Holdfényes séta küldetés....hm
  • n3whous3
    teljes mértékben egyetértek. Imádom a gta sorozatot, de a Mafiát felülmúlni nem lehet. Annyira beleélős a történet stb, hogy az hihetetlen. Most a demó alatt kezdtem kicsit érezni, hogy "igen, itt is jó lesz a történet", hát remélem igazam is lesz. Lehet, hogy az egészet elrontja(!) az, hogy szabadabb a játékmenet, mert nem tart minket benne abban a személyiségben a történet, amit kitaláltak Vitonak. Persze nem vagyok ellene annak, hogy telerakják free roam dolgokkal az egészet, meg örülök is neki :)
  • pisztácia
    Egyetértek. Nem tagadom, anno mikor az első részt végigvittem, a végén könnyeztem... Túlságosan jó volt a sztori, a karakterek, maga az egész. Soha nem volt olyan játék, és szerintem nem is lesz, még Mafia 2 se, ami akkora hatással lenne rám.
  • Ironman2
    Köszönjük.Engem a GTA4 története is megragadott.
  • Dtomka
    Sziasztok!

A mafia 1 az egyik legjobb játék mellyel valaha játszottam,(2x vittem végig)gondoltam előbb lesz folytatása, és végre valaha megértük az évet, hónapot és lassan mondhatni napot is, hogy végre játszhassunk vele...volt GTA 1,2,3,4 ....meg klonok nem is kevés, de egyik sem váltott ki olyan érzelmeket, érzéseket mint a Mafia.
    Ebből csak annyit akartam kihozni, hogy 10/8 vagy 10/10 teljesen mind1 akik szerették a múltban azok most egy méltó folytatással fognak tudni játszani, mely jól van optimalizálva és jó történet párosul hozzá!
  • Majestic01
    És ha végigvitted a játékot? Akkor a regi mentést visszatöltve lehet kocsikázni? Mert az nem a legjobb akkor sztem...:(
  • Ironman2
    2 küldetés között oda mész,és azt csinálsz amit akarsz.Minek a freeride?
    Legfeljebb nem mész oda a küldetés helyszinéhez
  • celza8807
    A cikket (ami amúgy a mafia 2-ről szól), szerintem arra írta, hogy már berakták. (:
  • Majestic01
    Most mit küldöd ezeket a szar smiley-kat? Most lesz benne vagy nem?
  • bakvarnyu
    Nem értem minek fosni a rövid játékidőtől, nem kell majd rohanni,lehet nézelődni a városba, molesztálni a járókelőket stb., és lesz az 34 óra is. Végülis ez nem egy cső FPS.
  • celza8807
  • Majestic01
    Micsoda? Lesz free ride a Mafia 2-be is?
  • celza8807
    Ha tényleg annyira rövid a játék, mint írják, a felét sem tudjuk a játék során meghallgatni. (:
    Mellesleg hurrá, ismét lesz Django Reinhardt
  • zzeN
    Az a 2-nek volt az értékelése nem? Tegnap láttam.
  • n3whous3
    linket plz, nekem meg van, de nincs kedvem megkeresni :D
  • grebber
    Már berakták!
  • Majestic01
    Valaki esetleg, föl tudná rakni a GameStar-os, Mafia első részéről szóló cikket? Csak mert elolvasnám anno mit írtak róla. Pl, hogy a Mafia 1-es sztory milyen hosszúnak lett leírva. Másik meg, hogy ha nincs free ride mód akkor, hogy lehet a játék befejeztével kocsikázni? Valamelyik küldetést be kell tölteni, és úgy kocsikázunk?
  • zzeN
    Full song list
  • xxxpaulxxx
    bithorlo-n és warez-bb-n sincs semmi:D
  • Mr_no_NaMe
    morfológus
  • n3whous3
    coreon egyelőre nem látok semmit
  • kill3r21
    nah de kihaltunk, mindenki alszik :P :D
  • Szabi84
    A térkép jobb oldalán talán ki lehet menni vidéki sétakocsikázásra?
  • AntiHero
    jimmy
  • Jamirofan89
    Amúgy ki ez a fószer? +1
  • Szabi020
    ugyanakkor a játékba akadás mentesen fut. Ugy hogy érdekesek ezek.
  • Szabi020
    nekem egy másik gépbe i5-el meg 5650-el ugy megy mint a trágya
  • Hunor1
    nem, fizix nélkül persze, de tudja a fizixel is csak akkor leesik az fps olyan 20-30 ra, de ennyit nem ér meg nekem úgyhogy nem használom a ficsört.