11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • MerlinW
    Minden téren totális tévedésben élsz. Kérem tájékozódjon és gondolja újra:)
  • spiczi91
  • Hunor1
    "tök nagy gecik hogy védik a saját cuccukat mi?...."

Igen. Mijafaszt rugóznak azon ha emberkék kilövik az időlimitet egy DEMÓBAN ???Mellesleg egy játékot sokkal tovább életben tartanak a jó módok.Igaz persze hogy a gecóknak ez mindegy mert ők az első pár hétben kaszálnak csak nagyot az eladásokból.Azt leszarják hogy meddig játszol vele ezek után.Na és a másik szemétség hogy nem pakolnak bele mindent hanem "DLC"-ben PÉNZÉRT nyomnak ki hozzá tulképp saját modokat.
  • Prince23
    Lol a Mafia 2-vel álmodtam XD de úgy hogy benne voltam én is, és persze hogy én voltam a főhős. Egy házban terrorizáltak különféle emberkéket és kísérleteztek rajtuk:D A térkép és a radar jelölte, hogy melyek a gyanús házak xd
    Hülye egy álom volt, de tudtam, hogy csak játék az egész

Hogy mi ennek a konklúzió? 3 napon fel fog kerülni a netre :PP
  • szabii98
    De nemnéz :)
  • Carloska
    tökéletes sg méretű kép ....
  • BaLTáSGYiLKoS
  • samuRaihax
    Lassan már az ufók is rasszistának tartanak minket, ha így megy tovább...
    Hogy merjük őket gonosznak beállítani...
  • Coolfire
    Majd benéz egy modi és takarít.
  • Vlala #7355
    Nincs házigazda, erre ez megy egész este...

Az off-spam topicban barátságosabb a hangulat, mint itt... de még a Gumiszoba "Szóld le az előtted írót" topicjában sincs ekkora szájkarate.

• CamelX
  • Coolfire
    nc
  • REPS0L
    xanax papa, nem kell túlpörögni a dolgot.
  • Coolfire
    Én miért?Te égeted magad.
  • Coolfire
    Ketten csak összehoztuk.:)
  • REPS0L
    jólvan azért össze ne szard magad.
    kösz az infót, több ilyen nem lesz.
  • MerlinW
    "Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem."

tess
  • Coolfire
    "Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele."
    Benne van a szabályzatban.És amúgy is nagyon szemét dolog.Ezért kapsz egy pár sárga felkiáltójelet,ha egy modi ide benéz.
  • wollnerd #7346
    Nekem már Vitopatch se működik!!!
  • wollnerd #7345
    Nálam se működik már a trainer!!!
  • REPS0L
    whoops, nem.
  • MerlinW
    Tudod milyen következményei vannak itt a személyeskedésnek... (azt leszámítva, hogy magadat járatod le vele)
  • REPS0L
    így hogy mostmár biztosra tudom hogy te vagy, hivatalosan is kiröhöglek.
  • wollnerd #7341
    Nana! Honnan másoltad a képem? Iwiw, Facebook?
  • REPS0L
    hi
  • wollnerd #7339
    Tudom ez egy OFF!!!
    Hagyjuk már ezt! tudom, hibázztam. Vegyétek úgy, le se írtam! Nem akarok már erről dumálni!
  • Majestic01
    Látom nem lehet már használni a régi trainert...:(
  • a.carkey
    Viszont most csak úgy indul el, hogy hála istennek megőriztem egy működő steames változatot is a demoból. Egy külön könyvtárban.

Most úgy működik a demo, a cheat és minden, hogy a mafia ugye fent volt, megpatchelte ez a barom cég. Nos, a steamen beállítottam, hogy ne patchelje automatikusan a mafia demot, ezután töröltem a fent lévő általuk patchelt mafia könyvtárat, majd visszamásoltam az elmentett steames mafia könyvtárat és ugyanúgy működik, mint előtte. De azért ne kelljen már trükköznöm, ha játszani akarok! :D Ezért írom, hogy nem egyéni a probléma, csak max. másnál nem jött elő, még ... :)
  • pisztácia
    Mit frissített a mafia 2? Steam en semmit nem ír a frissítésről...:S
  • a.carkey
    Nem akarok offolni, rövid leszek.
    Azért az ő saruk, mert magyarázd meg nekem: ha timer kilőtt patchel, még a korábbival, a mostani "ténykedésük" előtt elindult, méghozzá simán, akkor az alapból kapott mafia2.exe -vel, amikor először (és most újból, clean installal) feltettem, patch nélkül, akkor miért cseszik elindulni, megállni completing install 1% -nál, és még a menüt sem behozni? :) Ezért nem értem. És mindegyik gépemen, ahol fent van (nejemén, laptopomon, a munkahelyin, és egy clean installos!!!, újrapakolt, új windowson, ahol csak a mafia2 demo van fent, és amit ő feltett magától miért cseszik elindulni? :) Szóval azért van hozzá közük, mert anno a kaneandlynch2 demonál is hasonló volt a helyzet ... :(
  • pisztácia
    Gratu! Szép teljesítmény.
  • DarkSector
    jó csak azért mert nekem meg ismerőseimnek megy rendessen, vagyis nem nevezhető általános problémának ezért irtam hogy egyedi probléma, az nem azt jelenti, hogy csak neked van ien, de ezt nem gyári hiba okozza, akkor miért javítsák ki?
  • DarkSector
    jahú tudomásom szerint igen.
  • Random_
    Nekem nem volt ilyen hibám. Sőt nagyon semmi hibát nem észleltem.
  • Random_
    Akkor használd azt. Szíved joga. Előbb-utóbb úgyis behódolsz. :D
  • grebber
    Azt hiszem igen!De úgyis kijavítanak ha tévedtem!
  • a.carkey
    Ráadásul amit írnak rá, hogy miként kell megszüntetni, na az nem használ.
  • tenkenorman
    de azt se javasolták hogy az emberek ne csak úgy kiteleportáljanak az autójuk tetejére..
  • Skypack
    Ja igen a teljeshez is nélkülözhetetlen lesz a steam ?
  • a.carkey
    Egyedi? Lassan előjön idővel minden rendszeren ahová a mafia 2t felpakoltam - épp ahol voltam. (Két gép, 1 laptop, másik win partició.) :)