11769
-
#7364 Minden téren totális tévedésben élsz. Kérem tájékozódjon és gondolja újra:) -
spiczi91 #7363 -
Hunor1 #7362 "tök nagy gecik hogy védik a saját cuccukat mi?...."
Igen. Mijafaszt rugóznak azon ha emberkék kilövik az időlimitet egy DEMÓBAN ???Mellesleg egy játékot sokkal tovább életben tartanak a jó módok.Igaz persze hogy a gecóknak ez mindegy mert ők az első pár hétben kaszálnak csak nagyot az eladásokból.Azt leszarják hogy meddig játszol vele ezek után.Na és a másik szemétség hogy nem pakolnak bele mindent hanem "DLC"-ben PÉNZÉRT nyomnak ki hozzá tulképp saját modokat.
-
#7361 Lol a Mafia 2-vel álmodtam XD de úgy hogy benne voltam én is, és persze hogy én voltam a főhős. Egy házban terrorizáltak különféle emberkéket és kísérleteztek rajtuk:D A térkép és a radar jelölte, hogy melyek a gyanús házak xd
Hülye egy álom volt, de tudtam, hogy csak játék az egész
Hogy mi ennek a konklúzió? 3 napon fel fog kerülni a netre :PP -
#7360 De nemnéz :) -
#7359 tökéletes sg méretű kép .... -
#7358 -
samuRaihax #7357 Lassan már az ufók is rasszistának tartanak minket, ha így megy tovább...
Hogy merjük őket gonosznak beállítani... -
Coolfire #7356 Majd benéz egy modi és takarít. -
Vlala #7355 Nincs házigazda, erre ez megy egész este...
Az off-spam topicban barátságosabb a hangulat, mint itt... de még a Gumiszoba "Szóld le az előtted írót" topicjában sincs ekkora szájkarate.
-
CamelX #7354 -
Coolfire #7353 nc -
#7352 xanax papa, nem kell túlpörögni a dolgot. -
Coolfire #7351 Én miért?Te égeted magad. -
Coolfire #7350 Ketten csak összehoztuk.:) -
#7349 jólvan azért össze ne szard magad.
kösz az infót, több ilyen nem lesz. -
#7348 "Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem."
tess -
Coolfire #7347 "Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele."
Benne van a szabályzatban.És amúgy is nagyon szemét dolog.Ezért kapsz egy pár sárga felkiáltójelet,ha egy modi ide benéz. -
#7346 Nekem már Vitopatch se működik!!! -
#7345 Nálam se működik már a trainer!!! -
#7344 whoops, nem. -
#7343 Tudod milyen következményei vannak itt a személyeskedésnek... (azt leszámítva, hogy magadat járatod le vele) -
#7342 így hogy mostmár biztosra tudom hogy te vagy, hivatalosan is kiröhöglek. -
#7341 Nana! Honnan másoltad a képem? Iwiw, Facebook? -
#7340 hi
-
#7339 Tudom ez egy OFF!!!
Hagyjuk már ezt! tudom, hibázztam. Vegyétek úgy, le se írtam! Nem akarok már erről dumálni!
-
Majestic01 #7338 Látom nem lehet már használni a régi trainert...:( -
#7337 Viszont most csak úgy indul el, hogy hála istennek megőriztem egy működő steames változatot is a demoból. Egy külön könyvtárban.
Most úgy működik a demo, a cheat és minden, hogy a mafia ugye fent volt, megpatchelte ez a barom cég. Nos, a steamen beállítottam, hogy ne patchelje automatikusan a mafia demot, ezután töröltem a fent lévő általuk patchelt mafia könyvtárat, majd visszamásoltam az elmentett steames mafia könyvtárat és ugyanúgy működik, mint előtte. De azért ne kelljen már trükköznöm, ha játszani akarok! :D Ezért írom, hogy nem egyéni a probléma, csak max. másnál nem jött elő, még ... :) -
#7336 Mit frissített a mafia 2? Steam en semmit nem ír a frissítésről...:S -
#7335 Nem akarok offolni, rövid leszek.
Azért az ő saruk, mert magyarázd meg nekem: ha timer kilőtt patchel, még a korábbival, a mostani "ténykedésük" előtt elindult, méghozzá simán, akkor az alapból kapott mafia2.exe -vel, amikor először (és most újból, clean installal) feltettem, patch nélkül, akkor miért cseszik elindulni, megállni completing install 1% -nál, és még a menüt sem behozni? :) Ezért nem értem. És mindegyik gépemen, ahol fent van (nejemén, laptopomon, a munkahelyin, és egy clean installos!!!, újrapakolt, új windowson, ahol csak a mafia2 demo van fent, és amit ő feltett magától miért cseszik elindulni? :) Szóval azért van hozzá közük, mert anno a kaneandlynch2 demonál is hasonló volt a helyzet ... :( -
#7334 Gratu! Szép teljesítmény. -
#7333 jó csak azért mert nekem meg ismerőseimnek megy rendessen, vagyis nem nevezhető általános problémának ezért irtam hogy egyedi probléma, az nem azt jelenti, hogy csak neked van ien, de ezt nem gyári hiba okozza, akkor miért javítsák ki? -
#7332 jahú tudomásom szerint igen. -
#7331 Nekem nem volt ilyen hibám. Sőt nagyon semmi hibát nem észleltem. -
#7330 Akkor használd azt. Szíved joga. Előbb-utóbb úgyis behódolsz. :D -
#7329 Azt hiszem igen!De úgyis kijavítanak ha tévedtem! -
#7328 Ráadásul amit írnak rá, hogy miként kell megszüntetni, na az nem használ. -
#7327 de azt se javasolták hogy az emberek ne csak úgy kiteleportáljanak az autójuk tetejére.. -
#7326 Ja igen a teljeshez is nélkülözhetetlen lesz a steam ? -
#7325 Egyedi? Lassan előjön idővel minden rendszeren ahová a mafia 2t felpakoltam - épp ahol voltam. (Két gép, 1 laptop, másik win partició.) :)