11769
-
Ferrari23 #7405 És Téged ki nem szar le? -
Hunor1 #7404 eheheheheheheeee ezt benézted:)))
ki nem szarja le a csicska chelsea-t?? -
Ferrari23 #7403 Ó hogy az a :D:D Nem ide sorry..... -
Ferrari23 #7402 Wigan-Chelse over 1,5 elég esélyes nem? -
#7401 Azt mondjuk pont 2 évig készítették, ahogy Mirror's Edge-et is. Nekik is vannak nagyobb projektjeik, azért őket hoztam fel példának, mert nekik van a legtöbb kis projektjük:) -
#7400 jah jogos. :P
néhány rókabőr, elég jól sült el. Dead Space. -
#7399 Persze, de míg egy GTA4 4-5 év alatt készül, ennyi idő alatt EA elkészít 10 rókabőrt/kisebb játékot, ami 10x annyi pénzt hoz.
Talán az egyetlen kívétel a Valve. Ők valóban lelkesek, ők a mai napig adják a plusz tartalmakat a TF2, Portal, L4D2, Half-Life-okhoz, illetve személyesen válaszolnak a legtöbb levélbe/online feltett kérdésre. -
#7398 "Vannak kivételek, mint pl. Bioware vagy Rockstar ők több melót feccölnek a termékeikbe, de csak hogy még több pénzt kaszáljanak."
jah de ők is a mégtöbb pénz érdekében...
mert tudják hogy minőségi munkával többet keresnek. És ez lenne a jó. -
#7397 Az a baj, hogy a legtöbb ember még ma is azt hiszi, hogy a játékfejlesztés úgy működik hogy: A fejlesztők a játékosokat akarják kielégíteni, a legtöbbet akarják nekik adni, mindenkinek meg szeretnének felelni és ahogy írtad a lelküket is beleadják, hogy mi jót játszassunk.
Nem. Nem nekünk akarnak megfelelni, bizonyítani, hanem a médiának, a könyvelésnek és a tőzsdének. Olyan játékot kell csinálniuk, ami a legnagyobb tömeget vonzza. Azaz legyen egyszerű és szórakoztató, minél kevesebb munkával járjon. Mert minden hónap munka 10+ milliókba kerül.
Tehát a játékipar is ugyanúgy működik, mint a többi. Terméket készíteni és a fogyasztókból megélni. Ennyi és semmi több.
Vannak kivételek, mint pl. Bioware vagy Rockstar ők több melót feccölnek a termékeikbe, de csak hogy még több pénzt kaszáljanak.
Aki a fentiekkel nem ért egyet, az egyszerűen naiv:) -
#7396 ha kimozdul az ember a házból már megy a lehúzás, ha elmész eszel 3 ogmbóc fagyit már ott a lehúzás.
minden a pénz, azt nem gondolhatja senki, hogy csupa jókedvből ülnek ott a fejlesztők...többesszámban egy játékot nem egy fejlesztő készít!!!
cs az egy dolog, régi.
egy új játéknak már a demo-ja több lovéba kerül... -
#7395 jah és minden kis rinyagép ugyis letölti majd, szóval feleslegessen pofátlanok. -
#7394 külföldön ugyanannyiba kerül minden mint régen, csak itt rájöttek hogy senki se fog annyiért vásárolni és levitték 40%-al pár éve az árakat. a blizzard kivételével:)
PC-n azért lett a legnépszerűbb fps játék a CS 10 éven át, mert abból 5 év alatt megalapozták a közösséget folyamatos ingyenes fejlesztésekkel, ők megéltek az évek folyamán eladott alapjátékokból.
konzolon meg évente váltják egymást a codok meg a halok, közben lehúznak mindenkit dlc-vel is, ők ebből élnek meg. -
#7392 pontossan! -
#7391 "...mert látom nem vagyunk ugyan azon a szinten."
nah ennyi...ezt kurvajól látod.
ha én is rinyálnék warezos oldalamat tekintve, akkor lennénk egy szinten.
én meoldom később olcsóbban megveszem ami kell ha akkor nincs rá lóvém, de nem sírok, és haverokat se tahózom le, mert eredetiben nyomnak olyat amit én warezban.
mert tudom hol a helyem. -
#7390 igazad van, onnan indult ki.
akkor kérdem tőled meik jobb ha 10000ft helyett 15000ft lenne egy pc-s játék, vagy ha egy multiból monnyuk 2 pályát nem töltesz le később a dcl-vel mert nem kell és elég ami van?
mert én a dcl-re szavazok, nem erőltetik ráá az emberekre, amit nem akar.
miért fizessek azért ami nem érdekel, vagy felesleges.
régebben 13ezer volt egy játék pc-re, most meg drága ha eléri a 9990ft-ot.
bár ha valaki csak warezol, az soha nem fogja megérteni.
te mennyit hajszolnád magad a fejlesztők helyében ha szarnának a munkádra, és mindent lewarezolnának?
ha elmész dolgozni, és kapsz 10000ft helyett csak 20000-et, mert sok letöltés miatt nem jött bevétel, és nem tudnak megfizetni?
te továbbra is a lelkedet odaadnád a játékosoknak, csakhogy a munkádat ingyen élveszhessék, te meg éhezz? hát nem hülyék azért... -
#7389 Nem értelek titeket. A DLC-k opcionálisak. Ha nem kell, nem veszed meg. Borderlands, Dragon Age, Mass Effect DLC-k pl. túlnyomórészt jók, megérik a pénzüket.
- Ha nem tetszik az alapjáték, nem veszed meg
- Ha nem tetszik a DLC nem veszed meg
- Ha vársz fél évet fele annyiért megveheted az egész játékot DLC-kel együtt féláron.
- Türelmetlen vagy? Fizess.
Tök feleslegesen vitáztok ezen, semmin sem változtat. Valakit idegesít, valakit nem, ez van, akár tetszik akár nem. Nekem sem tetszenek az ország adótörvényei, mégsem anyázom végig a fórumot miatta.
Ha én lennék a kiadó, ugyanezt csinálnám. Ti is. Mert a pénz az első. Üdv a 21. században. -
hapi #7388 Részemről vége az Off-nak mert látom nem vagyunk ugyan azon a szinten.
Ilyen eszetlen emberekkel amúgy is felesleges vitázni, aki a leírt szövegben nem tudja megszámolni ki sértegetett kit, és hányszor.
Nem is csodálkozom már miért tart itt ez az ország. Érvekre a válasz "kuss van neked"
-
#7387 egész DLC dolog a microsoft meg a sony féregségéből indult el, ugye zárt konzolon nem adhat aki amit akar a fejlesztő
ezek régen egytől egyig ingyenes patchek voltak (meg nem vágták ki a játékokból fejlesztés közben a pályákat, játékmódokat hogy így eladják stb), nem "letölthető tartalom" pénzért.
talán már csak a valve az egyetlen igazi PC-s cég ami még kitart a régi rendszer mellett, a team fortress 2-höz lassan már a 150. update jön, ingyen. -
#7386 mielőttmég irnál, igen mint írtam, én is szoktam letölteni játékokat, nemis tagadom, de ha van rá valami lóvém, és látok valamit, ami számomra okés, akkor megveszem.
magasról leszarom ki mit mond, ki hogy jut hozzá. de nem mondom el minden szarnak azt aki megveszi normálisan azt amit mi "szemét módon letöltünk ingyen".
kicsit nézz magadba.
a warez dolog, nem egy ok a büszkeségre. És több kárt okozol vele, meg én is mint az a "szerinted bunkó" aki kifizet egy dlc miatt 2000ft mondjuk. -
#7385 ezt megpróbálhatod:
http://www.mediafire.com/?ij1crcguhh49r19
Instructions:
- Backup your steamapps folder (so that you don't have to re-download your games)
- Uninstall Steam
- Delete C:\Program Files\Steam (if it still exists)
- Go to Start -> Run -> Type regedit and hit OK
-> Delete HK_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Valve
-> Delete HK_CURRENT_USER/SOFTWARE/Valve
- Go to www.steampowered.com and download the Steam-Installer
- Install Steam normally
- Copy my Steam-Folder (see above for download link) into you Steam-Folder and overwrite all files
- Run Steam (As Administrator if your OS is Vista or Win7) and see if it works
- If it works, shut Steam down again, and copy your steamapps folder back in
- Launch Steam and enjoy your games
vagy várj a köv updatere, elkurtak vmit.
-
#7384 killing floor egy dolog, nagyon nem izgat, ok akkor azbból indult a l4d leszarom.
de ebben:
"Épp azt írom hogy nekem van eszem nem megvenni a DLC-t de neked nincs, és ezzel te teszed sikeres üzletté."
kuss van neked. -
#7383 nincs igaza, tudod mi a lehúzás, az ha kötelező letölteni, ezek kiegészítők.
ha enni akar a nyomorék gyerek, tányért vesz. ehet kézzel, de a kanál a villa meg a kés külön van és nem ingyen.
azzal is dolgozott valaki, és naná hogy a munkájából pénzt akar, warezolnak, warezolunk...pc-re énis.
ebből nem élnek meg, ezért van minden amiből kis pénzt szeretnének....igazuk van.
ne pofázzon, és ne sértegessen tisztességes embereket, a tisztességes cselekedeteikért, egy olyan ember, aki lewarezolja a játékokat.
mert kurvaiisten hogy hapi ugyanugy letölti a játékot, mint más, és a dlc-ket is ha kijön pc-re.
ahogy több 10000-en.
szóval kurvára nincs igaza...és bocs
majd megnézem ki mennyire fog örülni, mikor mindenből többet adnak 1 játékban csak éppen 2x ien árakon...már mikor elkezdték nyomatni az uj gen-eket, már volt szó róla, hogy áremelés lesz, de mégsem, és ez még a fejlődésbe is mutatkzik.
nah ezért vannak 5-6 órás játékok.
6 éve ugyanaezek árak mellett meg kaptatok 10orát. csak hasraütészserűen mondtam valamit. -
#7382 Akkor nem tudja senki sem?:S:S -
hapi #7381 Kis srác tanulj meg vitázni és nézz utánna valaminek mielőtt hülyeséget írsz.
Killing Floor az Unreal Tournament 2004 mod.
Épp azt írom hogy nekem van eszem nem megvenni a DLC-t de neked nincs, és ezzel te teszed sikeres üzletté.
Különben meg a hülyét nem személy szerint rád értettem hanem úgy összeségében azokra az emberekre akik nem látják át, hogy mi miért van.
A lenti hozzászólásodból viszont most már egyértelmű hogy te ehhez a csoporthoz tartozol. -
#7380 Abban azért igaza van hogy ha senki nem venné a dlc-ket akkor nem terjedt volna el ez az üzleti (le)húzás a játékoknál. Ingyenes dlc-k meg azért nagyon elvétve vannak csak, habár ez érthető hisz senki nem dolgozna ingyen. -
#7379 akkor 2005-ös a Killing Floor fullmindegy nekem, akkorse hülyézzen le. -
#7378 már megint nem te vagy az okosabb.
Killing Floor is a mod for the Unreal Tournament 2004 video game, first released in 2005
Turtle Rock Studios announced Left 4 Dead on November 20, 2006 -
#7377 hallod 1 hogy a Left 4 Dead ötletéből készült a Killing Floor és ezmellett menj a bús picsába, az anyucidat hülyézd le oké.
az hogy megveszik a DLC-ket, attól még neked nem kötelező, az eredeti játék meg ugyanúgy egyben van, nem károsodik a DLC-ktől, ezt írtam az előbbis, csak baszol visszaolvasni. -
#7376 Multi később jön ki egy játékhoz, és azért fizetni kellett, én még iet nem hallottam.
de ha van ien, akkor az valóban szemét dolog azért.
jah még annyit, hogy ha valahová egy bugos szar béta játékot adnak ki, az nem a DLC-k hibája, azok közt is van szar játék, amihez DLC sincs. -
hapi #7375 A DLC-k csak azért működnek mert a sok hülye megveszi ennyi.
Ha semmit sem ad a játékmenethez akkor is káros mert a DLC miatt nincs MOD támogatás. Ha soha nem lett volna MOD támogatás akkor ennyi játékkal lettünk volna szegényebbek( csak amivel én játszom/játszottam):
Counter strike
Natural selection
Killing floor
left for dead (sztem killing floorból volt az ötletük)
Plusz sok-sok másik game ami mostantól nem lesz, mert TI sok Hülye DLC vásárló sikeressé tettétek ezt az üzleti formát. -
Hunor1 #7374 ok neked is igazad van,biztosan rosszul fogalmaztam és most mérgemben mindent a DLC-re zúdítottam.
Tény hogy ennyi év fejlesztés után (kalapot emelvén persze a készítők munkájára) 2010-ben igen is ELVÁROM(+még sokan mások itt is szerintem)hogy a legjobban hiányolt multi résszel együtt dobják piacra a játékot.
Egyébként pedig milliónyi játékosnak az a tapasztalata általánosan a játékfejlesztőkkel manapság hogy szinte félig kész béta szarokat nyomnak ki rengeteg buggal, aztán később peccselgetik fel az elfogadható állapotra.
-
#7373 Hello!
Nem tudja valaki hogy mi lehet az oka annak ha rányomok 2-szer a Steam ikonra és semmi nem történik!
Nem reagál semmit de tegnap még müködött patentul most meg semmit nem csinál!(Ujra is raktam akkor se) -
#7372 "A DLC-k csak amiatt csípik a szemem mert van pár dolog amit elvárnának a játékosok hogy TELJES legyen a gémek sokasága, de a készítők direkt nem teszik bele csak később pénzért."
1 játékot mondj vazze, amiből hiányzik DLC, hogy teljes legyen az alapjáték....
szerinted ez hogy 3 ruha, meg 2 másik verdát külön adnak a játékhoz, vagy külön küldetéseket, amiket ha beletennék az alapjátékba, ugyanugy felszámolnák a lóvét, és az is kifizetné, akit kurvára nem érdekel...ez jó dolog lenne?
igenis legyen külön, és vegye meg azt, akit izgat, hogy legyen dzsipó is a játékba, vagy lézerfegyver, vagy egy uj terepruha... -
#7371 tág fogalom a dlc sok játékban tudsz ingyen SP-zni de a multiért már fizetni kell. akkor az dlc? nem. multihoz szerverek kellenek, amik fenntartása sok sok pénz. bár ha a borderlandsban van multi itt is lehetne. (bár lehet hogy a borderlandsban nincs offisöl szeró) -
Hunor1 #7370 A DLC-k csak amiatt csípik a szemem mert van pár dolog amit elvárnának a játékosok hogy TELJES legyen a gémek sokasága, de a készítők direkt nem teszik bele csak később pénzért.
Legnagyobb fájdalmam a multi rész kihagyása amit már a Mafia1 után sokan hiányoltak és elvártak. Most dettó nincs multi rész, bár láttam már képet róla hogy a játék filejai között van erre utalás.
Tehát igen geciségnek tartom hogy pl a multiplayer részt mondjuk DLC-ben kapnánk meg.Azt valszeg lexarnám ha néhány extra kocsit tartalmazó packot kinyomnak később pár euróért. -
#7369 ugye most csak viccelsz.
eléggé naívnak látom ezt a véleménynyilvánítást. próbáld ki fordított helyzetből. meg gondold végig, ha ők ezt akarnák, például, hogy te neked végtelen időd legyen, akkor szernted külön dolgoztak volna azon hogy berakjanak neked egy időlimit visszaszámlálót???
jah és kb a DLC-kkel kapcsolatban:
kezdjük azzal, hogy ez meg mi a faszság: "hogy nem pakolnak bele mindent hanem "DLC"-ben PÉNZÉRT nyomnak ki hozzá tulképp saját modokat."
te komolyan hol élsz. ez meg mien alapon várod el? naná hogy legyenek külön DLC-k. és ha az alap játék korrect módon össze van rakva, és nem arról szól a DLC hogy a történet befejezését csak egy DLC-ben látod, akkor igenis legyenek külön, aki meg akarja venni, az vegye meg.
engem kurvára nem érdekel az a 3-4 járgány amit a DLC-kbe raktak...
ezek nem kötelező DLC-k, nem kell megvenned, és a full alap játék nem szenved se történetben sem játékélményben semmit.
én eddigis minden DLC-vel úgy voltam, ha nagyon érdekelt, megvettem és eszembe nem jutott nyavajogni miatta. -
#7368 csekk offtopik ;) -
Hunor1 #7367 kinek mi tetszik...Én pl 5 perc alatt végeztem a küldivel+ megcsináltam még vagy 3X és annyi.MEGUNTAM.
Viszont a trainerekkel elszórakoztam vagy 3 napot!
Akkor melyik is az uncsi??? -
#7366 levedd:D -
#7365 azt hogy megunod még mielőtt kijönne. nem azért rakták rá az időlimitet hogy