Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
Unatkoztam. Sajnos gépem csak ennyit tud grafikailag😞
A gyors váltás miatt, napsütésbe is esernyõvel mennek néha😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
na ittvan a másik, tök jó titeket olvasni, télleg nagyon fun....😊
szerintem üssük lovaggá a srácot.😊
Valaki tudna nekem segíteni leszedtem a demot feltelepitetem és miután feltetem a steamot frisitené akkor valami hibát ír ki.
Mi lehet a gond segítsetek pls.
A segítségeteket elöre is köszönöm.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
viszont a feliratokkal mit kezdünk, a demo-ban?
szerintem ennek itt nemsok értelme van inkább a full-ra gyúrjanak.
itt 2 mondatot nem érdemes szerintem, ezért is fucsállom a fordítás idejét, én a mafia 2 szövegét 2-3 óra alatt lefordítanám, lazán.
# Mi a játék gépigénye?
# Hogyan tudom eltávolítani a time limitet a demóból?
# Hogyan juthatok hozzá a játékban fellelhetõ összes fegyverhez?
# Hogyan juthatok ki az elzárt területekre is?
# Teljes törésmodell elõcsalogatása
# A különbözõ idõjárási effektek bekapcsolása
# A rádióban hallható zeneszámok kicsomagolása/letöltés
# A különbözõ videók automatikus átugrása
# Steames Mafia 2 nem akar indulni-> Megoldások
# Miután kilépek a játékból sötét a monitor képe -> Megoldások
# Ajánlott weboldalak
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Thrash \'Till Death
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
lehet hogy már kérdezték, bocs ha nem olvastam vissza; ha kilépek a demoból, a kép szinte teljesen szürke, olyan mintha kb 0án lenne a fényerõ. persze ha ezt próbálom átállítani képernyõbeállításoknál, semmi nem történik . ilyennel valaki találkozott?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"Evinnel szórakoztunk kicsit a Maffia II demójával és sikerült kibányászni a szövegeket belõle.A játékot fordítjuk, legyetek résen."
Next PC upgrade: 2022
Szedjétek le ezt! Másoljátok a Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\ mappába és indítsátok el a m2dev.exe-vel a játékot! miután kiértetek az utcára, nyomjatok egy F12-es gombot. Ekkor a bal felsõ oldalon elõjön a konzol. Ide írjátok be ezt: #lua game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreerideNight")
Ez lesz az éjszaka. Az esõért pedig ezt: #lua game.gfx:SetWeatherTemplate("DTFreeRideDayRain")
Fontos! Figyeljetek a kis- és nagybetûkre!!! Ja, ha magyar a billentyûzetetek, akkor a # jelet az Alt Gr + X gombbal hívjátok elõ és a konzolban a # jel elõtt megjelenik egy kis négyzet is, amivel ne foglalkozzatok, akkor is érteni fogja a parancssort! <#wink>#wink>
U.I.: Finoman belecsentem Csokis kolléga egynéhány itt megjelent segítõ hozzászólását, remélem nem bánja, de ha mégis haladéktalanul eltávolítom! 😄
'a bazdmeg az nem a jellemedre értendõ....XD'