11769
-
#7324 jah de azt azért nem javították, a bunkók, mert egyedi hiba... -
Csokis #7323 Az új VITOPatch már működik, csak egy kis hibával. Ha bemész egy üzletbe, akkor kivág az asztalra. Ha ezt nem csinálod, akkor jó. -
#7322 Mondjuk azért az sem semmi, hogy arra van idejük, hogy kilőjjék patchel a trainert és a modokat, de hogy kijavítsanak egy olyan hibát, ami sokszor előjött pl. nálam is (completing installation 1%), na az már luxus.
Kicsit sportszeletes emberke beütése van a dolognak ... -
#7321 naja...:P -
#7320 pontosan. nem pedig a steamtől függ. -
vasziszdasz #7319 Sztem meg sokkal ecerűbb felrakni egy nodvd cracket. -
vasziszdasz #7318 Azok. :) -
#7317 Na ja csak pl az én bolti GTA 3 példányom lassan már olvashatatlan mer annyira tönkrement a CD. A Steam játékokkal nincs ilyen gond, és könny updatelni meg stb...
Mindenki addig ellenkezik míg ki nem próbálja és rá nem jön mekkora okosság. -
#7316 Mondjuk értelme? Kb. Zéró. De nem jó felfogás, különösen, hogy sokan előrendelik/előrendelték/elgondolkodtak, hogy megvegyék. Sokan utálják a steamet. Mivel nem lehet kikerülni, ez csak egy újabb feszültségeket kelt. Ja, és nem nagyon volt 90% feletti értékelése a játéknak. Lehet, hogy NEM MEGJELENÉS ELŐTT kéne menőzni, hogy kemények vagyunk.
Olyan ez, mint a SOE esetében. Sokan utálják, megfogadták, hogy bármilyen is a játék, többet ezzel a céggel nem kerülnek kapcsolatba, s ezzel máris kiesett egy valag emberke aki potenciális játékos lenne. És mivel SOE, messziről elkerülik a terméket, bármilyen jó is az.
-
#7315 Egy olyan játékot ami semmilyen formában nem kapcsolódik a nethez azzal nem igen lehet mit kezdeni illetve tudnak de csak az tölti le a patchot aki akarja -
#7314 huh valóban ez bölcs észrevétel...:)
a bioshock 2 se volt steam-es...:) -
#7313 Steam-esre gondoltam igen! -
#7312 Csak a steam miatt tudták, steam nélküli demót nehezebb -
#7311 Volt is.Ezzel kb azt akarták mondani : Nyugodtan módoljátok köcsögök patch-el úgyis kivédjük majd.
-
#7310 Ok. Megpróbálom. -
#7309 A megjelenés előtt 3 nappal marha értelmes volt ..... -
#7308 akár mindkettőt, de elvileg a játékot elég, mert csak abba nyúltál bele gondolom. -
#7307 Ezt? Mármint a gamét vagy a steamet? -
#7306 ezt telepitsd ujra, és menni fog.
csak utána ne másolgass be semmien patch-et ha lehet, ők se hülyék. -
#7305 Nálam már el se indult. A patchelt nem tölt be, csak a menüig, utána pörög a homokóra, a sima, orig exe meg completing installation 1% hibával megáll, és cseszik reagálni a hivatalos oldalon javasolt megoldásra.
Ha a teljes - eredetiben - a steam miatt csak egy pillantást is szopatni fog, elsírom magam. -
#7304 tök nagy gecik hogy védik a saját cuccukat mi?.... -
#7303 Igen. -
Hunor1 #7302 ja, és még egy szép kép a pofánkba...
-
Hunor1 #7301 na szép egy reggel...!!
A 2K szétkúrta az összes trainert!!! Nem működik semmi...sunyiban csináltak valami "update"-t és hopsz nem mennek a trainerek..
Csúnya vége lesz ennek hogy harcot kezdtek a modderek ellen... -
SL #7300 -
#7299 megmutatta bizonyítványát, szép jó. de most már elég az off-ból. -
#7298 ne offolj már pls
senkit nem érdekel ez -
Szabi020 #7297 Ne haragudjál de egy mafia topikban mi a szart keres a te bizonyítványod?
Szerinted mi azért írunk ide,hogy a te bizonyítványodat nézegessük? Meg hogy a tanárnő büszke volt rád XD Vastagon leszarom:D
"Van egy szuper Asinov novelláról szóló diavetítőm, zenével!"
Ezt Nem is említem! -
#7296 DJ RX7!
Van egy szuper Asinov novelláról szóló diavetítőm, zenével!
akit érdekel annak át privátra vagy mail címre!
info elm. tanárnő büszke volt rám.
A progikat könnyen ki tudom tanulni! Na jó, ez infomatika gyakorlat. -
#7295 Hűűhaaa! Ez biztos rekord! -
xido #7294 hsgxd már,informatika elméletből nem volt jeles,csak közepes meg jó:) -
#7293 hát ez kész. ezt szerintem te se gondoltad komolyan. :DDD_AS:SDA_ASDA:SD
ui: a programok telepítésénél, amelyik toolbart is akar telepíteni azokról le lehet venni a pipát és akkor nem települ, de hát minek is kicsit olvasni. next, next, next és finished. nem egyszerűbb?
-
Vlala #7292 Gyerekek, pár nap múlva megkapunk egy régen várt játékot, tényleg az a legfontosabb, hogy ki mit telepít a saját böngészőjéhez? -
#7291 embeeeeeer -
#7290 tudom én, csak jól mutat (mint Mafia topikban) az egy év iskola időszakos tevékenységed, "Na, ne offoljuk!" -
#7289 #7276 HSZ-hez írtam. -
#7288 "Mozilla egy kiegészítőses böngésző." ... wut?
és most ezzel a hozzászólással pontosan mit akartál? -
#7287 Na, ne offoljuk!
Egyébként felnagyítottam a Ctrl+Görgővel hogy jobban lehessen látni. Na mindegy!
Most végeztem a 9.-et. MINDEN NAP volt angol! Informatikához engedhetetlen az angol! A tanárnő elég szigorú volt, gyakran voltak meglepi dolgozatok! Az év végén évfolyam doli volt, nagyon felkészültem rá, tudhattam 5-ös vizsgajegyet írni! A tanárnő NEM szólt nekem hogy 45 percem volt rá, pedig dupla órán írtam. Fogalmazást is kellet írnom! többiek NEM tanultak!
Én voltam az osztály legjobb tanulója! Az igazgató úrtól kaptam tanulmányi dicséretet!
tessék a bizonyítványom:
Mit értesz azon hogy a böngészőm szét van hányva? Rengeteg a kiegészítő van rajta, amik magától települtek egy alkalmazás telepítésekor, Na és akkor mi van? Mozilla egy kiegészítőses böngésző.
Bocs az offért! -
#7286 pop out ottvolt -
#7285 denby a végén azért befuckolt nekünk. :D