11769
-
becks78 #7445 Ja..Most néztem én is már van clone dvd! -
Szabi020 #7444 Nem dehogy is:D ! Én becsületes vagyok:)! Csak kérdeztem! Hogy azok a rossz csúnya warezeseknek menni fog e már! :) -
#7443 csak a steam végett. -
#7442 Ez is ritka amikor PC-re jön ki :S -
#7441 Igen, de téged ebben a topikban ez úgysem érint ugye:) -
Szabi020 #7440 Ezt értem De ha lessz crack akkor ezzel jónak kell lennie nem? -
#7439 Nem. A Clone sosem működött önmagában (kivéve amikor nem volt védelem a játékon). -
Szabi020 #7438 Ez működik? -
#7437 ja ezt ott. Általában 1-2 nappal szoktak hívni mielőtt küldik. -
Majestic01 #7436 576ba rendelted meg? Mert én ott, és nem tudom, hogy 27-én hívnak, hogy mehetek érte... Lehet, hogy csak később lesz meg...:( -
Hunor1 #7435 s0beit posted:
HERE TO DOWNLOAD THE NEW MULTI-HACK TRAINER
Features:
F1 = Guns/Ammo/Inventory Items
F2 = Disable Police
F3 = Infinite Ammo
F4 = God Mode
F5 = Kill timer
F6 = Give 99,999 Dollars
F7 = Load Lua script in /pc/userscript/autoexec.lua (You must create this folder and file yourself)
Thanks for sucking, 2K.
(Don't inject this version at the start, inject this one once you're actually ingame and spawned, playing as vito)
new trainer
#4738 as post -
RedRiot #7434 Eszembe jutott mégegy idegesítő dolog a demóból. A négerek: OK ha lelövöm a gang egyik tagját, akkor a többi feka aki szemtanúja volt az esetnek rám támad. Tiszta sor. De hogy van az, hogy elmenekülök autóval, és kb. egy perccel az est után azok a fekák akik nem láthatták az esetet máris lőnek rám. Aki látta a balhét küldött egy kör-smst így 1957-ben? Vagy mi? OK hogy mind rátámadnak a játékosra, de teljen már el egy kis idő, mire a távolabb lévő gang tagokhoz eljut az info... -
#7433 nem örülök, mert az én példányom nem jön csak 1 hét múlva :p -
#7432 g2play.neten lehet paypallal fizetni, ott is ennyi -
#7431 nem lehet mert csak egy használhatatlan bithalom
vagyis arányt javítani jó, úgyhogy örülök :) -
#7430 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MAFiA.2.2010.CLONEDVD.PC-ELiTE
lehet örülni -
csabi1987 #7429 Megvenném, csak az a gond hogy nem lehet paypallel fizetni csak manuálisan. :S
A többi fizetős izét meg nem ismerem. -
#7428 CoD6-ot vettem ott anno. -
csabi1987 #7427 Üdv, Valaki rendelt Mafia 2őt erről az oldalról?
http://www.onlinekeystore.com/ -
#7426 *sigh* -
#7425 Hol van az új VITOPatch? -
#7424 van más is, csak nem pc-n. -
#7423 tobb millioba kerulo videok :D
igen ha megint 10 evig ulnek sokan a gep elott lehet annyi lesz az aram szamla + fizu :D -
#7422 ez már úgyis egy elcseszett spamtopik, egy kis Sc2 okoskodás belefér:
most már hivatalosan is kiegészítők lesznek a további epizódok (kieg. árazással). nem DLC-k, mert a DLC az egy pár száz megás kis szar (én is: tisztelet a kivételnek) és nem 30 pálya + több millióba kerülő rendervideók. jó kis oldschool kiegészítők, mint a C&C: Kane's Revenge, SC: Brood War, Diablo 2: LoD, stbstb
na ezen felül a blizz kiad majd content patcheket, amik patch-mivoltuknál fogva természetesen ingyenesek (ilyen lesz pl. a plusz pályák, portrék, stb)
amit meg a többi cég csinál, na az tényleg lehúzás. szinte szó szerint kivágják ollóval a játékból a majdani DLC-k tartalmát
az eddig megjelent két igazi DLC, amik abszolút megérték a pénzüket: GTA IV: TLaD, GTA IV: TBoGT. a többi ezeknek a közelébe sem ér -
#7421 jah blizard jah starcraft 2...ez 1 eset, ők erre használják fel a dlc fogalmát. grat nekik...:) -
xxxpaulxxx #7420 Sztem ezt az egész dlczést a Sims indította el... és volt aki ott is szó nélkül megvette a tartalmakat... igaz... azokat mind lemezen nyomatták:D -
#7419 A DLC egy kiegészítő mint régen amikor még nem volt elterjedve a netes kiegészítő árulás kiegészítő lemezként érkeztek.
Az egésszel csak annyi a probléma hogy a kiegészítő lemezeknek volt komolyabb tartalma míg a DLC-nek nevezett csomagok jelentős része (Tisztelet a kívételnek,pl Dragon Age DLC-k) egy mezei pénzlehúzás,5-10 perces szarokért,ruháért és egyéb ilyen baromságért a franc fizessen...
Vasziszdasz pedig nem azt mondja hogy DLC = Patch,hanem azt hogy elég sok kiadó cég ( Igen a Blizzard is) a DLC-t patchként kezeli. Kiadnak egy nem kész játékot,és majd külön pénzért vegyük bele a kiegészítőként számontartott DLC-t hogy a játék teljes legyen (Lásd Starcraft 2,stbstb).... -
#7418 bocs hogy ezt mondom de te full hülye vagy.
miaz hogy a DLC egy patch? semmi köze az eredeti játék patch-eléséhez, csakis extra tartalmat ad a játékhoz. ha hibákat javítanak, az ALAPjátékhoz, az mindigis ingyenes, jobb ha megse szolaltál volna ezügyben most.
NE KEZD MÁR TE IS. -
Wanille #7417 Az a baj nem tisztáztátok le már az elején h mi is az a dlc.
Kiegészítő igaz?
Nem védek senkit, de! Ha megjelenik 1 játék, és ugyanezen pillanatban elérhető hozzá dlc, azmiaz?!
Kérlekszépen az az, hogy megírták a játékot, és kivettek belőle ezt-azt, hogy plusz pénzért árulhassák a sok(ide mindenki kreatívkodhat)-nak.
Ami megjelenés után x idővel kijön, na az a dlc.
Mit kell ezen vitatkozni? -
vasziszdasz #7416 A baj az hogy a DLC a patch új formája. Nem kell hogy kész legyen a cucc, majd befejezzük DLC formában, és még sápot is lejmolunk érte. Mintha a kenyeret nyersen kapnád meg a boltban, aztán ha kell sütés is, fizess megint. -
vasziszdasz #7415 Meg az idsoft, és a többi "when its done" cég. Csak ehhez kell egy "kis" név, meg biztos anyagi háttér hogy beinthessenek a kiadóknak (mondjuk az id-nek saját van, azt nem nehéz fenyíteni). -
#7414 Nincs -
Vlala #7413 Nekem egy új trainer kellene... most visszaolvassak ennyi flémet? -
barmi #7412 Az időlimit kikapcsolható valahogy? ( a régi már nem működik sajnos a frissítés óta ) -
#7411 ezvan minden új gta* meg cod megjelenéskor -
#7410 átlag életkor 12 év
bravó -
ldavid #7409 ja ok, nem láttam az előzményt :D -
ldavid #7408 strici vagy? -
Hunor1 #7407 csitulj már kicsit. -
Ferrari23 #7406 Egyébként meg én nem szarom le, mivel ma hozzák nekem össze a Mafia 2 árát :D