11769
-
#7485 Asszem lesz egy pár fasza verda a játékban :P
-
#7484 Annyi van, hogy tudják: siker lesz, sokan megveszik, gondolom érzik az első rész megvételének felfokozódásából is, és most kaszálni akarnak, ha már több tucat eladhatatlan is áll a boltjaikban, amelyeket ha ingyen adnának, se biztos vennék meg. Volt már ilyen pofátlanság, tudták, hogy nagy siker lesz, de ennyire pofátlanul még árat itthon sem alakítottak. -
#7483 mivan? mindkettő magyar bolt.. -
#7482 Nálunk sokkal több ember engedheti meg magának a 14ezer Ft-os árat, és persze a warez is ritka mint a fehér holló, ezért érthető ha egy kicsit drágább. -
#7481 na ez jó mert én is onnan rendeltem meg egyébként hogy lehet hogy ott 8900 a cdgalaxisba meg 13900 nem egységes áron kéne lennie mindenhol ? -
#7480 Nem ismertem ezt az oldalt. köszi az infot :). -
#7479 platinumshop-ban 8900. (és azt megkapod megjelenés napján, nem egy héttel utána) -
#7478 Nekem meg 8900 ingyen kiszállítással. :D
-
#7477 Üdv. Ha lesz multi lesz ha nem akkor nem. Még nem fix hogy nem, de ez a játék nem is ettől lesz igazán jó.
Akit érdekel innen 9500 HUF a játék idehozatallal 1 hét. -
hup #7476 Ott a pont!:D -
#7475 Pontosan!
Iszonyat gyerekes dolognak tűnik ez a sírás ingyenes DLC-k után. Én speciel magasról lesz@rom azt a két új skint meg verdát. De ha nagyon hiányzik egyik-másik akkor megveszem.
Annyira unalmas ez a rinyálás a steam meg a dlc-k és a multi hiánya miatt. Igazán leállhatnátok. Fogadjátok el, hogy ez ilyen és kész!
Ha nem tetszik akkor nem kell játszani vele! -
xxxpaulxxx #7474 Már az mw2nél is így volt -
Hunor1 #7473
-
Hunor1 #7472 "he swapped files from the full version with the demo so he can try out different cars until he can activate his full game ;) " -
Hunor1 #7471
ez a kép igencsak valami "DLC" pack ból való, tehát a dlc-k készen vannak és benn vannak a játékban...hmmm fair nem? -
#7470 :D -
xxxpaulxxx #7469 Aha... hogyne... nah most menj a picsába -
#7468 http://www.youtube.com/watch?v=ujOdPb8Dv6g -
xxxpaulxxx #7467 Válasz a steames kérdésedre: Igen, rohadtul várom, ennél jobban nem vártam még játékot sztem:D És te?:P
Amúgy bocs, hogy nem válaszoltam, csak nem voltam gépnél:) -
xido #7466 csak off topic téma van most,minden másra ott a Mastercard:D -
#7465 Vihar előtti csend. -
#7464 mi ez a halál? :D -
#7463 ja ok :D -
#7462 :D
-
#7461 szörnyü mi? -
#7460 Hát, remélem. Ha a rasszizmussal vádolás nem számít bele. -
#7459 Még 5 nap... -
#7458 mit szenvedtek még a demoval?
minnyá jön a full -
#7457 MŰKÖDIK A TRAINER!!!
először a mafia2.exe, aztán a Configurable_Injector.exe-t kell indítani amikor már az utcán vagyunk.
kár hogy a vízen járás még nincs! Ja, és a mision faled kikapcsolása sincs!:( -
#7456 el lehet fáradni off topikba... -
Hunor1 #7455 olvass a fórumon tovább!a config textbem a Mafia M betűt m-re kell átírni. -
#7454 Hát akkor addig ne aludj amíg nem lesz :) gyanítom nem bírnál addig fent maradni :) -
#7453 teljes verzióba majd lehet -
#7452 krekk lesz, ez is normális...:) -
#7451 Hm ha már van clonedvd akkor pár óra és lesz normális release is... -
#7450 Ez a trainer a frissített változatra jó?
Nekem nem akar működni! Mit csinálok rosszul? -
Vlala #7449 Az autómosó nem mossa le a vért, brühühü :( -
#7448 Marhaság, rengeteg clone releasel játszottam. Be kell állítani a daemon toolst. :) TDU is működik pl. -
#7447 azt hittem csak azért mert a steamen ugye van előzetes letöltés.... -
#7446 minden game hamarabb jön boxra warezon, köze nincs hozzá a steamnek
amiatt jött hamarabb mivel a pc megjelenés 3 nappal hamarabb van mint az xbox megjelenés