11769
-
#7525 és épp egy brutális fingás is jelen van, nem? :D -
xido #7524 egyébként meg nem épp lemeszelték a zsaruk és csak kezeket fel van?:D -
#7523 csak tecktonikozik :) -
xido #7522 Mi a gond?..250 lőszer nehéz,előtte be kell melegíteni,karkörzés,nyújtás,ilyenek:))) -
Gascan #7521 Multi van ebben? -
#7520 TF2 Spywalk:DD -
#7519 Sziasztok!
Találtam egy érdekes bugot a demóban:
Akkor fordul elő ha előveszem a 250 lőszert tárolós géppisztolyt.(nem tudom mi a neve) Remélem csak a demóban van, nem lesz a fullban. -
barmi #7518 Az imént megpróbáltam PrintScreen-el is képet lopni (a fraps nem futott közben) de az is ugyanilyen szar lett. Mi a p.... lehet ez? OMFG! -
#7517 én megelékszek most egy kicsit rosszabb grafikával, csak kiprobálhassam, csinálok ide egy videót unalomüzőnek :) -
#7516 hát pc-n és xboxon is tolni kell ezt:D -
#7515 ugylegyen csak legyen már fent valahol egy RF xD -
#7514 xboxosok már ma tolhatják(egy kis verbatim lemez segitségével:D) -
barmi #7513 Éljen ... :P Mi a pic*a lehet ez nem is értem. Pedig a játék perfekt a képek meg ilyen fós*arok lesznek... -
#7512 nekem is ugyanez volt, megoldást nem találtam. -
barmi #7511 ffdshow van fent de már 600 éve és eddig egyik játéknál sem csinált ilyet a fraps. -
#7510 köszönöm szépen:D -
#7509 old school hot rod. nagyon komoly!! :)) -
barmi #7508 ja, és a demó indításának pillanatában is ilyen a kép egy század másodpercig aztán minden rendbejön és ilyesmi nem tapasztalható azután csak a fraps-al készített képek lesznek ilyenek. -
#7507 nincs valami codec pack telepítve? -
barmi #7506 A fraps miért csinál ilyen képeket ? (pedig a játék tökéletes csak a képek lesznek ilyenek. nem értem. 2.9.8 -as fraps van fent 7777-es build teljes. Valaki tud erre megoldást? Köszi -
#7505 tessék használd egészséggel :) -
xxxpaulxxx #7504 A képek a demóból vannak... ennyi -
#7503 egy perc és felrakom ha kellenek -
#7502 Volna valaki oly szíves hogy megosztja a teljesben található autók fájljait? -
#7501 Jólvan, csak aztán nehogy meglepetés érjen minket... -
gregtom6 #7500 Messziről azt látják, hogy ugyanolyan gang tagok lőnek rád, ezért lőnek ők is. Szerintem. Bár még nem játszottam a demóval. -
#7499 Milyen képek alapján tűnik ez neked így?
Szerintem ezt kicsit nehezen lehet megállapítani screenshotok alapján, hogy milyen lesz a játék felépítése.
-
gregtom6 #7498 Persze, h lehet.
Feltételeznetek sem kellene, hogy nem. -
gregtom6 #7497 Gondolhattad, és eleve az a logikus, hogy csak a demóban volt időkorlát, mivel nem akarták a fejlesztők, h beautókázhasd a teljes várost.
Ezzel biztosították, h a demó tényleg demó legyen, ne egyben Freeride mód is. -
#7496 Azt hiszed h a full-ban a küldetések között időkorlát lesz? Gondolkozzunk már... -
TDantes #7495 Hát remélhetőleg nem így lesz. Szerintem, egy-egy küldetés előtt, annyit mászkálhatunk a városban amennyit akarunk. Legalábbis remélem.
Abból indulok ki, hogy akkor minek a sok bolt, meg autó festő műhely, ha nem lehet szabadon kóborolni? Akkor mind ez felesleges lenne.
-
#7494 Már rég gyártásba van a játék, tehát lehet teljes változat. -
#7493 2 -
#7492 Tegnap elmentem bulizni, most ébredtem nemrég, hát szomorú fejjel konstatálom, hogy még pangás van :)
Amúgy amíg nincs nfo a krekkelt verzióról, addig nincs is krekkelt.
Amúgy érdekes ez az időzítősdi. Nekem világ életemben herótom volt attól, hogy adnak egy időkorlátot, tessék 2 perc köcsög menjél ide és végezd el a feladatot. Remélem ez nem egy ilyen játék lesz, mert a képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy semmi szabadság, csak menjél időre ide meg oda, ha lejár 2 perc akkor meg elbasztad a küldit. Hova rohanni? Minimum vmi időoffos törést dobjanak a srácok :D -
#7491 De hisz még csak 4 nap múlva lesz a full... -
#7490 Az ilyen fizetős warez oldalakat kéne becsukni nem a torrent oldalakat... Ezek kiraknak bármit csak hogy növeljék a forgalmukat. Az mellékes hogy még semmit nem tud kezdeni vele a szerencsétlen user. -
#7489 nem tudom krekkelt e, de nézzétek meg. bár előfizetős
http://amt.dtsh.hu/lista/pcgames/2010/letoltes/1 -
#7488 A teljes verzióból átraktam a demóba -
#7487 Honnan vetted elő??? -
vato loco #7486 Rendelheted angliából is, EU-n belül nincs vám. Ezért költöztek a cd árusok is szlovákiába, nem lehet velük mit kezdeni. UK-ban Dobozos Win7-et kapsz magyar OEM árban, ami kb. 2x árkülönbséget takar. Ha nem is minden ennyivel olcsóbb, de postával együtt is jelentősen jobbban jársz.