11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Yoda001
    és épp egy brutális fingás is jelen van, nem? :D
  • xido
    egyébként meg nem épp lemeszelték a zsaruk és csak kezeket fel van?:D
  • Yoda001
    csak tecktonikozik :)
  • xido
    Mi a gond?..250 lőszer nehéz,előtte be kell melegíteni,karkörzés,nyújtás,ilyenek:)))
  • Gascan #7521
    Multi van ebben?
  • MerlinW
    TF2 Spywalk:DD
  • wollnerd #7519
    Sziasztok!
    Találtam egy érdekes bugot a demóban:

Akkor fordul elő ha előveszem a 250 lőszert tárolós géppisztolyt.(nem tudom mi a neve) Remélem csak a demóban van, nem lesz a fullban.
  • barmi
    Az imént megpróbáltam PrintScreen-el is képet lopni (a fraps nem futott közben) de az is ugyanilyen szar lett. Mi a p.... lehet ez? OMFG!
  • kill3r21
    én megelékszek most egy kicsit rosszabb grafikával, csak kiprobálhassam, csinálok ide egy videót unalomüzőnek :)
  • SpeedXHUN
    hát pc-n és xboxon is tolni kell ezt:D
  • kill3r21
    ugylegyen csak legyen már fent valahol egy RF xD
  • SpeedXHUN
    xboxosok már ma tolhatják(egy kis verbatim lemez segitségével:D)
  • barmi
    Éljen ... :P Mi a pic*a lehet ez nem is értem. Pedig a játék perfekt a képek meg ilyen fós*arok lesznek...
    nekem is ugyanez volt, megoldást nem találtam.
  • barmi
    ffdshow van fent de már 600 éve és eddig egyik játéknál sem csinált ilyet a fraps.
  • tenkenorman
    köszönöm szépen:D
  • Cucmey
    old school hot rod. nagyon komoly!! :))
  • barmi
    ja, és a demó indításának pillanatában is ilyen a kép egy század másodpercig aztán minden rendbejön és ilyesmi nem tapasztalható azután csak a fraps-al készített képek lesznek ilyenek.
  • Yoda001
    nincs valami codec pack telepítve?
  • barmi
    A fraps miért csinál ilyen képeket ? (pedig a játék tökéletes csak a képek lesznek ilyenek. nem értem. 2.9.8 -as fraps van fent 7777-es build teljes. Valaki tud erre megoldást? Köszi
  • Skypack
    tessék használd egészséggel :)
  • xxxpaulxxx
    A képek a demóból vannak... ennyi
  • Skypack
    egy perc és felrakom ha kellenek
  • tenkenorman
    Volna valaki oly szíves hogy megosztja a teljesben található autók fájljait?
  • Mr_no_NaMe
    Jólvan, csak aztán nehogy meglepetés érjen minket...
  • gregtom6
    Messziről azt látják, hogy ugyanolyan gang tagok lőnek rád, ezért lőnek ők is. Szerintem. Bár még nem játszottam a demóval.
  • Random_
    Milyen képek alapján tűnik ez neked így?
    Szerintem ezt kicsit nehezen lehet megállapítani screenshotok alapján, hogy milyen lesz a játék felépítése.
  • gregtom6
    Persze, h lehet.
    Feltételeznetek sem kellene, hogy nem.
  • gregtom6
    Gondolhattad, és eleve az a logikus, hogy csak a demóban volt időkorlát, mivel nem akarták a fejlesztők, h beautókázhasd a teljes várost.
    Ezzel biztosították, h a demó tényleg demó legyen, ne egyben Freeride mód is.
  • zzeN
    Azt hiszed h a full-ban a küldetések között időkorlát lesz? Gondolkozzunk már...
  • TDantes
    Hát remélhetőleg nem így lesz. Szerintem, egy-egy küldetés előtt, annyit mászkálhatunk a városban amennyit akarunk. Legalábbis remélem.

Abból indulok ki, hogy akkor minek a sok bolt, meg autó festő műhely, ha nem lehet szabadon kóborolni? Akkor mind ez felesleges lenne.

• bon
    Már rég gyártásba van a játék, tehát lehet teljes változat.
  • Kmarha
    2
  • Mr_no_NaMe
    Tegnap elmentem bulizni, most ébredtem nemrég, hát szomorú fejjel konstatálom, hogy még pangás van :)
    Amúgy amíg nincs nfo a krekkelt verzióról, addig nincs is krekkelt.

Amúgy érdekes ez az időzítősdi. Nekem világ életemben herótom volt attól, hogy adnak egy időkorlátot, tessék 2 perc köcsög menjél ide és végezd el a feladatot. Remélem ez nem egy ilyen játék lesz, mert a képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy semmi szabadság, csak menjél időre ide meg oda, ha lejár 2 perc akkor meg elbasztad a küldit. Hova rohanni? Minimum vmi időoffos törést dobjanak a srácok :D
  • wollnerd #7491
    De hisz még csak 4 nap múlva lesz a full...
  • Lunki88
    Az ilyen fizetős warez oldalakat kéne becsukni nem a torrent oldalakat... Ezek kiraknak bármit csak hogy növeljék a forgalmukat. Az mellékes hogy még semmit nem tud kezdeni vele a szerencsétlen user.
  • MrIncredible
    nem tudom krekkelt e, de nézzétek meg. bár előfizetős

http://amt.dtsh.hu/lista/pcgames/2010/letoltes/1
  • Skypack
    A teljes verzióból átraktam a demóba
  • wollnerd #7487
    Honnan vetted elő???
  • vato loco
    Rendelheted angliából is, EU-n belül nincs vám. Ezért költöztek a cd árusok is szlovákiába, nem lehet velük mit kezdeni. UK-ban Dobozos Win7-et kapsz magyar OEM árban, ami kb. 2x árkülönbséget takar. Ha nem is minden ennyivel olcsóbb, de postával együtt is jelentősen jobbban jársz.